Hoofd Top keuzes 10 beste waterdichte luidsprekers in november 2022 [draadloos en bedraad]

10 beste waterdichte luidsprekers in november 2022 [draadloos en bedraad]

 10 beste waterdichte luidsprekers 17 april 2022 Top keuzes | Sprekers
Oosten. Lezen: 22 minuten

Zoals we allemaal weten, gaan water en elektriciteit niet samen. Maar hoe zit het met onze muziek? Het is zo belangrijk om een ​​goede set waterdichte luidsprekers te hebben om het feest gaande te houden, zelfs als het regent of giet.

Waterdichte luidsprekers zijn een geweldige manier om van muziek en andere audio-inhoud te genieten terwijl u onder de douche staat, ontspant in het bad of zelfs bij het zwembad.

Als u waterdichte luidsprekers koopt, betekent dit niet dat u concessies moet doen aan de geluidskwaliteit of stijl; er zijn genoeg waterdichte luidsprekers die het feest gaande houden zonder dat waterschade je plezier bederft.

De beste waterdichte luidsprekers zijn degenen die zijn gebouwd om water en andere vloeistoffen te weerstaan. Ze kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals op boottochten of in de buurt van zwembaden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging. Er is niets erger dan honderden dollars uitgeven aan een luidspreker om hem na één keer gebruik te laten verpesten door een ongeluk met vloeistof.

Tegenwoordig zijn waterdichte luidsprekers er in alle soorten en maten. Het nadeel van deze variëteit is dat je misschien niet weet welke je moet kiezen. Daarom hebben we besloten het heft in eigen handen te nemen.

Deze blogpost gaat over waterdichte luidsprekers en een aantal dingen die je moet overwegen voordat je er een koopt. We weten allemaal hoe teleurstellend het voelt als je favoriete waterdichte luidspreker net na een jaar gebruik doodgaat. Er zijn veel factoren die dit kunnen veroorzaken, dus het is belangrijk om je ervan bewust te zijn wat ze zijn voordat je de aankoop doet.

Inhoud

Beste waterdichte luidsprekers: koopgids

Wat zijn de beste waterdichte speakers? Er zijn veel overwegingen waarmee u rekening moet houden voordat u er een koopt. Wil je bijvoorbeeld een speaker die in water kan drijven? Wat dacht je van een met Bluetooth-connectiviteit voor draadloos afspelen en opladen? Hoe ziet je budget eruit? En hoe groot is de batterijduur van de speaker bij het afspelen van muziek of andere content? U moet met al deze factoren rekening houden voordat u een weloverwogen beslissing neemt over welke waterdichte luidspreker perfect voor u is.

Het is zeer teleurstellend om te investeren in luidsprekers die niet passen bij uw behoeften en er zijn veel factoren die dit kunnen veroorzaken, dus het is belangrijk om te weten wat ze zijn voordat u de aankoop doet. Dit zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u er een aanschaft.

Om uw beste waterdichte luidspreker te kiezen, is het belangrijk om bepaalde factoren in overweging te nemen, zoals Bluetooth-connectiviteit (de waterdichte luidsprekers die draadloos zijn), goede geluidskwaliteit, draagbaarheid en waterdichtheid.

Waterdicht versus waterbestendig

Je vraagt ​​je misschien af ​​of waterdicht en waterbestendig hetzelfde zijn. Hoewel zowel waterdichte als waterbestendige apparaten vloeistof kunnen weerstaan, maken waterdichte luidsprekers volledige onderdompeling in vloeistoffen zoals zoet of zout water (tot een bepaalde diepte) mogelijk, terwijl waterbestendige apparaten alleen werken in de buurt van wateren die een bepaalde diepte niet overschrijden .

De beste waterdichte luidsprekers kunnen zowel binnen als buiten het water worden gebruikt. Ze hebben een IPX-waterdichtheidsclassificatie, wat betekent dat hun behuizing volledig beschermd is tegen stof, vuil of zand en ook voor korte tijd waterdicht is. De meest populaire waterdichte luidsprekermerken zijn Ultimate Ears BOOM, UE ROLL by Logitech, JBL Charge, Bose SoundLink Color II, maar er is ook een enorme line-up met andere opties beschikbaar als je de voorkeur geeft aan iets anders dan wat momenteel trending op de markt is.

Waterdichtheid:

Een van de dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van uw beste waterdichte luidspreker, is de IP-waterdichtheidsclassificatie, omdat deze u vertelt hoeveel stroom hij vasthoudt tegen waterschade.

De meeste standaard luidsprekers kunnen opspattend water aan, maar missen een soort van waterdichting, wat betekent dat je ze niet onder de directe douche moet laten of ze in je zwembad moet onderdompelen terwijl je bijvoorbeeld naar muziek luistert.

Er zijn verschillende classificaties waarbij de meest basale weerstand biedt tegen vaste deeltjes zoals stof zonder enige bescherming, dus absoluut niet geschikt voor gebruik in buitenruimtes zoals stranden of kamperen tijdens de zomervakantie!

De numerieke waarde in een IP-waterdichtheidsclassificatie vertegenwoordigt een getal dat staat voor bescherming tegen binnendringen (of internationale beschermingscode), terwijl de twee letters aangeven in welke mate ze dit soort bescherming bieden. Er zijn vier hoofdcategorieën om uit te kiezen:

 • 0- Beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 50 mm, zoals vingers of stof
 • 01- Beschermd tegen vaste stoffen groter dan 12 mm, zoals draden
 • 02- Beschermd tegen kleinere deeltjes maar niet tegen hoeveelheden
 • 03- Volledig beschermd inclusief schadelijk stof en water

Bluetooth-connectiviteit

Het is belangrijk om te kijken wat voor connectiviteit de speaker biedt waar je voor gaat. Het moet een behoorlijk draadloos bereik hebben, zodat je op een haalbare afstand naar je favoriete nummers kunt luisteren zonder dat je het verbonden hoeft te houden met een apparaat.

Een van de meest populaire waterdichte luidsprekers met Bluetooth connectiviteit is UE BOOM van Logitech, dat werkt tot op 30 meter afstand van uw smartphone of tablet. Je kunt het gebruiken voor buitenactiviteiten zoals kajakken, varen of wandelen, maar ook binnenshuis, omdat je door de waterdichte schaal je geen zorgen hoeft te maken over het morsen van vloeistoffen.

