Hoofd Minecraft 20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)

  Beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022) 1 februari 2022 Minecraft | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

De sensatie van het verkennen van je eigen wereld - en de angst dat iemand het van je zou kunnen afpakken. Door gereedschappen, wapens, verdedigingen op te bouwen en met andere spelers te onderhandelen over middelen, is Minecraft allemaal een spel dat ik nog nooit eerder heb gespeeld!

Voor het geval je het nog nooit eerder hebt gespeeld, Minecraft is een sandbox-bouwspel waarin spelers in een wereld worden gedropt die volledig uit kubussen bestaat. Een blok kan worden gewonnen uit veel verschillende soorten materialen die in de wereld worden gevonden en worden gebruikt om structuren van gereedschappen tot voertuigen te bouwen.

Om de mobs te doden, kun je je eigen blokontwerpen maken of proberen met ze te vechten door te slaan. Je kunt ook een hengel gebruiken om te vechten, maar het is niet zo effectief als een zwaard, dus dat zou een laatste redmiddel moeten zijn. Het beste wat je altijd moet hebben is Sword, want een zwaard is erg dodelijk en kan veel schade tegelijk aanrichten.

In dit artikel laat ik je zien hoe je je zwaard nog krachtiger kunt maken door het te betoveren met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft. Maar laten we het eerst hebben over waarom het in de eerste plaats belangrijk is om een ​​krachtig zwaard te hebben.

Ook handig: Coole Minecraft-namen 2022 (niet in gebruik)

Inhoud

Voordelen van zwaardbetoveringen in Minecraft

Zoals eerder besproken, zijn zwaarden de beste manier om mobs te doden. Gebruik zwaardverbeteringen om het effectiever te maken, zodat je gemakkelijk hordes monsters kunt verslaan zonder een pauze tussendoor (zoals het repareren van je wapen).

  Voordelen van de beste Minecraft-zwaardbetoveringen

We weten allemaal dat er al genoeg gaande is in de wereld van elke speler: bomen hakken, ertsen delven en huizen bouwen. Meppende mobs geven je de nodige middelen om verder te komen in het spel wanneer ze voorwerpen zoals ijzererts, stokken of goudklompjes laten vallen.

Het plunderen van monsters is ook essentieel als je snel wilt stijgen. Gebruik zwaardbetoveringen die erg handig zijn bij het doden van meerdere mobs met slechts één zwaai van het zwaard. Deze betoveringen zijn ook geweldig om je huis te beschermen tegen aanvallen van mobs.

Als je Minecraft speelt, laat je zwaard dan betoveren met de beste betoveringen om voordelen en voordelen te krijgen. Voordelen van het hebben van een zwaard met betoveringen zijn onder meer:

  • Als je zwaard betoverd is, verkleint dit het risico dat een speler wordt beschadigd.
  • De beste betovering van een zwaard verhoogt aanzienlijk de kans op kritieke treffers die tot drie keer meer schade aanrichten dan normaal.
  • Een goed betoverd zwaard kan meerdere mobs tegelijk doden zonder tijd te verspillen.
  • Betoverend vergroot je kansen om te winnen tegen meerdere vijanden.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over hoeveel materiaal je gebruikt om het wapen te repareren, want het wordt automatisch gerepareerd elke keer dat je een kritieke treffer uitdeelt.

Beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022)

Een van de meest opwindende dingen van het spelen van Minecraft is dat je je eigen items in het spel kunt maken en maken. Je kunt zwaarden, harnassen, gereedschappen, drankjes, voedsel of iets anders maken dat je nodig hebt om te overleven in een wereld waar geen regels zijn.

Met betoveringen kun je je wapens speciale vaardigheden geven waarmee je enkele van de taaiste vijanden in het spel kunt verslaan. Dus wat zijn de beste zwaardbetoveringen in Minecraft? Lees verder om erachter te komen!

  Beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022)

1. Vloek van verdwijnen

Verdwijnen is de perfecte spreuk om een ​​kostbare dood te vermijden. De vloek van het verdwijnen heeft maximaal niveau 1. Als je toevallig sterft, zal deze betovering ervoor zorgen dat je items na dat punt verdwijnen en dus voorkomen dat ze door andere spelers worden ingenomen. De Minecraft-ID voor Curse of Vanishing is 71 .

