Hoofd Hoe [100% werkend] Een iPhone repareren die vastzit in de koptelefoonmodus in 2022

[100% werkend] Een iPhone repareren die vastzit in de koptelefoonmodus in 2022

24 september 2022 Hoe | Gidsen | Mobiel
Oosten. Lezen: 4 minuten

Als je bent zoals de meeste mensen, gebruik je waarschijnlijk je koptelefoon de hele tijd. Of je nu naar muziek luistert of een film kijkt, ze kunnen een geweldige manier zijn om van entertainment te genieten. Maar wat doe je als je iPhone vastloopt in de koptelefoonmodus?

Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je je telefoon moet gebruiken voor werk of noodgevallen, maar raak niet in paniek. Er zijn verschillende eenvoudige hacken die u kunt gebruiken om het probleem op te lossen.

In deze blogpost bespreken we enkele van de meest voorkomende manieren om een ​​iPhone te repareren die vastzit in de koptelefoonmodus. Ook geven we enkele tips om dit in de toekomst te voorkomen. Dus, als je iPhone de laatste tijd acteert, lees dan verder voor enkele oplossingen.

Inhoud

Hoe komen iPhones vast te zitten in de koptelefoonmodus?

  Hoe kwam je iPhone vast te zitten in de koptelefoonmodus?

Voordat we ingaan op de oplossingen, laten we kort bespreken hoe dit probleem zich in de eerste plaats kan voordoen. In de meeste gevallen loopt een iPhone vast in de koptelefoonmodus vanwege een software kwestie. Dit betekent dat er een probleem is met de code die de audio-uitvoer op uw apparaat regelt.

Soms kan een eenvoudige herstart dit soort problemen oplossen. Maar als het probleem zich blijft voordoen, moet u waarschijnlijk enkele aanvullende stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Er zijn een paar verschillende manieren waarop dit kan gebeuren.

Een van de meest voorkomende is wanneer u uw telefoon per ongeluk laat vallen terwijl deze is aangesloten op een hoofdtelefoon. Hierdoor kan de verbinding tussen de koptelefoon en de iPhone losraken of beschadigd raken.

Een andere manier waarop dit kan gebeuren, is als je een oudere iPhone hebt die niet compatibel is met een nieuwere hoofdtelefoon. In dit geval moet u mogelijk een adapter gebruiken om een ​​nieuwere hoofdtelefoon met uw apparaat te kunnen gebruiken.

Ten slotte kan dit probleem ook optreden als u onlangs uw iPhone hebt bijgewerkt software . In sommige gevallen kan de update problemen veroorzaken met de audio-uitvoer op uw apparaat. Als dit het geval is, moet u mogelijk wachten op een nieuwe update van Appel om het probleem op te lossen.

Hoe een iPhone te repareren die vastzit in de hoofdtelefoonmodus?

  Hoe een iPhone te repareren die vastzit in de hoofdtelefoonmodus 2

Nu we hebben besproken hoe dit probleem kan optreden, gaan we in op de oplossingen.

1. Start je iPhone opnieuw op

Zoals we eerder vermeldden, is een herstart vaak alles wat nodig is om een ​​iPhone te repareren die vastzit in de hoofdtelefoonmodus. Om dit te doen, houdt u gewoon de aan / uit-knop ingedrukt (ook bekend als de Sleep/Wake-knop) totdat de schuifregelaar 'Slide to Power Off' verschijnt. Zodra dit het geval is, schuift u uw vinger over de schuifregelaar om uw apparaat uit te schakelen.

2. Sluit uw hoofdtelefoon aan en ontkoppel hem

Als opnieuw opstarten niet werkt, probeer dan je koptelefoon een paar keer aan en uit te trekken. Dit kan vaak vuil verwijderen dat in de koptelefoonaansluiting kan zitten en het probleem kan veroorzaken. Dit zal de verbinding 'resetten' en hopelijk het probleem oplossen.

