Hoofd Top keuzes 8 beste waterdichte hoofdtelefoons in november 2022 [goedkoop]

8 beste waterdichte hoofdtelefoons in november 2022 [goedkoop]

 10 beste waterdichte hoofdtelefoons om onder de douche te gebruiken 3 juni 2022 Top keuzes | Koptelefoon
Oosten. Lezen: 15 minuten

Er is iets aan het luisteren naar muziek of een podcast onder de douche dat gewoon goed voelt. Misschien is het omdat het een van de weinige momenten van de dag is waarop we echt kunnen ontspannen en wat tijd voor onszelf kunnen nemen. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoeveel je graag naar muziek luistert onder de douche, maar het zijn tijden als deze waarin waterdichte koptelefoons erg handig zijn.

Als je graag naar muziek luistert onder de douche, dan is een waterdichte koptelefoon een must voor deze activiteit. Ze beschermen niet alleen je waterdichte oordopjes, maar maken het ook mogelijk om van je favoriete muziek te genieten terwijl je schoon en veilig blijft. Er zijn veel waterdichte koptelefoons op de markt en we hebben ze onderzocht, zodat jij dat niet hoeft te doen!

Het is een moeilijke taak om te vinden waterdichte koptelefoon om te zwemmen die bestand is tegen de ontberingen van het gebruik onder de douche. Gelukkig hebben we deze lijst met waterdichte hoofdtelefoons samengesteld die perfect zijn voor jouw behoeften! In deze blogpost bespreken we enkele van onze favorieten, evenals tips voor het kiezen van waterdichte oordopjes die het beste passen bij je doucheroutine.

Inhoud

Beste waterdichte hoofdtelefoon: koopgids

Waterdicht of waterbestendig

Bij het zoeken naar waterdichte hoofdtelefoons is het belangrijk om rekening te houden met het type waterdichtheid dat wordt aangeboden. Er zijn drie niveaus van waterdichtheid: waterbestendig, zweetbestendig en waterdicht.

Waterbestendigheid betekent dat het apparaat bestand is tegen een lichte plons of een regenbui, maar niet in water mag worden ondergedompeld. Ze kunnen lichte blootstelling aan vocht aan. Zweetbestendig betekent dat het apparaat vocht door zweten aankan, maar niet in natte omgevingen zoals douches of zwembaden mag worden gebruikt.

Waterdicht betekent dat het apparaat volledig in water kan worden ondergedompeld en nog steeds naar behoren zal functioneren. Het is belangrijk op te merken dat niet alle waterdichte hoofdtelefoons gelijk zijn gemaakt - sommige hebben mogelijk een hoger niveau van waterdichte bescherming dan andere.

Waterbestendige hoofdtelefoons zijn ideaal voor waterdichte oordopjes die bedoeld zijn om onder de douche te gebruiken. Omdat je ze waarschijnlijk niet volledig onderdompelt, is waterbestendigheid voldoende.

IPX-classificatie

Het is ook belangrijk om te controleren of de hoofdtelefoon IPX-classificatie heeft. De IPX-classificatie geeft aan hoe goed het product beschermt tegen het binnendringen van vloeistoffen. Hoe hoger het getal, hoe beter de bescherming. De meeste waterdichte hoofdtelefoons van goede kwaliteit hebben een IPX-classificatie van minimaal IPX-7. Dit betekent dat ze waterdicht zijn en tot 30 minuten in water tot een meter diepte kunnen worden ondergedompeld.

Geluidskwaliteit

Hoewel waterdichte hoofdtelefoons misschien niet zo goed zijn als gewone hoofdtelefoons als het gaat om geluidskwaliteit, zijn er nog steeds enkele geweldige opties op de markt. Het is belangrijk om te bedenken in welk type geluid u het meest geïnteresseerd bent.

Wil je een koptelefoon die je helemaal onderdompelt in je muziek, of heb je liever een koptelefoon met een meer gebalanceerd geluid. Je wilt er zeker van zijn dat de koptelefoon audio van goede kwaliteit produceert, zodat je onder de douche van je muziek of podcast kunt genieten.

Sommige waterdichte hoofdtelefoons zijn ontworpen om onder de douche te gebruiken, maar niet voor andere activiteiten, zoals sporten. Als je waterdichte oordopjes wilt die beide aankunnen, zorg er dan voor dat ze een goede geluidskwaliteit hebben en worden geleverd met dopjes in verschillende maten zodat er een perfect in je gehoorgang past.

Zoek naar een hoofdtelefoon met ruisonderdrukkingstechnologie en/of een waterdichtheid van IPX68 of hoger.

