Hoofd Tierlijst AFK Arena Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt [bijgewerkt]

AFK Arena Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt [bijgewerkt]

  AFK Arena-niveaulijst (2022): beste helden [bijgewerkt] 10 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Gamen is altijd een interessant onderwerp voor kinderen en het is altijd belangrijk om te weten wat er nieuw is in de branche. AFK Arena is een spel dat is uitgebracht op iOS- en Android-apparaten. Het bevat klassieke RPG-elementen zoals schadeberekening op basis van personageniveau en statistiekpuntentoewijzing op elk hoger niveau (statistieken upgraden).

Deze game bevat een aantal helden met verschillende rangen om uit te kiezen. Dat is waar de AFK Arena-niveaulijst om de hoek komt kijken. De AFK Arena-lijst met heldenniveaus is een rangschikkingssysteem voor elk van de helden in deze game op basis van hun statistieken en vaardigheden.

Er zijn vijf niveaus: de bovenste laag is 'S-tier', dan gaat het naar A-tier (hoog), B-tier (normaal), C-tier (laag) en D-tier (onderste laag). Ben je een beginner? En wil je erachter komen met welk personage je moet spelen? Dan heeft deze lijst jouw antwoord.

Ook handig: Arknights-rijlijst (2022)

Inhoud

AFK Arena - Een snelle introductie

AFK Arena is een mobiele game die gratis kan worden gedownload in de App Store of Google Play. Het is compatibel met iOS-versie 10 en hoger; Android-versies van minimaal 4.1. De app neemt ongeveer 98 MB ruimte in beslag op uw apparaat.

  AFK Arena - Een snelle introductie

Het doel in AFK Arena is om de machtigste van alle spelers te worden. Dit doe je door andere spelers in de Arena te bevechten. Er zijn verschillende modi beschikbaar in AFK Arena, en elke modus biedt spelers een nieuwe uitdaging. De gameplay van AFK Arena is turn-based en spelers vallen elkaar om de beurt aan totdat een van hen valt.

AFK Arena heeft een verscheidenheid aan modi om uit te kiezen: je kunt spelen in de campagnemodus waarin het je doel is om alle vijanden op de kaart te verslaan; of in King's Tower - die je uitdaagt om zo ver mogelijk op het bord te komen.

Er is ook een modus genaamd Labyrinth, waarin je moet zien hoe ver je kunt komen terwijl je je relikwieën gebruikt - en natuurlijk is er PVP Arena, waar spelers met elkaar vechten!

Er zijn een aantal personages in AFK Arena en het is moeilijk om te kiezen met welke je wilt spelen. Met de AFK Arena-niveaulijst kun je ontdekken welke held het beste bij je past - of het nu gaat om een ​​hoge aanvalskracht of een betere verdediging.

AFK Arena Tier List (2022): Beste Helden

AFK Arena is een spel voor mobiel. Het is een rollenspel met RPG-elementen. In dit spel kunnen spelers in realtime met andere mensen concurreren. Spelers kiezen een held en beginnen het avontuur op verschillende locaties.

  AFK Arena Tier List (2022): Beste Helden

Om spelers te helpen de beste helden te vinden, hebben we een AFK Arena-niveaulijst gemaakt. In deze lijst zullen we de helden in verschillende niveaus rangschikken.

Niveau S : Deze helden zijn zeer krachtig en kunnen elke situatie gemakkelijk aan. Ze hebben een hoge HP en een sterke schade-output en sommigen van hen hebben ook helende vermogens waardoor ze veel risico's kunnen nemen omdat ze weten dat hun teamgenoten hen kunnen ondersteunen als er iets misgaat.

Niveau A : Dit niveau bevat helden die aan de top van hun klasse staan. Ze hebben iets minder HP, maar ze kunnen meer schade aanrichten.

Niveau B : Deze helden zijn goed in zowel aanvallen als verdedigen omdat ze tanky zijn met een hoge weerstand of een AoE-aanval hebben die krachtig is tegen veel doelen. Hun lage HP en lage schade-output maken ze zwakker dan helden van een hoger niveau.

Niveau C : Deze helden zijn niet zo krachtig, maar ze hebben nog steeds veel potentieel om in kracht te groeien met hun hoge basisstatistieken (Attack) en degelijke AoE-aanvallen, die bij goed gebruik veel schade aanrichten.

Niveau D : Deze laatste laag bevat helden die niet zo goed zijn als de rest. Ze hebben een lage HP- en schadeoutput, maar ze kunnen in bepaalde gevallen nog steeds nuttig zijn vanwege hun capaciteiten, zoals genezing of opstanding, die anderen niet hebben.

AFK Arena Mages-niveaulijst (2022)

Deze lijst bevat de ranglijsten van verschillende magiërs in AFK Arena. We rangschikken ze als volgt van S-tier naar D-tier:

  AFK Arena Mages-niveaulijst (2022)
Laag AFK Arena Helden
S Merlin, Mehira, Zaphrael, Ainz Ooal-jurk, Khazard
EEN Skriath, Theksu, Eluard, Pippa, Safiya, Flora, Lorsan, Morael
B Shemira, Leonardo, Belinda, Isabella, Oden
C Solise, Satrana
D

Ook gerelateerd: MCOC - Marvel Contest of Champions Tier List (2022)

AFK Arena Rangers-ranglijst (2022)

Deze lijst met niveaus is gebaseerd op de kracht van een enkele ranger als het gaat om het toebrengen van schade.