Als je een PvP-server gebruikt, dan is Curse of Vanishing een van de beste zwaardbetoveringen in Minecraft. Het geeft je de mogelijkheid om te voorkomen dat je spullen worden weggenomen nadat je bent overleden.

Ook gerelateerd: Is Minecraft platformoverschrijdend in 2022?

2. Bane van geleedpotigen

De vloek van geleedpotigen heeft maximaal niveau 5. Als je problemen ondervindt bij het doden van mobs zoals spinnen, grotspinnen, zilvervissen of endermieten, zal deze betovering je veel helpen. Het kan worden gebruikt om de aanvalsschade tegen deze wezens te vergroten als ze te veel worden voor de gevechtsvaardigheden van je personage op zijn/haar huidige maximale ervaring en niveau. De Minecraft-ID voor Bane of Arthropods is 18 ' .

Het is geweldig om Bane of Arthropods als je zwaardbetovering te hebben, omdat er geen ervaring voor nodig is. Hoe meer levels je wint, hoe beter de effecten zijn. Het is absoluut een van de beste betoveringen voor het zwaard in Minecraft als je mobs zoals spinnen en zilvervissen wilt doden.

3. Vegende rand

Sweeping Edge-zwaardbetovering voor Minecraft is een geweldige manier om vijanden snel te verslaan door met je zwaard te vegen. Het maximale niveau van deze betovering zal de toegebrachte schade verhogen, wat betekent dat het perfect is als je problemen hebt met zwakke sweep-aanvallen die langer duren om voldoende schade aan te richten. Het maximale niveau van een veegrand is 3 en de Minecraft-ID voor Sweeping Edge is 22 .

Het is een geweldige zwaardbetovering omdat het op alle zwaarden kan worden gebruikt, inclusief diamanten zwaarden. Sweeping Edge is een geweldige zwaardbetovering voor zowel nieuwe als ervaren Minecraft-spelers.

4. Vuuraspect

Het is belangrijk om je bewust te zijn van hoe je je doelwit in brand wilt steken. De betovering van het Vuuraspect kan daarbij helpen! Deze speciale Minecraft-functie zet doelen in een flits in brand en is de perfecte manier om al die vervelende klimplanten aan te pakken die gewoon grof zijn. U kunt het Vuuraspect-niveau maximaliseren tot 2. Nu, de Minecraft ID voor Fire Aspect is 20 .

Het is een van de beste zwaardbetoveringen in Minecraft en kan worden gecombineerd met Sharpness om een ​​zeer destructief wapen te creëren dat extra effectief is tegen mobs zoals zombies, skeletten, spinnen en elke andere menigte die je in brand kan steken.

5. Smit

De smite heeft een maximaal niveau van 5. Het is niet eenvoudig om ondode mobs te doden. Je kunt dus een zwaardbetovering krijgen zoals de smite-betovering die je aanvalsschade tegen hen zal helpen verbeteren. De Minecraft-ID voor smite is 1 7 .

De mogelijkheid om meer schade aan te richten tegen ondode mobs zoals zombies, skeletten, zombievarkens, schoftskeletten, skeletpaarden en andere soorten mobs, maakt de Smite-betovering tot een van de beste zwaardbetoveringen die beschikbaar zijn voor Minecraft.

6. Terugslag

Knockback kan naar maximaal 2 niveaus worden gebracht in Minecraft. Knockback is een geweldige manier om mobs op te ruimen. Betoverd met de juiste betovering, kan het nog krachtiger worden en het opruimen van sommige van die vervelende zombies echt gemakkelijker maken. De Minecraft-ID voor Knockback is 19 .

Het is altijd geweldig om een ​​terugslag te hebben, omdat je hiermee mobs van een veilige afstand kunt doden. Deze zwaardbetovering is uitermate handig voor nieuwe Minecraft-spelers.

7. Scherpte

Het maximale scherpteniveau is 5. Als je de aanvalsschade wilt vergroten, kan scherpte worden gebruikt voor zwaardbetovering in Minecraft, en het zal een verbetering opleveren voor meer schade aan de mobs. De Minecraft-ID voor scherpte is 16 .

Het is de beste zwaardbetovering voor spelers die al enige ervaring hebben met Minecraft. Scherpte kan samen met Bane of Arthropods, Fire Aspect, Smite en Sweeping Edge worden gebruikt.

