Hoofd Koptelefoon 10 beste studiokoptelefoons in november 2022 [Thuisopname]

10 beste studiokoptelefoons in november 2022 [Thuisopname]

 10 beste studiokoptelefoons 18 mei 2022 Koptelefoon | Top keuzes
Oosten. Lezen: 17 minuten

Studiokoptelefoons zijn een soort studiomonitor die zorgt voor een nauwkeurige audioweergave. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in studio-omgevingen waar akoestische isolatie belangrijk is, zoals op live geluidspodia of opnamestudio's. Studiokoptelefoons zijn een must voor studio-opnames, geluidsmixen en mastering. Ze bieden een zeer nauwkeurige geluidsweergave omdat ze een open of gesloten achterkant hebben, wat perfect is voor studiogebruik.

Er zijn twee hoofdtypen studiokoptelefoons: open achterkant en gesloten achterkant. Studiomonitors met open achterkant hebben geperforeerde metalen roosters zodat wat geluid kan ontsnappen, terwijl studiomonitors met gesloten achterkant stevige behuizingen hebben zonder gaten waar het geluid doorheen kan ontsnappen. De voordelen van elk type zullen verschillen, afhankelijk van wat u zoekt bij uw aankoopbeslissing.

Veel studio-eigenaren en professionals gebruiken studiokoptelefoons met open achterkant omdat ze meer geluid uit de oorschelp laten ontsnappen dan studiokoptelefoons met gesloten achterkant. Dit betekent dat je je omgeving beter kunt horen, wat belangrijk is in sommige situaties, zoals wanneer er een airconditioning in de buurt is of als iemand aan de andere kant van de kamer zijn muziek hard heeft staan. Dit betekent echter ook dat geluid van buitenaf niet zo goed wordt geblokkeerd met studiokoptelefoons met open achterkant.

Studiokoptelefoons met gesloten achterkant hebben een afdichting rond elke oorschelp, zodat er geen geluid uit kan ontsnappen - deze zijn goed voor diegenen die externe geluiden willen blokkeren terwijl ze naar audiomateriaal op hoog volume luisteren zonder anderen te storen

Als je op de markt bent om studiokoptelefoons te kopen, beantwoordt dit bericht je vragen over soorten studiokoptelefoons, studiokoptelefoons met open of gesloten achterkant, frequentiebereik en meer!

Inhoud

Beste studiokoptelefoons: koopgids

Grootte van de bestuurder:

De grootte van de driver is belangrijk om te weten, omdat deze het volume van uw headset bepaalt. Hoe groter de driver, hoe hoger het volume. De minimale drivermaat is 8 mm en het maximum is 50 mm. Ook belangrijk is van welk materiaal de driver is gemaakt en dat zou bepalen hoe goed de geluidskwaliteit uiteindelijk is.

Impedantie:

Impedantie bepaalt ook de geluidskwaliteit van uw headsets. Hoe lager de impedantie, hoe beter de geluidskwaliteit zou zijn. studiokoptelefoons moeten een hoge impedantie hebben om geluid te produceren zonder vervormingen of verbeteringen en ook met een goede gevoeligheid, waardoor een heldere akoestiek wordt geproduceerd. De impedantie van studiokoptelefoons ligt meestal tussen 16 en 600 ohm.

Frequentierespons:

Een goede studiokoptelefoon moet in staat zijn om effectief frequenties te reproduceren binnen het frequentiebereik dat een normaal menselijk oor kan horen, namelijk 20 Hz tot 2 kHz. Studiohoofdtelefoons moeten, in tegenstelling tot andere hoofdtelefoons, een vlakke frequentie produceren om geluid te produceren zoals het is, zonder enige vervormingen of verbeteringen.

Gevoeligheid:

Dit bepaalt hoe goed de hoofdtelefoon elektrische signalen kan omzetten in akoestische signalen. Dus hoe hoger de gevoeligheid, hoe beter de geluidskwaliteit die de hoofdtelefoon kan bieden.

Bedraad of draadloos:

Er zijn voldoende opties om uit te kiezen en met de voortschrijdende technologie zijn er veel bekabelde en draadloze opties tot stand gekomen met meerdere variaties en speciale functies. Bij het kiezen van studiokoptelefoons, in tegenstelling tot normale koptelefoons, hebben bedrade koptelefoons meer de voorkeur en zijn ze voordeliger omdat de meeste studioapparatuur beter werkt met bedrade koptelefoons.

Draadloze hoofdtelefoons kunnen uw persoonlijke mobiliteit vergemakkelijken en beïnvloeden uw opnamekwaliteit omdat ze tijdens het verzenden signalen comprimeren. Het is dus beter om een ​​koptelefoon te gebruiken die bedraad is, omdat je tijdens het intensieve opnameproces sowieso niet zoveel beweegt.

Comfort:

Om ervoor te zorgen dat u niet vermoeid raakt of problemen krijgt bij het opnemen of mixen voor langere tijd, moet u er rekening mee houden dat de hoofdtelefoon waar je voor gaat, zal comfortabel blijken te zijn . Zorg ervoor dat de vulling voldoende en zacht genoeg is om comfortabel te zijn voor langere tijd van uw opnameproces. Opnemen is al een proces dat concentratie en arbeid vereist, dus om het soepel te laten verlopen, moet u ervoor zorgen dat uw koptelefoon zit comfortabel op je hoofd en past goed bij je.

