Hoofd Top keuzes 10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022

10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022

 10 beste hoofdtelefoons voor online leren en onderwijzen 4 mei 2022 Top keuzes | Koptelefoon
Oosten. Lezen: 19 minuten

Online leren wordt steeds populairder, maar online lerenden moeten de leraar nog steeds kunnen horen. Een van de belangrijkste onderdelen van online lesmateriaal is een koptelefoon. Goed kunnen communiceren tijdens het proces van online leren is essentieel en een koptelefoon is daarbij een cruciaal hulpmiddel.

Koptelefoons maken online leren en online lesgeven gemakkelijker. Ze helpen je om beter met je leerlingen te communiceren, ze maken het online leerproces efficiënter, en hoewel online leerlingen hun leraar niet zien of aanraken zoals in traditionele klaslokalen, speelt een koptelefoon een belangrijke rol bij het motiveren van hen om het goed te doen vanwege het feit dat online docenten moeten kunnen horen wat er in het online klaslokaal gebeurt.

Inhoud

Beste koptelefoon voor online leren en onderwijzen: koopgids

Er zijn veel verschillende soorten hoofdtelefoons, maar we zullen in deze blogpost enkele basisprincipes behandelen, zodat u een paar kunt vinden dat het beste bij uw behoeften past.

Er zijn veel dingen waar online instructeurs rekening mee moeten houden bij het kiezen van een koptelefoon, zoals comfort, helder geluid en ruisonderdrukkende functies, waardoor ze zich beter op hun werk kunnen concentreren en onderbrekingen van buitenaf door geluiden zoals mensen die om hen heen praten, thuis of op kantoor, enz. De prijs van online leerapparatuur kan variëren van zeer goedkope koptelefoons die online beschikbaar zijn voor $ 20 tot duurdere die online instructeurs ongeveer $ 200 kosten.

Als online studenten is het ook belangrijk om rekening te houden met de prijs van een koptelefoon voor online leren, maar het zou niet slim zijn als je niet ook aan je budget zou denken, want er zijn tegenwoordig veel goede, betrouwbare en interessante opties op de markt, dus zorg ervoor dat studenten, voordat ze online aankopen doen, eerst al hun opties controleren om niet te eindigen met apparatuur van lage kwaliteit die hen niet zal helpen hun onderwijsdoelen te bereiken.

Waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een koptelefoon voor online leren zijn:

Geluidskwaliteit:

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan zaken als geluidskwaliteit, wat betekent dat heldere en nauwkeurige geluiden zonder enige afleiding of andere verstoringen tijdens het gebruik van deze apparaten tijdens lessen of lezingen uiterst belangrijk zijn als het gaat om online leren, dus online studenten en online instructeurs moeten overwegen om te kopen hoofdtelefoons die worden geleverd met ruisonderdrukkende functies die hen voorzien van minimale achtergrondgeluiden, enz.

Dankzij ruisonderdrukkingsfuncties kunnen zowel studenten als docenten zich op hun werk concentreren zonder te worden onderbroken door achtergrondgeluiden zoals andere mensen die in hun buurt praten, thuis of op kantoor, enz. Dus online studenten moeten zeker overwegen om een ​​online leerkoptelefoon aan te schaffen die wordt geleverd met ruisonderdrukkingsfuncties omdat deze hen zullen helpen productief en gefocust te blijven op hun werk zonder afgeleid te worden door iets dat een belangrijk onderdeel kan zijn van de online leerervaring

Ontwerp & Stijl:

Last but zeker not least is een ontwerp waarbij je een koptelefoon voor online leren visueel aantrekkelijk moet vinden, maar tegelijkertijd online studenten of online instructeurs niet afleidt van hun werk, zodat ze zich goed kunnen concentreren op lesmateriaal, wat ook een extra voordeel voor hen zal zijn beide.

Comfort:

Je moet ook aan comfort denken bij het kopen van online cursusapparatuur, zoals een koptelefoon voor online lesgeven of online studeren in het algemeen, wat betekent dat je iets comfortabels moet hebben om geen psychologische problemen te veroorzaken terwijl je het draagt, maar tegelijkertijd je focus scherp en vermijd afleiding door ongemak veroorzaakt door druk op uw oren of hitte eromheen tijdens langdurig gebruik.

Comfort is erg belangrijk omdat online lessen meerdere uren per keer kunnen duren, dus het is van cruciaal belang dat online leerapparatuur de hele tijd comfortabel is zonder dat je constant verschillende posities hoeft aan te passen of uit te proberen om te vinden wat het beste voor jou persoonlijk werkt.

Prijs:

Wanneer online instructeurs willen kopen koptelefoon, ze moeten rekening houden met hun budget , maar het gaat niet alleen om de prijs, want hoewel goedkope koptelefoons voor online leren misschien een goed idee lijken, kunnen duurdere koptelefoons soms de moeite waard zijn om extra geld voor te betalen, dus je moet niet meteen voor iets gaan dat $ 50 kost, alleen vanwege de lagere prijzen anders zit je met onvoldoende online leermateriaal en bereik je je onderwijsdoelen niet zo snel mogelijk.

Een ander ding waar online studenten op moeten letten, is de prijs, vooral als ze meer dan één koptelefoon willen voor hun online cursussen, omdat het hebben van meerdere paren betekent dat ze meer geld uitgeven aan zaken als verzendkosten of andere kosten die direct of indirect verband houden met deze aankoop.

