Hoofd Top keuzes 10 beste Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie in 2022 [voor buiten]

10 beste Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie in 2022 [voor buiten]

 De beste Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie 17 maart 2022 Top keuzes | Sprekers
Oosten. Lezen: 16 minuten

De Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie zijn een geweldige manier om buiten van muziek te genieten. Of u nu op een kampeertrip bent of gewoon aan het zwembad ontspant, zonne-energie is een uitstekende manier om uw favoriete muziek de hele zomer bij u te hebben. Alle Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben een bepaalde vorm van zonlicht nodig om op te laden, en de meeste bieden ongeveer 3-4 uur afspeeltijd nadat ze volledig zijn opgeladen in de directe zon.

Als u op zoek bent naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie, kan het moeilijk zijn om de beste te vinden. Er zijn zoveel Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie op de markt dat het moeilijk kan zijn om er een te vinden die goed werkt. Zo zijn er modellen op zonne-energie met ingebouwde powerbanks, wat fijn is als je de hele dag door je muziek wilt laten spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van batterijen of het meenemen van een extra oplader. Bovendien zijn Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie perfect om mee te nemen op uw volgende buitenexcursie.

In dit artikel zullen we dingen onderzoeken waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie, evenals tien Bluetooth-luidsprekeropties op zonne-energie.

Inhoud

Dingen om te overwegen

Bij het zoeken naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie, is het essentieel om rekening te houden met de volgende factoren:

Bouw en ontwerp

Een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie moet gemakkelijk te vervoeren en op te zetten zijn. Sommige luidsprekers op zonne-energie zijn draagbaarder dan andere, sommige wegen minder dan twee pond, terwijl grotere modellen meer dan zeven pond kunnen wegen vanwege de extra ingebouwde functies zoals zonnepanelen of powerbanks om uw apparaten onderweg op te laden. Als u op zoek bent naar een luidspreker die u mee kunt nemen op uw volgende kampeertrip, zorg er dan voor dat u er een zoekt die licht en gemakkelijk te vervoeren is.

Geluids- en audiokwaliteit

Bij het zoeken naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie is de geluidskwaliteit een belangrijke factor om te overwegen. Niet alle Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie bieden dezelfde audio-ervaring, en sommige luidsprekersets op zonne-energie zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid, terwijl andere hoge prestaties voorop stellen.

Hoe hoger het wattage van de luidspreker, hoe luider en beter geluid je krijgt. Maar Bluetooth-speakers op zonne-energie met een hoger wattage zullen ook groter en zwaarder zijn. Denk bij het overwegen van de geluidskwaliteit en audiokwaliteit van uw Bluetooth-luidspreker op zonne-energie na over waar u hem gaat gebruiken en hoeveel draagbaarheid u nodig heeft.

Connectiviteit en batterijduur

Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie zijn er in veel verschillende soorten en maten, sommige hebben een ingebouwd zonnepaneel, terwijl andere een extern zonnepaneel nodig hebben om op te laden. Alle Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben een bepaalde vorm van zonlicht nodig om op te laden, en de meeste bieden ongeveer drie tot vier uur afspeeltijd nadat ze volledig zijn opgeladen in de directe zon. Daarom, als u op zoek bent naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie, is het essentieel om te overwegen hoe u ze gaat gebruiken en welk type zonnepaneelverbinding ze nodig hebben.

De meeste Bluetooth Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben een batterijduur van ongeveer zes uur, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte en het wattage van de luidspreker. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe lang het duurt om luidsprekers op zonne-energie op te laden. Sommige Bluetooth-speakers op zonne-energie hebben maar een paar uur in direct zonlicht nodig om volledig op te laden, terwijl andere misschien een hele dag nodig hebben.

Waterdichtheid:

Als u op zoek bent naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie om mee te nemen op uw volgende buitenexcursie, is het belangrijk om rekening te houden met de waterdichtheid. Helaas zijn niet alle Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie even duurzaam en hebben veel geen waterdichte classificatie.

Zorg ervoor dat u de IP-classificatie (Ingress Protection) controleert voordat u een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie aanschaft. De IP-classificatie, een norm die is opgesteld door de International Electrotechnical Commission (IEC), meet het waterbestendigheidsniveau van Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie en moet zichtbaar zijn op elke Bluetooth-luidspreker op zonne-energie die u overweegt te kopen.

Het eerste cijfer in een IP-code geeft aan hoeveel bescherming zonne-Bluetooth-luidsprekers bieden tegen vaste objecten. Het tweede cijfer daarentegen geeft het niveau aan van de bescherming van de Bluetooth-luidspreker op zonne-energie tegen vloeistoffen. Een Bluetooth-speaker op zonne-energie met een IP-classificatie van bijvoorbeeld 65 zou volledig beschermd zijn tegen stof en zou ook bestand zijn tegen waterspatten vanuit elke hoek.

