Hoofd Top keuzes 8 beste zwemhoofdtelefoons in november 2022 [waterdicht]

8 beste zwemhoofdtelefoons in november 2022 [waterdicht]

 10 beste zwemhoofdtelefoons 3 juni 2022 Top keuzes | Koptelefoon
Oosten. Lezen: 16 minuten

De zomer komt eraan en het is tijd om je klaar te maken voor al je wateractiviteiten! Zwemmen is een geweldige manier om te sporten en stress te verlichten. Als je de deuntjes aan de gang wilt houden terwijl je zwemt zonder bang te zijn dat oordopjes worden uitgetrokken, dan is de beste zwemhoofdtelefoon een must.

Maar als je niet de beste koptelefoon voor zwemmen hebt, kan het een uitdaging zijn om tijdens het zwemmen naar je favoriete deuntjes te luisteren. Helaas zijn de oordopjes die bij de meeste smartphones worden geleverd niet ontworpen voor gebruik in het water. Daarom raden we aan om een ​​aantal van de beste koptelefoons voor zwemmen aan te schaffen voordat je deze zomer naar je plaatselijke zwembad of strand gaat.

Zwemmen hoofdtelefoons zijn ontworpen met waterdichting , zodat ze stevig op hun plaats blijven terwijl je baantjes trekt of luiert op het strand. Bovendien kun je met deze koptelefoon naar muziek luisteren terwijl je nog steeds alles kunt horen wat er om je heen gebeurt. Maar niet alle beste zwemhoofdtelefoons zijn gelijk gemaakt.

Met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke beste hoofdtelefoon voor zwemmen het meest geschikt is voor uw behoeften. Daarom hebben we deze handige gids gemaakt waarin we enkele van de beste keuzes bespreken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Dit bericht bespreekt welke functies de beste zwemhoofdtelefoons zijn en deelt onze topkeuzes voor best verkochte modellen!

Inhoud

Aandachtspunten bij het kopen van een zwemhoofdtelefoon

Het is belangrijk om te beslissen welke functies voor u het belangrijkst zijn voordat u een zwemhoofdtelefoon gaat kopen, omdat dit u kan helpen uw keuzes te beperken. Bij het zoeken naar de beste koptelefoon voor zwemmen, is het belangrijk om een ​​paar factoren in overweging te nemen voordat je tot aanschaf overgaat. Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden:

Waterdicht versus waterbestendig:

Het eerste waar u aan moet denken bij de aanschaf van een zwemhoofdtelefoon, is of u waterdichte of waterbestendige modellen nodig heeft.

Waterdichte zwemhoofdtelefoons zijn volledig onderdompelbaar in water en kunnen worden gebruikt voor activiteiten zoals zwemmen, duiken en surfen. Waterbestendige zwemhoofdtelefoons kunnen alleen met water worden bespat en mogen niet worden ondergedompeld.

Als je iemand bent die graag baantjes trekt om te sporten of gewoon op zoek bent naar oordopjes om naar te luisteren als je onder de douche staat, dan is een waterdichte koptelefoon het beste.

Als je een koptelefoon wilt voor surfen of andere watersporten waarbij ze meerdere keren per dag in water kunnen worden ondergedompeld, dan is een waterdicht paar waarschijnlijk de beste keuze. Aan de andere kant is waterbestendig zwemmen een goede keuze als je ze wilt verdubbelen als goede workout-oordopjes.

Koptelefoon wordt geleverd met een IPX waterdichte certificering , wat betekent dat een zekere mate van waterbestendigheid hen beschermt. Als je hoofdtelefoon deze functie niet heeft, is het de moeite waard om te zoeken naar een hoofdtelefoon die dat wel heeft, omdat dit je gemoedsrust geeft als ze per ongeluk in het water vallen.

Pasvorm en comfort:

Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een zwemhoofdtelefoon, is hoe goed ze passen en of ze comfortabel zijn of niet. Passen de oordopjes niet goed, dan is de kans groter dat ze tijdens het zwemmen losraken en uitvallen.

Het is ook belangrijk dat de hoofdtelefoon is comfortabel om gedurende lange tijd te dragen, vooral als u ze tijdens een training gebruikt.

Sommige hoofdtelefoon wordt geleverd met oor van verschillende grootte tips en haken zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden, terwijl andere een meer aangepaste pasvorm hebben. Als je in het verleden problemen hebt gehad met het vinden van oordopjes die passen, dan is een paar met meerdere opties waarschijnlijk de beste optie.

Oordopjes passen:

De beste zwemhoofdtelefoon voor uw behoeften hangt grotendeels af van het type oordopjes dat erbij wordt geleverd en hoe ze in uw oren passen.

Als je naar oordopjes kijkt, heb je twee keuzes als het gaat om hun ontwerp, die beide kanaaltelefoons worden genoemd.