Duurzaamheid:

De duurzaamheid van je koptelefoon is belangrijk omdat studio koptelefoons een behoorlijk dure investering zijn. maar omdat ze niet goedkoop zijn, bieden ze ook waar voor hun geld. Wanneer u kiest voor welke u gaat, kunt u overwegen welke vervangbare onderdelen hebben, dus als er iets niet meer functioneert.

Je kunt het gewoon laten repareren in plaats van een nieuwe te moeten kopen. Dit zou de duurzaamheid garanderen. Je moet ook zorgen voor het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en ervoor zorgen dat het sterk en stevig is. Er zijn veel opties met sterke materialen om uit te kiezen op de markt.

Koptelefoon met open achterkant versus hoofdtelefoon met gesloten achterkant

Er zijn in principe twee soorten studiokoptelefoons.

1. Koptelefoon met open achterkant - Dit zijn studiokoptelefoons met een geperforeerde afdekking over de driverunit om lucht- en geluidsgolven door te laten. Hierdoor zien ze er ook nog eens heel gaaf uit!

twee. Koptelefoon met gesloten achterkant - Dit zijn studiohoofdtelefoons die geen openingen of gaten in hun kop hebben, waardoor er geen externe geluiden in uw oorschelpen kunnen binnendringen. Het zorgt voor een goede isolatie van geluid van buitenaf.

Het grote verschil tussen hoofdtelefoon met open achterkant en gesloten achterkant is de geluidslekkage. koptelefoons met open achterkant lekken doorgaans meer geluid naar de buitenwereld, wat betekent dat als je in een stille studio-omgeving (of thuis) luistert, het door iedereen om je heen wordt gehoord. Hoofdtelefoons met gesloten achterkant bieden een betere isolatie van externe geluiden en worden daarom aanbevolen voor gebruik in de studio waar privacy belangrijk is.

Het voordeel van een koptelefoon met open achterkant is dat ze een breed dynamisch bereik en een helder beeld hebben.

Maar de nadelen van hoofdtelefoons met een open achterkant zijn dat open studio-omgevingen meer isolatie van ruis vereisen, omdat geluidslekkage niet wenselijk is, vooral als je tegelijkertijd vocalisten/instrumenten opneemt. Open studiohoofdtelefoonontwerpen bieden over het algemeen minder ruisonderdrukking dan gesloten studiohoofdtelefoonmodellen.

De voordelen van hoofdtelefoons met gesloten achterkant zijn beter voor privé luisteren waarbij je niet wilt dat andere mensen horen hoe je muziek klinkt of in live situaties zoals DJ-optredens enz. omdat ze geen externe geluiden doorlaten en dus optimale isolatie bieden tegen omgevingsgeluiden die je mixen kunnen verpesten!

De nadelen zouden echter zijn dat vanwege hun grote vermogen om geluiden van buitenaf te isoleren, het een slechte dynamiek creëert met een lage geluidslekkage. Gesloten achterkanten kunnen warmer aanvoelen vanwege hun geweldige vermogen om geluiden van buitenaf te isoleren, maar hoewel studiokoptelefoons minder ruisonderdrukking bieden dan open studiokoptelefoonmodellen, bieden ze nog steeds een matige isolatie van geluiden van buitenaf.

10 beste studiokoptelefoons in 2022

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm Over Ear...

Beste in het algemeen

Beyerdynamic - DT 990 Pro

 • Merk: Beyerdynamic

 • Oorplaatsing: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Audio-Technica ATH-M50x Gesloten...

Beste budget

Audio-Technica ATH-M50X

 • Merk: Audio-Technica

 • Oorplaatsing: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 beyerdynamic DT 770 Pro Studio Koptelefoon -...

Beste optreden

Beyerdynamic DT 700 PRO X

 • Merk: Beyerdynamic

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

99%

BEKIJK OP AMAZON


 V-MODA M-200 Professionele Studio Hoofdtelefoon -...

V-MODE - M-200

 • Merk: V-MODA

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Shure SRH1540 Premium hoofdtelefoon met gesloten achterkant...

NA - SRH1540

 • Merk: Shure

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

97%

BEKIJK OP AMAZON


 AKG Pro Audio K92 over het oor, gesloten rug,...

AKG - K92

 • Merk: AKG Pro Audio

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Sennheiser HD 650 - Audiofiele Hi-Res Open...

Sennheiser HD 650

 • Merk: Sennheiser Pro Audio

 • Oorplaatsing: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

99%

BEKIJK OP AMAZON


 beyerdynamic DT 880 Pro Over-Ear Studio...

Beyerdynamic DT 880

 • Merk: Beyerdynamic

 • Oorplaatsing: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Sony MDR7506 Professionele Opvouwbare Gesloten DJ...

Sony MDR-7506

 • Merk: Sony

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Sennheiser Professional HD 280 PRO Over Ear...

