Hoofd Top keuzes 8 beste luidsprekerstandaards in november 2022 [Budget & Premium-keuzes]

8 beste luidsprekerstandaards in november 2022 [Budget & Premium-keuzes]

 Beste luidsprekerstandaards 11 maart 2022 Top keuzes | Sprekers
Oosten. Lezen: 14 minuten

Luidsprekerstandaards zijn een luidsprekeraccessoire waarmee de luidsprekers hoger kunnen worden geplaatst om een ​​betere geluidskwaliteit te produceren. Ze helpen ook voorkomen dat luidsprekertrillingen de prestaties van andere luidsprekers op het podium verstoren. Luidsprekerstandaards kunnen geweldig zijn voor uw thuisbioscoopopstelling of als u een grote ruimte heeft waar mensen samenkomen om samen naar muziek te luisteren.

Als u op zoek bent naar luidsprekerstatieven, dan geeft deze koopgids u informatie over de verschillende soorten die beschikbaar zijn en met welke factoren u rekening moet houden bij het kopen van luidsprekerstatieven. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u luidsprekerstandaards koopt. Deze blogpost gaat over de beste luidsprekerstandaards en waar je op moet letten bij het winkelen.

Inhoud

Waar u op moet letten bij het kopen van luidsprekerstandaards

Kracht

De luidsprekerstandaards moeten het gewicht van de luidspreker kunnen dragen zonder te buigen of te breken. Als je luidsprekerstandaards op een vaste plaats gebruikt, zoals je thuisbioscoop, dan moet de luidsprekerstandaard sterk genoeg zijn om trillingen te weerstaan. Aan de andere kant, als u luidsprekerstandaards koopt voor gebruik buitenshuis of reizende muzikanten die shows spelen en vaak rondlopen, dan zijn lichtgewicht luidsprekerstandaarden misschien de beste optie, omdat ze flexibeler en gemakkelijker te verplaatsen zijn.

Materiaal

De luidsprekerstandaard moet gemaakt zijn van duurzaam materiaal dat bestand is tegen constant gebruik en gemakkelijk schoon te maken is. Als je de luidsprekerstandaards in een stoffige omgeving gebruikt, dan kun je overwegen luidsprekerstandaarden te maken die zijn gemaakt van een materiaal zoals aluminium dat na verloop van tijd niet roest of corrodeert.

Hoogte

Zorg ervoor dat u luidsprekerstandaards koopt die hoog genoeg zijn voor uw luidsprekers. Je wilt ze niet te hoog, of misschien niet stabiel genoeg, maar je wilt ze ook niet te kort, waardoor de speaker kan omvallen.

Bovenplaat en basis

De bovenplaat is het deel van de luidsprekerstandaard dat de luidspreker op zijn plaats houdt. De basis is waar de luidsprekerstandaard op staat. Zorg ervoor dat zowel de bovenplaat als de basis stabiel zijn en niet gemakkelijk omvallen.

Type standaard

Er zijn verschillende soorten luidsprekerstatieven beschikbaar, zoals statiefluidsprekerstatieven, luidsprekerstatieven met één poot en verzwaarde luidsprekerstatieven. Zorg ervoor dat u de juiste soort standaard krijgt voor uw behoeften.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit is belangrijk omdat je wilt dat de speakerstandaard lang standhoudt. De luidsprekerstandaard moet duurzaam zijn en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zonder na verloop van tijd te beschadigen of te roesten.

Prijs

Er zijn luidsprekerstandaards beschikbaar in verschillende prijsklassen, dus u moet overwegen hoeveel geld u aan luidsprekerstandaarden wilt uitgeven voordat u een definitieve aankoopbeslissing neemt.

Luidsprekerstandaards zijn relatief goedkoop, maar je wilt niet te goedkope luidsprekerstandaarden. Goedkope luidsprekerstandaards hebben vaak een zwakke basis die gemakkelijk kan omvallen of snel kan breken als ze vallen. De bovenplaten kunnen ook onstabiel zijn en de luidspreker niet goed op zijn plaats houden.

Soorten luidsprekerstandaards

Nu we een aantal dingen hebben besproken waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar luidsprekerstandaards, laten we eens kijken naar de verschillende soorten luidsprekerstandaarden waaruit u kunt kiezen.

Statiefluidsprekerstandaards zijn lichtgewicht en gemaakt van aluminium, zodat ze niet corroderen of roesten wanneer ze worden blootgesteld aan de elementen of beschadigd raken als je ze laat vallen. Ze hebben een vergrendelingsontwerp waardoor ze zeer stabiel zijn als ze eenmaal op het podium zijn gemonteerd. De bovenplaat is ook verstelbaar, zodat deze geschikt is voor verschillende luidsprekerformaten.