Oordopjes die in uw gehoorgang worden ingebracht, zijn vooral bekend als in-ear monitors (IEM's) of oortelefoons. IEM's hebben meestal oordopjes gemaakt van schuim, rubber of siliconen die ervoor zorgen dat ze veilig in het oor blijven terwijl u baantjes trekt in het zwembad.

De beste zwemhoofdtelefoons met dit soort oordopjes zijn het meest geschikt voor vrouwen en kinderen omdat ze doorgaans kleinere oren hebben.

Ze werken ook het beste als u uw zwemkoptelefoon niet volledig in water wilt onderdompelen, bijvoorbeeld als u op een warme dag bij het zwembad of op het strand rondhangt.

Oordopjes die buiten uw gehoorgang zitten, staan ​​bekend als supra-aurale beste zwemhoofdtelefoons en zijn het meest geschikt voor zowel mannen als mensen die graag baantjes trekken. Als je op zoek bent naar oordopjes die buiten je oren zitten, dan moeten ze zijn ontworpen met een vinachtige pasvorm, waardoor ze op hun plaats blijven terwijl je je in het water beweegt.

Als je nog nooit een zwemhoofdtelefoon hebt gebruikt, is het de moeite waard om een ​​aantal verschillende modellen uit te proberen bij een plaatselijke zwembad- of sportwinkel voordat je een online aankoop doet. Dat geeft je de kans om verschillende draadloze oordopjes uit te proberen om ervoor te zorgen dat de beste zwemhoofdtelefoon die je koopt comfortabel is en blijft zitten.

Microfoon & Afstandsbediening:

Als je graag naar muziek luistert als je gaat zwemmen, dan laten de beste draadloze oordopjes met microfoon mensen op het land horen wat er in het water gebeurt. Het is ook handig wanneer u aan het trainen bent in een sportschool of tijdens het hardlopen.

De beste hoofdtelefoon voor zwemmen wordt geleverd met een inline microfoon en afstandsbediening waarmee je het volume kunt aanpassen, nummers kunt wijzigen en oproepen kunt beantwoorden terwijl je beste draadloze oordopjes nog steeds veilig in je oren zitten.

Geluidskwaliteit en ruisonderdrukkingstechnologie:

De beste zwemhoofdtelefoon moet ook geluid van hoge kwaliteit produceren. Als je een koptelefoon koopt voor baantjeszwemmen, dan is het vooral belangrijk dat ze zijn ontworpen om het omgevingsgeluid van ademen en spetteren in het water te blokkeren, zodat je je kunt concentreren op je training of muziek zonder afleiding.

Ruisonderdrukkingstechnologie is ook een leuke functie om op te letten bij het kopen van een zwemhoofdtelefoon. Op die manier kunt u zich concentreren op uw muziek en alle andere geluiden om u heen overstemmen, of u nu bij het zwembad of op het strand bent.

Duurzaamheid:

Zwemkoptelefoons moeten worden gebouwd met een duurzame behuizing en dikke kabels die niet breken als ze om je arm worden gewikkeld of ergens aan blijven haken. Ze moeten ook bestand zijn tegen vocht en zweet, dus je kunt ze voor meer gebruiken dan alleen zwemmen. Als ze bedraad zijn, moeten ze ook platte snoeren hebben, die niet zo gemakkelijk in de knoop raken als ronde.

Als u vaak in een openbaar zwembad zwemt waar uw koptelefoon een beetje meer kans heeft om beschadigd te raken, dan een koptelefoon met een waterbestendige beschermende hoes helpt ze te beschermen tegen beschadiging.

Bedraad of draadloos:

Zwemkoptelefoons waren er vroeger alleen in bedrade versies, maar nu zijn er veel beste draadloze oordopjes op de markt.

Als je op zoek bent naar de beste draadloze oordopjes, dan moeten ze zweetbestendig zijn om te voorkomen dat ze beschadigd raken. Ze moeten ook ten minste zes uur speeltijd hebben op één lading, zodat je kunt zwemmen zonder je zorgen te maken over de levensduur van de batterij.

De draad die uw hoofdtelefoon verbindt, moet uit de weg blijven, of deze nu om uw nek wordt gedragen of onder één arm. Sommige draadloze oordopjes worden geleverd met een over-het-hoofdband, die de draad uit de weg houdt en voorkomt dat ze verstrikt raken in andere apparatuur in een sportschool of zwembad.

Afhankelijk van uw behoeften en budget, kunt u draadloze opties vinden met verschillende functies, waaronder zweet- en waterbestendig. Hoewel sommige mensen misschien de geluidskwaliteit van de beste bedrade hoofdtelefoon voor zwemmen verkiezen, houden anderen misschien van het gemak en de draagbaarheid van hun draadloze alternatieven.