Functies

Wanneer u op zoek bent naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie, is het belangrijk om rekening te houden met de functies die voor u het belangrijkst zijn. Sommige Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben bijvoorbeeld een ingebouwd zonnepaneel om op te laden, terwijl andere poorten hebben om extra apparaten aan te sluiten.

Veel Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben ook een powerbank om uw telefoons en tablets onderweg op te laden. Als u op zoek bent naar Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie met een ingebouwd zonnepaneel, denk dan goed na over waar u uw zonne-speaker gaat gebruiken en welk type zonne-aansluiting deze nodig heeft. Als u bijvoorbeeld gaat kamperen zonder zonnig weer in zicht, werken zonnepanelen mogelijk niet zo goed omdat het zonnepaneel geen blootstelling aan de zon krijgt.

Alle Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie hebben een ingebouwde batterij en de meeste bieden ongeveer drie tot vier uur afspeeltijd nadat ze volledig zijn opgeladen in de directe zon. Het is echter belangrijk om te overwegen wat u van uw Bluetooth-luidspreker op zonne-energie wilt voordat u deze aanschaft, aangezien Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie aanzienlijk variëren in functies, draagbaarheid, bouwkwaliteit en geluidsprestaties.

Top 10 Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie in 2022

Nu we een aantal dingen hebben besproken waarmee we rekening moeten houden bij het kopen van Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie, laten we eens kijken naar onze top tien keuzes.

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 Robuuste Rukus Xtreme oplaadbare en zonne...

Beste in het algemeen

Robuuste Rukus

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

 • Luidsprekertype: Draadloos, Subwoofer

 • Audio-uitgangsmodus: stereo

98%

BEKIJK OP AMAZON


 ION Audio Zonnesteen | Draadloze...

Beste budget

ION Audio Zonnesteen

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

 • Luidsprekertype: Buiten

 • Audio-uitgangsmodus: stereo

95%

BEKIJK OP AMAZON


 EDUPLINK Outdoor Draagbare Bluetooth Draadloze...

Beste optreden

EDUPLINK

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth, USB

 • Luidsprekertype: dubbele luidspreker

 • Aanbevolen gebruik voor product: binnen/buiten

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Solar Speaker ABFOCE Portable IPX6 Waterdicht...

Zonneluidspreker ABFOCE

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth, Aux, USB

 • Luidsprekertype: Buiten

 • Montagetype: draagbaar

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Goal Zero Rock Out 2 Draadloze Oplaadbare...

Doel nul

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

 • Kleur groen

 • Speciale functie: ingebouwde microfoon

96%

BEKIJK OP AMAZON


 Alpine Corporation QLP542SLR-GR Bluetooth...

Alpine Corporation QLP542SLR-GR

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

 • Luidsprekertype: Component

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor smartphones of tablets

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Solar Speaker - Zonne-energie Draagbare...

REVEAL zonneluidspreker

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

 • Luidsprekertype: Woofer

 • Luidsprekergrootte: 40 millimeter

96%

BEKIJK OP AMAZON


 Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker | Zonne &...

Sunfox

 • Connectiviteitstechnologie: draadloos, Bluetooth, USB

 • Luidsprekertype: Buiten

 • Artikelgewicht: 0,2 kilogram

95%

BEKIJK OP AMAZON


1. Robuuste Rukus

 Robuuste Rukus Xtreme oplaadbare en zonne... Robuuste Rukus Xtreme oplaadbare en zonne...
 • Dual Powered Sound System: dit robuuste, spatwaterdichte en valbestendige dual-powered geluidssysteem...
 • Uitzonderlijk stereogeluid: dit systeem beschikt over twee luidsprekers met volledig bereik en basverlengende...
 • Blijf veilig en heb plezier: al meer dan 30 jaar zijn we toegewijd aan het creëren van bekroonde,...
 • Blijf verbonden: van weeralarmradio's en back-upbatterijen tot geluid op zonne-energie...
Controleer op Amazon

Merk: Eton | Modelnaam: NRKS400B | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth | Luidsprekertype: Draadloos, Subwoofer | Audio-uitgangsmodus: Stereo

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

De Rugged Rukus Xtreme is de perfecte audiopartner voor elke buitenactiviteit. Of je nu naar het strand gaat, in het bos kampeert of gewoon een wandelingetje maakt, deze krachtige en draagbare luidsprekersysteem biedt premium geluidskwaliteit zonder in te boeten aan draagbaarheid.