Luidsprekerstandaards met één poot zijn ook gemaakt van aluminium en hebben een vergrendelingsontwerp om ze stabiel te maken tijdens gebruik. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze perfect zijn voor reizende muzikanten of buitenevenementen.

Verzwaarde luidsprekerstatieven zijn perfect voor mensen die de extra stabiliteit willen die luidsprekerstatieven met gewichten bieden. Ze zijn zwaar en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor luidsprekerstatieven die op een vaste locatie worden gebruikt.

Ook handig: Beste hoofdtelefoon voor callcenters

Top 10 beste luidsprekerstandaards in 2022

Nu we de luidsprekerstandaards hebben doorgenomen, laten we eens kijken naar enkele topkeuzes die u kunt overwegen bij het kopen van luidsprekerstandaards.

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 Rockville 2 RHTSC 36

Beste in het algemeen

Rockville 2 RHTSC 36″ Inch Boekenplank

 • Luidsprekertype: Surround Sound, Boekenplank

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor surround sound-systemen, voor computers

98%

BEKIJK OP AMAZON


 PERLESMITH Universele vloerluidsprekerstandaards 26...

Beste budget

PERLESMITH Universele luidsprekerstatieven

 • Luidsprekertype: boekenplank

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor surround sound-systemen, voor computers

97%

BEKIJK OP AMAZON


 SANUS Verstelbare Hoogte Draadloze Luidspreker...

Beste optreden

Sanus in hoogte verstelbare luidsprekerstandaard

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor surround sound-systemen, voor thuisbioscopen

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Montage Dream Speaker Stand voor SONOS ONE,...

Dream-luidsprekerstandaards monteren

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor surround sound-systemen, voor thuisbioscopen

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Monolith - 124794 24-inch luidsprekerstandaard...

Monolith – 124794 24-inch luidsprekerstandaard

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor producten: voor thuisbioscopen, voor computers

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Q Acoustics Concept 20 Luidsprekerstatief Paar...

Q Acoustics Concept 20 luidsprekerstandaards

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor thuisbioscopen

99%

BEKIJK OP AMAZON


 VIVO Premium Universele 23 inch Vloerluidspreker...

VIVO Premium universele 23 inch vloerluidsprekerstandaards

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor thuisbioscopen

97%

BEKIJK OP AMAZON


 GT STUDIO Sonos-speakerstandaards voor Sonos One,...

GT STUDIO Sonos-speakerstandaards

 • Luidsprekertype: satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers

 • De kleur zwart

 • Aanbevolen gebruik voor product: voor surround sound-systemen

98%

BEKIJK OP AMAZON


1. Rockville 2 RHTSC 36″ inch boekenplank

 Rockville 2 RHTSC 36 Rockville 2 RHTSC 36' Inch Boekenplank Luidspreker...
 • (2) Rockville RHTSC 36' Inch boekenplankluidspreker staat surround sound home theater. Paar...
 • De Rockville RHTSC hoogwaardige houten luidsprekerstatieven zijn ontworpen met uitstraling,...
 • Ze zullen er geweldig uitzien in je woonkamer, familiekamer, studeerkamer of zelfs studio. Deze staan...
 • Messing en rubberen spikes voegen stabiliteit toe aan elk vloeroppervlak. Isolatiepads zorgen voor een antislip...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Surround Sound, Boekenplank | Merk: Rockville | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor surround sound-systemen, voor computers

Controleer op Amazon

Bouw

De RHTSC-luidsprekerstandaard van Rockville is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een eenvoudige, lichtgewicht luidsprekerstandaard die surround sound en boekenplankluidsprekers kan bevatten. Het is gemaakt van aluminium, zodat het na verloop van tijd niet zal corroderen of roesten en heeft een vergrendelingsontwerp om de luidspreker op zijn plaats te houden. De bovenplaat is verstelbaar voor verschillende luidsprekerformaten.

Deze statieven zijn gemaakt van een hoogwaardige vezelkern van gemiddelde dichtheid om resonantie te minimaliseren, zodat uw luidsprekers het best mogelijke geluid leveren. Deze standaards vullen elke audio-opstelling aan met een strak, modern ontwerp. Deze stands zijn afgewerkt met hoogwaardige verf van meubelkwaliteit die niet barst, schilfert of afbladdert. En met een 60 pond. laadvermogen, deze statieven kunnen zelfs de zwaarste luidsprekers aan.