Een andere die het vermelden waard is in termen van draadloze waterdichte luidsprekermerken, is JBL Charge, die waterdicht is zonder enige beschermende behuizing, zodat je dit apparaat onder water kunt meenemen, zelfs als je het tijdens een bad of douche gebruikt. Het heeft een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de 360-graden geluidsuitvoer en een verbazingwekkende oplaadbare batterij die tot 20 uur meegaat.

Wifi-connectiviteit

Sommige luidsprekers, zoals de JBL Charge-luidspreker, worden geleverd met Wi-Fi-connectiviteit, wat betekent dat u muziek rechtstreeks vanaf uw thuiscomputer (via een netwerk) kunt streamen en hij werkt zowel binnen als buiten omdat de waterdichte behuizing hem beschermt tegen morsen, vuil of zand en stof. Een andere vermeldenswaardige optie in termen van waterdichte luidsprekermerken met wifi-verbinding is de Bose Soundlink Mini II en hoewel dit apparaat niet volledig in het water kan worden ondergedompeld, kan het gemakkelijk worden gebruikt in de buurt van wateren zoals badkamers of zwembaden.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de luidsprekers waar u voor kiest, is belangrijk omdat deze een superieure geluidservaring moet bieden die rijk is aan lage en hoge tonen. Het is vrijwel de primaire functie van luidsprekers om geluid helder te maken en uw muziekervaring te verbeteren.

Als u buiten bent, is er veel storend geluid waardoor het essentieel is dat de geluidskwaliteit van uw luidsprekers daartegen bestand is. Om uw opties te beoordelen op basis van geluidskwaliteit, moet u hun frequentiebereik controleren.

Draagbaarheid

U moet er rekening mee houden welke luidsprekers gemakkelijk mee te nemen zijn, aangezien het moeilijk zal zijn om het feest op gang te brengen als de luidsprekers te groot blijken te zijn om naar het feest zelf te worden gedragen. Het is gunstig om te kiezen voor luidsprekers met een lichtgewicht ontwerp, klein formaat en waterdichte behuizing die een hoogwaardige geluidsweergave kunnen leveren.

Een noemenswaardige optie op het gebied van draagbare waterdichte luidsprekers is de Bose Soundlink Mini II, aangezien dit apparaat is ontworpen voor gebruik op reis dankzij de kleine waterdichte behuizing en het lichtgewicht ontwerp, zodat u kunt genieten van een rijk, vol geluid zonder de massa.

Batterijduur

De levensduur van de batterij blijft een van de belangrijkste dingen om te overwegen, zodat uw apparaat langer blijft functioneren wanneer u het meeneemt naar plaatsen waar het niet mogelijk is om het regelmatig op te laden. Een van de meest indrukwekkende waterdichte luidsprekers als het gaat om de levensduur van de batterij, is de Bose Soundlink Mini II.

Het heeft een oplaadbare lithium-ionbatterij die tot 15 uur kan spelen op gematigde volumeniveaus, waardoor dit apparaat perfect is voor lange autoritten of kampeeractiviteiten in de natuur, aangezien je met de Bluetooth-verbinding eenvoudig je smartphone of tablet draadloos kunt verbinden via Wi -fi netwerk zonder kabels.

Ultimate Ears BOOM waterdichte Bluetooth-luidspreker biedt ook uitstekende prestaties in termen van afspeeltijd, maar alleen bij gebruik in de buurt van een elektriciteitsbron vanwege het hoge energieverbruik dat om de paar uur moet worden opgeladen, afhankelijk van hoe hard het wordt afgespeeld.

Prijs

Ultimate Ears BOOM waterdichte Bluetooth-luidspreker is de duurste waterdichte draadloze luidspreker die momenteel op de markt verkrijgbaar is, maar het is elke cent waard, aangezien dit apparaat speciaal is ontworpen voor buitenactiviteiten om hoogwaardige geluidsprestaties, ongelooflijke volumeniveaus en indrukwekkende weergave te leveren tijd.

UE Roll van Logitech biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij het lichtgewicht ontwerp (weegt slechts 330 gram), het kleine formaat, de krachtige basweergave en de langere batterijduur van maximaal negen uur wanneer deze volledig is opgeladen tijdens het spelen op een gemiddeld volumeniveau. dit waterdichte luidsprekermodel is perfect als u op zoek bent naar een draagbare waterbestendige optie die grote draagbaarheid kan bieden zonder uw portemonnee in gevaar te brengen!

Aan de andere kant is de JBL Charge waterdichte draadloze luidspreker een van de meest betaalbare waterdichte luidsprekers die momenteel op de markt verkrijgbaar is, wat het een geweldige optie maakt als u op zoek bent naar een waterdichte luidspreker op instapniveau die niet te duur is maar toch uitstekende prestaties levert. geluidskwaliteit en waterdicht ontwerp perfect voor verschillende buitenactiviteiten zoals zwemmen, surfen of snorkelen.

10 beste waterdichte luidsprekers in 2022

Hier hebben we een lijst opgesteld met waterdichte luidsprekers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 ULTIMATE EARS WONDERBOOM 2, draagbare draadloze...

Beste in het algemeen

Ultimate Ears Wonderboom 2

 • Gewicht: 0,93 pond

 • Levensduur batterij: 10 uur

 • Waterdichtheid: IP67

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Sonos Roam - Wit (2-pack)

Beste budget

Sonos Roam

 • Gewicht: 0,95 pond

 • Levensduur batterij: 10 uur

 • Draadloos bereik: 100+ voet

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Tribit StormBox Bluetooth Luidspreker - 24W...

Beste optreden

Tribit StormBox

 • Gewicht: 1,2 pond

 • Levensduur batterij: 20 uur

 • Waterdichtheid: IPX7

95%

BEKIJK OP AMAZON


 JBL FLIP 5, waterdichte draagbare Bluetooth...

JBL Flip 5

 • Gewicht: 1,59 pond

 • Levensduur batterij: 12 uur

 • Waterdichtheid: IPX7

98%

BEKIJK OP AMAZON


 JBL CHARGE 5 - Draagbare Bluetooth-luidspreker...

JBL CHARGE 5

 • Gewicht: 2,0 pond

 • Levensduur batterij: 20 uur

 • Waterdichtheid: IP67

96%

BEKIJK OP AMAZON


 JBL Xtreme Draagbare Draadloze Bluetooth...