De Rugged Rukus Xtreme geeft je de beste geluidskwaliteit voor je geld. Hij heeft niet alleen een krachtige bas, maar dankzij de draadloze mogelijkheden is hij ook eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Met dubbele subwoofers blaas je in een mum van tijd je favoriete deuntjes.

Accu

Dit eersteklas Bluetooth-luidsprekersysteem is krachtig, met dubbele subwoofers die een diep, rijk geluid bieden. Maar wat het onderscheidt, is de oplaadbare lithiumbatterij en het zonnepaneel. Dus of je nu in de wildernis bent of gewoon op een feestje, de Rugged Rukus Xtreme houdt je muziek de hele nacht door.

Ontwerp en functies

De Rugged Rukus Xtreme is de perfecte manier om je muziek gaande te houden, waar je ook bent. Dit dubbele subwoofersysteem wordt gevoed door een oplaadbare batterij of door zonne-energie, zodat u overal naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Met zijn duurzame ontwerp is de Rugged Rukus Xtreme perfect voor gebruik buitenshuis, en dankzij de Bluetooth-mogelijkheid kun je muziek streamen vanaf elk compatibel apparaat. Bovendien zorgt de robuuste, waterbestendige behuizing ervoor dat je muziek blijft pompen, zelfs als het een beetje nat wordt.

Waar voor je geld

De Rugged Rukus Xtreme biedt een uitstekende waarde voor het geld dat u erin investeert. Het robuuste, duurzame ontwerp maakt hem perfect voor gebruik buitenshuis, en het oplaadpaneel op zonne-energie zorgt ervoor dat je altijd stroom bij de hand hebt. Bovendien is deze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie met dubbele subwoofers en ingebouwde microfoon een van de beste op de markt.

Algemeen oordeel

De Rugged Rukus Xtreme Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is de perfecte metgezel voor uw buitenactiviteiten. Met dubbele subwoofers, een oplaadpaneel op zonne-energie en eenvoudige draadloze connectiviteit met elk compatibel apparaat, wil je nooit meer het huis uit zonder deze Bluetooth-speaker op zonne-energie.

2. ION Audio Zonnesteen

Uitverkoop  ION Audio Zonnesteen | Draadloze... ION Audio Zonnesteen | Draadloze...
 • 6.5-inch full-range luidspreker en krachtige ingebouwde versterker pompen het volume echt op
 • 48-uurs oplaadbare batterij zorgt voor langdurige, ononderbroken muziek; *Speaker kosten...
 • Streamt draadloos muziek vanaf elk Bluetooth-apparaat; Bluetooth-bereik - tot 100' tussen...
 • Kan draadloos worden aangesloten op extra Solar Stone-luidspreker (apart verkrijgbaar) voor stereogeluid;...
Controleer op Amazon

Merk: Ion | Modelnaam: FBA_MAIN-97165 | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth | Luidsprekertype: Buiten | Audio-uitgangsmodus: Stereo

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

De ION Audio Solar Stone is een draagbare Bluetooth-luidspreker die ongelooflijk helder geluid levert, dankzij de 6,5-inch full-range luidspreker en krachtige ingebouwde versterker. Dus of je nu bij het zwembad zit te loungen of in het park aan het feesten bent, deze kleine krachtpatser zorgt ervoor dat je muziek geweldig luid en duidelijk klinkt.

Accu

De ION Audio Solar Stone is een unieke luidspreker op zonne-energie die tot 48 uur ononderbroken muziekweergave biedt. De speaker kan snel en eenvoudig worden opgeladen in slechts 6 uur met de meegeleverde AC-adapter of 55 uur met het ingebouwde zonnepaneel. Of je nu thuis of buiten bent, de ION Audio Solar Stone is perfect om naar je favoriete deuntjes te luisteren.

Ontwerp en functies

De ION Audio Solar Stone geeft je de vrijheid om je muziek overal mee naartoe te nemen zonder je zorgen te maken over snoeren. Deze draadloze speaker maakt verbinding met elk Bluetooth-apparaat en kan overal in huis worden geplaatst voor stereogeluid. Omdat er geen stroomkabel of audiokabels nodig zijn, is de Solar Stone volledig draadloos, waardoor hij eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Waar voor je geld

Als u op zoek bent naar een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie die een groots geluid levert en niet veel geld kost, hoeft u niet verder te zoeken dan de ION Audio Solar Stone. Dit goed ontworpen apparaat is net zo functioneel als leuk om te gebruiken, dankzij de fantastische geluidskwaliteit en zonne-energiemogelijkheden.

Algemeen oordeel

De ION Audio Zonnesteen is een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie die geweldig geluid levert. Het is ook milieuvriendelijk, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen terwijl hij thuis of onderweg geniet van muziek van betere kwaliteit.