Sennheiser HD280PRO

 • Merk: Sennheiser

 • Vormfactor: over het oor

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

99%

BEKIJK OP AMAZON


1. Beyerdynamic - DT 990 Pro

 beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm Over Ear... beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm Over Ear...
 • Open over-ear hoofdtelefoon, ideaal voor professioneel mixen, masteren en bewerken
 • Perfect voor studiotoepassingen dankzij hun transparante, ruime, sterke bas en...
 • De zachte, omsluitende en vervangbare velours oorkussens zorgen voor een hoog draagcomfort
 • Slijtvast, duurzaam en robuust vakmanschap - Made in Germany
Controleer op Amazon

Merk : Beyerdynamic | Oor Plaatsing : Over het oor | Kleur : Grijs | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : DT 990 PRO

Controleer op Amazon

Wil je genieten van je werk als nooit tevoren? De DT 990 Pro van Beyerdynamic is de perfecte partner. Dit open over-ear hoofdtelefoonontwerp heeft niet alleen een volledig transparant, ruimtelijk en krachtig geluid dat je gewoon omver zal blazen, maar het wordt ook geleverd met een ongelooflijk zacht, omsluitend en vervangbaar velours oorkussen voor een hoog draagcomfort. De Beyerdynamic DT 990 Pro koptelefoon is gemaakt voor de pro's.

Met zijn robuuste buitenconstructie en duurzame materialen gemaakt in Duitsland, zal dit product je beste vriend in de studio zijn - snel onmisbaar bij het bewerken of mixen van professionele opnames of het masteren van tracks thuis. Het is perfect voor het mixen of masteren van taken in een studio-omgeving met gevoelige nabije velden.

De klassieke over-ear constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl het een uitnodigende kabel biedt die geschikt is voor elke werkstijl.

Als je op zoek bent naar een professionele hoofdtelefoon van hoge kwaliteit, dan is de DT 990 Pro de beste keuze. Bovendien klinken ze goed genoeg om met je eerste coupletten op zoek te gaan naar een gouden (en boterachtige) bas. Het wijd open ontwerp levert ongerept geluid aan uw oren zonder enige obstructie - zowel binnen als buiten.

Of je nu een serieuze pro bent in de studio, of gewoon op zoek bent naar een beter geluid, dit is jouw hoofdtelefoon. Het is zacht voor je oren en gebouwd om lang mee te gaan met een kwaliteit die de meeste over-ear hoofdtelefoons te schande maakt.

Wat meer is: een onschatbare, opgerolde kabel van 3 m zorgt ervoor dat er geen bewegingsbeperking is terwijl u van de ene mixer naar de andere gaat om de niveaus te controleren.

Ze zijn perfect voor studiotoepassingen, het mixen van tracks of het masteren van muziek, en door hun uiterlijk wil je ze zo snel mogelijk aansluiten.

2. Audio-Technica ATH-M50X

 Audio-Technica ATH-M50x Gesloten... Audio-Technica ATH-M50x Gesloten...
 • DEZE PHOTO4LESS TOP VALUE KIT BEVAT: Audio-Technica ATH-M50xWH professionele monitor...
 • VOOR STUDIO EN OP DE WEG: 90° draaibare oorschelpen voor eenvoudige een-oor-monitoring en...
 • COMFORTABELE PASVORM: Professioneel materiaal voor oorkussens en hoofdband zorgt voor meer duurzaamheid...
 • UITSTEKENDE GELUIDSISOLATIE: Circumaural ontwerp contouren rond de oren voor uitstekend geluid...
Controleer op Amazon

Merk : Audio-Technica | Oor Plaatsing : Over het oor | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : ATH-M50x

Controleer op Amazon

Dit zijn de best presterende koptelefoons op de markt.

Voel bevoorrechte audiofielen gloeien van zelfvoldane tevredenheid bij hun aankoopbeslissing, of zelfverzekerde muziekliefhebbers die weten dat ze hebben geïnvesteerd in een echte professionele hoofdtelefoonset. Hoe dan ook, er is hier geen teleurstelling, zelfs als al je verwachtingen worden overtroffen - de Audio-Technica ATH-M50X zal ze frontaal ontmoeten en verbazingwekkende helderheid leveren over een uitgebreid frequentiebereik met een diepe, nauwkeurige basrespons.

Ze zijn gemaakt voor professionals, maar iedereen die serieus bezig is met geluid zou zich op zijn gemak moeten voelen bij het gebruik van deze winstgevende apparaten, omdat het niet uitmaakt waar je deze circumaurale modellen draagt ​​zonder in te boeten aan comfort.

De ATH-M50X-hoofdtelefoon van Audio-Technica is een professionele favoriet voor professionals en recordisten, met één oorschelp die kan draaien om multitasking te vergemakkelijken of u kunt de oorschelpen ongeveer 90 graden plat opklappen voor eenvoudige bewaking op het tafelblad.

Gewatteerde, verstelbare hoofdbanden en hoogwaardig materiaal voor de oorkussens zorgen voor meer duurzaamheid en comfort tijdens langdurig gebruik.

Ze zijn uitgerust met gepatenteerde drivers van 45 millimeter met een groot diafragma, met koper beklede spreekspoelen van aluminiumdraad en zeldzame-aardmagneten, die uitzonderlijke helderheid bieden over een uitgebreid frequentiebereik met een diepe, nauwkeurige basrespons.

Het gepatenteerde circumaurale ontwerp vormt zich effectief rond de oren voor uitstekende geluidsisolatie in luide omgevingen, waardoor het geweldig is als preview-monitor van een zanger en als een mengkoptelefoon van een opnametechnicus.