JBL Xtreme

 • Gewicht: 5,1 pond

 • Levensduur batterij: 15 uur

 • Waterdichtheid: IP67

99%

BEKIJK OP AMAZON


 Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth-luidspreker,...

Anker Soundcore Flare 2

 • Gewicht: 1,3 pond

 • Levensduur batterij: 8-10 uur

 • Waterdichtheid: IPX7

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Harman Kardon Onyx Studio 6 Draadloos...

Harman Kardon Onyx Studio 6

 • Gewicht: ‎8.00 pond

 • Levensduur batterij: 8 uur

 • Waterdichtheid: IPX7

95%

BEKIJK OP AMAZON


 De Bose SoundLink Revolve, de draagbare...

Bose Soundlink Revolve

 • Gewicht: ‎1,46 pond

 • Levensduur batterij: 12 uur

 • Waterdichtheid: IPX4

98%

BEKIJK OP AMAZON


 JBL Go 3: Draagbare luidspreker met Bluetooth,...

JBL GO3

 • Gewicht: ‎0,46 pond

 • Levensduur batterij: 6 uur

 • Waterdichtheid: IP67

96%

BEKIJK OP AMAZON


1. Ultieme oren Wonderboom 2

Uitverkoop  ULTIMATE EARS WONDERBOOM 2, draagbare draadloze... ULTIMATE EARS WONDERBOOM 2, draagbare draadloze...
 • Verrassend groter 360-geluid: Ultimate Ears WONDERBOOM 2 is een draadloze Bluetooth-speaker...
 • Nieuwe outdoor-boost: druk op de outdoor-boostknop op deze ultradraagbare luidspreker om...
 • 13 uur. Batterij: levert maar liefst 13 uren aan moordend geluid, De batterij die lang meegaat...
 • Waterdicht, stofdicht en drijft: IP67-classificatie betekent dat het waterdicht, stofdicht en...
Controleer op Amazon

Gewicht: 0,93 pond | Batterijduur: 10 uur | Draadloos bereik: 100+ voet | Frequentierespons: 80Hz - 20kHz | Chauffeurs: Twee actieve drivers van 40 mm, twee passieve radiatoren van 46 x 65 mm | NFC: niet | In de: niet | USB opladen: Ja | Waterdichte beoordeling: IP67

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit en frequentierespons

Ultimate Ears Wonderboom waterdichte draadloze luidspreker is voorzien van twee actieve drivers van 40 mm en twee passieve radiatoren die verrassend luide audio leveren met geweldige middentonen, hoge tonen en lage tonen.

Dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel is niet de krachtigste optie die op de markt verkrijgbaar is, maar het is zeker een van de beste keuzes als u op zoek bent naar een waterdichte luidspreker die een rijk, vol geluid kan leveren met hoge tonen die niet te hard of weggerold zijn.

Aan de andere kant zijn UE Boom waterdichte Bluetooth-luidsprekers speciaal ontworpen om een ​​ongelooflijke 360-graden soundstage te bieden, wat betekent dat je elk detail van je favoriete nummers kunt horen zonder je zorgen te hoeven maken over waar ze precies op het podium zijn geplaatst dus ze klinken net alsof u naar een live optreden luistert.

De frequentierespons gaat van 80Hz - 20kHz, wat betekent dat je de diepe bas, het heldere middenbereik en de geweldige hoge tonen kunt horen.

Levensduur batterij en draadloos bereik

De UE Wonderboom waterdichte draadloze luidspreker heeft een oplaadbare batterij die tot tien uur afspeeltijd kan leveren bij gematigde volumeniveaus zonder al te veel stroom te verliezen gedurende de volgende dag. Het draadloze bereik gaat tot 100+ meter, wat betekent dat je je waterdichte luidspreker vanuit elke kamer in huis kunt bedienen.

Waterdichtheid:

Ultimate Ears Wonderboom waterdichte draadloze luidspreker is een van de meest duurzame opties op deze lijst dankzij zijn IP67-classificatie wat betekent dat het is getest op waterdicht tot een diepte van een meter. Met andere woorden, u kunt uw waterdichte Bluetooth-speakers onderdompelen in water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waterschade.

Connectiviteit en functies

Ultimate Ears waterdichte draadloze luidspreker met Bluetooth-connectiviteit met NFC-ondersteuning voor eenvoudig koppelen en een ingebouwde microfoon voor het aannemen van oproepen vanaf uw waterdichte luidsprekers. Helaas heeft hij geen aux-ingang, maar wel een USB-oplaadpoort, en gezien het feit dat de prijs van dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel minder dan honderd dollar is, kun je er echt niet om vragen.

2. Sonos Roam

 Sonos Roam - Wit (2-pack) Sonos Roam - Wit (2-pack)
 • Stream muziek en meer via wifi en geniet van eenvoudige bediening met de Sonos-app, Apple AirPlay...
 • Gebruik Bluetooth wanneer u deze waterdichte, lichtgewicht en duurzame luidspreker onderweg meeneemt.
 • Ervaar verbazingwekkend helder en perfect uitgebalanceerd geluid met automatische Trueplay...
 • Krijg tot 10 uur ononderbroken afspeeltijd en laad op met de meegeleverde USB-C-kabel en...
Controleer op Amazon

Gewicht: 0,95 pond | Batterijduur: 10 uur | Draadloos bereik: 100+ voet | Frequentierespons: Nvt | Chauffeurs: Eén tweeter, één mid-woofer | NFC: Ja| In de: niet | USB opladen: Ja (USB-C)

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit en frequentierespons

De draadloze Sonos-luidspreker is absoluut een van de beste keuzes voor iedereen die naar veel baszware muziekgenres luistert.

Dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel levert een rijke bas met ongelooflijk heldere hoge tonen die niet hard of te luid zijn, wat het perfect maakt als je je buren niet wilt storen terwijl je naar rock, hiphop of elektronische dansmuziek luistert.

Aan de andere kant heeft de draadloze Sonos-luidspreker een tweeter en mid-woofer, wat betekent dat hij in staat is om zowel hoge tonen als middentonen te leveren zonder ze bij hoge volumes te vervormen.

De frequentierespons gaat van N/A, hoewel de drivers zijn ontworpen om zelf een rijke bas te leveren. Dit is een van de beste waterdichte luidsprekers op deze lijst als het gaat om geluidskwaliteit, maar je moet weten dat om ervoor te zorgen dat je audio in alle kamers consistent is, je meer dan één eenheid nodig hebt.