8 beste zwemhoofdtelefoons in 2022

Afbeelding

laptop

Beoordeling

Nu kopen

 Sony NWWS413LM 4GB draagbare sport MP3-speler...

Beste in het algemeen

Sony NW-WS413LM

 • Merk: Sony

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: USB

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen...

Beste budget

Swimbuds Sport Premium

 • Merk: Swinbuds

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: bedraad

98%

BEKIJK OP AMAZON


 Pyle MP3-speler Bluetooth-koptelefoon -...

Beste optreden

Pyle MP3-speler Bluetooth

 • Merk: Pyle

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

98%

BEKIJK OP AMAZON


 H2O Audio Sonar Onderwater Waterdicht...

H2O Audio-sonar

 • Merk: H2O Audio

 • Vormfactor: bone conduction hoofdtelefoon

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

96%

BEKIJK OP AMAZON


 JBL Endurance DIVE - Waterdichte draadloze...

JBL Endurance DIVE

 • Merk: JBL

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

97%

BEKIJK OP AMAZON


 Tayogo waterdichte mp3-speler voor zwemmen...

Tayogo 8GB

 • Merk: Tayogo

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Bluetooth

99%

BEKIJK OP AMAZON


 FINIS Duo Onderwater Muziek MP3-speler met...

FINISH Twee

 • Merk: FINIS

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: USB

98%

BEKIJK OP AMAZON


 TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met...

LADEN T10

 • Merk: TOZO

 • Vormfactor: in-ear

 • Connectiviteitstechnologie: Draadloos

97%

BEKIJK OP AMAZON


1. Sony NW-WS413LM

 Sony NWWS413LM 4GB draagbare sport MP3-speler... Sony NWWS413LM 4GB draagbare sport MP3-speler...
 • 4GB draagbare mp3-speler voor sport, waterdicht: voor gebruik in zout en zoet water tot 2 meter...
 • Ergonomisch ontworpen voor een veilige pasvorm en langdurig comfort, Omgevingsgeluidsfunctie...
 • Slepen en neerzetten vanuit iTunes voor Mac of Windows, MP3, WMA, AAC en lineaire PCM-audio afspelen...
Controleer op Amazon

Merk : Sony | Model Naam : NW-WS413LM | Kleur : Blauw | Connectiviteit Technologie : USB | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

Het waterdichte ontwerp van de Sony NW-WS413LM zorgt ervoor dat je je muziek overal mee naartoe kunt nemen - zelfs als dat betekent in het zwembad of de oceaan. Het is ook zweetbestendig en stofdicht, waardoor het de perfecte trainingspartner is. Dus of je nu naar de sportschool gaat of gaat hardlopen, dit apparaat houdt je actieve levensstijl bij.

Comfort en design

Deze speler is ergonomisch ontworpen voor een stevige pasvorm en langdurig comfort, wat betekent dat u zich kunt concentreren op uw training zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw apparaat. Bovendien kun je met 4 GB interne opslag je hele muziekbibliotheek overal mee naartoe nemen. Dus of je nu naar het zwembad gaat of gaat hardlopen, de Sony NW-WS413LM is de perfecte mp3-speler.

Geluidskwaliteit

De NW-WS413LM biedt de uitstekende geluidskwaliteit, met ruisonderdrukking dat alle afleiding overstemt. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw muziek en het meeste uit uw zwemsessie halen. De Sony NW-WS413LM heeft een omgevingsgeluidsfunctie waarmee je je omgeving kunt horen terwijl je toch naar je favoriete nummers luistert.

Waar voor je geld

Met iets minder dan $ 100 biedt de Sony NW-WS413LM veel waar voor zijn geld en is het een solide investering die lang meegaat. Deze MP-speler biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding, met verschillende functies die perfect zijn voor een actieve levensstijl.

Het is duurzaam, zweetbestendig en waterdicht, waardoor het perfect is om te zwemmen en heeft een uitstekende geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. De Sony NW-WS413LM is een geweldige optie voor diegenen die hun muziek overal mee naartoe willen nemen.

Algemeen oordeel

De Sony NW-WS413LM is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een hoofdtelefoon die zijn actieve levensstijl kan bijhouden. Het waterdichte, zweetbestendige en stofdichte ontwerp maakt hem perfect voor gebruik tijdens het zwemmen, en de geluidskwaliteit en ruisonderdrukking zijn van topklasse.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor een veilige pasvorm en langdurig comfort, zodat u zich zonder afleiding op uw training kunt concentreren.