Prestatie

De hoogwaardige houten luidsprekerstandaards van Rockville RHTSC zijn ontworpen om perfect bij uw boekenplank- of surround sound-luidsprekers te passen. Deze stands zijn perfect voor elke audiofiel die zijn opstelling wil verbeteren. De koperen en rubberen spikes zorgen voor stabiliteit en isolatiekussens creëren een antislipoppervlak, die beide de akoestische prestaties verbeteren.

Bovendien kunt u door het ontwerp met lege behuizing indien nodig zand toevoegen om het gewicht te verhogen. De Rockville 2 RHTSC 36'-inch boekenplankluidsprekerstandaard wordt geleverd met: EVA-luidsprekerisolatiepads , zodat uw luidsprekers stevig zijn en optimaal presteren, ongeacht het vloeroppervlak waarop ze staan.

Prijs

De Rockville RHTSC-luidsprekerstandaard is niet de goedkoopste luidsprekerstandaard op deze lijst, maar ze bieden een uitstekende balans tussen prestaties en betaalbaarheid. U krijgt luidsprekerstandaards van hoge kwaliteit die duurzaam genoeg zijn om jarenlang gebruik te weerstaan ​​zonder te corroderen of te roesten.

Algemeen oordeel

Over het algemeen zijn de Rockville RHTSC-luidsprekerstandaards een geweldige optie als u op zoek bent naar een duurzame, lichtgewicht luidsprekerstandaard die surround sound en boekenplankluidsprekers kan bevatten. Ze hebben een vergrendelingsontwerp om uw luidspreker op zijn plaats te houden en zijn afgewerkt met eersteklas verf van meubelkwaliteit. Hoewel ze niet de goedkoopste luidsprekerstandaards op deze lijst zijn, bieden ze veel waar voor de prijs.

2. PERLESMITH universele luidsprekerstandaards

 PERLESMITH Universele vloerluidsprekerstandaards 28... PERLESMITH Universele vloerluidsprekerstandaards 28...

 • KABELBEHEER: De 28-inch paalconstructie heeft grote gaten voor het leiden van kabels...
 • BREDE COMPATIBILITEIT: Universeel surround sound-luidsprekerstandaardsysteem voor de meeste satelliet- en...
 • MONTAGE ZONDER GEREEDSCHAP: Luidsprekers kunnen direct op de standaard worden geplaatst. Instructies voor de...
 • HEAVY-DUTY DESIGN: Premium metalen luidsprekerstandaards zijn sterk en stevig met 11,8 glas...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Boekenplank | Merk: PERLESMITH | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor surround sound-systemen, voor computers

Controleer op Amazon

Bouw

PERLESMITH universele luidsprekerstandaards zijn de perfecte manier om uw geluidskwaliteit te verbeteren. Hun robuuste en heavy-duty ontwerp minimaliseert resonanties en zorgt voor extra stabiliteit. Bovendien voldoen de ingebouwde tapijtspikes en rubberen pads aan verschillende behoeften en beschermen ze vloeren tegen krassen.

Deze helpen je luidsprekerstandaards georganiseerd en schoon te houden met het kabelbeheersysteem. Door het grote gat in het midden van de buis kun je kabels doorvoeren, zodat ze verborgen en georganiseerd blijven. Dit is een must-have voor elke muziekliefhebber of audiofiel!

Prestatie

Op zoek naar een slanke en stijlvolle manier om uw geluidskwaliteit te verbeteren, zijn PERLESMITH universele luidsprekerstandaards de perfecte oplossing. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar ze helpen ook trillingen en ongewenste resonanties te dempen, waardoor je een rijkere, meer meeslepende audio-ervaring krijgt.

PERLESMITH luidsprekerstandaards zijn de perfecte manier om uw luisterervaring te optimaliseren. Met de in 45 graden verstelbare bovenplaat kunt u uw luidsprekerpositionering aanpassen voor het perfecte geluid. Deze stands zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is de installatie een fluitje van een cent, plaats de luidspreker gewoon op de standaard en u kunt aan de slag!

Prijs

Voor slechts $ 75,99 zijn ze een voordelige manier om uw audio-ervaring te verbeteren. Deze luidsprekerstandaards zijn geschikt voor vrijwel elk type luidspreker, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor thuisbioscopen, muziekstudio's of overal waar u geweldig geluid nodig heeft.