Microfoon kwaliteit:

Een ander ding waar online instructeurs op moeten letten, is de kwaliteit van de microfoon, omdat online cursussen allemaal over praten en luisteren gaan, wat betekent dat online studenten ten minste één van de koptelefoons nodig hebben voor online leren met een microfoon die goed genoeg is om hun stemmen goed op te nemen zonder enige vervorming of achtergrondgeluiden, enz.

Dit kan een belangrijk onderdeel zijn van uw online cursuservaring als u vloeiend Engels wilt leren spreken via Skype-gesprekken, dus overweeg om online leerapparatuur aan te schaffen met ingebouwde microfoons, zoals ruisonderdrukkende, om u niet alleen te concentreren op lesmateriaal, maar ook oefenen met spreken terwijl je het doet.

Mobiliteit:

Bij het online kopen van een koptelefoon moeten studenten altijd aan mobiliteit denken, wat betekent dat ze iets lichts en draagbaars genoeg hebben, zodat ze geen problemen zullen hebben om ze overal mee naartoe te nemen waar online lessen zijn, inclusief de klas , natuurlijk, thuis of op kantoor.

Mobiliteit is erg belangrijk voor online studenten omdat ze hun online leerapparatuur mogelijk op allerlei verschillende plaatsen moeten gebruiken, waardoor het van cruciaal belang is dat koptelefoons geen obstakel worden bij het reizen tussen deze locaties om problemen met colleges en andere soorten zaken te voorkomen materiaal dat u goed wilt leren zonder enige afleiding veroorzaakt door dit eenvoudige probleem.

Batterijduur:

Een ander ding waar online instructeurs rekening mee moeten houden bij het kopen van een koptelefoon voor online onderwijs, is de levensduur van de batterij, wat betekent hoeveel tijd je batterijen mee kunnen gaan voordat ze worden opgeladen, wat niets betekent als je vergeet ze minstens af en toe op te laden tijdens lange periodes offline, maar nog steeds toegang nodig hebt tot goede kwaliteit audiomateriaal voor uw werk in plaats daarvan, zoals online cursussen, online leermateriaal, online seminars en vele andere dingen.

De levensduur van de batterij is erg belangrijk voor online studenten, omdat het niet alleen gaat om de duur van elke afzonderlijke batterijlading, maar ook om hoe lang je online lesmateriaal meegaat zonder op te laden, wat betekent dat je niet hoeft te stoppen met het gebruik ervan tussen colleges of tijdens pauzes als ze kunnen voldoende stroom leveren tot de volgende les, zelfs wanneer deze periodes langer zijn dan normaal, wat vaak gebeurt bij online cursussen, vooral op community colleges waar online studenten buiten de campus wonen.

Duurzaamheid:

Een ander ding waar online instructeurs rekening mee moeten houden bij het kopen van een koptelefoon voor online leren, is duurzaamheid, wat betekent hoe goed online lesmateriaal u van dienst zal zijn in termen van tijd en of het de tand des tijds kan weerstaan, wat betekent dat goedkope online cursussen vaak worden geleverd met goedkoop online leermateriaal zoals cursus studieboeken, e-boeken, enz.

Maar ook hun bijbehorende infrastructuur, inclusief koptelefoons voor online onderwijs, waardoor ze soms niet lang meegaan voordat ze defect raken of gewoon verslijten, waardoor je studiesessies minder effectief kunnen zijn dan ze anders zouden kunnen zijn, omdat het niet altijd mogelijk is om na elk semester een ander paar te kopen, vooral op community colleges waar studenten een beperkt budget hebben.

Een manier om te voorkomen dat dit gebeurt, is door duurzame aankopen te doen in plaats van meer betaalbare opties, ook al is er geen garantie dat dure dingen ook niet kapot gaan, maar online instructeurs kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat de online leerapparatuur die ze kopen daarna niet zal falen. een paar maanden of minder, wat iets is om te overwegen bij het kopen van een online onderwijskoptelefoon.

Connectiviteit:

Een ander belangrijk punt waar online instructeurs rekening mee moeten houden bij het kopen van een koptelefoon voor online onderwijs, is connectiviteit, wat inhoudt dat je verbinding kunt maken met een verscheidenheid aan verschillende audioapparaten die je mogelijk hebt, waaronder smartphones, tablets, computers, enz., evenals hun online leerapparatuur.

Om niet alleen materiaal van goede kwaliteit te bieden voor uw online cursus, maar ook om het voor studenten en uzelf mogelijk te maken om naar collegemateriaal te luisteren, ongeacht welk apparaat ze gebruiken, inclusief apparaten zonder Bluetooth, zoals oude laptops of telefoons die nog steeds verbinding kunnen maken via kabelachtige aux-kabels die gemakkelijk verkrijgbaar zijn in elke winkel die elektronische gadgets online of offline verkoopt.

Connectiviteit is erg belangrijk omdat studenten tijdens colleges en lessen vaak meerdere soorten apparaten gebruiken, waardoor het van cruciaal belang is dat hoofdtelefoons voor online onderwijs meer dan één type verbinding hebben, zelfs als u niet van plan bent online leermateriaal te gebruiken via smartphones en tablets , of computers.

Geluidsonderdrukking:

Een ander ding waar online instructeurs rekening mee moeten houden bij het kopen van een koptelefoon voor online lesgeven, is geluidsonderdrukking, wat betekent dat ze elk geluid uit de omgeving kunnen blokkeren, vooral degenen die je waarschijnlijk zullen afleiden tijdens colleges, waardoor het voor online studenten mogelijk wordt om zich niet alleen beter te concentreren maar besteed ook meer aandacht aan elk woord van uw online cursusmateriaal.