Levensduur batterij en draadloos bereik

De draadloze Sonos-speaker voor buiten heeft een ongelooflijke batterijduur dankzij de oplaadbare lithium-ionbatterij met ondersteuning voor USB-powerbanks, dus als je een powerbank bij je hebt, kun je je favoriete muziek afspelen via deze draadloze speaker zonder dat je zorgen dat de batterij bijna leeg is.

Het draadloze bereik gaat tot 100+ voet, wat betekent dat zelfs als een van de waterdichte luidsprekers zich beneden in een kamer bevindt en een andere boven, ze nog steeds perfect worden gesynchroniseerd.

Waterdichtheid:

Sonos waterdichte Bluetooth-speakers voor buiten zijn niet alleen stofdicht, maar ook waterbestendig dankzij hun IPX-classificatie. Met andere woorden, deze beste waterdichte luidsprekers zijn bestand tegen regen of worden bespat met elk soort vloeistof zonder schade aan te richten, dus het is zeker veilig in de buurt van kinderen of huisdieren, zolang ze niet proberen er een zwembadspeelgoed van te maken.

Connectiviteit en functies

De waterdichte Sonos Bluetooth-speaker voor buiten beschikt over NFC-tap-to-pair-technologie voor een eenvoudigere verbinding met je smartphone of tablet. Bovendien heeft het ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je het afspelen met alleen je stem kunt regelen!

Helaas heeft dit apparaat geen aux-ingang, maar aan de andere kant heeft het wel USB-powerbank-opladen, wat betekent dat, afhankelijk van hoeveel sap er nog in de batterij zit, je overal van zes tot tien uur kunt spelen uur zonder te worden onderbroken door waarschuwingen voor een bijna lege batterij! Het is ook de moeite waard om te vermelden dat de draadloze Sonos-luidsprekers een optische audiopoort hebben als je een betere geluidskwaliteit wilt bij het draadloos streamen van muziek via een van deze beste Bluetooth-luidsprekers.

3. Tribit StormBox

 Tribit StormBox Bluetooth Luidspreker - 24W... Tribit StormBox Bluetooth Luidspreker - 24W...
 • CNET's Award: Cnet noemt het 'Beste draagbare mini Bluetooth-luidsprekers'
 • 360° meeslepend geluid: voel de muziek als nooit tevoren met de Tribit bluetooth-luidspreker....
 • Innovatieve XBass-technologie: Ben je een fan van dreunende bas? Wij zijn ook. Onze exclusieve...
 • Volledig waterdicht: poolparty's, een dag op het strand en zelfs onderdompeling - dit...
Controleer op Amazon

Gewicht: 1,2 pond | Batterijduur: 20 uur | Draadloos bereik: 100+ voet | Frequentierespons: N.v.t., 360° Surround Sound | Chauffeurs: Eén tweeter, één mid-woofer | NFC: Ja | In de: niet | USB opladen: Ja (USB-C) | Waterdichtheid: IPX7

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit en frequentierespons

Tribit draadloze luidspreker is absoluut een van de beste opties voor diegenen die naar veel baszware muziekgenres luisteren, omdat hij rijke en diepe lage tonen levert zonder ze te vervormen, zelfs bij hoge volumes.

Bovendien beschikt dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel over een indrukwekkend 360° Surround Sound met zijn twee drivers, wat Tribit ideaal maakt als je liever achterover leunt en geniet van je favoriete deuntjes in plaats van als een gek door het huis te dansen.

De geluidskwaliteit gaat van n.v.t. omdat dit geen professionele audioapparatuur is, maar ze hebben wel een geweldige frequentierespons, zodat je heldere hoge tonen en krachtige middentonen kunt verwachten. Een ding dat de moeite waard is om op te wijzen over de Tribit Bluetooth-buitenluidspreker is dat ondanks het feit dat hij al deze geluidsfrequenties kan leveren, hij ze helemaal niet vervormt.

Levensduur batterij en draadloos bereik

Tribit draadloze luidspreker biedt een ongelooflijke levensduur van de batterij van maximaal 20 uur, wat betekent dat u hem niet elke dag hoeft op te laden en zelfs als u lange tijd vergeet op te laden, hoeft u zich geen zorgen te maken, want Tribit-luidsprekers hebben ingebouwde overlading bescherming. Bovendien kunt u met de NFC-tap-to-pair-technologie in slechts enkele seconden verbinding maken met uw smartphone of tablet, dus u hoeft niet meer dan twee minuten te besteden voordat u naar uw favoriete nummers luistert.

Als het gaat om het draadloze bereik, kan dit beste waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel 100+ voet leveren zonder onderbrekingen, waardoor Tribit een van de meest betrouwbare keuzes is als het gaat om draadloos bereik.

Waterdichtheid:

De waterdichte classificatie van de Tribit Bluetooth-luidspreker is IPX7-geclassificeerd, wat betekent dat u ze veilig gedurende 30 minuten tot een meter onder water kunt onderdompelen zonder enige schade. Bovendien zijn deze beste waterdichte luidsprekers weerbestendig, dus maak je geen zorgen als het buiten regent, want ze zullen nog steeds prima werken. Ze zijn perfect als je ernaar uitkijkt om met ze te kamperen of rond te hangen bij het zwembad tijdens de zomervakantie met familie en vrienden.

Connectiviteit en functies

Tribit heeft een USB-oplaadpoort voor de powerbank en een aux-ingang, wat absoluut geweldig is als je in privacy wilt luisteren zonder je telefoon bij de hand te hebben. Het maakt verbinding met virtuele assistenten mogelijk, zoals Google Assistant, Alexa en Siri, en biedt zo te allen tijde een scala aan connectiviteitsopties.

4. JBL Flip 5

Uitverkoop  JBL FLIP 5, waterdichte draagbare Bluetooth... JBL FLIP 5, waterdichte draagbare Bluetooth...
 • Draadloze Bluetooth-streaming
 • 12 uur speeltijd
 • IPX7 waterdicht
 • Koppel meerdere speakers met partyboost
Controleer op Amazon

Gewicht: 1,59 pond | Batterijduur: 12 uur | Draadloos bereik: 240m | Frequentierespons: 65Hz – 20kHz | Chauffeurs: 44mm | NFC: Ja | In de: Ja | USB opladen: Ja (USB-C) | Waterdichtheid: IPX7

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit en frequentierespons

JBL Flip is een van de beste opties als het gaat om draagbare luidsprekers voor buiten, omdat ze een rijke en krachtige geluidskwaliteit bieden samen met een indrukwekkende frequentierespons.