Je kunt geen betere hoofdtelefoon vinden die de toonnauwkeurigheid van de M50X heeft met zijn toonaangevende isolatietechnologie op niveau - dit is wat hem onderscheidt van zijn concurrentie. Simpel gezegd: de Audio Technica ATH-M50x-hoofdtelefoon is gemaakt voor professionals die een onberispelijke geluidskwaliteit willen zonder zich zorgen te hoeven maken over storende ruis van buitenaf die hun studiosessie verpest.

Met uitzonderlijke helderheid over een uitgebreid frequentiebereik, een diepe, nauwkeurige basrespons en 90 graden draaibare oorschelpen voor eenvoudige monitoring met één oor, worden deze blikken alom geprezen.

Dat is waarom ze een van de beste studio-koptelefoons zijn die je nu kunt kopen, want als professionele geluidskwaliteit je prioriteit is, dan zijn dit een verstandige investering die het waard is om naar te kijken.

3. Beyerdynamic DT 700 PRO X

Uitverkoop  beyerdynamic DT 770 Pro Studio Koptelefoon -... beyerdynamic DT 770 Pro Studio Koptelefoon -...
 • Gesloten over-ear hoofdtelefoon voor professioneel mixen thuis of in de studio
 • Perfect voor studio-opnames dankzij hun pure en hoge resolutie geluid
 • Slijtvast, duurzaam en robuust vakmanschap Made in Germany
 • De wereldberoemde DT770 Pro-koptelefoon levert ongeëvenaarde kwaliteit in geluidsweergave bij...
Controleer op Amazon

Merk : Beyerdynamic | Kleur : Grijs | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : DT 770 PRO 80 | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

Beyerdynamic DT 700 PRO X is een over-ear hoofdtelefoon met gesloten achterkant, perfect voor studio- en podiumopnames.

Het rechttoe rechtaan moderne ontwerp gaat gepaard met een innovatief basreflexsysteem dat een dreunend geluid levert - perfect voor elke luisteraar die zich vaak in een luide omgeving bevindt.

Luisteraars zullen zeker onder de indruk zijn van de kwaliteit van deze high-end hoofdtelefoons. Beyerdynamic DT 700 PRO X is ontworpen om een ​​nauwkeurige luisterervaring te bieden dankzij de Pure High-Resolution Sound-technologie die een helder geluid biedt zonder in te boeten aan dynamiek en toon.

Maar denk niet dat deze gewoon goed klinken; Beyerdynamic DT 700 PRO X biedt ook de hele dag een hoog draagcomfort dankzij hun zachte, omsluitende oorkussens van velours.

Maar het echte verkoopargument hier is hoe duurzaam ze zijn! Een enkelzijdige kabel van 3 meter is erger dan kort, zodat u het snoer niet elke keer als u opstaat los trekt - plus het is verbonden met sterke vertakte bevestigingspunten in de buurt van de stekker die beschermen tegen breuk.

De vervangbare oorkussens van velours zorgen voor urenlang continu comfortabel gebruik, terwijl het basreflexsysteem dit diepe pure geluid versterkt. Dit product is vervaardigd in Duitsland, waardoor het een duurzame en robuuste constructie is voor elke aspirant-ingenieur of producent!

De DT700 Pro's zijn een mix van duurzaamheid en innovatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het breken van deze over je hoofd op weg naar huis vanuit de studio, maar ook, net zo belangrijk, je zult geweldig klinken. Ze zijn professioneel genoeg om te overdubben in een schemerige studio of om zang op het podium levendig te monitoren met hun duurzame constructie en baanbrekend basresponssysteem dat je laat voelen wat je niet langer kunt zien - de vibratie van die drums die in plaats daarvan op die luidsprekers slaan om het allemaal gedempt te hebben door een dunne koptelefoon.

4. V-MODE - M-200

 V-MODA M-200 Professionele Studio Hoofdtelefoon -... V-MODA M-200 Professionele Studio Hoofdtelefoon -...
 • Referentiestudiogeluid verfijnd door Roland, ontwikkeld en uitgeroepen tot beste nieuwe...
 • Lichtgewicht, metalen verstelbare hoofdband voor monitoring met één oor + verbeterde zweetafvoer...
 • 50 mm-drivers met neodymium-magneten en CCAW-spreekspoelen voor nauwkeurig luisteren bij het mixen...
 • Grote vervangbare magnetische memory foam kussens en 100% PU lederen hoofdband voor urenlang speelplezier.
Controleer op Amazon

Merk : V-MODE | Kleur : Mat Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : M-200 | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

Je vindt ze een onmisbaar onderdeel van het masteren van muziek of het mixen van zang.

Het geluid is zo goed uitgebalanceerd door de 50 mm-drivers met neodymium-magneten en CCAW-spreekspoelen voor weergave, ook geoptimaliseerd voor professioneel gebruik in studio's.

Als u comfort en precisie nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken! Deze audiofiele M-200's leveren details als nooit tevoren.

Ze zijn voorzien van een vervangbaar oorkussen gemaakt van comfortabel traagschuim met een hoofdband van 100% PU-leer die aan alle verwachtingen voldoet voor urenlang luisterplezier zonder ongemak of irritatie van de gevoelige huid rond de oren, omdat het gemakkelijk schoon te maken is, zacht aanvoelt, en snel droog.

Dit is een hoofdtelefoon van topkwaliteit die licht van gewicht is en gemaakt is van materialen die zweetbestendig zijn. Wat je krijgt is pure stealthy perfectie voor je geluid.