Inclusief collegevideo's en andere soorten audiobestanden die beschikbaar zijn in digitaal formaat bij online cursussen die worden aangeboden door community colleges over de hele wereld. Op deze manier hebben studenten geen andere keuze dan aandachtig te luisteren, aangezien het bijna onmogelijk wordt om iets anders te horen met deze functie geactiveerd, wat betekent dat ze niet worden afgeleid door mensen die in de buurt praten, omdat online instructeurs met geluidsonderdrukkende online leerhoofdtelefoons online instructeurs in staat stellen om online studenten gemakkelijk les te geven.

5 beste koptelefoons voor online leren of studenten

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 EPOS | SENNHEISER Adapt 660 (1000200) -...

Beste in het algemeen

EPO Sennheiser Adapt 660 UC

 • Merk: EPOS

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Bose SoundLink II Around-Ear Draadloze...

Beste budget

Bose Soundlink Wireless II

 • Merk: Bose

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Jabra Evolve 20 UC bedrade headset, stereo...

Beste optreden

Jabra EVOLVE 20

 • Merk: Jabra

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon -...

Beats Solo3 draadloos

 • Merk: Beats

 • Oorplaatsing: op het oor

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth-headset...

Plantronics Voyager 4220 UC

 • Merk: Global Teck Worldwide

 • Oorplaatsing: op het oor

 • Connectiviteitstechnologie: draadloos, bedraad

97%

BEKIJK OP AMAZON


1. EPOS Sennheiser Adapt 660 UC

 EPOS | SENNHEISER Adapt 660 (1000200) -... EPOS | SENNHEISER Adapt 660 (1000200) -...
 • Uitstekende gesprekshelderheid mogelijk gemaakt door EPOS AI
 • Organiseer je met Alexa
 • Gecertificeerd voor Microsoft Teams en geoptimaliseerd voor UC
 • Vier adaptieve ANC-microfoonsystemen bewaken uw werkomgeving en passen ruis aan...
Controleer op Amazon

Merk : EPOS | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : ADAPT 660 | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

Als u op zoek bent naar een betere gesprekshelderheid, is EPO Sennheiser Adapt 660 wellicht uw ideale keuze! Het is de perfecte headset voor kantoorprofessionals die heldere gesprekken en superieur stereogeluid eisen. Deze headset is voorzien van EPOS AI voor superieure geluidskwaliteit en is gecertificeerd voor Microsoft Teams en geoptimaliseerd voor UC-toepassingen.

Bovendien zorgen de vier adaptieve ANC-microfoons voor ruisonderdrukking in open kantoren en verminderen ze windgeruis buitenshuis. U zult het vermaarde stereogeluid en het gepersonaliseerde audioprofiel waarderen,

De batterij gaat tot 30 uur mee, zodat u gemakkelijk online kunt werken, en met de slimme aanraakbedieningen kunt u oproepen in één oogopslag beantwoorden. De Idle Time-modus schakelt ANC automatisch uit wanneer deze inactief is, zodat u batterijvermogen kunt besparen wanneer deze niet in gebruik is.

Geoptimaliseerd microfoonontwerp zorgt voor natuurlijke spraakopname, zelfs in rumoerige open kantooromgevingen.

Het is perfect voor drukke professionals die onderweg verbonden moeten blijven. Met Alexa-compatibiliteit, vier adaptieve ANC-microfoons en een batterijduur tot 30 uur, kun je in elke omgeving gemakkelijk je oproepen beantwoorden. Of u nu op kantoor of onderweg bent, deze headset levert onverslaanbare prestaties.

2. Bose Soundlink Wireless II

Uitverkoop  Bose SoundLink II Around-Ear Draadloze... Bose SoundLink II Around-Ear Draadloze...
 • Diep, meeslepend geluid voor muziek van exclusieve technologie Helder, natuurlijk geluid bij zowel...
 • De grote voordelen van draadloze hoofdtelefoons zijn de bewegingsvrijheid en de...
 • Bij draadloze hoofdtelefoons gaat dit soms ten koste van de topgeluidskwaliteit
 • Bose SoundLink geeft je een diep, meeslepend geluid op elk volume, samen met helderdere gesprekken op...
Controleer op Amazon

Merk : Bose | Kleur : Wit | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Het formulier Factor : Over het oor | Kabel Voorzien zijn van : Zonder Kabel

Controleer op Amazon

De Bose Soundlink Wireless II biedt diep, meeslepend geluid op elk volume, samen met superieure gesprekskwaliteit aan beide uiteinden van telefooncommunicatie.

U kunt overal in huis genieten van heldere, heldere muziek met een geluid dat zelfs grote ruimtes vult met levendige, gedetailleerde welsprekendheid. Wat betreft telefonische vergaderingen of het luisteren naar audioboeken of muziek in vliegtuigen, Bose SoundLink II Met draadloze hoofdtelefoons kun je draden achterlaten thuis omdat ze tegelijkertijd draadloos verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten.

Het biedt diepe bas uit de vrijwel ongebonden hoofdtelefoon dat houdt je bezig met gesprekken, zelfs als je door luidruchtige steden raast.