Ruisonderdrukking

Een ander kenmerk waar u op moet letten bij het kopen van een waterdichte hoofdtelefoon is ruisonderdrukking. Met deze functie kunt u naar uw muziek luisteren zonder enige interferentie van geluiden van buitenaf. Ruisonderdrukkende technologie is te vinden in zowel waterdichte als waterbestendige hoofdtelefoons.

Dus als je waterdichte oordopjes wilt die het geluid van je douche kunnen blokkeren, zorg er dan voor dat ze deze functie hebben.

Over-ear of In-ear

Het type waterdichte hoofdtelefoon dat je kiest, is een persoonlijke voorkeur. Over het oor koptelefoon biedt meer bescherming tegen water en zijn doorgaans comfortabeler om te dragen, maar ze kunnen omvangrijk zijn en moeilijk om mee te reizen.

On-ear hoofdtelefoons zijn minder omvangrijk en gemakkelijker te vervoeren, maar ze bieden minder bescherming tegen water en zijn misschien niet zo comfortabel als over-ear hoofdtelefoon . Het is dus belangrijk om te overwegen waarvoor u waterdichte hoofdtelefoons gaat gebruiken en dienovereenkomstig te kiezen.

Connectiviteit

Waterbestendig hoofdtelefoons zijn er in zowel bedraad als draadloos variëteiten. Als u kiest voor een bedrade waterdichte hoofdtelefoon, controleer dan het type connector om er zeker van te zijn dat deze op uw apparaat past. De meeste waterdichte hoofdtelefoons gebruiken een standaard hoofdtelefoonaansluiting, maar sommige merken gebruiken een ander type connector.

Als u kiest voor een draadloze waterdichte hoofdtelefoon, controleer dan de levensduur van de batterij en de oplaadmethode. Veel waterdichte koptelefoons hebben een kortere batterijduur dan traditionele koptelefoons vanwege de toegevoegde waterbescherming.

Sommige modellen hebben een oplaadstation dat kan worden gebruikt terwijl de oordopjes nog nat zijn, maar andere niet. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot een USB-poort of een stopcontact als je kiest voor een set waterdichte koptelefoons zonder deze functie.

Merk

Er zijn veel waterdichte koptelefoons op de markt, maar sommige merken zijn beter dan andere. Bij het kiezen van waterdichte oordopjes is het belangrijk om ook rekening te houden met de reputatie van het bedrijf op het gebied van klantenservice voor het geval u problemen ondervindt met uw aankoop of waterdichtheid.

Sommige hoofdtelefoonfabrikanten bieden in deze gevallen in het verleden uitzonderlijke ondersteuning.

Duurzaamheid en comfort

Het is belangrijk om ook rekening te houden met de duurzaamheid van de hoofdtelefoon. Waterdichte hoofdtelefoons zijn doorgaans duurzamer dan gewone hoofdtelefoons, maar ze kunnen nog steeds beschadigd raken als ze niet goed worden behandeld.

Het is belangrijk om bij de aankoop rekening te houden met de bouwkwaliteit en duurzaamheid van de hoofdtelefoon. Je wilt waterdichte oordopjes die veel regenbuien doorstaan ​​zonder kapot te gaan. Goedkope koptelefoons hebben vaak de lage bouwkwaliteit en zijn niet bedoeld om vaak of in ruwe omgevingen zoals de douche te worden gebruikt.

Ten slotte wil je het comfort van de waterdichte oordopjes overwegen. elke waterdichte oordopjes worden geleverd met oor van verschillende grootte tips voor een comfortabele pasvorm. Zorg ervoor dat u verschillende waterdichte hoofdtelefoons probeert voordat u uw aankoop doet, om er zeker van te zijn dat ze geschikt voor u zijn.

Fit

Je zult ook willen nadenken over de pasvorm van de koptelefoon. Sommige waterdichte hoofdtelefoons hebben een strakke afdichting waardoor ze oncomfortabel kunnen worden om gedurende lange tijd te dragen. Als dit een zorg voor u is, zorg er dan voor dat u een paar koptelefoon met oordopjes die een comfortabele pasvorm bieden.

Een ander ding om in gedachten te houden bij het kopen van waterdichte koptelefoons, is hoe goed ze in je oren passen. Een van de belangrijkste problemen die mensen hebben met waterdichte hoofdtelefoons, is dat ze niet goed passen en de neiging hebben om uit de oren van mensen te vallen. Zorg ervoor dat u een waterdichte hoofdtelefoon probeert voordat u ze koopt, om er zeker van te zijn dat ze goed passen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze comfortabel in uw oren zitten. Een waterdichte hoofdtelefoon die goed past, kan schade door vocht in de hoofdtelefoon helpen voorkomen.