Of je nu tracks aan het mixen bent of gewoon onderweg naar muziek luistert, deze hebben studio-tuned 50mm, drivers, met neodymium magneten en CCAW spreekspoelen zich lenen voor nauwkeurige aandacht

De hoge kosten maken dit ook perfect voor professionele toepassingen zoals artiesten die betrouwbare apparatuur nodig hebben die lang meegaat terwijl ze stil zijn

Een duurzaam, lichtgewicht ontwerp maakt het notoir eenvoudig om uw audio-ervaring in nieuwe richtingen te sturen.

5. NA - SRH1540

 Shure SRH1540 Premium hoofdtelefoon met gesloten achterkant... Shure SRH1540 Premium hoofdtelefoon met gesloten achterkant...
 • Neodymium-drivers van 40 mm leveren superieure akoestische prestaties voor een uitgebreid geluidsbeeld...
 • Membraan ontwikkeld met APTIV Film voor verbeterde lineariteit en lagere THD (totale harmonische...
 • Gesloten, omsluitend ontwerp rust comfortabel over de oren en vermindert achtergrondgeluiden...
 • Lichtgewicht constructie met een juk van aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit en een kap van koolstofvezel...
Controleer op Amazon

Merk : Na | Kleur : Zwart | Model Naam : SRH1540-BK | Het formulier Factor : Over het oor | Lawaai Controle : Geluidsisolatie

Controleer op Amazon

Shure SRH1540 is een studio-referentiehoofdtelefoon die een ongeëvenaarde luisterervaring biedt met zijn neodymium-drivers van 40 mm die superieure akoestische prestaties en comfort leveren voor urenlang gebruik op en naast je hoofd.

Ze leveren een uitgebreide soundstage met heldere, hoge tonen en warme bas. Ze zijn lichtgewicht dankzij het juk van aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit en de kap van koolstofvezel. Het ontwerp met gesloten achterkant rust comfortabel over je oren en vermindert achtergrondgeluiden. Je kunt ook zonder zorgen sleutelen dankzij SHURE's stalen driverframe dat betrouwbare prestaties biedt op alle luisterniveaus.

De SRH1540 is een gesloten, circumaurale stereo hoofdtelefoon die je een onvoorstelbare luisterervaring zal bieden. Met 40 mm neodymium-drivers en APTIV-film voor warmere lage tonen en meer lineariteit, is de audiokwaliteit van de SRH1540 ongeëvenaard.

Met zijn juk van aluminiumlegering en kap van koolstofvezel; lichtgewicht constructie; stalen driverframe met geventileerd middenstuk - dat de interne resonantie vermindert en de geluidsuitvoer maximaliseert - dit is een van SHURE's beste hoofdtelefoons tot nu toe.

6. AKG-K92

 AKG Pro Audio K92 over het oor, gesloten rug,... AKG Pro Audio K92 over het oor, gesloten rug,...
 • Precies gebalanceerde respons zorgt voor nauwkeurigheid van de referentiemonitor
 • Professionele 40 mm-stuurprogramma's voor uitgebreide frequentierespons van 16 Hz - 20 kHz
 • Over-ear ontwerp en lichtgewicht constructie voor uitzonderlijk comfort
 • Ontwerp met gesloten achterkant maximaliseert isolatie
Controleer op Amazon

Merk : AKG Pro Audio | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : K92 | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

Deze professionele hoofdtelefoon levert al het grote geluid waar je naar verlangt in een gemakkelijk te dragen pakket dat zo comfortabel is dat je het nauwelijks merkt. De zelfinstellende hoofdband zorgt ervoor dat ze precies goed passen - waar ze maximaal comfort moeten bieden tijdens lange luistersessies, zodat je de hele dag van je favoriete nummers kunt genieten zonder zelfs maar contact te maken met je oren.

Of uw luisterdoel nu is om ondergedompeld te worden in uw deuntjes of elke noot van een live optreden te vangen, dit zijn de authentieke mixmeesters om er te komen zonder te zweten.

De AKG K92 kan geluid van referentiekwaliteit produceren en is ideaal voor professionals in alle audiogebieden. De professioneel uitgebalanceerde respons zorgt voor een grotere nauwkeurigheid in verschillende frequentiebereiken voor het verkrijgen van een nauwkeurige mix die kan worden beheerst door naar luidsprekers te luisteren of op digitale media op te nemen.

Met een gesloten ontwerp dat de isolatie maximaliseert, is deze over-ear hoofdtelefoon perfect wanneer u naar lagere volumes moet luisteren terwijl u toch gehoord wordt zonder dat omgevingsgeluid uw weergave verstoort.

Als het op geluid aankomt, is de AKG - K92 nauwkeurig afgesteld en biedt hij veel waar voor zijn geld met zijn 40 mm-drivers en zijn onopvallende ontwerp die u niets dan uitzonderlijk comfort bieden.