8. Plundering

Je kunt het plunderen maximaliseren tot het 3e niveau. Heb je met succes een menigte gedood maar geen bevredigende buit gekregen en wil je je buit vergroten? Je moet plunderende betovering gebruiken voor het zwaard, omdat dit je zal helpen bij het verhogen van het aantal items dat wordt gedropt wanneer een menigte wordt gedood. De Minecraft-ID voor plunderen is 21 .

Het is een geweldige manier om meer buit van mobs te krijgen en het is een van de beste zwaardbetoveringen in Minecraft. Deze betovering zal zeer nuttig zijn voor spelers die houden van landbouwproducten zoals brood, goud en andere belangrijke materialen.

9. Onverwoestbaar

Je kunt ononderbroken upgraden naar het 3e niveau, en dit is het maximum. Het is weer een geweldige zwaardbetovering die het aantal duurzaamheidspunten op het betoverde item verhoogt. Unbreaking is geweldig voor nieuwe spelers, vooral als je net begint en niet zeker weet hoe je moet omgaan met mobs in Minecraft. De Minecraft-ID voor Unbreaking is 34 .

Deze zwaardbetovering is geweldig voor spelers die items gebruiken die snel breken. Met de Unbreaking betovering kan de duurzaamheid van een item veel langer meegaan, waardoor je het vaker kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het stuk gaat.

10. Herstellen

De hersteltool heeft een maximum van niveau 1. De hersteltool is een must-have voor elke Minecraft-fan. Het repareert al je gereedschappen, wapens en bepantsering met XP terwijl je op avontuur gaat door de wereld van blokkerige goedheid. De Minecraft-ID voor Herstellen is 70 .

Het is een geweldige manier om XP te sparen en het is een van de beste zwaardbetoveringen in Minecraft. Deze betovering helpt je ook te voorkomen dat je waardevolle materialen zoals leer, goud en geweven harnassen moet gebruiken, omdat het repareren van je spullen met Mending extreem eenvoudig en efficiënt kan zijn.

Laat het ons weten als je meer wilt weten over 10 beste betoveringen voor zwaarden in Minecraft.

Controleer ook: Hoe meer RAM toewijzen aan Minecraft?

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe werkt betovering in Minecraft?

Als je iets onoverwinnelijk of schadelijks wilt maken, dan is betoveren iets voor jou. Voor mensen die nieuw zijn in het spel van Minecraft, is betovering een manier om je favoriete items krachtiger te maken door speciale magische effecten toe te voegen.

2. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zwaardbetovering in Minecraft?

Het voordeel van het gebruik van een zwaardbetovering in Minecraft is dat spelers toegang hebben tot betere wapens, gereedschappen en bepantsering. Betoveringen stellen je ook in staat om de nacht veel gemakkelijker te overleven en om mobs efficiënter te doden.

3. Is het mogelijk om meer dan 1 betovering op een zwaard te krijgen?

Het maximale aantal betoveringen dat op één item kan worden gezet is 8. Als je het niveau van je betovering wilt verhogen, moet je een betoverd boek gebruiken waarmee je dat kunt doen.

4. Kan een betovering het maximale niveau overschrijden?

Nee, je kunt een item niet betoveren met iets dat boven het maximale niveau is. Je kunt bijvoorbeeld geen Unbreaking 5 betovering gebruiken op een item dat al het maximale aantal Unbreaking heeft, namelijk 3.

5. Welke betoveringen kunnen op een zwaard worden aangebracht?

Er zijn 10 verschillende betoveringen die op een zwaard kunnen worden gezet. Om meer te weten te komen over deze betoveringen, moet je dit artikel lezen over de beste zwaardbetoveringen in Minecraft.

6. Wat doet de betovering van de scherpte?

Scherpte is een betovering die je wapens of gereedschappen efficiënter maakt. Het kan worden gebruikt voor bijlen, houwelen en zwaarden. Hoe hoger het niveau van deze betovering, hoe beter het waarschijnlijk zal presteren.

Bekijk meer: Stopt Minecraft in 2022?

Conclusie

Tegenwoordig is Minecraft de rage geworden van zoveel mensen, en elke dag komen er nieuwe functies uit. Alle spelers willen dat hun koninkrijken beschermd blijven tegen mobs, en daarvoor hebben ze betoveringen nodig.

Ik ben blij je te hebben geholpen en ik hoop dat de lijst met 'beste zwaardbetoveringen in Minecraft' nuttig is voor je avonturen. Veel plezier met Minecraften!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.