Met tot 15 uur afspeeltijd en naadloos schakelen tussen twee verbonden Bluetooth-apparaten, mis je nooit meer een oproep of een minuut van je favoriete film. Met al die batterijduur hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je headset en het verliezen van focus tijdens uren lesgeven.

En aangezien deze zijn ontworpen voor comfort, worden ze geleverd met lichtgewicht oordopjes voor urenlang gebruik zonder ongemak en zeer energieke trainingssessies, dit is ook een uitstekende keuze als u slechts één draadloze hoofdtelefoon kiest om te gebruiken voor online leer- en lessessies.

Ten slotte worden ze geleverd met een handige draagtas die ook ruimte biedt voor uw smartphone, wat perfect is als u van uw werk naar huis reist of gewoon de stad uit gaat op vakantie! Het is verkrijgbaar in zwart of wit, dus het past gemakkelijk in zowat elke online leerstijl.

3. Jabra EVOLVE 20 UC Stereo USB-A

Uitverkoop  Jabra Evolve 20 UC bedrade headset, stereo... Jabra Evolve 20 UC bedrade headset, stereo...
 • PROFESSIONELE HEADSET: Met geweldig geluid voor oproepen en muziek; De Evolve 20 bedrade headset is...
 • VERHOOG AGENT FOCUS: State of the art; Ruisonderdrukkende microfoon elimineert achtergrond...
 • GEMAKKELIJK BEHEER GESPREKKEN: Met deze werkheadset; je hebt gemakkelijk toegang tot de meest gebruikte functie;...
 • COMFORT DE HELE DAG: Met schuimrubberen oorkussens en rond het oor ontwerp; deze Jabra-headset is...
Controleer op Amazon

Merk : Jabra | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Het formulier Factor : Over het oor | Model Naam : Evolueer 20

Controleer op Amazon

De Jabra Evolve 20 is de droomheadset van een online cursus voor cursisten, met een lichtgewicht nekband die urenlang ongelooflijk comfortabel is.

Het is ontworpen om geluid te leveren zoals je het nog nooit eerder hebt gehoord door uitstekende ruisonderdrukking en superieure breedbandaudiokwaliteit - waardoor online studenten zich beter kunnen concentreren in open kantooromgevingen terwijl ze tijdens hun lessen bellen of naar muziek luisteren. Dit maakt ze ook perfect voor online lessessies!

En aangezien ze compatibel zijn met zowat elk online leerplatform dat er is, inclusief de meest populaire platforms zoals Skype voor Bedrijven (voorheen Lync), Cisco Webex Meeting Center, GoToMeeting, Zoom Rooms, Microsoft Teams en online cursussen, is online leren nog nooit zo eenvoudig geweest. makkelijker!

Met een lichtgewicht nekbandontwerp en oorkussens die speciaal zijn ontworpen om hoogfrequente geluiden te verminderen; Jabra Evolve 20 is gemaakt voor comfort de hele dag door. De discrete arm kan gemakkelijk in de hoofdband worden gestopt wanneer deze niet in gebruik is, terwijl de afstandsbediening met drie knoppen en volumeregeling u volledige toegang geeft tot uw online cursusinhoud of online cursisten zonder dat u de droomheadset van deze online cursist uit uw oren hoeft te halen.

Het biedt ook een uitzonderlijke geluidskwaliteit voor oproepen en muziek - inclusief heldere hoge en diepe lage tonen plus krachtige basrespons - waardoor online studenten hun cursussen tijdens werkuren kunnen volgen of docenten lezingen kunnen geven zonder zich zorgen te hoeven maken over achtergrondgeluid dat hun lesplannen verstoort.

Om ervoor te zorgen dat online studenten de beste online leerervaring hebben, is het belangrijk dat ze deze Jabra Evolve 20 bedrade stereoheadset bij zich hebben. Met geweldige geluidskwaliteit voor oproepen en muziek; online cursusstudenten kunnen zich beter concentreren in open kantooromgevingen terwijl ze bellen of naar hun afspeellijsten luisteren!

Plus; vanwege de krachtige audioprestaties zijn online instructeurs ook verzekerd van een heldere stemopname door de microfoon, waardoor kristalheldere communicatie met andere mensen tijdens online cursussen mogelijk is.

Deze Jabra Evolve 20 bedrade stereoheadset is perfect voor online studenten en instructeurs om hun cursussen de hele dag door te volgen zonder enige afleiding!

4. Verslaat Solo3 draadloos

Uitverkoop  Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon -... Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon -...
 • Krachtige draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon in zwart
 • Beschikt over de Apple W1-chip en klasse 1 draadloze Bluetooth-connectiviteit
 • Met een batterijduur tot 40 uur is de Beats Solo3 wireless je perfecte dagelijkse...
 • Compatibel met iOS- en Android-apparaten
Controleer op Amazon

Merk : Beats | Oor Plaatsing : Op het oor | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : Beats Solo3

Controleer op Amazon

Beats Solo3-hoofdtelefoons hebben een verstelbare pasvorm en comfortabele oorschelpen, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Het slanke, gestroomlijnde ontwerp is duurzaam en betaalbaar, waardoor ze een geweldige optie zijn om onderweg te luisteren.

Je kunt oproepen beantwoorden, je muziek afspelen en Siri activeren met de multifunctionele bediening op het oor. En dankzij de eersteklas weergave met fijn afgestemde akoestiek, kun je het geluid en ontwerp waar je van houdt van Beats als nooit tevoren ervaren.