Ontwerp

Waterdichte hoofdtelefoons zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt een paar vinden dat bij jouw stijl past. Er zijn ook verschillende soorten waterdichting beschikbaar, zoals nanocoating of hydrofobe coating. Deze waterdichtingsmethoden zijn ontworpen om water af te stoten en de oordopjes te beschermen tegen vochtschade.

Prijs

Ten slotte wilt u bij uw aankoop rekening houden met de prijs. Waterdichte hoofdtelefoons bieden betere bescherming tegen vocht in vergelijking met gewone hoofdtelefoons, maar ze zijn ook duurder omdat hun waterdichtheid de prestaties op sommige niveaus kan beïnvloeden.

Als waterdichtheid echter belangrijk voor u is, is het misschien de moeite waard om verschillende merken of modellen te verkennen totdat u er een vindt die binnen uw budget past en toch voldoende kwaliteit biedt op het gebied van audiomogelijkheden en comfort.

Waterdichte hoofdtelefoons kunnen in prijs variëren van ongeveer $ 30 tot $ 300. Er is dus zeker een paar voor ieders budget. U moet een paar kiezen dat bij uw budget past en alle noodzakelijke functies bevat die aan uw behoeften voldoen.

Garantie

Bij de aanschaf van een waterdichte koptelefoon is het belangrijk om er zeker van te zijn dat het product met garantie wordt geleverd. Dit zorgt ervoor dat u een vervanging of terugbetaling kunt krijgen als er iets met uw hoofdtelefoon gebeurt terwijl deze onder de garantie valt.

Accessoires

Controleer ook welke accessoires bij uw waterdichte hoofdtelefoon worden geleverd en hoe lang elk paar meegaat voordat ze moeten worden vervangen. De meeste sets van goede kwaliteit bevatten ten minste twee paar en kunnen enkele maanden meegaan voordat ze moeten worden vervangen vanwege intensief gebruik of schade door blootstelling aan vocht.

Wanneer u overweegt welke waterdichte hoofdtelefoon het beste bij uw behoeften past, moet u rekening houden met alle factoren, waaronder het type waterbescherming, het comfortniveau, de levensduur van de batterij/opladen, het merk en de meegeleverde accessoires. Met zoveel geweldige waterdichte hoofdtelefoons op de markt, vindt u zeker een paar dat perfect is voor uw dagelijkse luisterbehoeften.

Om u te helpen bij het kiezen van een draadloze hoofdtelefoon, vindt u hieronder enkele van de beste keuzes die u kunnen helpen bij het kiezen van het paar dat het beste bij u past.

8 beste waterdichte hoofdtelefoons in 2022

Houd bij het zoeken naar de beste waterdichte hoofdtelefoon voor onder de douche rekening met de volgende factoren: geluidskwaliteit, pasvorm, ontwerp en prijs. En onthoud, hoewel waterdichte hoofdtelefoons misschien niet dezelfde geluidskwaliteit hebben als gewone hoofdtelefoons, zijn er nog steeds enkele geweldige opties op de markt.

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 Jaybird X4 Draadloze Bluetooth-koptelefoon voor...

Beste in het algemeen

Jaybird X4

 • Merk: Jaybird

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

97%

BEKIJK OP AMAZON


 H2O Audio 100% waterdichte hoofdtelefoon &...

Beste budget

H2O-audio

 • Merk: H2O Audio

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met...

Beste optreden

LADEN T10

 • Merk: TOZO

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

96%

BEKIJK OP AMAZON


 Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen...

Swimbuds Sport

 • Merk: Swimbuds

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Jaybird Vista 2 True Wireless Sport Bluetooth...

Jaybird-weergave 2

 • Merk: Jaybird

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

97%

BEKIJK OP AMAZON


 APEKX Bluetooth Hoofdtelefoon Echt Draadloos...

APEKX Bluetooth

 • Merk: APEKX

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

99%

BEKIJK OP AMAZON


 STech Air-i10 Echte draadloze oordopjes Bluetooth...

STech Air-i10

 • Merk: STech

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Jabra Elite 75t oordopjes - Echt draadloos...