Algemeen oordeel

PERLESMITH-luidsprekerstandaards zijn een geweldige manier om uw geluidskwaliteit te verbeteren zonder een fortuin uit te geven. Hun strakke en stijlvolle ontwerp zal er geweldig uitzien in elke kamer. Bovendien kunnen deze statieven met hun stevige constructie zelfs de zwaarste luidsprekers dragen. De installatie is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je geluidskwaliteit te verbeteren, dan zijn deze luidsprekerstandaards een perfecte keuze!

3. Sanus in hoogte verstelbare luidsprekerstandaard

 SANUS Verstelbare Hoogte Draadloze Luidspreker... SANUS Verstelbare Hoogte Draadloze Luidspreker...

 • Deze SANUS-luidsprekerstatieven zijn gemaakt in samenwerking met Sonos en zijn exclusief op maat gemaakt...
 • De SANUS WSSA speaker stands, vakkundig ontworpen voor de Sonos speakers (ONE, Play:1 &...
 • Veerkrachtig en stijlvol geanodiseerd aluminium geeft uw luidsprekerstandaards een strak uiterlijk dat past bij de...
 • Onze ingenieurs hebben aan elk detail gedacht. Dankzij de geïntegreerde press fit kabel...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers | Merk: gezond | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor surround sound-systemen, voor thuisbioscopen

Controleer op Amazon

Bouw

Verbeter je Sonos-luisterervaring met SANUS. Deze eersteklas luidsprekerstandaarden zijn speciaal ontworpen om de geluidskwaliteit voor de SONOS ONE-, Play:1- en Play:3-luidsprekers te optimaliseren. Voorzien van een stevige stalen constructie, een roestbestendige poedercoating, verstelbare hoogte en rubberen voetjes om uw vloeren veilig en krasvrij te houden.

Bovendien zijn deze standaards vakkundig ontworpen voor Sonos-speakers en kun je de hoogte aanpassen om je perfecte luisterpositie te vinden. Met een snelle aanpassing ga je volledig op in je muziek. Deze slanke, geanodiseerde aluminium standaard is gebouwd om lang mee te gaan en heeft een minimalistisch ontwerp dat perfect in elk interieur past. Met verstelbare hoogte en een kabelbeheersysteem is deze standaard perfect voor elke luidspreker.

Prestatie

De SANUS WSSA-luidsprekerstandaards zijn vakkundig ontworpen voor de Sonos ONE, Play:1 en Play:3. Deze optimale prestatie en een persoonlijke ervaring zijn perfect voor elke muziekliefhebber. Til je geluidssysteem naar nieuwe hoogten met Sanus-luidsprekerstandaards. Deze verstelbare statieven zijn ontworpen voor optimale geluidsprestaties en het geïntegreerde kabelbeheersysteem zorgt voor een strakke, gepolijste look.

Met de Sanus in hoogte verstelbare luidsprekerstandaard creëer je eenvoudig de perfecte luisterervaring voor thuis. De standaard is gemaakt van eersteklas materialen en ontworpen om de premium audio-ervaring van de Sonos-speaker aan te vullen. Geniet dus van perfect uitgebalanceerd geluid terwijl u uw favoriete programma's of muziek streamt!

Prijs

Voor $ 149,99 biedt de Sanus WSSA-luidsprekerstandaard veel waar voor uw geld. Met zijn verstelbare hoogte en geïntegreerd kabelbeheersysteem is deze standaard perfect voor elke luidspreker. De zware stalen constructie en roestbestendige poedercoating zorgen voor duurzaamheid, terwijl het slanke ontwerp van geanodiseerd aluminium zorgt voor een gepolijste look.

Algemeen oordeel

De Sanus WSSA-luidsprekerstandaard is de perfecte manier om uw Sonos-luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze standaard is ontworpen voor optimale geluidsprestaties met zijn verstelbare hoogte en geïntegreerd kabelbeheersysteem. De zware stalen constructie en roestbestendige poedercoating zorgen voor duurzaamheid, terwijl het slanke ontwerp van geanodiseerd aluminium zorgt voor een gepolijste look. Voor $ 149,99 biedt de Sanus WSSA-luidsprekerstandaard veel waar voor uw geld.

4. Montage van Dream-luidsprekerstandaards

 Montage Dream Speaker Stand voor SONOS ONE,... Montage Dream Speaker Stand voor SONOS ONE,...