7. Sennheiser HD 650

Uitverkoop  Sennheiser HD 650 - Audiofiele Hi-Res Open... Sennheiser HD 650 - Audiofiele Hi-Res Open...
 • Speciaal ontworpen akoestische zijde zorgt voor nauwkeurige demping over het gehele frequentiebereik...
 • Verbeterde frequentierespons is 10 39.500 Hertz (10 dB)
 • Met de hand geselecteerde, op elkaar afgestemde stuurprogramma-elementen; Sterk geoptimaliseerde magneetsystemen voor minimaal...
 • Krachtige neodymiummagneten leveren maximale efficiëntie; 3,5 millimeter jackplug....
Controleer op Amazon

Merk : Sennheiser Pro Audio | Oor Plaatsing : Over het oor | Kleur : Grijs | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : HD650

Controleer op Amazon

Technologie heeft eindelijk je oren ingehaald met de HD 650-koptelefoon van Sennheiser. Met een frequentiebereik van 10-40000 Hz en de integratie van de meest geavanceerde technologie van vandaag in het ontwerp, zal deze hoofdtelefoon je versteld doen staan.

Maximale precisie en kwaliteit komen samen om de Sennheiser HD 650 te creëren. Met verbeterde frequentierespons hoor je elk klein detail.

De met de hand geselecteerde, op elkaar afgestemde drivers van dit product schitteren met sterk geoptimaliseerde magneetsystemen die minimale harmonische en intermodulatievervorming leveren voor ongeëvenaarde prestaties. De speciaal ontworpen akoestische zijde zorgt voor nauwkeurige demping over het gehele frequentiebereik en helpt de THD te verminderen tot een ongelooflijke 0,05%.

Je muziek wordt prachtig weergegeven dankzij de verbeterde frequentierespons van 10-40000 Hertz (10 dB) met de hand geselecteerde, op elkaar afgestemde driverelementen; sterk geoptimaliseerde magneetsystemen voor minimale harmonische en intermodulatievervorming met behulp van krachtige neodymiummagneten leveren maximale efficiëntie in lichtgewicht aluminium spreekspoelen voor snelle transiënte respons.

Handig aangesloten via een 3,5 millimeter jackplug op de hoofdtelefoon zelf, ontdek je volgende favoriete album of songtekst dankzij deze superieure Sennheiser HD 650 hoofdtelefoon die ook een uitzonderlijke transiënte respons biedt met lichtgewicht aluminium spreekspoelen voor snelle breuken in je audiosignaal zoals het is reist de hele dag van punt A naar punt B.

Deze studiohoofdtelefoon is ideaal voor gebruik in de studio en voor dagelijks casual luisteren en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van audiotechnici. Ze bieden een natuurlijke en nauwkeurige geluidsweergave die essentieel is bij het monitoren van livemuziek of studio-opnames.

Als u op zoek bent naar het beste van het beste, dan is dit uw hoofdtelefoon! Van duurzame componenten tot nauwkeurige demping, Sennheiser heeft werkelijk alles in huis.

Tijdens urenlang luisterplezier merk je niet eens dat je ze draagt, dankzij hun uitzonderlijke ontwerp en gewichtsverdeling.

De HD 650-studiohoofdtelefoon is de perfecte aanvulling voor professionals in alle audiogebieden, inclusief studiomonitoringtoepassingen en alledaagse luisterervaringen; ze bieden een nauwkeurige geluidsweergave, ideaal bij het werken met gevoelig materiaal of het opnemen van livemuziek. Gemaakt van duurzame componenten tot nauwkeurige demping, Sennheiser heeft absoluut alles goed.

8. Beyerdynamic DT 880

Uitverkoop  beyerdynamic DT 880 Pro Over-Ear Studio... beyerdynamic DT 880 Pro Over-Ear Studio...
 • Beyerdynamic DT 880 Pro professionele studiokoptelefoon. Halfopen studio met diffuus veld...
 • Comfortabele pasvorm door robuuste, verstelbare, zacht gevoerde hoofdbandconstructie. Robuust, gemakkelijk...
 • Enkelzijdige kabel. Velours, circum-aurale (rond het oor) oorkussens. Geleverd in een nylon ...
 • Koptelefoonontwerp (werkingsprincipe) Halfopen. Hoofdtelefoonimpedantie 250 ohm. Hoofdtelefoon...
Controleer op Amazon

Merk : Beyerdynamic | Oor Plaatsing : Over het oor | Kleur : Grijs | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : DT-880-PRO-250

Controleer op Amazon

De DT 880 biedt analytisch geluid en blijft de meest comfortabele studiohoofdtelefoon. Het onderdrukt omgevingsgeluid met oorkussens die zijn gemaakt van velours. De DT 880 analyseert geluid sneller dan langzamere luidsprekers, zodat je meer scherpte in je mixen krijgt. Ze laten zachte tonen toe zonder afbreuk te doen aan de middentonen of hoge tonen, zodat u kunt genieten van meer details bij het mixen van zang of synthlijnen.

Alle onderdelen zijn vervangbaar, het onderhoud is eenvoudig en het is robuust genoeg om op drukke sets zwaar werk te verzetten!

Deze halfopen studiohoofdtelefoon met diffuus veld biedt analytisch geluid, een comfortabele pasvorm dankzij de robuuste, verstelbare, zacht gevoerde hoofdbandconstructie en de robuuste, gemakkelijk te onderhouden constructie. Het wordt geleverd met een enkelzijdige kabel en is uitgerust met velours circum-aurale (rond het oor) oorkussens; geleverd in een nylon draagtas

Als je op zoek bent naar een superieure studiokoptelefoon die geluid nauwkeurig reproduceert zonder in te boeten aan comfort, zoek dan niet verder dan de Beyerdynamic DT 880 Pro professionele studiokoptelefoon.