Jabra Elite Active 75t

 • Merk: Jabra

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

96%

BEKIJK OP AMAZON


1. Jaybird X4

Uitverkoop  Jaybird X4 Draadloze Bluetooth-koptelefoon voor... Jaybird X4 Draadloze Bluetooth-koptelefoon voor...
 • 8 UUR SPEELTIJD: één keer opladen levert 8 uur draadloze afspeeltijd op - veel...
 • SWEATPROOF & WATERDICHT: zweetbestendige en waterdichte (IPX7) bescherming voor gym en fitness...
 • SPORT-FIT PLUS: Comfortabel hoofdtelefoonontwerp loopt over je oren voor een veilige sportpasvorm of...
 • COMFORTABELE PASVORM: Verwisselbare Comply Ultra thermo-reactieve tips zorgen voor verbeterde...
Controleer op Amazon

Merk : Jaybird | Kleur : Storm Metaal/Gletsjer | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : Jaybird X4 draadloze sportkoptelefoon | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Een waterdichte hoofdtelefoon die je een geweldige geluidservaring zal bezorgen, is zeker de Jaybird X-serie. Met waterdichte oordopjes zijn ze volledig zweetbestendig en waterdicht, zodat je van je muziek kunt genieten zonder je zorgen te maken dat regen of transpiratie ze verpest, waardoor ze perfect zijn voor gebruik onder de douche en ook bestand zijn tegen constante blootstelling aan water.

Ze worden geleverd met een waterdichtheid van IPX-7 , waardoor ze een van de beste waterdichte hoofdtelefoons zijn om onder de douche te gebruiken. De Jaybird X4 draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon is de perfecte audiopartner voor een hele dag vol activiteiten. Met 8 uur speeltijd houden ze je bezig tijdens je trainingen, boodschappen en woon-werkverkeer.

Met een sport-fit ontwerp en verwisselbare Comply Ultra-tips, biedt deze hoofdtelefoon een comfortabele en veilige pasvorm - ongeacht welke activiteit je doet. En met eersteklas geluidskwaliteit kunt u naar uw favoriete muziek luisteren of gesprekken aannemen zonder uw training te onderbreken.

De waterdichte koptelefoon van de Jaybird X-serie wordt ook geleverd met een ingebouwde microfoon en bedieningselementen, zodat je gemakkelijk kunt bellen als je onder de douche staat.

2. H2O-audio

 H2O Audio 100% waterdichte hoofdtelefoon &... H2O Audio 100% waterdichte hoofdtelefoon &...
 • SUPERIEUR GELUID. Deze koptelefoon is zweetbestendig, waterdicht en ruisonderdrukkend. Ons...
 • COMFORTABEL & EENVOUDIG IN GEBRUIK. Ontworpen voor atleten door atleten met innovatieve en zeer...
 • GEMOEDSRUST - Koop met vertrouwen! Ons product bevat toonaangevende 1 JAAR...
 • INTELLIGENT ONTWORPEN. Geïntegreerde brillussen op deze waterdichte iPod shuffle-hoes maken...
Controleer op Amazon

Merk : H2O-audio | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : INT4-BK-X | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die geweldig klinkt en uw actieve levensstijl kan bijhouden, zoek dan niet verder dan de 00% hoofdtelefoon van H2O AuAudio! Deze hoofdtelefoon is zweetbestendig, waterdicht en ruisonderdrukkend, waardoor hij perfect is voor elke activiteit - of je nu baantjes trekt in het zwembad of gewoon gaat joggen, of als je je muziek mee wilt nemen naar de douche.

Bovendien weet je met een IPX-classificatie van IP8 dat deze hoofdtelefoon zelfs in natte en lawaaierige omgevingen geluid van superieure kwaliteit zal leveren.

Deze slim ontworpen hoes heeft geïntegreerde brillussen, korte koptelefoondraden en hoogwaardige oortelefoons, zodat je je kunt vermaken, zelfs als je in het water bent. Bovendien geeft het waterdichte iPod shuffle-hoesje je volledige controle over je muziek, waardoor het perfect is voor elke wateractiviteit.

U zult genieten van de goede pasvorm en het comfortabele ontwerp van deze H2O Audio 100% oortelefoons. De ergonomische geschoren vorm zit gelijk met je oor. Het is ontworpen om de juiste uitlijning van de oordopjes met de gehoorgang te bevorderen, waardoor ze comfortabel voor u zijn.

Inbegrepen zijn vijf sets hoogwaardige oordopjes (XS-XL) en een boomtip-set om ervoor te zorgen dat deze oortelefoons goed op hun plaats blijven tijdens inactiviteit.

Dit paar oordopjes laat je niet alleen genieten van je muziek onder de douche, maar zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt terwijl je dat doet.