2. Swimbuds Sport Premium

 Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen... Swimbuds 100% waterdichte hoofdtelefoon ontworpen...
 • 100% waterdicht met vergulde stereo-aansluiting om corrosie te voorkomen.
 • Geflensde oordopjes zorgen voor een goede afdichting en zijn ontworpen om in te blijven tijdens het draaien
 • Geen lange koptelefoonsnoeren meer onder uw badmuts of brilriem!
 • Inclusief waterdicht audioverlengsnoer voor als je meer bereik nodig hebt
Controleer op Amazon

Merk : Swinbuds | Model Naam : Swimbuds Klassiek | Kleur : Wit | Connectiviteit Technologie : Bedraad | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

De Swimbuds Sport Premium-koptelefoon is ontworpen voor mensen die graag zwemmen en tegelijkertijd naar muziek luisteren. Swimbuds Sport-hoofdtelefoons zijn 100% waterdicht en corrosiebestendig, perfect om naar muziek te luisteren terwijl je bruin wordt. Met een vergulde stereo-aansluiting blijven ze in goede staat, zelfs als ze nat zijn.

Deze hoofdtelefoon heeft een waterdicht ontwerp, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen - zelfs in het zwembad of de oceaan. Ze zijn ook zweetbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik tijdens een training, en ze zijn ontworpen met een uniek oordopjesontwerp dat comfortabel in de oren past.

Comfort en design

Deze hoofdtelefoon is perfect om baantjes te trekken en naar je favoriete deuntjes te luisteren. De oordopjes met flens zorgen voor een goede afdichting en zijn ontworpen om tijdens het draaien te blijven zitten. Deze oordopjes hebben ook een uniek ontwerp waardoor ze stevig in de oren passen, hoe inspannend je training ook is. Bovendien maakt het snoer dat niet in de knoop raakt, het gemakkelijk om je muziek te laten stromen.

Geluidskwaliteit

De Swimbuds Sport Premium-koptelefoon heeft een goede geluidskwaliteit, maar biedt geen ruisonderdrukkingstechnologie. Dit kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, maar de koptelefoon biedt nog steeds een geweldige geluidskwaliteit die perfect is om tijdens het zwemmen naar muziek te luisteren. De oordopjes zijn ontworpen om een ​​goede afdichting te creëren en omgevingsgeluid te blokkeren, zodat u zich kunt concentreren op uw favoriete nummers.

Waar voor je geld

De Swimbuds Sport Premium-hoofdtelefoons hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden een goede geluidskwaliteit. Ze zijn ook ontworpen voor een veilige en comfortabele pasvorm, waardoor ze perfect zijn voor gebruik tijdens elke training. Deze hoofdtelefoon is een geweldige optie voor diegenen die naar muziek willen luisteren terwijl ze zwemmen.

Algemeen oordeel

De Swimbuds Sport Premium-koptelefoon is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoofdtelefoon die hun actieve levensstijl kan bijhouden. De hoofdtelefoon heeft ook een waterdicht ontwerp en is geweldig voor gebruik in het zwembad of de oceaan, waardoor ze perfect zijn voor zwemmers die graag naar muziek luisteren tijdens het zwemmen.

3. Pyle MP3-speler Bluetooth

 Pyle MP3-speler Bluetooth-koptelefoon -... Pyle MP3-speler Bluetooth-koptelefoon -...
 • DUIK DIRECT IN: De swim-audio-hoofdtelefoon is gemaakt van een waterdichte constructie van maritieme kwaliteit...
 • STREAM AUDIO DRAADLOOS: Deze waterdichte hoofdtelefoon is voorzien van Bluetooth voor draadloze muziek...
 • GROTE OPSLAGCAPACITEIT: De Pyle Electronics-hoofdtelefoon beschikt over maximaal 8 Gb geheugen, waardoor je...
 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: De waterdichte Bluetooth-hoofdtelefoon heeft een probleemloze bediening met een...
Controleer op Amazon

Merk : Pijl | Model Naam : PSWP9BTBK | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Bluetooth | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

Deze koptelefoon is perfect voor de waterliefhebber die wil jammen tijdens het zwemmen! De waterdichte constructie van maritieme kwaliteit betekent dat ze elke natte omgeving aankunnen, en de comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je gefocust blijft op je training. Geniet van uw favoriete muziek met geluid van hoge kwaliteit terwijl u zich in het zweet werkt.

Comfort en design

Of je nu zwemt, hardloopt of fietst, deze hoofdtelefoon blijft op zijn plaats en zorgt voor entertainment. De flexibele omhullende stijl en verwisselbare oordopjes maken ze perfect voor elke activiteit. Tegelijkertijd zorgt het waterdichte ontwerp ervoor dat je muziek nooit wordt onderbroken door een beetje vocht.

Deze hoofdtelefoon is ontworpen om flexibel te zijn en goed om je oren te passen, waardoor ze perfect zijn voor zwemmen, hardlopen of andere activiteiten. Bovendien worden ze geleverd met verwisselbare oordopjes, zodat u elke keer de perfecte pasvorm kunt krijgen.