Deze hoofdtelefoon is geïsoleerd tegen elektromagnetische interferentie en biedt een robuuste, gemakkelijk te onderhouden constructie omdat alle onderdelen eenvoudig kunnen worden vervangen. Het semi-open akoestische principe zorgt voor een absoluut analytisch geluid, zelfs bij hoge volumeniveaus.

U zult genieten van urenlang luisteren zonder moe te worden met volmaakte helderheid dankzij hun enkelzijdige kabelontwerp dat het vervelende 'kabelwirwar'-probleem elimineert voor meer gemak - het wordt zelfs geleverd met een zachte nylon draagtas!

9. Sony MDR-7506

 Sony MDR7506 Professionele Opvouwbare Gesloten DJ... Sony MDR7506 Professionele Opvouwbare Gesloten DJ...
 • Neodymium-magneten en drivers van 40 mm voor krachtig, gedetailleerd geluid
 • Ontwerp met gesloten oor biedt comfort en uitstekende reductie van externe geluiden
 • 9,8-voet snoer eindigt in vergulde plug en is niet afneembaar; 1/4 inch-adapter...
 • Deze opvouwbare hoofdtelefoon met groot diafragma heeft een robuuste constructie, een veilige, zeer...
Controleer op Amazon

Merk : Sony | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : Sony MDR | Het formulier Factor : Over het oor

Controleer op Amazon

De Sony MDR-7506-hoofdtelefoon wordt geleverd met een complete set functies om uw luisterervaring van goed naar geweldig te maken. Neodymium-magneten en drivers van 40 millimeter produceren een krachtig, gedetailleerd geluid dat de oren van de meest veeleisende audiofiel zal bevallen. Met hoogwaardig geluid en nauwkeurige respons tot 10 Hz - 20 kHz is deze premium hoofdtelefoon met gesloten oor perfect voor elke beginnende muzikant of thuisopname.

Het ontwerp met gesloten oren biedt comfort en een uitstekende vermindering van externe geluiden. Deze hoofdtelefoon is een must-have voor diegenen die afzondering van afleiding nodig hebben zonder in te boeten aan trouw. Maak je klaar om je favoriete nummers te ervaren alsof ze recht voor je neus spelen met verbluffende helderheid en krachtige bas dankzij deze uitgebreide 40 mm-drivers.

Het 9,8-voet snoer eindigt in een vergulde plug en het is niet afneembaar en er wordt een 1/4 inch-adapter meegeleverd, zodat u eenvoudig verbinding kunt maken met welk apparaat u maar wilt.

Deze duurzame studiohoofdtelefoon biedt u lichtgewicht comfort en een fantastische geluidskwaliteit. Deze blikken met gesloten achterkant kunnen netjes worden opgeborgen of in uw handbagage worden gegooid voor gebruik in het vliegtuig. Ze vouwen tot een compact formaat, inclusief reistas, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Deze high-end hoofdtelefoon biedt alle voordelen van hoofdtelefoons met gesloten achterkant met hun ruime geluidsbeeld, maar zonder enig gevoel van claustrofobie of warmteontwikkeling.

10. Sennheiser HD280PRO

 Sennheiser Professional HD 280 PRO Over Ear... Sennheiser Professional HD 280 PRO Over Ear...
 • Hoge demping van omgevingsgeluid
 • Nauwkeurige, lineaire geluidsweergave
 • Zachte oorkussens voor een comfortabele pasvorm
 • Opvouwbare en roterende oorschelpen voor ruimtebesparend transport
Controleer op Amazon

Merk : Sennheiser | Kleur : Zwart, zilver | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Het formulier Factor : Over het oor | Lawaai Controle : Geluidsisolatie

Controleer op Amazon

De HD280PRO is zwaar genoeg voor professionals, deze blikken zijn perfect voor zowel kantoormedewerkers als audiofiele vrienden.

Ze worden niet alleen geleverd met gewatteerde kussens, dus er zijn geen klachten over ongemak na twee uur luisteren, maar ze worden ook geleverd met een verstelbare hoofdband zodat je je de hele dag helemaal comfortabel voelt.

Gegoten uit een zacht, lichtgewicht plastic materiaal dat bekend staat om zijn extreme duurzaamheid en veerkracht in de meest ongunstige omgevingen. Moderne techniek heeft geleid tot wat zij noemen Kunstleer, een innovatief nieuw materiaal dat een revolutie teweeg zal brengen in uw luisterervaring.

De HD280Pro is ontworpen met kunstleren kussens om comfort te bieden en tegelijkertijd geluidsisolerende eigenschappen te implementeren om omgevingsstoringen te verminderen die soms uw meest kritieke momenten in geluidshelderheid kunnen onderbreken. Met een op maat gemaakt gewatteerd hoofdbandontwerp dat extra retentie biedt zonder ongemak, is dit de perfecte keuze voor gebruik de hele dag door!

De studiokoptelefoons worden ook geleverd met een zachte draagtas voor bescherming onderweg of thuis in opslag, waar ze ook heen gaan, je HD280Pro studiokoptelefoon zal er zijn.

Serieus, je kijkt naar een koptelefoon die harder kan gaan dan alle andere en toch net zo goed klinkt. De verstelbare hoofdband en kunstleren kussens maken dit een comfortabel paar oren voor die lange dagen aan je bureau of die intense concerten met te veel bekkens die om je heen beuken.