Verpakt met een batterij die lang meegaat die u tot 40 uur draadloze luistertijd geeft, zijn deze oortelefoons voor online leren klaar voor uw drukke schema's. Met zijn strakke design; online leerlingen kunnen ze gemakkelijk in hun tas stoppen zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze beschadigd raken tijdens het pendelen van huis naar school of werk.

Met de klasse 1 draadloze Bluetooth-verbinding luister je naar je muziek, films en games zonder dat vervelende kabels in de weg zitten. En dankzij de Apple W1-chip en Fast Fuel-technologie heb je met 5 minuten opladen 3 uur afspeeltijd als de batterij bijna leeg is.

Bovendien zijn ze compatibel met iOS- en Android-apparaten, dus welke telefoon je ook hebt, je kunt van je muziek genieten op de Beats Solo3-hoofdtelefoon.

Beats Solo-hoofdtelefoons hebben een elegant ontwerp met een gestroomlijnd frame dat duurzaam, opvouwbaar en opvouwbaar is. Deze online leerheadsets zijn perfect voor studenten die tijdens werkuren van online cursussen willen gaan of instructeurs die kristalheldere communicatie nodig hebben bij het geven van colleges over online cursussen.

Ontworpen met comfort in gedachten; deze droomheadsets voor online leerlingen worden geleverd met verstelbare pasvorm en gedempte oorschelpen, waardoor ze zeer comfortabel zijn, zelfs als ze gedurende lange tijd worden gedragen. Dus of je nu je online cursuslessen volgt voordat je naar je werk gaat of naar muziek luistert terwijl je naar huis reist na online lesgeven, Beats Solo-hoofdtelefoons zijn de headsets voor online cursussen voor studenten en online instructeurs!

5. Plantronics Voyager 4220 UC

 Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth-headset... Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth-headset...
 • ✅ Bundel van 2 items: Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth Headset - USB-C Dongle en...
 • ✅ Bundel van 2 items: Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth Headset - USB-C Dongle en...
 • ✅ Bundel van 2 items: Plantronics Voyager 4220-UC Bluetooth Headset - USB-C Dongle en...
 • ✅ Keuze van draagstijl: in open kantooromgevingen wilt u misschien een stereoheadset...
Controleer op Amazon

Merk : Wereldwijde Teck Wereldwijd | Oor Plaatsing : Op het oor | Kleur : Duo | Connectiviteit Technologie : Draadloos, Bedraad

Controleer op Amazon

Deze headset is perfect om naar multimedia te luisteren of samen te werken met collega's, dankzij de heldere geluidskwaliteit.

De Voyager 4220 UC-serie ondersteunt Bluetooth, waardoor het gemakkelijk is om uw headset rechtstreeks te koppelen vanaf de USB-poort van de online online cursussen. U zult ook het bereik van de Voyager 4200 UC-serie tot 30 meter waarderen, wat u voldoende vrijheid geeft om door uw kantoor te dwalen.

En als u tussen apparaten moet schakelen, is dat eenvoudig met de pc/Mac- en mobiele compatibiliteit van de Voyager 4200 UC-serie.

Bovendien kunt u uw instellingen aanpassen met Plantronics Hub voor mobiel en desktop voor een persoonlijkere ervaring. U kunt zelfs oproepen beantwoorden zonder uw telefoon te hoeven pakken en op te pakken dankzij de aanraakbedieningsfunctie waarmee u oproepen kunt beantwoorden/beëindigen, het volumeniveau kunt aanpassen en nummers kunt afspelen/pauzeren op de meeste smartphones, ongeacht waar ze zijn opgeslagen – via een intuïtieve tik op de oorschelp.

Het beschikt over ultrazachte oorkussens, een verstelbare boommicrofoon en hoofdbanddemping van traagschuim om maximaal comfort te garanderen bij langdurig dragen.

De Voyager 4220 UC-serie online leerheadset is speciaal ontworpen voor gebruikers die het grootste deel van hun dag aan de telefoon zitten of samenwerken in online cursussen, dus het is een geweldige optie als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die compatibel is met online lesgeven!

Deze Plantronics Voyager 4220 UC Bluetooth-stereo-USB-headset wordt geleverd in een over-het-oor-stijl die een kristalheldere geluidskwaliteit garandeert tijdens het luisteren naar multimedia of het voeren van conferentiegesprekken, ondanks dat hij is aangesloten op online online cursussen.

5 beste hoofdtelefoons voor online docenten of opvoeders

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 Sony MDR-ZX110NC hoofdtelefoon met ruisonderdrukking...

Beste in het algemeen

Sony MDR-Zx110NC

 • Merk: Sony

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Silensys E7 Actieve Ruisonderdrukking...

Beste budget

Silensys E7 Actief

 • Silensys | De kleur zwart

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Plantronics Blackwire 3210 USB-C-headset,...

Beste optreden

Plantronics Blackwire 3210

 • Merk: Poly (Plantronics + Polycom)

 • Vormfactor: in het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Microsoft LifeChat LX-3000-headset...

Microsoft Lifechat Lx-3000

 • Merk: Microsoft

 • Vormfactor: op het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Logitech Nieuwe logitech h390 USB-headset met...