Geluidskwaliteit

Deze Pyle MP3-speler Bluetooth-koptelefoon levert een geweldige geluidskwaliteit, zelfs onder water, en met een uitgebalanceerde bas is hij perfect voor elke muziekliefhebber. Dus of je nu baantjes trekt of gewoon een pauze neemt van je werk, deze hoofdtelefoon zal je zeker vermaken.

Deze Swimbuds Sport Premium waterdichte hoofdtelefoon is voorzien van Bluetooth voor draadloze muziekstreaming en een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. Dus of u nu baantjes trekt in het zwembad of op de elliptische trainer in de sportschool slaat, deze hoofdtelefoon blijft op zijn plaats en houdt u bezig.

Waar voor je geld

Deze hoofdtelefoon heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt een geluid van hoge kwaliteit dat uw training aangenamer zal maken. De oordopjes hebben een over/in-ontwerp dat een goede afdichting in de oren creëert om omgevingsgeluid te blokkeren.

Algemeen oordeel

De Pyle MP203BK-koptelefoon is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoofdtelefoon die hun actieve levensstijl kan bijhouden. De oordopjes hebben een waterdicht ontwerp en zijn geweldig voor gebruik in het zwembad of de oceaan, waardoor ze perfect zijn voor zwemmers die graag naar muziek luisteren tijdens het zwemmen.

Ze zijn ook ontworpen met een flexibele omhullende stijl en verwisselbare oordopjes voor een comfortabele pasvorm, waardoor ze perfect zijn voor elke activiteit.

4.H2O Audio-sonar

Uitverkoop  H2O Audio Sonar IPX8 - Bluetooth-bot... H2O Audio Sonar IPX8 - Bluetooth-bot...
 • Beengeleidingstechnologie - Ervaar aanstekelijke muziek en geweldig geluid zonder vol geluid...
 • Drag & Drop - Onze bone conduction Bluetooth & MP3-hoofdtelefoons zijn gebruiksvriendelijk. Gewoon slepen...
 • Open Ear Koptelefoon - Of je nu streamt vanaf je smartwatch (bevestigd met...
 • Hoogste IPX8-classificatie De beengeleidende hoofdtelefoon van H2O Audio biedt de ultieme...
Controleer op Amazon

Merk : H2O-audio | Model Naam : SONAR Onderwaterhoofdtelefoon | Kleur : Zwart | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Het formulier Factor : Beengeleidingshoofdtelefoon

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

Met deze 100% waterdichte hoofdtelefoon kun je je muziek overal mee naartoe nemen - zelfs onder water! Met een waterdichtheid van IPX8 kan SONAR worden ondergedompeld tot een diepte van 3 meter. Dus of je nu zwemt, duikt of gewoon naar muziek luistert in de regen, deze hoofdtelefoon zal je vermaken. Bovendien maken de ingebouwde microfoons het opnemen van oproepen een fluitje van een cent.

Comfort en design

De Sonar koptelefoon van H20 Audio is volledig waterdicht zodat je tijdens het zwemmen of duiken naar je favoriete deuntjes kunt luisteren. Met een slank en compact ontwerp is deze hoofdtelefoon gemakkelijk te gebruiken - druk gewoon op de grote knoppen met extra verhoogde markeringen voor een snelle en gemakkelijke luisterervaring.

Met een geweldige geluidskwaliteit en een compact ontwerp is de Sonar de perfecte hoofdtelefoonkeuze voor elke wateractiviteit.

Geluidskwaliteit

Deze hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor gebruik onder water en maakt gebruik van beengeleidingstechnologie om zelfs in de meest uitdagende omgevingen helder geluid te leveren. Bovendien zijn ze extreem gebruiksvriendelijk - bevestig de luidspreker gewoon aan je bril en je bent klaar om te gaan! Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die elke situatie aankan, dan is de H2O Audio Sonar de juiste keuze.

Waar voor je geld

De Sonar biedt veel waar voor zijn geld en biedt geluid van hoge kwaliteit en een bovengemiddelde batterijduur. Met een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk ontwerp is deze hoofdtelefoon perfect voor elke activiteit in het water.

Algemeen oordeel

De waterdichte H20 Audio Sonar-hoofdtelefoon is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoofdtelefoon die hun actieve levensstijl kan bijhouden. De hoofdtelefoon heeft ook een waterdicht ontwerp en is perfect voor gebruik in het zwembad of de oceaan, waardoor ze perfect zijn voor zwemmers die graag naar muziek luisteren tijdens het zwemmen.