3. EDUPLINK

Uitverkoop  EDUPLINK Draagbare Bluetooth Waterdichte... EDUPLINK Draagbare Bluetooth Waterdichte...
 • Draagbaar en lichtgewicht, zo groot als een frisdrankblikje, 1 pond. Handige draagbare luidspreker die...
 • Goed geluid Luider volume, kleine luidspreker maar krachtig. De kwaliteit van muziek is verrassend ...
 • Ipx67 waterdicht en 20 uur afspelen, het heeft een IPX67-classificatie, dus het maakt een dip niet uit als je ...
 • Funny Lights Sync met muziek Het is zo grappig dat de luidspreker van kleur verandert met LED-verlichting in ...
Controleer op Amazon

Merk: EDUPLINK | Modelnaam: M8 | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth, USB | Luidsprekertype: Dubbele luidspreker | Aanbevolen gebruik voor product: Binnen buiten

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

De EDUPLINK M8 Sound All Around 360 graden draadloze Bluetooth-luidspreker voor buiten is perfect voor elk buitenfeest. Deze kleine luidspreker maakt indruk met een 360-graden geluid dat je tuin of terras zal vullen met rijke bas en heldere audio. Bovendien verbetert de EXTRA BASS-functie elke beat, waardoor je muziek een extra boost krijgt. Of je nu naar muziek luistert of een feestje geeft, de EDUPLINK M8 Sound All Around 360 graden draadloze Bluetooth-luidspreker voor buiten zal zeker indruk maken.

Accu

Deze speaker is perfect om je muziek mee naar buiten te nemen. Deze luidspreker heeft een krachtig geluid dat elke kamer kan vullen en dankzij de Bluetooth-technologie kun je je muziek streamen vanaf elk compatibel apparaat. Met True Bluetooth 5.0-technologie koppelt hij snel met je smartphone. Daarnaast heeft deze speaker maar liefst 7200mAh batterij zodat je tot 30 uur achter elkaar kunt rocken. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt de ingebouwde microfoon hem perfect voor het aannemen van telefoongesprekken of het streamen van videochats.

Ontwerp en functies

De EDUPLINK draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker voor buiten is perfect om uw muziek onderweg mee te nemen. Deze kleine en lichtgewicht speaker past gemakkelijk in elke handtas of rugzak en met zijn indrukwekkende batterij kun je de muziek overal mee naartoe nemen.

Bovendien is hij IPX5 waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat een beetje regen of sneeuw een einde maakt aan je feest. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen de ingebouwde LED-lampjes je verblinden met hun veranderende kleuren, en surround sound geeft je het gevoel alsof je midden in de actie zit.

Waar voor je geld

Het heeft een zeer betaalbare prijs en is perfect om je muziek mee naar buiten te nemen. Het 360-graden geluid vult elke kamer en de EXTRA BASS-functie geeft je muziek die extra boost. Met True Bluetooth-technologie en een krachtige batterij heeft deze luidspreker alles wat je nodig hebt om overal te rocken.

Algemeen oordeel

De EDUPLINK draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker voor buiten is perfect om uw muziek buitenshuis mee te nemen. Met een krachtig geluid dat elke kamer vult, 360-graden surround sound en True Bluetooth-technologie, heeft deze luidspreker alles wat je nodig hebt voor een plezierige luisterervaring. Het is ook waterbestendig en wordt geleverd met ingebouwde LED-verlichting, waardoor het de perfecte aanvulling is op elk buitenfeest.

4. Zonneluidspreker ABFOCE

 Solar Speaker ABFOCE Portable IPX6 Waterdicht... Solar Speaker ABFOCE Portable IPX6 Waterdicht...
 • 【Uitstekende geluidskwaliteit】 Deze draagbare bluetooth-luidspreker in modieus design, met...
 • 【Opladen op zonne-energie】 Geen stroom? geen stopcontact? Geen probleem! T83 solar bluetooth speaker heeft een...
 • 【Buitenspeaker op zonne-energie】 Ingebouwde batterij met hoge capaciteit, kan meer dan 15 uur spelen ...
 • 【Solar waterdichte Bluetooth-luidspreker】 Deze robuuste luidspreker op zonne-energie maakt gebruik van ABS + milieuvriendelijke...
Controleer op Amazon

Merk: ABFOCE | Modelnaam: ABFOCE ES-T83 | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth, Extra, USB | Luidsprekertype: Buiten | Montage type: Draagbaar | Surround Sound-kanaalconfiguratie: 4.2

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Deze luidspreker op zonne-energie is perfect voor elke buitenactiviteit. De magnetische luidspreker van F52 mm en de krachtige drivers van 5 watt zorgen voor een helder stereogeluid en een rijke bas, waardoor het de ideale manier is om buiten van je muziek te genieten. Bovendien maakt het stijlvolle ontwerp het de perfecte aanvulling op elke buitenomgeving.