Logitech H390

 • Merk: Logitech

 • Vormfactor: op het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


1. Sony MDR-Zx110NC

 Sony MDR-ZX110NC hoofdtelefoon met ruisonderdrukking... Sony MDR-ZX110NC hoofdtelefoon met ruisonderdrukking...
 • BUNDEL OMVAT: Sony ZX110NC hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en Knox Gear Type-C USB 3.1...
 • NOISE CANCELING HOOFDTELEFOON: Met een 12-22.000 Hz frequentierespons voor ongerepte bas,...
 • GELUIDSVRIJE ERVARING: Draai de schakelaar om en profiteer van bewezen ruisonderdrukking...
 • HOGE ENERGIE MAGNETEN: Hoogenergetische 300 kJ/m3 neodymium magneten vergemakkelijken de levering van...
Controleer op Amazon

Merk : Sony | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Lawaai Controle : Actieve ruisonderdrukking | Koptelefoon Jack : 3,5 mm-aansluiting | Item Gewicht : 0,81 pond

Controleer op Amazon

Met deze ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Sony kun je genieten van je muziek zonder hinder van omgevingsgeluid. Het frequentiebereik van 12-22.000 Hz garandeert uitstekende bas, middentonen en hoge tonen.

Met het comfort van lichtgewicht materialen zoals gelegd berkenhout en ultrazachte vulling, is deze hoofdtelefoon ontworpen om u 80 uur continu gebruik te geven in actieve modus of 1000 uur in stand-bymodus - dat is meer dan 3 maanden!

Deze slanke draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking zorgt voor kleine ruimtes met minimale afleiding terwijl u naar uw favoriete deuntjes luistert. Met technologie die wordt erkend door professionals in de audio-industrie over de hele wereld en die tot 95% van het omgevingsgeluid elimineert, geeft dit u een rijk en diep geluid en vermindert u afleiding.

Deze hoofdtelefoon heeft een on-ear ontwerp dat je heldere hoge tonen met krachtige bas geeft om diepte aan je audio-ervaring toe te voegen. De oorschelpkussens van het gesloten type blokkeren achtergrondgeluiden voor betere geluidskwaliteit bij online cursussen of multimedia-entertainment!

Ze worden geleverd met één AAA-batterij die 60 uur afspeeltijd ondersteunt bij volledig opladen - 20 uur meer dan de meeste vergelijkbare modellen. Andere functies zijn onder meer een krachtige breedbanddrivereenheid en neodymiummagneten voor heldere middenfrequenties en kristalheldere hoge tonen.

De verstelbare hoofdband zorgt voor een comfortabele pasvorm en kan worden aangepast aan de behoeften van uw online online cursussen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een handige draagtas voor eenvoudige opslag en draagbaarheid, zodat u ze onderweg kunt meenemen!

2. Silensys E7 Actief

Uitverkoop  Silensys E7 Actieve Ruisonderdrukking... Silensys E7 Actieve Ruisonderdrukking...
 • Active Noise Cancelling ANC: Geavanceerde ANC-technologie vermindert de luchtvaart aanzienlijk,...
 • Aangepaste 45 mm drivers met groot diafragma: de wereld beter laten klinken is altijd de...
 • Premium ingebouwde microfoon en Bluetooth 5.0-technologie: door snel en eenvoudig te koppelen met...
 • Licht van gewicht en de hele dag comfort: met oorkussens van natuurlijk eiwit kun je...
Controleer op Amazon

Merk : Silensys | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : E7 actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

Met geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie die zowel draadloos als bekabeld kan worden gebruikt, kun je je vrijheid omarmen met ultiem comfort en uitstekende geluidskwaliteit.

Met zijn ruisonderdrukkende technologie kun je genieten van je muziek of online cursuscolleges zonder enige verstoring door achtergrondgeluiden! De actieve ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat al het online onderwijs van uw online cursussen kristalhelder is, terwijl het ook voorkomt dat buiten zich tijdens het gesprek mengt - perfect voor online cursussen online leren!

Het is gebouwd met 40 mm drivers met groot diafragma en hoogwaardige magnetische neodymium-ijzerborium-speakerunits met zeldzame aardemagneet voor een eersteklas geluidskwaliteit. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met Bluetooth V.S.N (versie: BLE50)-connectiviteitstechnologie, die een hogere stabiliteit biedt voor signaaloverdracht in de draadloze modus en tegelijkertijd het stroomverbruik verbetert tijdens online cursus online lesgeven of multimedia-entertainment - perfect voor online cursussen online leren!

Of u nu thuis op uw bureau aan het werk bent of onderweg bent, deze Bluetooth-hoofdtelefoon zal aan uw behoeften voldoen en deze overtreffen. Voor degenen onder ons die niets willen missen, deze hoofdtelefoon is uitgerust met een One-Touch NFC-koppelingshulpmiddel, evenals een verstelbare hoofdband en oorschelpen voor maximaal gemak.

Met één aanraking van de gemakkelijke NFC-verbinding kun je naadloos overschakelen van muziek naar telefoonmodus, zodat je gesprekken niet worden onderbroken.

Deze hoofdtelefoon biedt ook verbazingwekkend comfort met zijn marshmallow-achtige zachtheid en de duurzaamheid van de demping en oorkussens zorgen voor de hele dag comfort.

U kunt tot 30 uur genieten van uw favoriete muziek met de 750mAh-batterij van deze hoofdtelefoon, met slechts 20 minuten oplaadtijd met de micro-USB-kabel. Deze Silensys E7 heeft een draadloos bereik van 10 meter en met Bluetooth 4.2-technologie ben je altijd verbonden met oproepen of je favoriete nummers wanneer je maar wilt!