 • [STIJLVOL ONTWERP] De achterste luidsprekerstandaard is alleen compatibel met SONOS ONE, One SL en...
 • [HOOGTE AANPASSING] De surround-luidsprekerstandaard met uitschuifbare buis maakt het mogelijk om de...
 • [SUPERIOR CORD CONCEALMENT] De sonos-speakerstandaards ondersteunen de luidspreker terwijl hij verbergt en...
 • [STABIEL EN HEAVY DUTY] De boekenplankluidsprekerstandaard gemaakt van hoogwaardig staal is sterk ...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers | Merk: Montage droom | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor surround sound-systemen, voor thuisbioscopen

Controleer op Amazon

Bouw

Deze Mounting Dream Speaker Stands zijn de perfecte manier om te pronken met je SONOS-speakers. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar ze zijn ook ongelooflijk functioneel: ze verbergen en leiden kabels met het ingebouwde kabelgat. Bovendien zijn ze strak en elegant en passen ze perfect bij de esthetiek van je SONOS-speakers.

Deze stevige, betrouwbare standaards zijn perfect voor het verbeteren van de geluidskwaliteit van uw boekenplankluidsprekers. Met hun brede basis en solide constructie houden ze je luidsprekers gebalanceerd en veilig, terwijl ze extra stabiliteit toevoegen aan de algehele opstelling. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om te pronken met je speakers en ze tegelijkertijd georganiseerd te houden, dan zijn deze stands zeker de moeite van het bekijken waard!

Prestatie

Dream Speaker Stands monteren zijn de perfecte aanvulling op uw home entertainment-systeem. Met een verstelbare hoogte van 39,6' tot 48,3', bieden deze statieven de perfecte luisterervaring voor uw surround sound-luidsprekers. Dus of je nu een film kijkt of een video afspelen game, deze standaards geven je het best mogelijke geluid.

Prijs

Voor $ 49,99 bieden deze stands veel waar voor uw geld. Met hun verstelbare hoogte en stevige constructie zijn ze perfect voor elke luidspreker. Bovendien past het strakke zwarte ontwerp perfect bij de esthetiek van je SONOS-speakers!

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om te pronken met je SONOS-speakers en de geluidskwaliteit van je home-entertainmentsysteem te verbeteren, dan is het monteren van Dream Speaker Stands een geweldige optie. Met hun verstelbare hoogte en stevige constructie zijn deze statieven perfect voor elke luidspreker.

5. Monolith – 124794 24-inch luidsprekerstandaard

 Monolith - 124794 24-inch luidsprekerstandaard... Monolith - 124794 24-inch luidsprekerstatief...

 • Stevige constructie: vier stalen steunkolommen zijn voorzien van een krasbestendig zwart poeder...
 • Rechthoekige kolommen: alle vier de steunpijlers kunnen worden gevuld met zand of staalschot voor de...
 • Verstelbare spikes: elke standaard wordt geleverd met verstelbare spikes om door uw tapijt te prikken...
 • Koop met vertrouwen: met de levenslange garantie van Monoprice kunt u er zeker van zijn dat we stand...
Controleer op Amazon

Merk: | Materiaal: Staal | Artikel Afmetingen LxBxH: 24,7 x 11 x 4,9 inch | Kleur: zwart

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers | Merk: Monoliet | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor thuisbioscopen, voor computers

Controleer op Amazon

Bouw

Haal het meeste uit uw geluidssysteem met Monolith – 124794 24 inch luidsprekerstandaard! Dit stevige platform is perfect voor het versterken van je muziek, of je nu thuis of op kantoor luistert. De vier stalen steunkolommen zijn gebouwd om lang mee te gaan, terwijl de krasbestendige zwarte poedercoating ervoor zorgt dat ze er geweldig uitzien. Bovendien is de satijnen afwerking gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen krassen en slijtage.

Met de verstelbare spikes krijgt u de perfecte pasvorm terwijl u de standaard isoleert tegen trillingen van de vloer. Deze luidsprekerstandaard kan zelfs de zwaarste luidsprekers aan en is ook ongelooflijk eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Prestatie

Dit baanbrekende ontwerp heeft rechthoekige kolommen die kunnen worden gevuld met zand of staal voor de ultieme trillingsdemping. Dit zal ongewenste trillingen of resonanties die het geluid kunnen kleuren en de getrouwheid verminderen verder verminderen. Met zijn slanke, minimalistische ontwerp is de Monolith perfect voor elke audiofiel die absoluut de best mogelijke geluidskwaliteit wil.

Prijs

Deze luidsprekerstandaards zijn de perfecte manier om de geluidskwaliteit van uw luidsprekers te verbeteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een robuust ontwerp, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze jarenlang meegaan. Bovendien betekent hun eerlijke prijs dat u de bank niet hoeft te breken om een ​​betere geluidskwaliteit te krijgen.