3. KOSTEN T10

Uitverkoop  TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met... TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met...
 • [Stereo geluidskwaliteit] TOZO T10 Earbuds' 8 mm grote luidsprekerdriver (het schijfgebied is...
 • [ BLUETOOTH 5.3] Functies met de geavanceerde Bluetooth 5.3 technologie, TOZO T10 oordopjes...
 • [Koppeling in één stap] Haal gewoon 2 headsets uit de oplaadcassette en ze zullen...
 • [IPX8 waterdicht] Oordopjes en oplaadcassette aan de binnenkant Nano-coating maakt het mogelijk om...
Controleer op Amazon

Merk : LADEN | Kleur : ZWART | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : T10 | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Deze oordopjes met IPX8-classificatie zijn waterdicht en zweetbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen alles wat je erop gooit. Bovendien zorgt de nano-coating van de oplaadcassette ervoor dat je oordopjes waterbestendig blijven, zelfs als ze niet worden gebruikt. Met geavanceerde technologie zoals deze, is er geen houden meer aan.

TOZO T10 is een paar oordopjes met een geweldige geluidskwaliteit en indrukwekkende functies. Met geavanceerde Bluetooth 5.0-technologie bieden deze oordopjes een stabiele overdracht zonder onderbrekingen. En voor een nog eenvoudigere koppelingservaring bieden ze koppeling in één stap.

Haal ze gewoon uit de oplaadcase en ze maken automatisch verbinding met elkaar. Bovendien kun je met HSP-, HFP-, A2DP- en AVRCP-ondersteuning probleemloos genieten van al je favoriete muziekgenres.

Hun 8 mm grote formaat luidsprekerdriver produceert krachtige bas, zachte middentonen en heldere hoge tonen, wat resulteert in een werkelijk boeiende audio-ervaring. Bovendien maken hun lichtgewicht en comfortabele ontwerp ze perfect voor lange luistersessies onder de douche.

Met de T10-oordopjes van TOTOZO kun je je urenlang vermaken, met tot zes uur continu afspelen op één keer opladen! En als de batterij bijna leeg is, stop je ze gewoon in de oplaadcassette voor 30 uur extra stroom. Geen gedoe met snoeren - de T10's zijn voorzien van snelladende USB-C en draadloze oplaadopties. Dus ga je gang, maak je los en heb plezier!

4. Swimbuds Sport

 Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen... Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen...
 • 100% waterdicht met vergulde stereo-aansluiting om corrosie te voorkomen.
 • Geflensde oordopjes zorgen voor een goede afdichting en zijn ontworpen om in te blijven tijdens het draaien
 • Geen lange koptelefoonsnoeren meer onder uw badmuts of brilriem!
 • Inclusief waterdicht audioverlengsnoer voor als je meer bereik nodig hebt
Controleer op Amazon

Merk : Zwemknoppen | Kleur : Wit | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Model Naam : Swimbuds Klassiek | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Deze 100% waterdichte hoofdtelefoon is ideaal om naar muziek te luisteren onder de douche, aan het zwembad of in een andere natte omgeving. Ze zijn ook geweldig voor atleten die naar muziek willen luisteren terwijl ze aan het trainen zijn.

Deze Swimbuds Sport Waterproof Headphones zijn perfect om naar muziek of podcasts te luisteren terwijl je in het zwembad of onder de douche bent. Ze zijn 100% waterdicht, met een vergulde stereo-aansluiting die corrosie voorkomt. De oordopjes met flens zorgen voor een goede afdichting en zijn ontworpen om tijdens het draaien te blijven zitten.

Bovendien wordt er een waterdicht audioverlengsnoer meegeleverd voor als je meer bereik nodig hebt. En als u uw beste pasvorm wilt vinden, geen probleem - vier opties voor oordopjes zijn inbegrepen, evenals FitGoo-smeermiddel voor oordopjes.

De waterdichte Swimbuds Sport-hoofdtelefoon is ontworpen met een uniek snoer met snelkoppeling waarmee u hem eenvoudig kunt bevestigen en loskoppelen van uw apparaat - u hoeft niet onder de douche te rommelen met vervelende snoeren!

Bovendien zorgt hun nauwsluitende en comfortabele pasvorm ervoor dat ze niet uitvallen, zelfs niet als je je in het zweet werkt. En omdat ze 100% waterdicht zijn, hoef je je geen zorgen te maken dat ze nat worden.

Hun superieure geluidskwaliteit geeft je het gevoel alsof je midden in je favoriete nummer zit - perfect om de geluiden van lawaaierige omgevingen te overstemmen. De waterdichte koptelefoon van Swimbuds wordt geleverd met drie waterdichte oordopjes om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm vindt.

Swimbuds Sport waterdichte hoofdtelefoons zijn ontworpen voor maximaal comfort en gemak - ze zijn echt uniek in hun soort! Hun duurzame en toch flexibele ontwerp maakt ze extreem veelzijdig, zodat je ze bijna overal kunt dragen.