3. Plantronics Blackwire 3210

Uitverkoop  Plantronics Blackwire 3210 USB-C-headset,... Plantronics Blackwire 3210 USB-C-headset,...
 • USB-HEADSET: mono USB-headset met microfoon (Blackwire 3210), ideaal voor gebruikers die...
 • EENVOUDIG ONTWERP: met de microfoonheadset kunt u eenvoudig oproepen vanaf pc beheren met USB-C ...
 • VEILIGE PASVORM: Plantronics Blackwire-headset heeft een lichtgewicht metalen hoofdband voor...
 • VERBETERDE AUDIO: Ruisonderdrukkende microfoonheadset met breedbandaudio en verbeterde...
Controleer op Amazon

Merk : Poly (Plantronics + Polycom) | Oor Plaatsing : In het oor | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Serie : Plantronics Blackwire C3210-headset

Controleer op Amazon

Dit handige apparaat is perfect voor gebruikers die overstappen op een pc voor telefonie, webinars, telefonische vergaderingen en meer.

Met heldere, natuurlijke en rijke geluidskwaliteit kunt u gemakkelijk communiceren. Bovendien beschermt de SoundGuard-technologie uw oren tegen geluiden van meer dan 118 dBA.

En met zijn lichtgewicht metalen hoofdband biedt de Blackwire 3210 superieure duurzaamheid en een comfortabele pasvorm op maat.

De Blackwire 3211 bevat ook een ruisonderdrukkende microfoon die achtergrondgeluiden vermindert en de spraakverstaanbaarheid verbetert, waardoor online cursussen productiever worden. De ingebouwde microfoon is gecertificeerd door Skype, waardoor u kunt genieten van full-duplex gesprekken tijdens het gebruik van online cursussen, online leren of webinars.

Dit online lesapparaat voor online cursussen wordt geleverd met een verstelbare hoofdband voor een gemakkelijke maatvoering, evenals zachte oorkussens die zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden tijdens lange gesprekken. Het is uitgerust met een kunstleren schuimvulling aan de onderkant van de metalen hoofdband en een kunstleren naaldpuntdemping rond elk van de oorschelpen.

4. Microsoft Lifechat Lx-3000

Uitverkoop  Microsoft LifeChat LX-3000-headset... Microsoft LifeChat LX-3000-headset...
 • Compatibele apparaten: vereist een pc die voldoet aan de vereisten voor en waarop een van de...
 • Connectiviteitstechnologie: Bedraad
 • Duidelijkheid, comfort en gemak - Digitale USB voor superieure helderheid, ingebouwde...
 • Kunstleer oorkussens voor meer comfort, in-line volumeregeling
Controleer op Amazon

Merk : Microsoft | Kleur : Rood | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Serie : JUG-00013 | Het formulier Factor : Op het oor

Controleer op Amazon

U kunt kristalheldere privégesprekken van professionele kwaliteit ervaren met de Microsoft Lifechat Lx-3000. Ontworpen om u een geweldige geluidskwaliteit te bieden op elk apparaat waarop u chat of belt.

Deze pc-compatibele headset heeft een digitale USB-aansluiting om kristalheldere gesprekken te garanderen, evenals in-line volumeregelingen. De gedempte oorkussens bieden meer comfort bij langdurig gebruik, en de draaibare microfoonarm zorgt ervoor dat je duidelijk te horen bent, zelfs als je aan de andere kant van de kamer of aan je bureau zit.

Met een gewicht van slechts 350 gram is elke oorschelp van deze headset niet zwaar en vermoeit het hoofd van de drager niet tijdens lange gesprekken of chats door gewrichten te hebben die buigen in plaats van terug te trekken tegen je slaap zoals sommige andere headsets, waardoor het meer flexibiliteit heeft zonder je portemonnee te breken tijdens een impulsaankoop.

Elke oorschelp van deze hoofdtelefoon heeft een verstelbare hoofdband, zodat u hem in een comfortabele positie kunt laten rusten, zodat u hem langer kunt gebruiken zonder uw nek- of schouderspieren te belasten. Je kunt elke oorschelp ook omhoogklappen wanneer ze niet worden gebruikt, zodat ze hun oorspronkelijke vorm behouden en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Dit online leerapparaat voor online lessen is uitgerust met ruisonderdrukkende microfoontechnologie, wat betekent dat achtergrondgeluiden worden geëlimineerd, zodat ze niet storen tijdens gesprekken of chats.

De headset voor online cursussen van Microsoft is eenvoudig in te stellen en te gebruiken met de LifeChat-software die compatibel is met Microsoft Windows XP, Vista of nieuwer. Als je een Apple Mac-gebruiker bent, zijn er enkele meldingen dat het op beperkte basis werkt, dus als je geïnteresseerd bent, doe je onderzoek voordat je de aankoop doet. Er zijn ook online cursussen online leren die kunnen worden gebruikt in combinatie met dit apparaat voor extra functionaliteit zoals Skype of Google Hangouts zonder extra kosten door simpelweg hun gratis programma's te downloaden die beschikbaar zijn op beide platforms.

5. Logitech H390

 Logitech Nieuwe logitech h390 USB-headset met... Logitech Nieuwe logitech h390 USB-headset met...
 • Geniet van edgetoedge-weergaven op een nieuwe
 • Laat je creativiteit de vrije loop met Dual
 • batterij en turbopower opladen
Controleer op Amazon

Merk : Logitech | Oor Plaatsing : Op het oor | Kleur : Zwart, Zilver | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : ClearChat

Controleer op Amazon

Logitech H390 is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele luisterervaring van hoge kwaliteit. zonder al te veel geld uit te geven. Het heeft een gewatteerde hoofdband en oorkussens, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen.