Accu

De Solar Speaker ABFOCE is uitgerust met een batterij met hoge capaciteit die meer dan 15 uur muziek kan afspelen nadat hij volledig is opgeladen. En als u zich zorgen maakt over stroomuitval of gebrek aan zonlicht, wees dan niet bang! De Solar Speaker ABFOCE kan ook via een stopcontact worden opgeladen. Dus of je nu naar de camping gaat of een ontspannen wandeling door de stad maakt, met deze luidspreker zit je goed.

Ontwerp en functies

Luister naar je muziek terwijl je geniet van het buitenleven met deze luidspreker op zonne-energie. Met zijn IPX6-waterdichtheid is hij bestand tegen alle weersomstandigheden en met zijn ingebouwde Bluetooth-technologie kun je eenvoudig je smartphone of tablet aansluiten en je muziek overal mee naartoe nemen. Deze luidspreker is ook gemaakt met ABS + milieuvriendelijke silicagel, waardoor hij zeer duurzaam is.

Waar voor je geld

De Solar Speaker ABFOCE is een grote waarde voor de prijs. Dankzij het opladen op zonne-energie, de Bluetooth-technologie en het duurzame ontwerp is hij perfect voor iedereen die op zoek is naar een buitenspeaker die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het heeft een zeer betaalbare prijs en is een geweldige aanvulling op elke buitenactiviteit.

Algemeen oordeel

Deze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een buitenluidspreker die alle weersomstandigheden aankan. Met zijn batterij met hoge capaciteit, oplaadmogelijkheden op zonne-energie en helder stereogeluid, is de Solar Speaker ABFOCE van grote waarde voor de prijs.

5. Doel nul

 Goal Zero Rock Out 2 Draadloze Oplaadbare... Goal Zero Rock Out 2 Draadloze Oplaadbare...
 • Big Sound - DarkBass-kamer zorgt voor een enorme luchtstroom voor een diep, nauwkeurig geluid zonder de...
 • Ingebouwde microfoon - Verdubbelt als een robuuste luidsprekertelefoon. Beantwoord inkomende oproepen van uw bemanning.
 • Bluetooth - Maak verbinding en rock uit zonder kabels met behulp van one-touch Bluetooth-technologie, en...
 • Ruime binnenzak om je telefoon, sleutels en andere spullen in op te bergen
Controleer op Amazon

Merk: Doel nul | Modelnaam: 94017 | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth | Kleur: Groen | Artikel Afmetingen LxBxH : 9,5 x 4,5 x 3,1 inch | Speciale eigenschap: Ingebouwde microfoon | Product gewicht: ‎1 pond

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

De Goal Zero Rock Out 2-speaker is perfect om je muziek onderweg mee te nemen. Deze op zonne-energie oplaadbare luidspreker levert groots geluid met diepe bas, dankzij de DarkBass-kamer. Bovendien is hij draagbaar en gebruiksvriendelijk, zodat je overal van je favoriete nummers kunt genieten.

Accu

De Goal Zero Rock Out 2 op zonne-energie oplaadbare luidspreker is perfect voor elke outdoorliefhebber. Aangedreven door een 3 Wh Li-ion batterij, biedt deze luidspreker tot 8 uur ononderbroken afspeeltijd. Het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om mee te nemen op al je avonturen, en de geïntegreerde karabijnhaak maakt het gemakkelijk om aan je rugzak te bevestigen. Met zijn krachtige geluid en robuuste constructie is de Rock Out 2 zeker de beste keuze voor buitenentertainment.

Ontwerp en functies

De Goal Zero Rock Out 2 oplaadbare luidspreker op zonne-energie is het perfecte accessoire voor je volgende buitenavontuur. Deze krachtige Bluetooth-luidspreker heeft een duurzaam ontwerp dat perfect is voor onderweg en beschikt over een ingebouwde microfoon waarmee u handsfree kunt bellen. Met tot 30 uur speeltijd tussen oplaadbeurten kan de Rock Out 2 je de hele dag vermaken. Bovendien fungeert het ook als een robuuste luidsprekertelefoon, zodat u inkomende oproepen van uw bemanning kunt beantwoorden.

Waar voor je geld

De Goal Zero Rock Out-oplaadbare luidspreker op zonne-energie biedt veel waar voor uw geld. Deze krachtige Bluetooth-luidspreker levert niet alleen een geweldige geluidskwaliteit, maar heeft ook een robuust ontwerp dat perfect is voor je volgende buitenavontuur. Bovendien, met tot 30 uur speeltijd, kan de Rock Out je de hele dag bezig houden.