5. Jaybird Vista 2

Uitverkoop  Jaybird Vista 2 True Wireless Sport Bluetooth... Jaybird Vista 2 True Wireless Sport Bluetooth...
 • ACTIVE NOISE CANCELLATION dempt achtergrondgeluid, zodat u in de zone blijft en op...
 • Product Opmerking: Als de maat van de oordopjes niet overeenkomt met de maat van uw gehoorgang...
 • SURROUNDSENSE houdt je verbonden en bewust van je omgeving. Door de wind beschermde microfoons...
 • AARDBEIEN DUURZAAMHEID IP68 waterdicht, zweetbestendig en stofdicht, met MIL-STD 810G...
Controleer op Amazon

Merk : Jaybird | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : Bekijk 2 Zwart | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Deze hoofdtelefoon is voorzien van actieve ruisonderdrukking en Surroundsense-technologie om u verbonden en bewust te houden van uw omgeving, evenals 6 mm, gefreesde drivers en aanpasbare EQ-profielen om u het perfecte geluid voor uw luistersessies te geven.

Ze worden ook geleverd met door de wind beschermde microfoons om je te helpen ruimtelijk bewust te blijven zonder een beat te missen. En als je moet bellen of een spraakopdracht moet geven, geen probleem - deze hoofdtelefoon heeft twee beamforming-microfoons in elke knop.

Met aardebestendige duurzaamheid zijn ze volledig waterdicht, zweetbestendig en stofdicht. En met MIL-STD 810G vorst-, schok- en slagvastheid kunnen ze elke soort training of avontuur aan.

Bovendien kunt u met drie maten verwisselbare oorgels de meest veilige en comfortabele pasvorm voor uw actieve levensstijl vinden. En met 8 uur audio op een volledige lading – plus 16 extra in de oplaadcassette – kun je de hele dag luisteren.

De dubbeltikbediening maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en SurroundSense of om de bedieningselementen direct aan te passen. En zoals altijd wordt de waterdichte Jaybird-hoofdtelefoon geleverd met een levenslange zweetbestendige garantie en toegewijde ondersteuning van hun team.

Bovendien zijn ze gebouwd voor aanpassing - er is een app waarmee je aangepaste EQ-instellingen kunt maken, zodat je elke keer precies het juiste geluid krijgt. Met hun aardebestendige duurzaamheid, waterdicht ontwerp (IPX-niveau X) en verwisselbare oorgels - deze hoofdtelefoon is klaar voor alles wat het leven hen te bieden heeft!

6. APEKX Bluetooth

Uitverkoop  APEKX Bluetooth Hoofdtelefoon Echt Draadloos... APEKX Bluetooth Hoofdtelefoon Echt Draadloos...
 • 【SPORTONTWERP】APEKX BE1032 echt draadloze oordopjes brengen je snoerloos en handsfree...
 • 【LASTING LANGE SPEEL-/SPRAAKTIJD】 Hoogwaardige lithiumaccumulator, draagbaar opladen ...
 • 【PRACHTIGE MUZIEKKWALITEIT】Bluetooth 5.0-technologie maakt de transmissie stabiel en...
 • 【AUTO OPLADEN】Magnetisch oplaadetui, gemakkelijk op te bergen oordopjes. Plaats beide oordopjes terug...
Controleer op Amazon

Merk : APEKX | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : APEKX BE1032 | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

APEKX BE1032 draadloze oordopjes zorgen voor een snoerloze en handsfree ervaring tijdens het douchen. De nauwsluitende en comfortabele pasvorm, samen met het IPX7 waterdichte ontwerp, maken deze oordopjes perfect voor elke activiteit.

En met een batterijduur tot 22 uur tussen de oordopjes en het oplaadetui kun je onderweg ongestoord van je muziek genieten.

Ze gebruiken Bluetooth 5.0-technologie om een ​​stabiele overdracht te garanderen, en ze hebben ook een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking van hoge kwaliteit, zodat praten en luisteren eenvoudig is. Bovendien zal het stereogeluid je echt onderdompelen tijdens je volgende luistersessie onder de douche!

De hoofdtelefoon is voorzien van een magnetische oplaadcassette, waardoor het gemakkelijk is om de oordopjes op te bergen en op te laden. APEKX-hoofdtelefoons worden geleverd met een garantie van één jaar en een retourbeleid van 30 dagen zonder vragen, evenals levenslange klantenservice.