5. JBL Endurance-DUIK

 JBL Endurance DIVE - Waterdichte draadloze... JBL Endurance DIVE - Waterdichte draadloze...
 • WATERDICHT: De IPX7 waterdichte classificatie en zweetbestendig materiaal, de JBL Endurance DIVE...
 • NOOIT Kwetsen. VAL NOOIT UIT. PowerHook: het flexibele en veilige oorhaakontwerp...
 • INGEBOUWDE MP3-SPELER. Dankzij het on-board geheugen van 1 GB kun je gemakkelijk...
 • BLUETOOTH HANDSFREE OPROEPEN: Bluetooth draadloze hoofdtelefoon-microfoontechnologie maakt...
Controleer op Amazon

Merk : JBL | Model Naam: JBL Endurance Dive - Teal | Kleur : Blauwgroen | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

De JBL Endurance DIVE draadloze hoofdtelefoon is de perfecte aanvulling op elke zwemsessie. Met een waterdichtheid van IPX7 en zweetbestendig materiaal kan deze hoofdtelefoon worden gebruikt tijdens het zwemmen of in alle weersomstandigheden. Deze zijn duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan; je kunt deze koptelefoon overal mee naartoe nemen.

Comfort en design

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw hoofdtelefoon eraf valt of in de weg zit. JBL Endurance DIVE heeft een flexibel en veilig oorhaakontwerp dat automatisch de stroom in-/uitschakelt bij het in- of uitschakelen van de hoofdtelefoon.

Met TwistLock- en FlexSoft-technologieën is deze draadloze hoofdtelefoon lichtgewicht en ergonomisch gebouwd om comfort en stabiliteit te garanderen, wat je ook doet.

Geluidskwaliteit

Deze stevige en veelzijdige hoofdtelefoon heeft een volledig afgedicht ontwerp dat een geweldige geluidskwaliteit garandeert, zelfs als je je in het zweet werkt. Bovendien maakt de geïntegreerde microfoon het gemakkelijk om onderweg te bellen. Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die uw snelle levensstijl kan bijhouden, zoek dan niet verder dan JBL Endurance DIVE!

Waar voor je geld

De JBL Endurance DIVE-hoofdtelefoon heeft een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Ze bieden een indrukwekkende geluidskwaliteit en een duurzaam en waterdicht ontwerp waardoor ze perfect zijn voor elke activiteit.

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar een hoofdtelefoon die je actieve levensstijl kan bijhouden, dan is de JBL Endurance DIVE de perfecte optie. Deze hoofdtelefoon is robuust en veelzijdig, met een flexibel en veilig oorhaakontwerp waardoor hij perfect is voor elke activiteit.

De geïntegreerde microfoon maakt het ook gemakkelijk om onderweg te bellen. Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die uw snelle levensstijl kan bijhouden, zoek dan niet verder dan JBL Endurance DIVE!

6. Tayogo 8GB

 Waterdichte MP3-speler voor zwemmen Bluetooth,... Waterdichte MP3-speler voor zwemmen Bluetooth,...
 • Ingebouwd geheugen van 8 GB - Er kunnen maximaal 2000 nummers worden gedownload, ondersteuning voor veel audioformaten ...
 • Met waterdichte Bluetooth 2-in-1-headset kun je muziek afspelen en oproepen beantwoorden - gebruiksvriendelijk en...
 • De waterbestendige en spatwaterdichte constructie is perfect voor elke actieve sport binnenshuis...
 • De headset is eenvoudig op te laden door de touch-knop van de headset te verwijderen...
Controleer op Amazon

Merk : Tayogo | Model Naam : Tayoga waterdichte MP3-speler headset | Kleur : Geel | Connectiviteit Technologie : Bluetooth | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

Zwem, luister naar muziek en blijf verbonden met Tayogo 8GB waterdichte zwemhoofdtelefoons. Deze hoofdtelefoon heeft ook een IPX8-classificatie, zodat u tot 7 uur onder water kunt genieten van muziek (tot 9,8 voet).

Deze hoofdtelefoon is perfect voor elke actieve sport, dankzij de waterbestendige en spatwaterdichte constructie. Of je nu in de regen fietst of in het zwembad zwemt, je kunt zonder angst voor schade genieten van je favoriete nummers.

Bovendien heb je met 8 GB opslagruimte voldoende ruimte om je muziekbibliotheek op te slaan. Neem dus geen genoegen met minder - koop vandaag nog een set Tayogo 8GB waterdichte zwemhoofdtelefoons!

Comfort en design

Tayogo 8GB waterdichte zwemheadset wordt geleverd in een uniek ontwerp van deze hoofdtelefoon die een combinatie is van nekband en in-ear hoofdtelefoons. De spiraalvormige oordopjes zorgen ervoor dat ze er niet steeds uit vallen, waardoor ze zeer comfortabel zijn om te dragen. Bovendien krijg je meerdere paar oordopjes voor een nauwkeurige pasvorm.