3. Blaas in de koptelefoonaansluiting

Als dit niet werkt, kunt u proberen in de koptelefoonaansluiting te blazen. Zorg ervoor dat je zachte luchtjes gebruikt, zodat je de binnenkant niet beschadigt. Dit zal helpen bij het verwijderen van stof of vuil dat daar vast kan zitten.

4. Op de juiste manier invoegen

Als je nog steeds problemen ondervindt, zorg er dan voor dat je koptelefoon volledig in de koptelefoonaansluiting is gestoken. Soms, als ze slechts gedeeltelijk zijn ingebracht, kan dit een probleem veroorzaken.

5. Sluit een nieuwe hoofdtelefoon aan

Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en je iPhone nog steeds niet uit de koptelefoonmodus kunt krijgen, probeer dan een nieuwe koptelefoon aan te sluiten. Dit sluit de mogelijkheid uit dat het probleem bij uw hoofdtelefoon ligt en niet bij uw iPhone.

6. Reset iPhone-instellingen

Een ander ding dat u kunt proberen, is de instellingen van uw iPhone opnieuw in te stellen. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Reset en selecteer vervolgens 'Alle instellingen resetten'. Hiermee worden uw gegevens niet verwijderd, maar worden al uw instellingen teruggezet naar hun standaardwaarden.

7. Schakel de vliegtuigmodus in en uit

Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de vliegtuigmodus in en uit te schakelen. Ga hiervoor naar Instellingen -> Vliegtuigmodus en zet de schakelaar vervolgens in de AAN- of UIT-positie.

8. Herstel je iPhone

Als je nog steeds problemen ondervindt, is het laatste wat je kunt proberen, je iPhone herstellen vanaf een back-up. Hiermee worden al uw gegevens gewist, dus zorg ervoor dat u uw gegevens hebt opgeslagen. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en open iTunes. Selecteer vervolgens je iPhone in de zijbalk en klik op ' Back-up terugzetten '.

9. Werk je iPhone bij

Nog een ding dat u kunt proberen, is uw iPhone bijwerken naar de nieuwste versie van iOS. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en open iTunes. Selecteer vervolgens je iPhone in de zijbalk en klik op 'Check for Update'.

10. Breng het naar een reparatiewerkplaats

Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en je iPhone nog steeds niet uit de koptelefoonmodus kunt krijgen, is het probleem mogelijk hardware-gerelateerd. In dit geval moet u het naar een reparatiewerkplaats of Apple Store brengen voor verdere diagnose.

Hoe te voorkomen dat het in de toekomst gebeurt?

  Hoe te voorkomen dat het in de toekomst gebeurt?

De beste manier om te voorkomen dat uw iPhone vast komt te zitten in de hoofdtelefoonmodus, is door nooit een hoofdtelefoon te gebruiken waarop een microfoon is aangesloten. Als u een hoofdtelefoon met microfoon moet gebruiken, zorg er dan voor dat de microfoon nergens door wordt belemmerd en dat de hoofdtelefoon volledig in de aansluiting is gestoken.

Zorg er ook voor dat u uw iPhone niet te ruw duwt of laat vallen, omdat dit er ook voor kan zorgen dat de koptelefoonaansluiting vast komt te zitten. Als je een hoes gebruikt, zorg er dan voor dat deze niet te strak of te strak zit, omdat dit ook problemen met de koptelefoonaansluiting kan veroorzaken.

Als u deze eenvoudige tips volgt, zou u moeten kunnen voorkomen dat uw iPhone in de toekomst vast komt te zitten in de hoofdtelefoonmodus.

Conclusie

Koptelefoons zijn een van de meest populaire accessoires voor de iPhone. Ze zijn ook een van de meest vatbaar voor breuk en beschadiging. Als je een iPhone hebt die vastzit in de koptelefoonmodus, hebben we een paar dingen opgesomd die je kunt doen om het probleem op te lossen.

Ze zouden u moeten helpen om uw telefoon binnen de kortste keren weer aan het werk te krijgen. We hopen dat deze tips nuttig waren en dat je je iPhone hebt kunnen repareren. Als dat niet het geval is, raden we aan om het naar de Apple Store te brengen of contact op te nemen met Apple-ondersteuning voor verdere hulp. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.