7. STech Air-i10

 STech Air-i10 Echte draadloze oordopjes Bluetooth... STech Air-i10 Echte draadloze oordopjes Bluetooth...
 • o GEWELDIGE GELUIDSKWALITEIT Hi-Fi STEREO levert de meest ongelooflijke HD-geluidskwaliteit en...
 • o AUTOMATISCH KOPPELEN- onze high-end mini-oordopjes zijn uitgerust met automatische koppeling...
 • o AUTOMATISCH OPLADEN - QI-enabled draagbare oplaadcase voor langere levensduur van de batterij - de...
 • o WATERDICHT - waterbestendige structuur is ontworpen voor antislip dragen en om...
Controleer op Amazon

Merk : STech | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bluetooth | Model Naam : STech Air-i10 | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

De STech Air-i10 oordopjes zijn perfect voor elke binnen- of buitenactiviteit. Het waterbestendige en zweetbestendige ontwerp zorgt ervoor dat je actief kunt blijven zonder je zorgen te maken over je oordopjes. de duidelijke persoonlijk en zakelijk oproepen maken dit product de perfecte keuze voor gebruik onderweg.

STech Air-i10 oordopjes bieden een structuur voor antislip dragen en bescherming tegen de elementen. Of je ze nu gebruikt voor buitenactiviteiten of om onder de douche van je muziek te genieten, deze oordopjes leveren geluid van hoge kwaliteit.

Door gebruik te maken van True Wireless Bluetooth 5.0-technologie, bieden deze oordopjes surround sound die je echt onderdompelt in je muziek. Ze zijn ook perfect voor oproepen omdat ze achtergrondruisonderdrukking bieden, zodat u een gesprek kunt voeren zonder gestoord te worden.

Het biedt helder geluid tot 40 ft en onderdrukt achtergrondgeluid voor duidelijkere oproepen. Bovendien kun je met hun hifi-stereogeluid je muziek als nooit tevoren ervaren!

Deze oordopjes zijn voorzien van automatische pairing technologie, waardoor je ze eenvoudig koppelt aan je smartphone. Haal ze gewoon uit de oplaadcassette en ze worden automatisch met elkaar gekoppeld!

Ook zijn de oordopjes voorzien van TWS (true wireless stereo) technologie, waardoor je kunt genieten van een heldere en rijke geluidskwaliteit. Met hun slanke en compacte ontwerp zijn de STech Air-i10's perfect om onderweg te luisteren.

Dankzij het automatisch opladen hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. De draagbare oplaadcase fungeert ook als universele powerbank, zodat je je oordopjes altijd en overal kunt opladen.

Bovendien maakt de Qi-enabled Portable Charging Case het gemakkelijk om op te laden; plaats hem gewoon op een draadloze oplader of gebruik de meegeleverde micro-USB-kabel. En met de LED-indicator weet je altijd hoeveel batterij er nog in je oplaadcassette zit.

8. Jabra Elite Active 75t

 Jabra Elite 75t oordopjes - Echt draadloos... Jabra Elite 75t oordopjes - Echt draadloos...
 • DRAADLOZE OORDOPJES – Jabra Elite 75t is ontworpen om te passen; Bellen en aannemen is...
 • COMPACT COMFORT - Ontworpen en getest voor een veilige pasvorm, de Jabra Elite 75t heeft een...
 • GEEN UITVAL VAN AUDIO - Met Jabra 4e generatie echte draadloze verbinding, uw muziek en...
 • ACTIVE NOISE CANCELLATION: Met deze oordopjes met ruisonderdrukking filter je de...
Controleer op Amazon

Merk : Jabra | Kleur : Titanium Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Model Naam : Elite 75t | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Deze oordopjes zijn zo ontworpen dat ze goed en comfortabel in uw oren passen, waardoor u gemakkelijk onderweg kunt bellen of naar muziek kunt luisteren. Met verbeterde 4-microfoonoproeptechnologie en ruisonderdrukkingsmogelijkheden, kunt u er zeker van zijn dat alle geluiden worden gedempt wanneer u ze nodig heeft.

Bovendien wordt de Jabra Elite 75t geleverd met een strak, nieuw ontwerp dat perfect is voor elke gelegenheid.

Met een compact ontwerp en comfortabele pasvorm zijn ze perfect voor elk type oor. En met een batterijduur van maximaal 7,5 uur kun je de hele dag blijven luisteren. Met hun nieuwe kleinere ontwerp zijn ze uitzonderlijk comfortabel om de hele dag te dragen.

Jabra's Elite Active 75t-oordopjes blijven goed in uw oren zitten en bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Met vier microfoons die samenwerken om achtergrondgeluid te onderdrukken, kun je zonder enige interferentie gesprekken aannemen of naar muziek luisteren.