Bovendien blokkeren ze zelfs de hardste geluiden door hun geluidsisolerende kwaliteit. Voeg een standaard 3-polige 1/4'-adapter toe om er zeker van te zijn dat het niet uitmaakt welk apparaat je hebt, het zorgt voor zaken, of je nu luistert via computerluidsprekers of een koptelefoon voor een etentje

Het ontwerp met gesloten oor biedt comfort en uitstekende reductie van externe geluiden, waardoor het perfect is voor gebruik op kantoor. Maak je klaar om je favoriete nummers te ervaren alsof ze recht voor je neus spelen met verbluffende helderheid en krachtige bas dankzij deze uitgebreide 40 mm-drivers.

Als u deze headset op een audioapparaat aansluit, zult u bewijzen dat deze duidelijk de hoogste kwaliteit zijn die er is!

Veel Gestelde Vragen

Wat is het verschil tussen een studiokoptelefoon en een gewone over-het-oor-koptelefoon?

Studiokoptelefoons zijn speciaal ontworpen voor studiogebruik. Ze hebben een uitgebreide frequentierespons, nauwkeurige geluidsweergave, sterke basprestaties en lage impedantie die passen bij de meeste audioapparatuur, inclusief professionele mixers of opnameapparaten met hoofdtelefoonaansluitingen of uitgangsaansluitingen zonder brom of zoemgeluiden wanneer ze in gebruik zijn.
Normale over-the-hoofdtelefoons zijn meer gemaakt voor casual luisterdoeleinden thuisentertainmentsystemen waar radiofrequenties niet belangrijk zijn, maar de kwaliteit van het afspelen van muziek prioriteit heeft.

Welke typen studiohoofdtelefoons zijn er?

Studiokoptelefoons moeten worden gesloten om te voorkomen dat geluid naar buiten lekt en het biedt ook isolatie voor de luisteraar zodat deze geen omgevingsgeluid hoort.
Er zijn twee typen studiohoofdtelefoons: studiomonitors met open achterkant en studiomonitors met gesloten achterkant.

Welke studiokoptelefoons gebruiken muziekproducenten?

Een studiohoofdtelefoon is een essentieel hulpmiddel voor elke studioproducent. Het stelt hen in staat om tracks nauwkeuriger te luisteren en te mixen dankzij het uitgebreide frequentiebereik van studiomonitortypes die gemakkelijk hoge of lage frequenties kunnen reproduceren zonder vervorming die gewone hoofdtelefoons kunnen hebben.

Welke merken studiohoofdtelefoons zijn het populairst?

De industrie voor studiohoofdtelefoons wordt gedomineerd door twee grote bedrijven: Sony en Sennheiser. Ze maken producten van hoge kwaliteit met een betaalbare prijsklasse voor alle budgetten, die zowel open-back (meer natuurlijk ruimtelijk geluidsbeeld) als closed-back (nauwkeurige helderheid van basweergave bij luide volumes zonder vervorming) bieden.

Wat zijn de voor- en nadelen van studiokoptelefoons

De voordelen van studiokoptelefoons zijn dat ze een hoge impedantie hebben om geluid te produceren zonder vervormingen of verbeteringen en ook met een goede gevoeligheid, waardoor een heldere akoestiek wordt geproduceerd.
Nadelen zijn de relatief hogere kosten dan standaard hoofdtelefoonmodellen voor consumenten, omdat studiohoofdtelefoons betere materialen gebruiken zoals aluminium spreekspoelvormers die een lagere massa bieden voor een snellere transiënte respons.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koptelefoon of gewoon meer wilt weten over de verschillende typen, we hopen dat deze gids je heeft geholpen. De beste studiohoofdtelefoons zijn die welke geweldig geluid en comfort bieden, evenals veelzijdigheid om aan uw individuele behoeften te voldoen. Met zoveel opties die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om tussen al deze opties te kiezen. Neem de tijd bij het nemen van uw beslissing; er is altijd een ander paar dat wacht om indruk te maken!

Als je in de studio wilt gaan produceren, dan is het belangrijk dat je je onderzoek doet en de juiste apparatuur aanschaft. Een van de belangrijkste onderdelen is een geluidsmonitoringsysteem, zoals een koptelefoon of luidsprekers, die ervoor kunnen zorgen dat u nauwkeurig kunt lezen hoe de dingen klinken in uw opnameruimte. We hopen dat de lijst die we hierboven hebben samengesteld je helpt bij het kopen van je set studio-koptelefoons.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
Op zoek naar de beste laptops voor schrijvers in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptop te vinden voor schrijvers en bloggers met verschillende budgetten om comfortabel te schrijven.
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022). Deze coole namen voor Snapchat bevatten ook schattig, meisjes, jongens, tieners, grappig, esthetisch, freaky en meer.
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van volleybalteams (2022). Deze coole namen van volleybalteams bevatten grappige, slimme, beste, stoere, unieke, meisjes-, jongens- en creatieve namen.
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Nle Choppa Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Nle Choppa Roblox-nummer-ID-codes omvatten Camelot, walk em down, beatbox, laatste waarschuwing en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rogue Company platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rogue Company al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
De Terraria-wapenniveaulijst is een ranglijst van alle wapens in het spel, gebaseerd op verschillende factoren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met wapens voor Terraria zal nuttig voor je zijn.