Algemeen oordeel

De Goal Zero Rock Out oplaadbare luidspreker op zonne-energie is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste Bluetooth-luidspreker die een geweldige geluidskwaliteit levert. Bovendien heeft deze luidspreker op zonne-energie een duurzaam ontwerp en tot 30 uur speeltijd, waardoor het de perfecte metgezel is voor je volgende buitenavontuur.

6. Alpine Corporation QLP542SLR-GR

Uitverkoop  Alpine Corporation Waterdichte Bluetooth... Alpine Corporation Waterdichte Bluetooth...
 • OUTDOOR BLUETOOTH-LUIDSPREKER: Compatibel met elk Bluetooth-apparaat om uw...
 • ZONNE-ENERGIE: Geen draden nodig om op te laden! Zet hem gewoon in je tuin en laat de zon...
 • HOGE KWALITEITSONTWERP: Met hifi-geluid kunt u ten volle genieten van uw favoriete nummers. Accu...
 • DUURZAME CONSTRUCTIE: Duurzame harsvernauwing is lichtgewicht, weerbestendig en ...
Controleer op Amazon

Merk: Alpine Corporation | Modelnaam: Zonne-Bluetooth-enabled Rock-luidspreker | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth | Luidsprekertype: Onderdeel | Aanbevolen gebruik voor product: Voor smartphones of tablets

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Luister naar je favoriete deuntjes terwijl je geniet van het buitenleven met de Alpine Corporation QLP542SLR-GR Bluetooth-geactiveerde Rock Solar Speaker. Met hifi-geluid kunt u met deze luidspreker ten volle van uw muziek genieten. Bovendien zorgt het ingebouwde zonnepaneel ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten, terwijl het robuuste ontwerp hem perfect maakt om al je buitenavonturen aan te gaan.

Accu

De Alpine Corporation QLP542SLR-GR Bluetooth-enabled Rock Solar Speaker is de perfecte manier om buiten van je muziek te genieten. Deze luidspreker heeft een oplaadbare batterij die tot 12 uur afspeeltijd biedt en een aan/uit-schakelaar voor eenvoudig gebruik. Met zijn slanke ontwerp en verbluffende geluidskwaliteit zal de Alpine Corporation QLP542SLR-GR Bluetooth-geactiveerde Rock Solar Speaker zeker een hit worden op je volgende picknick of feest.

Ontwerp en functies

Met de QLP542SLR-GR Bluetooth-geactiveerde Rock Solar-luidspreker van Alpine Corporation kunt u draadloos en probleemloos genieten van uw favoriete muziek. Koppel de luidspreker eenvoudig met een Bluetooth-apparaat en geniet van een geluidsbereik van 15 meter dat uw ruimte zal vullen met prachtige muziek.

De Alpine Corporation QLP542SLR-GR Bluetooth-enabled Rock Solar Speaker is een geweldige aanvulling op elke buitenruimte. Met 13 L x 9 B x 11 H inch is deze luidspreker perfect voor elke tuin of tuin. Deze luidspreker is gemaakt met een duurzame harsconstructie, waardoor hij weerbestendig en waterdicht is. Bovendien maakt het lichtgewicht ontwerp het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Waar voor je geld

Met zijn zonnepaneel, oplaadbare batterij en draadloze Bluetooth-mogelijkheden is de Alpine Corporation QLP544SLR-GR een geweldige luidspreker op zonne-energie voor mensen die onderweg zijn. Dus of je nu vrienden wilt entertainen bij je volgende barbecue of gewoon wat deuntjes nodig hebt terwijl je in de tuin werkt, deze luidspreker levert tot 12 uur geluid zonder de batterij van je telefoon leeg te maken. En voor slechts $ 150 biedt de Alpine Corporation QLP544SLR-GR veel waar voor uw geld.

Algemeen oordeel

De Alpine Corporation QLP544SLR-GR Bluetooth-enabled Rock Solar Speaker is een geweldige manier om buiten van je muziek te genieten. Met zonne-energie, draadloze Bluetooth-mogelijkheden en een duurzaam ontwerp is deze luidspreker perfect om mee te nemen op al je buitenavonturen. Met zijn hoogwaardige geluid en weerbestendige constructie is de Alpine Corporation QLP544SLR-GR Bluetooth-geactiveerde Rock Solar-luidspreker de perfecte zonneluidspreker voor elke gelegenheid.