Met een vierde generatie Bluetooth-verbinding en actieve ruisonderdrukking bieden deze oordopjes stabiele, ononderbroken audio, of je nu naar muziek luistert of aan het telefoneren bent. En met de nieuwe Sound plus-app kun je zelfs schakelen tussen de ANC- en HearThrough-modus, waardoor je volledige controle hebt over je luisterervaring.

Met stabiele Bluetooth-connectiviteit en actieve ruisonderdrukking bieden deze oordopjes een meeslepende luisterervaring zonder onderbrekingen.

Deze kleine oordopjes hebben een lange batterijduur tot wel 24 uur luistertijd! Dat is genoeg vermogen om u de hele dag op de been te houden, of u nu op het werk bent of op een lange autorit. Bovendien betekent de meegeleverde oplaadcassette dat je je oordopjes altijd kunt aanvullen wanneer dat nodig is. Houd uw muziek en gesprekken krachtig met Jabra Elite 75t-oortelefoons!

Hoe zorg je ervoor dat de koptelefoon die je kiest lang meegaat?

Douchen met een waterdichte koptelefoon mag het product niet beschadigen als het van goede kwaliteit is. Om er echter voor te zorgen dat uw waterdichte/waterbestendige hoofdtelefoon zo lang mogelijk meegaat, raden we u aan enkele voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Voorkom dat ze voor langere tijd in water worden ondergedompeld
 • Gebruik ze niet in zoutwateromgevingen
 • Zorg ervoor dat ze helemaal droog zijn voordat je ze opbergt
 • Bewaar ze in een waterdichte hoes wanneer ze niet in gebruik zijn
 • Houd hete stoom uit de buurt, want hitte kan sommige gadgets beschadigen. Zorg ervoor dat je douchestraal niet te sterk is, want dit kan ook de douchekoptelefoon beschadigen.
 • Als je kunt, plaats dan een ventilator in je badkamer om vocht en vocht op een afstand te houden, wat schadelijk kan zijn voor je koptelefoon.

Veel Gestelde Vragen

Welk type waterdichte koptelefoon is het beste voor onder de douche?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat verschillende mensen de voorkeur kunnen geven aan verschillende soorten waterdichte hoofdtelefoons. Over het algemeen zijn koptelefoons met oordopjes echter het meest populaire type voor gebruik onder de douche.

Hoe weet ik of een koptelefoon waterdicht of waterbestendig is?

Waterdichte hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor gebruik in natte omgevingen en zijn bestand tegen onderdompeling in water. Waterbestendige hoofdtelefoons zijn niet specifiek ontworpen voor gebruik in natte omgevingen, maar zijn doorgaans goed bestand tegen lichte regen of zweet.

Kan ik elk type hoofdtelefoon met een waterdichte behuizing gebruiken?

Nee, waterdichte hoesjes zijn ontworpen voor bepaalde typen hoofdtelefoons.

Heeft een waterdichte of waterbestendige koptelefoon garantie?

Ja, veel garanties voor waterdichte hoofdtelefoons duren meestal een jaar, en sommige bieden mogelijk extra dekking als het product online is geregistreerd met een e-mailadres.

Zijn waterdichte hoofdtelefoons draadloos?

Nog niet alle waterdichte Bluetooth-oordopjes zijn er in een draadloze versie; er zijn echter verschillende fabrikanten die momenteel zowel bekabelde als draadloze opties verkopen. We raden aan om onze lijst met topkeuzes te bekijken om te zien welke merken deze functie al op hun producten aanbieden.

Conclusie

Muziek luisteren onder de douche is een luxe waar niet iedereen van kan genieten omdat hun standaard hoofdtelefoon al het water absorbeert tijdens het gebruik.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende geweldige waterdichte oordopjes op de markt die speciaal voor dit doel zijn ontworpen, zodat je je favoriete nummers kunt gebruiken zonder enige interferentie van geluiden van buitenaf. Ruisonderdrukkende technologie is te vinden in zowel waterdichte als waterbestendige hoofdtelefoons.

Zorg ervoor dat u rekening houdt met de geluidskwaliteit, pasvorm, ontwerp en prijs voordat u uw aankoop doet. En vergeet niet om voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan.

Welke waterdichte hoofdtelefoon je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en hoeveel bescherming nodig is voor jouw behoeften.

Welke waterdichte oordopjes u ook besluit te kopen, ze zijn een geweldige investering die uw waterdichte oordopjes beschermen tegen waterschade en u ook in staat stellen om onder de douche van muziek te genieten! We hopen dat dit artikel nuttig was en nuttige informatie heeft gegeven over waterdichte en waterbestendige hoofdtelefoons. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.