Algemeen oordeel

Als u de best mogelijke geluidskwaliteit wilt, is de Monolith – 124794 24 inch luidsprekerstandaard een geweldige luidsprekerstandaard. Dit luidsprekerplatform is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft verstelbare spikes om trillingen te isoleren en kan uw home-entertainmentsysteem in een oogwenk verbeteren.

6. Q Acoustics Concept 20 luidsprekerstandaards

 Q Acoustics Concept 20 Luidsprekerstatief Paar... Q Acoustics Concept 20 Luidsprekerstatief Paar...

 • Verkrijgbaar in twee prachtige meerlaagse gelakte afwerkingen in hoogglans zwart en wit
 • Gemaakt met het revolutionaire 'Gelcore Construction' kastsysteem dat te vinden is in de Concept...
 • Drie speciaal ontworpen stalen montagevoeten vervangen de rubberen voetjes op de Concept 20 voor...
 • Gemaakt van een stevige MDF-stijl met gepantserde glazen stempels voor superstabiliteit op...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers | Merk: Q Akoestiek | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor thuisbioscopen

Controleer op Amazon

Bouw

Gemaakt van een enkel stuk stevig MDF, met gepantserde glazen steunpoten voor stabiliteit op alle oppervlakken, ze zorgen ervoor dat uw luidsprekers geweldig blijven klinken, ongeacht de luisteromgeving. Bovendien kunnen ze, uitgerust met spikes of rubberen spikes, worden aangepast aan elk vloertype.

Ze zijn verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen, passen perfect bij uw luidsprekers en zien er geweldig uit in elke kamer. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn sterk en stabiel genoeg om uw luidsprekers veilig op te hangen.

Prestatie

Deze stands zijn gemaakt van hetzelfde revolutionaire 'Gel core Construction'-kastsysteem als de luidsprekers, zijn resonantievrij en zien er ook nog eens geweldig uit. Deze nieuwe technologie resulteert in resonantievrije vloerstandaards die even mooi als functioneel zijn. De Concept 20 Speaker Stands zijn perfect voor gebruik met de Concept 20 luidspreker of een andere luidspreker naar keuze. Met hun strakke, minimalistische ontwerp zien deze statieven er geweldig uit in elke kamer en leveren ze een geluidskwaliteit van wereldklasse.

Prijs

Deze luidsprekerstandaards zijn een beetje prijzig; de prijs weerspiegelt echter de hoogwaardige materialen en constructie die erin zijn verwerkt. Als u op zoek bent naar een luidsprekerstandaard die er geweldig uitziet, geweldig klinkt en lang meegaat, dan zijn de Concept 20 luidsprekerstandaarden de perfecte keuze.

Algemeen oordeel

De Q Acoustics Concept 20 luidsprekerstandaards behoren tot de beste luidsprekerstandaarden op de markt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een gelkernconstructie voor resonantievrij geluid en zijn verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen. Dus als u op zoek bent naar een luidsprekerstandaard die er geweldig uitziet en een geluidskwaliteit van wereldklasse levert, dan zijn de Concept 20 luidsprekerstandaarden de perfecte keuze.

7. LIVE Premium Universeel

Uitverkoop  VIVO Premium Universele 23 inch Vloerluidspreker... VIVO Premium Universele 23 inch Vloerluidspreker...

 • Compatibiliteit - Universeel surround sound luidsprekerstandaardsysteem voor satellietluidsprekers,...
 • Afmetingen - Van vloer tot bovenste plank meet 23. De bovenste plank meet 8 x 8, en de...
 • Uiterlijk - Premium aluminium en glazen luidsprekerstatieven (2 statieven inbegrepen) in strak glanzend...
 • 2 funderingsopties - Tapijtspikes en rubberen voetjes zijn voorzien voor verschillende...
Controleer op Amazon

Merk: LIVE | Materiaal: Aluminium, Glas, Gehard glas | Kleur: 23' Zuilen

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers | Merk: LIVE | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor thuisbioscopen

Controleer op Amazon

Bouw

Voeg een vleugje luxe toe aan uw audio-ervaring met onze slanke, glanzend zwarte VIVO Premium universele 23 inch vloerluidsprekerstandaards! Deze statieven zijn perfect voor luidsprekers van elk formaat en hebben een aluminium en glazen constructie met een modern design. Met een hoogte van 23 inch brengen deze standaards uw luidsprekers tot de perfecte luisterhoogte. De basis meet 10' x 10' voor stabiliteit, en de bovenste plank meet 8' x 8' voor de meeste luidsprekerformaten. Met een snelle en eenvoudige montage geniet je in een mum van tijd van geweldig geluid.