Bovendien heeft dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel twee drivers die heldere hoge tonen en diepe lage tonen leveren, zelfs bij hoge volumes.

Deze Bluetooth-luidsprekers voor buiten bieden een ongelooflijke geluidskwaliteit met een geweldige basrespons, zelfs bij hoge volumes, zonder dat u trillingen of vervormingen ervaart, dus zeker de moeite waard om te bekijken wanneer u uitkijkt naar het kopen van een nieuw paar Bluetooth-luidsprekers, vooral omdat hun prijs zeer redelijk is te. De JBL draadloze speaker is zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Levensduur batterij en draadloos bereik

Als het op de batterij aankomt, kan JBL Flip 12 uur speeltijd leveren, wat betekent dat je ze niet elke dag hoeft op te laden als je ze gebruikt voor korte luistersessies. Dit waterdichte Bluetooth-luidsprekermodel beschikt over draadloze Bluetooth-connectiviteit met een indrukwekkend draadloos bereik van 240 m, dus waar uw telefoon of tablet ook is geplaatst, zorg ervoor dat ze zonder onderbrekingen verbinding maken wanneer er muziek wordt afgespeeld.

Bovenop al deze coole functies heeft de JBL flip ingebouwde bescherming tegen overladen en om te koppelen met je smartphone of tablet tik je gewoon op het NFC-logo (Near Field Communication) aan de zijkant van deze beste waterdichte luidsprekers, en voila . Je kunt nu je favoriete nummers draadloos afspelen.

Waterdichtheid:

Bovendien heeft de JBL flip draadloze luidspreker een IPX7-classificatie, wat betekent dat ze volkomen veilig zijn om mee te nemen naar het strand of elke andere plaats die je wilt, omdat ze niet beschadigd raken als ze gedurende 30 minuten worden blootgesteld aan water tot een meter hoog.

Dat maakt JBL flip perfecte opties als je ernaar uitkijkt om met ze te kamperen tijdens de zomervakantie of om met vrienden en familie bij het zwembad te hangen. Al met al kunnen we niets slechts zeggen over deze Bluetooth-luidsprekers voor buiten en hun prijs is ook heel redelijk gezien al het andere dat ze te bieden hebben. We raden je zeker aan om ze een kans te geven.

Connectiviteit en functies

JBL Flip is tegenwoordig een van de meest populaire Bluetooth-luidsprekermodellen voor buiten, omdat hij beschikt over draadloze Bluetooth-connectiviteit met een indrukwekkend draadloos bereik van 240 m, dus waar je telefoon of tablet ook is geplaatst, ze zullen zonder onderbrekingen verbinding maken wanneer er muziek wordt afgespeeld.

Ze zijn ook volledig stofdicht en schokbestendig met een gewicht van slechts 0,72 kg, dus of het nu regent of niet, deze beste waterdichte Bluetooth-luidsprekers werken prima. Bovenop al deze coole functies heeft de JBL flip een ingebouwde bescherming tegen overladen.

5. JBL CHARGE 5

 JBL CHARGE 5 - Draagbare Bluetooth-luidspreker... JBL CHARGE 5 - Draagbare Bluetooth-luidspreker...
 • JBL Pro Sound met een geoptimaliseerde driver voor lange excursie, aparte tweeter en dubbele JBL bas...
 • Batterij met lange levensduur levert tot 20 uur speeltijd
 • Neem de Charge overal mee naartoe dankzij de IP67 water- en stofdichtheid
 • Met de PartyBoost-functie kunt u twee JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers aan elkaar koppelen in...
Controleer op Amazon

Gewicht: 2,0 pond | Batterijduur: 20 uur | Draadloos bereik: 328,1 ft (100,0 m) | Frequentierespons: 58,2 Hz tot 18,5 Hz | Chauffeurs: dubbele mono-stuurprogramma's | In de: niet | USB opladen: Ja (USB-C, USB-A) | Waterdichte beoordeling: IP67

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit en frequentierespons

Als het op geluidskwaliteit aankomt, behoort JBL Charge tot de beste keuzes, zolang je ze maar in een niet al te grote kamer gebruikt. Ze produceren indrukwekkende lage en hoge tonen die niet te overweldigend zijn bij hoge volumes.

Levensduur batterij en draadloos bereik

JBL Flip biedt een solide 20 uur batterij-afspeeltijd die hoger is dan gemiddeld in vergelijking met vergelijkbare modellen van concurrerende merken. Het zou voor de meeste mensen genoeg moeten zijn, tenzij je een aantal extreem lange luistersessies plant zonder de mogelijkheid om ze gedurende die tijd op te laden.

Bovendien gaat het draadloze bereik tot 100 m, wat betekent dat je ook buiten in je tuin veel plezier kunt beleven. Daarnaast is er een USB-poort voor het opladen van andere apparaten, zoals smartphones, dus zeker de moeite waard om te bekijken als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van de beste waterdichte luidsprekers die vandaag beschikbaar zijn.

Waterdichtheid:

De IPX-classificatie is hier een andere belangrijke factor, omdat deze de mate van bescherming bepaalt die een luidspreker heeft tegen stof en water. Tussenmodellen gaan tot niveau twee, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen het opspatten van hete stoom bij het nemen van een bad zonder enige negatieve invloed op de geluidskwaliteit, terwijl topapparaten zoals JBL Charge met een classificatie van IP67 gemakkelijk overleven als ze in uw zwembad worden ondergedompeld zonder enige problemen.

Als je alle andere functies overweegt, zoals een draadloze connectiviteitsoptie via Bluetooth en een betaalbare prijs, is het meer dan oké, vooral omdat je deze luidspreker zowel binnen als buiten zonder enige problemen kunt gebruiken.

Connectiviteit en functies

Een andere geweldige functie die hier wordt aangeboden, is NFC-connectiviteit, waarbij u gewoon met uw NFC-compatibele telefoon of tablet op de luidspreker hoeft te tikken en deze automatisch wordt gekoppeld met Bluetooth zonder enige handmatige verbinding via het Bluetooth-instellingenmenu.