7. REVEAL zonneluidspreker

Merk: onthullen | Modelnaam: Zonneluidspreker | Connectiviteitstechnologie: Bluetooth | Luidsprekertype: Woofer | Luidsprekergrootte: 40 millimeter

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Luister overal naar je muziek met deze draagbare draadloze Bluetooth-speaker op zonne-energie. Het is perfect om mee te nemen op wandelingen, kampeertochten of gewoon om te chillen in de achtertuin. De krachtige dubbele 40 MM-luidsprekers en een ingebouwde krachtige subwoofer leveren een rijk basgeluid, terwijl het zonnepaneel stroom levert om de muziek de hele dag door te laten gaan.

Accu

De REVEAL draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is de perfecte metgezel voor buiten. U kunt tot 60 uur muziek afspelen dankzij de superieure batterijduur. En met zijn verbazingwekkende zonnetechnologie kun je je luidspreker opladen, zelfs als er geen zon beschikbaar is. De speaker fungeert tevens als powerbank om je smartphone of andere apparaten op te laden. Dus pak je REVEAL en ga naar buiten voor wat plezier in de zon.

Ontwerp en functies

Met zijn ingebouwde LED-zaklamp, karabijnhaak en riemen is deze luidspreker gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. En maak je geen zorgen dat je zonder stroom komt te zitten - de REVEAL Solar draadloze Bluetooth-luidspreker heeft een zonnepaneel dat de interne batterij snel oplaadt. Ook beschikt deze speaker over Bluetooth-technologie 4.0, waardoor hij compatibel is met al je apparaten. Dus of u nu aan het kamperen, wandelen, bumperkleven of gewoon rondhangen op het strand bent, de REVEAL draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie zorgt gegarandeerd voor urenlang luisterplezier.

Waar voor je geld

Het is niet eenvoudig om een ​​zonnepaneel, zaklamp en powerbank in één luidspreker te stoppen. Deze draadloze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie heeft echter een betaalbare prijs met geweldige functies om op te starten. U kunt de hele dag naar uw favoriete deuntjes luisteren, zelfs als de zon ondergaat.

Algemeen oordeel

De REVEAL draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is de perfecte metgezel voor buiten en levert een rijk basgeluid en tot 60 uur muziekafspeeltijd. Met zijn zonnepaneel, zaklamp en powerbank-functies heeft deze luidspreker alles wat je nodig hebt voor een geweldige luisterervaring buitenshuis. En voor een betaalbare prijs is de REVEAL draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker op zonne-energie een uitstekende keuze voor Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie.

8. Sunfox

 Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker | Zonne &... Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker | Zonne &...
 • DRAAGBARE SOLAR BLUETOOTH-LUIDSPREKER - Koppel de luidspreker met uw telefoon via Bluetooth voor...
 • TWEE MANIEREN OM OP TE LADEN: SOLAR & USB - Laadt volledig op in ongeveer 16-18 uur...
 • DRAAGBAAR - Lichtgewicht (8,6 oz) luidspreker met eenvoudig te bevestigen draagriem, waardoor het...
 • WATERDICHT, ZANDBESTENDIG en SCHOKBESTENDIG - Gemaakt voor het zwembad, terras of strand, deze...
Controleer op Amazon

Merk: Sunfox | Montage type: Draagbaar,USB | Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Bluetooth, USB | Luidsprekertype: Buiten | Product gewicht: 0,2 kilogram

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Of u nu aan het wandelen, kamperen of gewoon luieren bij het zwembad bent, deze luidspreker biedt een geweldige geluidskwaliteit en gemak. Beantwoord oproepen wanneer uw telefoon is verbonden met Bluetooth met behulp van de ingebouwde draadloze microfoon van de luidspreker.

Accu

Deze Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker is perfect voor elk buitenevenement! Met tot 20 uur afspeeltijd kun je het feest dag en nacht gaande houden.

Deze luidspreker heeft twee manieren om op te laden: zonne-energie en USB. Het laadt volledig op in ongeveer 16-18 uur direct zonlicht buitenshuis of in 1-2 uur via micro-USB-ingang (snoer meegeleverd). De Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker biedt een heldere, heldere geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte metgezel is voor elke buitenactiviteit.

Ontwerp en functies

Of u nu een barbecue in de achtertuin plant of naar het strand gaat, zorg ervoor dat u uw Sunfox waterdichte Bluetooth-luidspreker inpakt. Deze lichtgewicht (8,6 oz) luidspreker heeft een gemakkelijk te bevestigen draagriem, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is, waar de dag je ook brengt.

Met een IPX6-waterdichtheidsclassificatie is hij bestand tegen spatten en lichte regen, waardoor hij perfect is voor elke buitenactiviteit. Bovendien beschermt het schokbestendige ontwerp tegen onbedoelde stoten en vallen, zodat u hem zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de zandbestendige behuizing ervoor dat je muziek blijft spelen, zelfs als het feest je meeneemt naar het strand.