Ze worden geleverd met twee funderingsopties: tapijtspikes en rubberen voetjes, zodat je ze op elk type vloer kunt gebruiken. Bovendien geven ze uw luidsprekers een stevige, betrouwbare basis die de stabiliteit verhoogt en uw vloer beschermt tegen krassen.

Prestatie

Verhoog uw luidsprekers en verbeter uw audio-ervaring met deze slanke, stijlvolle VIVO STAND-SP02B Premium universele luidsprekerstandaards. Het slanke, aantrekkelijke ontwerp verbetert het audiogeluid en verhoogt uw luidsprekers voor een optimale luisterervaring.

Prijs

Je kunt de VIVO Premium Universal 23-inch vloerluidsprekerstandaards van Amazon kopen voor $ 70. De luidsprekerstandaards zijn een geweldige manier om uw audio-ervaring te verbeteren door uw luidsprekers op de perfecte luisterhoogte te brengen. Met twee basisopties en een strak, aantrekkelijk ontwerp, zullen deze luidsprekerstandaards er geweldig uitzien bij elk type luidspreker.

Algemeen oordeel

Als u op zoek bent naar luidsprekerstandaards die uw luidsprekers naar een hoger niveau tillen en de audio-ervaring verbeteren, dan zijn deze luidsprekerstandaarden perfect voor u. Ze worden geleverd met twee funderingsopties voor elk type vloer, en ze geven uw luidsprekers een stevige basis. Voor $ 70 bij Amazon leveren deze luidsprekerstandaards prestaties en stijl.

8. GT STUDIO Sonos-luidsprekerstandaards

Uitverkoop  GT STUDIO Sonos-speakerstandaards voor Sonos One,... GT STUDIO Sonos-speakerstandaards voor Sonos One,...

 • SLEEK, ELEGANT, SUPERIEUR ONTWERP: we gebruiken een superieur ontwerp om accessoires te creëren die zo elegant zijn...
 • SUPERIEURE VERBINDING VAN HET KOORD: Alleen onze stands verbergen de koorden aan de achterkant van de...
 • LET OP AKOESTISCHE EISEN: Onze stands plaatsen de luidsprekers op de optimale surround...
 • SUPERIEURE STABILITEIT: onze stand overtreft de concurrentie bij een tiptest met een 11,66 x...
Controleer op Amazon

Luidsprekertype: Satellietluidsprekers, boekenplankluidsprekers | Merk: GT Studio | Kleur: Zwart | Aanbevolen gebruik voor product: Voor surround sound-systemen

Controleer op Amazon

Bouw

Met een gestroomlijnd, elegant ontwerp en een superieure constructie, zullen deze stands zeker de uitstraling van elke kamer verbeteren. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar ze bieden ook een uitstekende geluidskwaliteit en stabiliteit voor uw luidspreker. Het unieke ontwerp verbergt de snoeren aan de achterkant van de standaard en heeft een CordStore-functie die overtollig snoer in de basis verbergt. Ze zijn ook heel eenvoudig te monteren; je hebt alleen een kruiskopschroevendraaier nodig!

Prestatie

Met een strak, elegant ontwerp vullen deze standaards het uiterlijk en gevoel van uw SONOS-producten aan en bieden ze tegelijkertijd verbeterde akoestische prestaties. De GT Studio-standaards zijn gemaakt met akoestische vereisten in het achterhoofd, en zorgen ervoor dat uw luidsprekers op de optimale hoogte worden geplaatst voor het luisteren naar surround sound. GT STUDIO-luidsprekerstandaards zijn stevige, goed gemaakte standaards die uw luidsprekers een solide basis geven, de basrespons en de algehele geluidskwaliteit verbeteren.

Prijs

Deze luidsprekerstandaards zijn een beetje aan de hoge kant, maar ze zijn het geld zeker waard. U kunt er zeker van zijn dat ze jarenlang meegaan en een uitstekend geluid leveren. Met zo'n breed scala aan functies en superieure constructie, zullen deze luidsprekerstandaards het uiterlijk van uw kamer verbeteren en jarenlang een uitstekende geluidskwaliteit bieden.

Algemeen oordeel

Als u op zoek bent naar een slanke, elegante luidsprekerstandaard die een geweldige geluidskwaliteit en stabiliteit biedt, dan is de GT Studio Sonos-luidsprekerstandaard zeker de luidsprekerstandaard voor u. Deze luidsprekerstandaards zijn stevige en goed gemaakte luidsprekerstandaarden die een uitstekende geluidskwaliteit en stabiliteit voor uw luidspreker bieden. Met een breed scala aan functies tegen een betaalbare prijs, zullen deze luidsprekerstandaards het uiterlijk van elke kamer verbeteren en tegelijkertijd superieure akoestische prestaties leveren.