JBL heeft deze speakers gebouwd met een mooi en strak design en ze lijken erg op de meeste andere modellen van dit merk. Bovendien is er een waterbestendige constructie, dus als u er per ongeluk iets op morst of in uw zwembad laat vallen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Je kunt er veilig een oppikken, omdat ze veilig zijn voor gebruik buitenshuis, net als elke andere beste waterdichte luidspreker die er is.

Het ontwerp is compact en zou geschikt moeten zijn voor zowel binnen als buiten zonder al te veel problemen op het gebied van draagbaarheid, waarbij dit model slechts ongeveer twee pond weegt.

6. JBL Xtreme

 JBL Xtreme Draagbare Draadloze Bluetooth... JBL Xtreme Draagbare Draadloze Bluetooth...
 • Hoor de bas, voel de bas, zie de bas. Dubbele externe passieve radiatoren demonstreren...
 • Spatwaterdicht betekent geen zorgen meer over regen of morsen; je kunt het zelfs schoonmaken met...
 • Ingebouwde oplaadbare li-ionbatterij ondersteunt tot 15 uur speeltijd en laadt...
 • Verbind draadloos tot 3 smartphones of tablets met de speaker en speel om de beurt...
Controleer op Amazon

Gewicht: 5,1 pond | Batterijduur: 15 uur | Draadloos bereik: 272,3 voet (83,0 m) | Frequentierespons: 57,4 Hz tot 16,0 Hz | In de: Ja | Waterdichtheid: IP67

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

JBL Xtreme is een van de topluidsprekers op het gebied van geluidskwaliteit en luidheid. De bas die uit dit ding komt is gewoon geweldig vanwege de dubbele passieve radiatoren die diepe, pittige beats kunnen produceren zonder enige vervorming of andere problemen. Daarnaast heeft JBL een paar extra functies toegevoegd, zoals Live-Audio-technologie, waarbij je muziek tot leven komt terwijl je luistert via een goede koptelefoon.

JBL Xtreme heeft drie woofers gecombineerd in één behuizing, dus de bas die uit dit ding komt is gewoon geweldig, of je nu naar hiphop, elektronische nummers of klassieke rocknummers luistert. Het geluid dat het produceert is zeer schoon en helder zonder enige vervorming bij maximaal volume.

Levensduur batterij en draadloos bereik

De levensduur van de batterij is ongeveer 15 uur, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om dagelijks muziek op vol volume af te spelen. Het zou meer dan genoeg moeten zijn om muziek af te spelen in je achtertuin of in je huis zonder hem op te laden!

Het draadloze bereik is hier ook bovengemiddeld met meer dan 25 meter in huis en tot 60 meter buiten, wat het een aantrekkelijke keuze maakt.

Waterdichtheid:

De waterdichte classificatie van JBL Xtreme 2 is IPX-geclassificeerd op IPX-67, wat betekent dat hij in staat is om waterstralen aan te kunnen wanneer hij gedurende 30 minuten of zo zonder problemen wordt ondergedompeld in een vloeistof tot ongeveer een meter diep. De speaker zelf is schokbestendig.

Connectiviteit en functies

Je kunt maximaal twee apparaten tegelijk koppelen, wat deze luidspreker ideaal maakt voor feestjes of wanneer je vrienden hun telefoons draadloos willen verbinden zonder problemen met de connectiviteit. Dit model heeft ook NFC-ondersteuning en het wordt geleverd met een mooi en strak ontwerp waardoor je dit model zonder problemen zowel binnen als buiten kunt dragen.

JBL Xtreme is een van de meest robuuste luidsprekers op onze lijst met een solide bouw en mooie strakke lijnen. De luidspreker is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren - zwart, rood/zwart en grijs/groen, wat meer stijlopties biedt om uit te kiezen.

JBL Charge is een van de beste luidsprekers in het algemeen op het gebied van geluidskwaliteit, duurzaamheid, draagbaarheid en functies, waardoor het de moeite van het bekijken waard is! Het is niet alleen geweldig om naar muziek te luisteren, maar ook om draadloos te telefoneren dankzij de ingebouwde dubbele microfoon.

7. Anker Soundcore Flare 2

 Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth-luidspreker,... Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth-luidspreker,...
 • Ongelooflijk geluid geliefd bij meer dan 20 miljoen mensen
 • 360° meeslepend geluid: een draagbare Bluetooth-luidspreker met krachtige 360° basgestuurde...
 • Gloednieuwe lichtshow: een volledig opnieuw ontworpen regenbooglichtshow die pulseert, fasen en...
 • Pool Party Proof: waar de muziek ook moet zijn, de Flare 2 draagbare Bluetooth...
Controleer op Amazon

Gewicht: 1,3 pond | Batterijduur: 8-10 uur | Draadloos bereik: 221,5 voet (67,5 m) | Frequentierespons: 60,8 Hz tot 13,7 kHz | In de: niet | USB opladen: USB-C naar USB-A | Waterdichtheid: IPX7

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Anker Soundcore Flare heeft twee drivers gecombineerd in één behuizing om een ​​heldere, zuivere geluidskwaliteit te leveren zonder enige vervorming. Dit model wordt geleverd met een mooi LED-display dat u te allen tijde de levensduur van de batterij en andere belangrijke informatie laat zien. Het is het meest geschikt voor het afspelen van muziek binnen en buiten, waar de IPX-geclassificeerde constructie hem water- en stofdicht maakt.

Levensduur batterij en draadloos bereik

Het heeft een batterijduur van ongeveer acht tot tien uur, wat meer dan genoeg is om de hele dag muziek op vol volume af te spelen zonder hem op te laden. Het draadloze bereik is ook bovengemiddeld met meer dan 18 meter in een open veld en tot 60 meter als er obstakels zijn.

Waterdichtheid:

De waterdichtheid van Anker Soundcore Flare is IPX-geclassificeerd op IPX-7, wat betekent dat het bestand is tegen waterstralen en spatten voor korte tijd zonder problemen of schade. De speaker zelf is schokbestendig waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je hem van korte afstand laat vallen.