De Sunfox is perfect om onderweg naar te luisteren. Koppel hem gewoon met je Bluetooth-apparaat en geniet van een heldere, heldere geluidskwaliteit, waar je ook bent. De Bluetooth-connectiviteit maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met elk apparaat, en het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je luidspreker veilig blijft, zelfs als het begint te regenen.

Waar voor je geld

De Sunfox Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is verkrijgbaar voor slechts $ 49, waardoor het een uitstekende keuze is als u geld wilt besparen zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit of het gemak.

Algemeen oordeel

De Sunfox Bluetooth-luidspreker op zonne-energie is een uitstekende keuze voor iedereen die graag buiten is! Een IPX-classificatie van zes is gemakkelijk bestand tegen af ​​en toe een plons of een val. Bovendien biedt het een heldere geluidskwaliteit en tot 20 uur afspeeltijd via opladen via zonne-energie of USB-ingang (inclusief snoer).

Veel Gestelde Vragen

Moeten Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie in direct zonlicht staan ​​om te kunnen werken?

Solar Bluetooth-luidsprekers werken op zonne-energie, maar dat betekent niet dat ze niet kunnen werken zonder direct zonlicht. Afhankelijk van het type zonnepaneelaansluiting moeten zonnepanelen twee tot zes uur in direct zonlicht staan ​​voordat ze voldoende vermogen krijgen om een ​​speaker volledig op te laden. Ter referentie: het duurt ongeveer tien dagen voordat de zonnecellen in Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie volledig zijn opgeladen.

Hoe lang gaan Bluetooth-speakers op zonne-energie mee?

Solar Bluetooth-luidsprekers worden meestal geleverd met een batterij die via het zonnepaneel kan worden opgeladen of op een stopcontact kan worden aangesloten. Batterijen van Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie gaan meestal ongeveer drie tot vier uur mee nadat ze volledig zijn opgeladen.

Welke verbinding hebben Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie nodig?

Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie worden geleverd met verschillende zonne-aansluitingen, dit zijn de poorten waarmee het zonnepaneel op de luidspreker kan worden aangesloten om op te laden. De meest voorkomende zonne-aansluitingen zijn mini-USB, micro-USB en oplaadpoorten op zonne-energie. Daarom is het belangrijk om de Bluetooth-luidspreker op zonne-energie die u overweegt te kopen, te controleren om te zien of deze de zonne-aansluiting heeft die u nodig hebt.

Kunnen Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie binnenshuis worden gebruikt?

Hoewel de meeste Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie niet zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis, zijn er enkele uitzonderingen. Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie met oplaadpoorten op zonne-energie kunnen binnenshuis worden gebruikt door ze op een stopcontact aan te sluiten. Zonnepanelen hebben direct zonlicht nodig om de luidspreker op te laden, dus ze zijn niet ontworpen voor gebruik binnenshuis, tenzij je een manier hebt om die blootstelling aan de zon te bieden zonder je ramen te openen of naar buiten te gaan.

Laatste gedachten

Er zijn Bluetooth-speakers op zonne-energie beschikbaar voor elk budget en elke behoefte. Bluetooth-luidsprekers op zonne-energie kunnen energieonafhankelijkheid bieden wanneer ze worden gecombineerd met zonnepanelen, terwijl ze ook urenlang entertainment bieden in alle weersomstandigheden, waardoor ze de ultieme draagbare luidspreker zijn.

Bij het kiezen van een Bluetooth-luidspreker op zonne-energie, is het belangrijk om te overwegen wat u van uw Bluetooth-luidspreker op zonne-energie wilt voordat u deze aanschaft. Solar Bluetooth-luidsprekers variëren sterk in functies, draagbaarheid, bouwkwaliteit en geluidsprestaties - dus weten wat u wilt, is de sleutel tot een aankoop die uw geld waard is.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Bent u op zoek naar de Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Let Me Down Slowly song/music (Alec Benjamin) Roblox ID's bevatten originele, nightcore, piano en remixversies.
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
De Outriders class tier list (2022) is ontworpen om spelers te helpen de vermogensniveaus van elke klasse in Outriders te begrijpen. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Conan Exiles al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de My Demons Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! My Demons-nummer/muziek (Starset) Roblox-ID's bevatten originele, volledige en vrouwelijke remixversies.
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
De beste laptops van minder dan $ 800 in 2022 zijn de beste optie voor diegenen die een laag budget en krachtig genoeg laptop willen om hun dagelijkse taken uit te voeren.
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor werktuigbouwkundestudenten in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops te vinden die draagbaar, betaalbaar en krachtig zijn.