Geluidskwaliteit

De hoofdtelefoon is voorzien van Bluetooth V.IV en EDR-technologie voor een hoogwaardig stereogeluid. Je kunt naar je muziek luisteren zonder enige interferentie van buitenaf, waardoor het perfect is om te zwemmen of te sporten. De oordopjes werken ook als een ruisonderdrukkingssysteem, zodat jij je kunt concentreren op je muziek en niet op de afleiding om je heen.

Waar voor je geld

De hoofdtelefoon is iets duurder dan andere zwemhoofdtelefoons, maar ze hebben veel functies die ze de prijs waard maken. U krijgt Bluetooth-technologie, een IPX-classificatie en ruisonderdrukkingsmogelijkheden - allemaal in een comfortabel en veilig ontwerp.

Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die uw actieve levensstijl kan bijhouden, dan is de Tayogo Waterproof Swimming Headset de perfecte optie.

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar een koptelefoon die zowel waterbestendig als ruisonderdrukkend is, dan is de Tayogo Waterproof Swimming Headset een goede optie. Deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een aantal functies, waaronder Bluetooth-technologie en een IPX-classificatie. Bovendien zorgen de spiraalvormige oordopjes voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die uw actieve levensstijl kan bijhouden, dan is de Tayogo Waterproof Swimming Headset de perfecte optie!

7. FINISH Twee

Uitverkoop  FINIS Duo Onderwater Muziek MP3-speler met... FINIS Duo Onderwater Muziek MP3-speler met...
 • BONE CONDUCTIE AUDIO TRANSMISSIE: Verbazingwekkend helder geluid in het water zonder het gebruik van...
 • ONDERSTEUNT MP3- EN WMA-AUDIOFORMATEN: Compatibel met iTunes; luister naar muziek, luisterboeken,...
 • 4 GB OPSLAG: Slaat ongeveer tot 1000 nummers of 60 uur afspeeltijd op; Mac-OS...
 • GENTEGREERD CLIPONTWERP: Beveiligt het apparaat aan brilriemen om op de jukbeenderen te rusten voor ...
Controleer op Amazon

Merk : KLAAR | Model Naam : FINIS Duo Onderwater Beengeleiding MP3-speler | Kleur : Zwart/Zuur Groen | Connectiviteit Technologie : USB | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

FINIS Duo-hoofdtelefoons zijn perfect voor de muziekliefhebber die graag tijd in het water doorbrengt. Met een waterdichte IPX8-classificatie kunnen ze 30 minuten lang tot 3 meter worden ondergedompeld zonder enige schade. En omdat het geluid het helderst is wanneer het in water wordt ondergedompeld, kun je tijdens het zwemmen, surfen of paddleboarden van je muziek genieten.

Comfort en design

Met FINIS Duo kun je naar je favoriete muziek luisteren terwijl je baantjes trekt in het zwembad. Deze hoofdtelefoon heeft een geïntegreerd clipontwerp dat het apparaat aan de riemen van de bril bevestigt, zodat ze op je jukbeenderen rusten voor een comfortabele en gestroomlijnde pasvorm.

Geluidskwaliteit

Met de FINIS Duo-hoofdtelefoon kun je naar je muziek, audioboeken en meer luisteren terwijl je baantjes trekt of gewoon een duik neemt. Deze geweldige hoofdtelefoon maakt gebruik van bone conduction audio transmissie om helder geluid te leveren zonder het gebruik van oordopjes.

De Duo ondersteunt ook MP3- en WMA-audioformaten, waardoor ze compatibel zijn met iTunes en de meeste andere mediaspelers. U zult de heldere, heldere geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon waarderen, of u nu baantjes trekt of gewoon in het zwembad dobbert.

Waar voor je geld

FINIS Duo-hoofdtelefoons bieden veel waar voor uw geld. Naast hun IPX-classificatie en beengeleidingstechnologie, heeft deze hoofdtelefoon ook een geïntegreerd clipontwerp dat ze vastmaakt aan brilriemen. U zult de heldere geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon waarderen, of u nu baantjes trekt of gewoon in het zwembad dobbert.

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar een koptelefoon die zelfs de hoogste waterdruk aankan, dan is FINIS Duo misschien precies wat je nodig hebt. Deze lichtgewicht en compacte hoofdtelefoon heeft een IPX-classificatie en beengeleidingstechnologie voor helder geluid zonder oordopjes of interferentie van buitenaf.

Bovendien worden ze geleverd met een handig geïntegreerd clipontwerp, zodat u ze veilig aan uw brilriemen kunt bevestigen. Dus als u op zoek bent naar een hoofdtelefoon die uw actieve levensstijl kan bijbenen, dan zou de FINIS Duo Underwater Bone Conduction MP Player-hoofdtelefoon bovenaan uw lijst moeten staan!