Connectiviteit en functies

Vanwege het eenvoudige ontwerp wordt dit model niet geleverd met geavanceerde functies zoals NFC-ondersteuning of compatibiliteit met stemassistenten, maar je krijgt wel een aantal leuke extra knoppen zoals volumeregeling en afspeelknoppen aan de zijkant voor gemakkelijke toegang tijdens het luisteren naar muziek. U kunt uw muziek ook afspelen/pauzeren vanaf de bovenkant van deze luidspreker om problemen te voorkomen wanneer uw telefoon niet binnen bereik is.

Deze luidspreker is lichtgewicht, compact en zeer gemakkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat en lichtgewicht ontwerp, maar hij heeft ook een relatief lage duurzaamheidsclassificatie vanwege de gebruikte materialen, waardoor deze niet geschikt is als je iets wilt dat extreme omstandigheden kan overleven of van hoogte valt.

Anker Soundcore Flare heeft een eenvoudig ontwerp, maar het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer duurzaam is en het bekijken waard is als je op zoek bent naar een degelijk waterdicht Bluetooth-model dat de hele dag muziek op vol volume kan afspelen zonder opraakt van sap.

8. Harman Kardon Onyx Studio 6

Uitverkoop  Harman Kardon Onyx Studio 6 Draadloos... Harman Kardon Onyx Studio 6 Draadloos...
 • 8 UUR SPEELTIJD: deze Harman Kardon Onyx Studio 6 speaker heeft een oplaadbare...
 • IPX7 WATERDICHT: gebruik deze draadloze draagbare speaker op elke plek in huis zonder...
 • DRAADLOZE BLUETOOTH STREAMING: stream muziek draadloos via Bluetooth om te genieten van kamervullende...
 • PREMIUM MATERIALEN: de premium draadloze luidspreker is gemaakt van een uniek aluminium en stof...
Controleer op Amazon

Gewicht: ‎8.00 pond | Batterijduur: 8 uur | Frequentierespons: 50Hz – 20kHz | In de: 3,5 mm aux-ingang | Waterdichtheid: IPX7

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Harman Kardon Onyx Studio heeft een echt goede geluidskwaliteit, vooral als je de EQ-instellingen aanpast om sterke lage tonen te krijgen, waardoor het perfect is voor gebruik buitenshuis. Uitgerust met twee aangepaste Harman Kardon-drivers en twee passieve basradiatoren levert hij HiFi-geluid met verbeterde lage en hoge tonen.

Levensduur batterij en draadloos bereik

Ondanks enkele problemen met de levensduur van de batterij, biedt de Harman Kardon Onyx Studio op een gemiddeld volumeniveau ongeveer acht uur of zo, terwijl hij een behoorlijk draadloos bereik heeft. In termen van ontwerp en connectiviteit ziet het apparaat er geweldig uit en is het erg stijlvol, maar is het niet licht genoeg omdat het ongeveer acht pond weegt, waardoor het niet geschikt is om de hele tijd mee te nemen, waardoor het meer geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Waterdichtheid:

De luidspreker heeft een IPX-classificatie bij IPX7, wat betekent dat deze luidspreker niet alleen spatten en regen overleeft, maar zelfs zonder problemen ongeveer 30 minuten in maximaal een meter water kan worden ondergedompeld.

Dit blijft belangrijk voor gebruik buitenshuis en als u op zoek bent naar een luidspreker die gemakkelijk een onbedoelde val in het zwembad of andere waterbronnen kan overleven, is dit een van de beste opties die er zijn.

Connectiviteit en functies

Op het gebied van design en connectiviteit wordt de Harman Kardon Onyx Studio geleverd met Bluetooth en een draadloze koppelingsoptie waarmee je meerdere luidsprekers met elkaar kunt verbinden. Het heeft ook vier knoppen aan de bovenkant, waaronder een aan / uit-knop en volumeknoppen, terwijl het een afspeel-/pauzeknop aan de zijkant van de behuizing heeft. Het toestel oogt stijlvol en toch eenvoudig. Het heeft een rond silhouet en een aluminium handvat wat zorgt voor een efficiënte draagbaarheid.

Dit model wordt niet geleverd met geavanceerde functies zoals NFC-ondersteuning of compatibiliteit met stemassistenten, maar biedt wel een aantal leuke extra knoppen, zoals volumeregeling en afspeelknoppen. Je kunt je muziek ook vanaf de bovenkant van deze luidspreker afspelen/pauzeren om problemen te voorkomen wanneer je telefoon niet binnen bereik is, wat hem erg praktisch maakt voor gebruik buitenshuis.

Met extra functies zoals Aux-in, een USB-oplaadpoort en een LED-batterij-indicator op het zijpaneel, is het een geweldige keuze als je op zoek bent naar iets stijlvols en toch duurzaams en een geweldige geluidskwaliteit kan leveren.

9. Bose Soundlink Revolve

Uitverkoop  De Bose SoundLink Revolve, de draagbare... De Bose SoundLink Revolve, de draagbare...
 • Diep, luid en meeslepend geluid, met echte 360 ​​graden dekking
 • Ingebouwde microfoon voor speakerphone om duidelijke conferenties of persoonlijke gesprekken hardop te nemen met een...
 • Naadloze aluminium behuizing is duurzaam en waterbestendig (IPX4)
 • Geniet van maximaal 12 uur speeltijd met een oplaadbare lithium-ionbatterij
Controleer op Amazon

Gewicht: ‎1,46 pond | Batterijduur: 12 uur | Draadloos bereik: 30 voet | NFC: Ja | In de: Ja | USB opladen: Micro B USB-poort | Waterdichtheid: IPX4

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

Bose Soundlink Revolve is een van de beste waterdichte Bluetooth-luidsprekers die superieure geluidskwaliteit biedt met een diepe en rijke bas. De prestaties zijn zeer indrukwekkend, vooral voor zo'n klein apparaat. Het kan gemakkelijk uw kamer en zelfs buitenruimtes vullen met zacht klinkende muziek. Het heeft een mooi uitgebalanceerd middenbereik, zodat de zang niet verloren gaat in de mix, terwijl de hoge tonen helder zijn zonder te hard voor de oren te zijn.

Batterijduur en draadloos bereik

De levensduur van de batterij is zeer solide en biedt 12 uur draadloze afspeeltijd, wat niet ver verwijderd is van de geadverteerde 15-uursmarkering, dus u kunt zeker op deze luidspreker vertrouwen voor lange luistersessies zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het voortdurend opladen. Het heeft ook een LED-batterij-indicator naast de AUX-ingang. Helaas zijn er geen knoppen bovenop het cilindrische lichaam, maar al het andere werkt vrij soepel.