Waarom zou je luidsprekerstandaards kopen?

Nu we het over luidsprekerstandaards hebben gehad, laten we het hebben over waarom je luidsprekerstandaarden zou moeten kopen.

Luidsprekerstandaards verhogen de geluidskwaliteit van uw luidsprekers door ze te stabiliseren en op hun plaats te houden, zodat ze niet trillen of bewegen wanneer de luidspreker speelt. Dit resulteert in een beter klinkende luidspreker, omdat deze een nauwkeuriger geluid kan produceren.

Luidsprekerstandaards beschermen uw luidspreker ook tegen beschadiging. Als je een luidspreker hebt die op een standaard staat, is de kans kleiner dat hij per ongeluk wordt omgestoten of geraakt omdat de luidspreker van de grond staat en buiten bereik is.

Ten slotte zorgen luidsprekerstandaards ervoor dat uw opstelling er professioneler uitziet door uw luidsprekers een aangewezen plaats te geven om te worden gemonteerd. Hierdoor ziet uw luidsprekeropstelling er overzichtelijker en strakker uit.

Dus, als je op zoek bent naar een betere geluidskwaliteit, bescherming voor je speakers of een professionelere speakeropstelling, overweeg dan om speakerstandaards aan te schaffen! Het is een relatief goedkope investering die aanzienlijke voordelen kan bieden op het gebied van uw audio-ervaring.

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn luidsprekerstandaards en wat doen ze?

Luidsprekerstandaards zijn apparaten die worden gebruikt om luidsprekers op te tillen en te stabiliseren. Dit verhoogt de geluidskwaliteit van de luidspreker door te voorkomen dat deze trilt of beweegt tijdens het spelen, wat resulteert in een nauwkeuriger geluid. Ze beschermen de luidspreker ook tegen beschadiging.

Hoe verbeteren luidsprekerstandaards de geluidskwaliteit van luidsprekers?

Speakerstandaards om de speaker op oorhoogte te brengen, wat resulteert in een betere akoestiek. Dit komt omdat luidsprekergeluiden van muren en andere oppervlakken weerkaatsen voordat ze uw oren bereiken, wat resulteert in een onduidelijk of gedempt geluid. Wanneer je speakerstandaards gebruikt zal dit echter niet gebeuren aangezien de speaker al op oorhoogte staat.

Waarom zou ik luidsprekerstandaards kopen?

Er zijn een paar redenen waarom u luidsprekerstandaards zou moeten kopen. Ten eerste verhogen ze de geluidskwaliteit van je speakers door trillingen en beweging tegen te gaan. Ten tweede beschermen ze je speaker tegen beschadiging. Ten slotte zorgen ze ervoor dat uw opstelling er professioneler uitziet door uw luidspreker een aangewezen plaats te geven om te worden gemonteerd.

Hoe stel je luidsprekerstandaards in?

Luidsprekerstandaards zijn bedoeld voor verschillende soorten luidsprekers, dus het installatieproces hangt af van welke luidsprekerstandaard je hebt en met welk type luidspreker deze compatibel is. In het algemeen gesproken houdt het opzetten van luidsprekerstandaards echter meestal in dat de standaard in de onderkant van de luidspreker wordt geschroefd en vervolgens de luidspreker bovenop de standaard wordt geplaatst.

Laatste gedachten

Luidsprekerstandaards zijn een belangrijk onderdeel van audioapparatuur dat vaak over het hoofd wordt gezien door consumenten. Luidsprekerstandaards spelen echter een cruciale rol in de algehele geluidskwaliteit van uw audiosysteem en mogen niet worden genegeerd bij de aanschaf van nieuwe audioapparatuur.

Als u op zoek bent naar een betere geluidskwaliteit, bescherming van uw luidspreker of een professionelere luidsprekeropstelling zonder al te veel geld uit te geven, overweeg dan om enkele luidsprekerstandaarden aan te schaffen! Ze zijn relatief goedkoop en kunnen grote voordelen bieden op het gebied van audio-ervaring.

Er is een brede selectie van de beste merken en prijzen in de buurt. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke geschikt is voor uw behoeften, maar als u eenmaal een aantal factoren in overweging neemt, zal het een stuk eenvoudiger zijn. We hopen dat u deze gids nuttig en informatief vond.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.