  AFK Arena Rangers-ranglijst (2022)
Laag AFK Arena Helden
S Lucretia, Lyca, Raku, Ezio, Athalia, Eironn, Ferael
EEN Nakoruru, Prins van Perzië, Gwyneth, Joker, Kren
B Respen, Theowyn, Tidus, Vurk, Cecilia, Drez, Fawkes, Kelthur
C Kren, Gans
D Thane, Oscar

AFK Arena-ondersteuningsniveaulijst (2022)

Deze lijst met niveaus is gebaseerd op de kracht van een enkele supporter als het gaat om het versterken van je bondgenoten. De steunen zijn gerangschikt van de sterkste naar de zwakste.

  AFK Arena-ondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag AFK Arena Helden
S Rowan, Silas, Talene, Tasi, Elia en Lailah, Ezizh, Leofric
EEN Nemora, Rosaline, Desira, Mortas
B Peggy, Raine, Numisu
C
D Ardennen

AFK Arena Tanks Niveaulijst (2022)

Deze lijst met niveaus is gebaseerd op de kracht van een enkele tank als het gaat om het op afstand houden van vijanden. De tanks zijn gerangschikt van S-tier tot D-tier.

  AFK Arena Tanks Niveaulijst (2022)
Laag AFK Arena Helden
S Thoran, Titus, Daimon
EEN Mezoth, Orthros, Scream, Albedo, Arthur, Grezhul
B Henry, Brutus
C Lucius, Torne, Ulmus, Anoki, Gorvo
D

Controleer ook: Illusion Connect Tier-lijst (2022)

AFK Arena Warriors-ranglijst (2022)

Deze lijst met AFK Arena-krijgers is gebaseerd op de kracht van een enkele krijger als het gaat om het toebrengen van schade.

  AFK Arena Warriors-ranglijst (2022)
Laag AFK Arena Helden
S Saurus, Alna
EEN Wu Kong, Zolrath, Izold, Nara, Koningin
B Warek, Estrilda
C Khasos, Ukyo, Baden
D Seirus, Antandra, Rigby

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent de lijst met niveaus?

Een tier list is een rangschikkingssysteem voor deelnemers in niet-sportcompetities. Het rangschikt ze op basis van hun prestaties en wijst elke deelnemer toe aan een individuele rang of 'tier'.

2. Hoe werkt de AFK Arena-niveaulijst?

AFK Arena-niveaulijst is een lijst met helden gerangschikt op basis van hun kracht in het spel. Personages zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, van sterk tot zwak. Met de tierlijst kunt u de beste held kiezen, die bij uw behoeften past.

3. Wat zijn RPG-spellen?

Rollenspellen zijn soorten videogames waarin de speler de controle over een personage overneemt, en hun rol is om de acties van dit personage uit te voeren. RPG staat voor Role-Playing Game.

4. Wat is het beste niveau in de AFK Arena-niveaulijst?

De beste laag is S-Tier. De helden van dit niveau zijn de beste en krachtigste personages in AFK Arena. Ze hebben een hoge HP, goede schade-output, helende vermogens of andere nuttige vaardigheden, waardoor ze zeer geschikt zijn voor veel verschillende situaties.

5. Welke helden staan ​​niet op de tierlijst?

Er zijn een aantal personages die niet op deze tierlijst voorkomen. We kunnen ze toevoegen aan een toekomstige update, maar voor nu hebben we alleen degenen gerangschikt waarvan we vinden dat ze het verdienen om in onze AFK Arena-niveaulijst te staan.

6. Hoe vaak wordt de lijst met heldenniveaus van de AFK Arena bijgewerkt?

We zijn van plan om deze lijst met niveaus elke maand of twee bij te werken, maar dit kan vaker of minder vaak zijn, afhankelijk van hoeveel nieuwe inhoud aan de game wordt toegevoegd. We zullen proberen deze zo up-to-date mogelijk te houden, zodat u altijd over de beste informatie beschikt.

7. Waarom gebruiken spelers een tierlijst voor AFK Arena?

Veel spelers gebruiken een tierlijst omdat het hen een gemakkelijke manier biedt om de krachtniveaus van verschillende karakters te vergelijken. Het stelt je ook in staat om erachter te komen welke personages momenteel het sterkst zijn en je teamsamenstellingen dienovereenkomstig te plannen.

8. Welk niveau moet ik vermijden om meer games te winnen?

Je moet voorkomen dat je in de D-tier speelt. Dit komt omdat de spelers in dit niveau over het algemeen veel zwakker zijn dan die in andere niveaus, en u zult waarschijnlijk meer games verliezen dan u wint als u ervoor kiest om in dit niveau te spelen.

9. Garandeert het gebruik van de S-tier mijn overwinning?

Nee, het gebruik van de S-laag is geen garantie voor je overwinning. De andere spelers in je spel kunnen ook personages uit de S-laag gebruiken, en ze kunnen meer ervaring of betere uitrusting hebben dan jij.

Bekijk meer: Grote Summoners-rijlijst (2022)

Laatste woorden

De AFK Arena-niveaulijst is een handig hulpmiddel voor spelers om de beste personages te kiezen. Het helpt hen om erachter te komen welke helden sterk zijn en aan hun behoeften voldoen naarmate ze verder komen in elk niveau van het spel.

De magiërs, rangers, ondersteuningen, tanks en krijgers hebben allemaal verschillende vaardigheden waardoor ze geschikt zijn voor bepaalde situaties in de strijd, dus het is belangrijk om te weten hoe je tegenstander met je team zal samenwerken voordat je het gevecht aangaat.

Als je nog vragen hebt over de AFK Arena-niveaulijst (2022), kun je deze achterlaten in de opmerkingen hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.