8. KOSTEN T10

 TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met... TOZO T10 Bluetooth 5.3 draadloze oordopjes met...
 • [stereo geluidskwaliteit] TOZO T10 Earbuds' 8 mm grote luidsprekerdriver (het schijfgebied is...
 • [ BLUETOOTH 5.3] Functies met de geavanceerde Bluetooth 5.3 technologie, TOZO T10 oordopjes...
 • [Koppeling in één stap] Haal gewoon 2 headsets uit de oplaadcassette en ze zullen...
 • [IPX8 waterdicht] Oordopjes en oplaadcassette aan de binnenkant Nano-coating maakt het mogelijk om...
Controleer op Amazon

Merk : LADEN | Model Naam : T10 | Kleur : Kaki | Connectiviteit Technologie : Draadloos | Het formulier Factor : In-ear

Controleer op Amazon

Waterdichtheid:

Deze oordopjes zijn IPX8 waterdicht, wat betekent dat ze 30 minuten tot 1 meter water kunnen weerstaan. En als u begint te zweten, hoeft u zich geen zorgen te maken - de nieuwste waterdichte en zweetbestendige technologie zorgt ervoor dat uw oordopjes beschermd blijven tegen eventuele schade. Luister naar je favoriete nummers met kristalheldere geluidskwaliteit zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

Comfort en design

TOZO T-serie oordopjes zijn ergonomisch ontworpen om een ​​comfortabele en veilige pasvorm te bieden voor alle gebruikers. De meegeleverde extra set oordopjes van traagschuim zorgt ervoor dat je de perfecte demping krijgt, ongeacht je maat of vorm.

Geluidskwaliteit

Deze hoofdtelefoon is voorzien van Bluetooth 5.0-technologie en 8 mm grote luidsprekerdrivers, die krachtige bas, zachte middentonen en heldere hoge tonen leveren. Of je nu een zwemmer bent of gewoon op zoek bent naar wat koptelefoon die kan staan tot een beetje water zijn de TOZO T10 draadloze oordopjes perfect voor jou!

Waar voor je geld

TOZO T-serie oordopjes hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn gemaakt met behulp van geavanceerde waterdichte en zweetbestendige technologie, zodat je zonder schade van al je favoriete muziek kunt genieten.

Algemeen oordeel

Als je op zoek bent naar een draadloze koptelefoon die ook tegen water kan, zoek dan niet verder dan de TOZO T-Series Bluetooth oordopjes. Deze oordopjes hebben een IPX-classificatie en worden geleverd met een reeks andere functies, zoals een comfortabel ontwerp en een kristalheldere geluidskwaliteit.

Dus als je op zoek bent naar een koptelefoon die je actieve levensstijl kan bijhouden, dan zou de TOZO T-serie bovenaan je lijstje moeten staan!

Veelgestelde vragen over zwemhoofdtelefoons

Kan ik een gewone koptelefoon gebruiken om te zwemmen?

Nee, het wordt niet aanbevolen om een ​​gewone hoofdtelefoon te gebruiken om te zwemmen, omdat deze niet waterdicht of waterbestendig is en beschadigd kan raken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een koptelefoon om te zwemmen?

Bij het kopen van de beste draadloze oordopjes om te zwemmen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden, zoals ervoor zorgen dat ze waterdicht of waterbestendig en duurzaam zijn.

Heb ik een speciale koptelefoon nodig om te zwemmen?

Het hangt af van wat je van je koptelefoon wilt, maar de meeste mensen kiezen voor de beste draadloze oordopjes om te zwemmen, omdat ze een betere geluidskwaliteit bieden en duurzamer zijn.

Kan ik mijn telefoon als muziekspeler in het zwembad gebruiken?

Ja, je kunt je telefoon als muziekspeler in het zwembad gebruiken door een koptelefoon te gebruiken die waterdicht of waterbestendig is.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn koptelefoon waterdicht of waterbestendig is?

Let op de IPX-classificatie om ervoor te zorgen dat uw hoofdtelefoon waterdicht of waterbestendig is. Hoe hoger het getal, hoe beter uw hoofdtelefoon beschermd is tegen waterschade.

Conclusie

Zwemmen is een geweldige manier om fit en gezond te blijven, maar niet iedereen kan ervan genieten vanwege het lawaai. Als u een van deze mensen bent, hoeft u zich geen zorgen te maken! Er zijn zwemhoofdtelefoons beschikbaar waarmee je naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder andere geluiden om je heen te overstemmen terwijl je toch geniet van je training.

We hebben wat informatie verzameld over wat zorgt voor zwem-oordopjes van goede kwaliteit, wat zou moeten helpen om aankoopbeslissingen gemakkelijker te maken voor iedereen die meer uit zijn tijd in het zwembad wil halen.

Dus ga je gang en klik nu door een van deze links om de perfecte set voor jou te vinden! We hopen dat deze blogpost nuttig was om je de kennis en hulpmiddelen te bieden om je volgende hoofdtelefoon te kiezen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.