De roterende, ruisonderdrukkende microfoon zorgt voor een heldere spraakoverdracht. U kunt ook gemakkelijk het volume regelen en het geluid dempen met inline-bedieningselementen.

De ruisonderdrukkende microfoon zorgt voor een duidelijke spraakoverdracht zodat uw online klas online leerpartner hoort wat u zegt zonder enige afleiding van de achtergrondgeluiden in uw kamer of kantoorruimte. Je kunt de arm gemakkelijk omhoog draaien als je hem niet gebruikt, zodat hij niet in de weg zit en handig naast elke oorschelp kan worden opgeborgen, die ingebouwde scharnieren heeft waardoor ze verstelbaar zijn voor maximaal comfort tijdens lange gesprekken online lessen online lessessies. Met een inline volumeschakelaar op het snoer hoef je je nooit zorgen te maken dat je online lessessies mist omdat je ze niet luid en duidelijk kunt horen.

Logitech H390 is compatibel met zowel pc- als Mac-platforms via een USB-poortverbinding die gebruiksvriendelijke software bevat waarmee het microfoonvolume kan worden aangepast, samen met dempfuncties terwijl u tussendoor nog steeds kunt genieten van uw favoriete muziek online lessen online lesgeven.

De hoofdband heeft een verstelbaar maatbereik van 16 inch tot 23 inch voor zowel volwassenen als kinderen. De microfoonarm beweegt echter alleen op en neer in plaats van naar voren en naar achteren te bewegen, wat problematisch kan zijn als je hem dichter bij de standaardpositie nodig hebt dan de standaardpositie tijdens online lessen. deze functie maakt ze minder dan ideaal voor iedereen die een bril draagt ​​samen met hun online cursus online leerapparatuur.

Logitech H390 is een geweldige budgetvriendelijke online leeroptie voor online lessen die u met uw pc of Mac kunt gebruiken om online cursussen online leersessies te verbeteren, terwijl u ook geniet van alle voordelen van het gebruik van de ruisonderdrukkende microfoontechnologie voor duidelijke spraakoverdracht op beide platforms zonder extra geld uit te geven aan een andere headset. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare optie die nog steeds geweldige functies biedt, dan is Logitech H390 een perfecte keuze!

Waarom is een koptelefoon belangrijk voor online lesgeven en leren?

Koptelefoons zijn belangrijke online leerapparatuur omdat ze online leerlingen en docenten helpen om beter met elkaar te communiceren. Ze helpen je erachter te komen of studenten online zijn of niet, wat er met hen aan de hand is en of ze vragen voor je hebben of ergens je hulp nodig hebben.

Ze bieden helder geluid, zodat online studenten hun online colleges duidelijk kunnen horen zonder enige afleiding. Hoofdtelefoons stellen de leraar ook in staat productiever te zijn, omdat ze geen tijd hoeven te besteden aan het herhalen van zichzelf, wetende dat iedereen ze goed heeft gehoord.

Bovendien zijn er veel onderzoeken die het feit ondersteunen dat het gebruik van een koptelefoon tijdens online lesgeven gunstig is voor zowel online docenten als online studenten, omdat het de productiviteit met ten minste 20% verhoogt, wat kortere werkuren betekent, wat resulteert in een hogere focus tijdens het lesgeven.

Naast deze voordelen verhoogt dit soort omgeving de motivatie van alle deelnemers aan een online les, waardoor het een win-winsituatie is voor iedereen die geïnteresseerd is in online lesgeven.

Het hebben van een koptelefoon tijdens online leren is dus een must voor zowel online studenten als docenten, omdat ze de online leerervaring helpen verbeteren, waardoor deze efficiënter, productiever en voordeliger in het algemeen wordt.

Ze spelen ook een belangrijke rol als het gaat om het motiveren van leerlingen, dus als je wilt dat je online les succesvol is, zorg er dan voor dat het eerste wat je doet voordat je iets anders koopt, is overwegen om een ​​kwaliteitskoptelefoon te kopen waar alles duidelijk te horen is zonder enige afleiding of andere problemen.

Conclusie

Online studenten moeten al hun verschillende opties overwegen voordat ze een beslissing nemen, wat betekent dat ze moeten controleren welke soorten online leerkoptelefoons ze kunnen kopen en hoeveel geld ze ervoor moeten betalen, afhankelijk van welke online leerdoelen ze online willen bereiken.

Dit zijn slechts enkele van de dingen waar u aan moet denken bij het kopen van online cursusmateriaal, zoals een koptelefoon voor online lesgeven, en het is belangrijk dat zowel online studenten als docenten aandacht besteden aan al deze punten voordat ze een aankoop doen, omdat dit echt van invloed kan zijn op uw educatieve ervaring op een negatieve manier als u koopt van lage kwaliteit, ongemakkelijk, enz.

Zorg er dus voor dat je dit blogbericht aandachtig leest en deel het met je online gemeenschap als de termen die in het artikel worden genoemd verwarrend of nieuw zijn, want tegenwoordig, wanneer mensen praten over online onderwijs, enz., zijn dit vrij veel voorkomende woorden die worden gebruikt door iedereen die wil dingen leren via internet zelf.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.