Waterdichtheid:

De luidspreker heeft een IPX-classificatie bij IPX4, wat betekent dat hij spatten en regen zal overleven, maar niet in water kan worden ondergedompeld, dus neem je risico niet met deze.

Met zijn waterbestendige ontwerp kun je hem echter op meer plaatsen gebruiken waar er onbedoeld contact met water kan zijn, zoals bij de gootsteen, naast je douche of bij het zwembad.

Connectiviteit en functies

Op het gebied van connectiviteitsopties pakt deze kleine man alles in: NFC tap-to-pair-technologie, AUX-ingang voor het aansluiten van niet-Bluetooth-apparaten en een USB-oplaadpoort. Het enige nadeel is dat je twee Soundlink Revolve-luidsprekers niet aan elkaar kunt koppelen om draadloos stereogeluid te krijgen, maar het goede nieuws is dat het de koppeling met ADAPTiQ-audiotechnologie ondersteunt, dus als je een andere Bose-luidspreker in huis hebt, is de kans groot dat ze onmiddellijk synchroniseren.

De luidspreker is ook uitgerust met een ingebouwde microfoon waarmee je oproepen kunt beantwoorden of Google Assistant of Siri kunt gebruiken met spraakopdrachten wanneer je via Bluetooth met je smartphone bent verbonden (je moet de Bose-app geïnstalleerd hebben).

Het is relatief eenvoudig te gebruiken dankzij de eenvoudige bedieningselementen bovenop het apparaat – volumeknoppen die ook dienst doen als tracknavigatie wanneer ze langer worden ingedrukt, plus een afspeel-/pauzeknop.

Het heeft een mooie rubberen coating rond de omtrek van zijn cilindrische lichaam, terwijl de onderkant voorzien is van metalen roosters die de bestuurders binnenin beschermen tegen stofdeeltjes enz. We vonden het erg leuk hoe goed gebouwd dit ding aanvoelt, ook al is het niet helemaal waterdicht.

Al met al biedt Bose Soundlink Revolve veel waar voor uw geld als u op zoek bent naar een uitstekende Bluetooth/NFC-compatibele luidspreker met geweldig geluid, stevige bouwkwaliteit en een solide batterijduur.

10. JBL GO3

 JBL Go 3: Draagbare luidspreker met Bluetooth,... JBL Go 3: Draagbare luidspreker met Bluetooth,...
 • JBL Pro Sound levert verrassend groots geluid en krachtige bas uit de ultracompacte Go 3...
 • Het ultradraagbare ontwerp van de JBL Go 3 past uitstekend bij de nieuwste stijlen en het ontwerp maakt...
 • JBL Go 3 is IP67 waterdicht en stofdicht, dus je kunt je speaker overal mee naartoe nemen.
 • Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of een ander Bluetooth-apparaat.
Controleer op Amazon

Gewicht: ‎0,46 pond | Batterijduur: 6 uur | Draadloos bereik: 32 voet | Frequentierespons: 110 Hz - 20 kHz | NFC: niet | In de: Ja | USB opladen: Type C USB-kabel | Waterdichte beoordeling: IP67

Controleer op Amazon

Geluidskwaliteit

JBL GO is een kleine en goedkope Bluetooth-speaker die verrassend goede geluidskwaliteit biedt voor de prijs. Het heeft een mooi uitgebalanceerd middenbereik, maar het belangrijkste is dat het een luid volume produceert zonder vervorming, zelfs bij het maximale volumeniveau. Dit kleine ding kan gemakkelijk een grote kamer vullen met soepel klinkende muziek dankzij het indrukwekkende maximale uitgangsvermogen van bijna 90dB (zeer dicht bij die lijn waar vervorming begint binnen te sluipen).

Levensduur batterij en draadloos bereik

Deze luidspreker is niet alleen waterbestendig en stevig, maar biedt ook een zeer solide batterijduur, zodat u kunt genieten van tot 15 uur non-stop afspeeltijd op één keer opladen, dus profiteer van de langdurige speeltijd. Het duurt ongeveer twee uur voordat het volledig is opgeladen, maar als je geen tijd hebt, biedt JBL GO je in ieder geval de mogelijkheid om muziek af te spelen tijdens het opladen.

Waterdichtheid:

Als het om buitenspeakers gaat, is een waterdichtheid uitermate belangrijk omdat je niet wilt dat je muziekapparaat beschadigd raakt door water of stofdeeltjes. En aangezien de GO-series allemaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis, hebben ze de classificatie IP67 waterbestendig, wat betekent dat JBL garandeert dat de apparaten in de regen kunnen worden gebruikt, maar als je ze in een diepe plas laat vallen, is de kans klein dat ze daarna weer werken. Hoewel deze kleine man niet volledig waterdicht is, zijn er in ieder geval geen problemen bij gebruik buitenshuis.

Connectiviteit en functies

Het ontwerp van deze is eenvoudig en duidelijk - je krijgt rubberen roosters die de drivers beschermen tegen stofdeeltjes aan de bovenkant, terwijl de rest, inclusief de zijkanten en onderkant, is gemaakt van duurzaam plastic. De koele rubberen afwerking maakt het nog duurzamer omdat je niet gemakkelijk op het oppervlak kunt krassen. Er is ook een ingebouwde riem zodat je hem aan je tas of rugzak kunt haken als je naar buiten gaat, evenals een bevestigde clip als je hem aan je riem of broek wilt bevestigen.

De luidspreker is licht van gewicht, waardoor hij perfect is om zonder problemen mee te nemen, terwijl het slanke ontwerp er zeker mooi uitziet en comfortabel in de hand ligt.

Alles bij elkaar genomen, zijn dit enkele behoorlijk solide functies die worden aangeboden door JBL GO, vooral gezien het kleine prijskaartje dat eraan is verbonden.

Conclusie

Hoewel er geen 'perfecte' waterdichte Bluetooth-luidsprekers zijn, zijn er momenteel opties van honderden verschillende merken op de markt beschikbaar, we hebben ons best gedaan om uw selectie te verfijnen door alleen de best beoordeelde waterbestendige draadloze luidsprekermodellen te presenteren op basis van klantrecensies , productspecificaties en algehele prestaties om u te helpen het juiste apparaat binnen uw budget te vinden zonder te hoeven vertrouwen op valse reclameclaims.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?