Hoofd Hoe Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)

Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)

 Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022) 30 december 2021 Hoe | Mac OS X | Mobiel
Oosten. Lezen: 4 minuten

Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!

Ben je een Apple-gebruiker, dan is de kans groot dat Airdrop de dienst is waarmee je bestanden deelt. Als het oud en vermoeiend begint te worden voor je vrienden wanneer ze ze van je ontvangen via AirDrop, zorg er dan voor dat je verandert wat je naam zegt. Het proces is echt eenvoudig.

Soms weten mensen echter niet hoe ze hun airdrop-naam op Google moeten wijzigen wanneer ze zoeken naar 'hoe verander ik mijn airdrop-naam?', dus nu met dit artikel met duidelijke instructies waaruit iedereen de stappen kan leren die nodig zijn om om erachter te komen hoe iemand precies zijn/haar AirDrop-bijnaam verandert!

Maar laten we, voordat we naar het hoofdonderwerp gaan, een korte duik nemen in enkele basisinformatie.

Inhoud

Wat is Airdrop?

Apple Inc. heeft in 2011 een app gelanceerd met de naam Airdrop, waarmee je je bestanden met vrienden kunt delen zonder e-mail of apparaten voor massaopslag. De app is natuurlijk beschikbaar voor Macs, en ook gebruikers van iOS-apparaten kunnen profiteren van deze geweldige innovatie van Apple die de manier waarop we digitaal communiceren voor altijd zal revolutioneren.

De Airdrop heeft een breed scala aan compatibiliteit. Het kan worden gebruikt op de iPhone 5 en later, iPad (4e generatie) en later, iPad Mini (1e generatie) en later, iPod Touch (5e generatie) en later, MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, iMac, iMac Pro, Mac Mini, iPad Pro (1e generatie) en hoger.

Met de Airdrop-app let je soms niet op de naam en is je apparaat standaard iPhone of iPad. Daarna wordt het moeilijk voor u om de naam te veranderen. Om dit werk gemakkelijker voor je te maken, heb ik dit artikel gemaakt waarin ik zal uitleggen hoe je de naam van airdrops gemakkelijk kunt wijzigen!

Ook handig: Hoe CTRL + ALT + DEL op een Mac?

Hoe de Airdrop-naam op Apple-apparaten te wijzigen?

De Airdrop-functie op je iPhone of iPad is een handige manier om bestanden te delen met andere apparaten zonder dat je er snoeren op hoeft aan te sluiten. Geef het een goede naam, maar zorg ervoor dat het uniek is - anders zou je het bestand misschien de hele stad doorsturen. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen om de naam van de airdrop te wijzigen:

 Hoe de Airdrop-naam op Apple-apparaten te wijzigen

Hoe de Airdrop-naam op iPhone of iPad wijzigen?

Als u een iPhone of iPad gebruikt, is het wijzigen van de Airdrop-naam vrij eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Ga naar het instellingenpictogram op uw apparaat.
 2. Zoek naar algemeen en open het.
 3. Ga daarna naar ongeveer.
 4. Wanneer u op klikt, is het eerste dat u ziet uw apparaatnaam.
 5. Wijzig nu de naam volgens uw voorkeur, aangezien uw apparaatnaam hetzelfde is als uw Airdrop-naam.
 6. Klik na het schrijven van de naam op gereed.

Hoe verander ik de Airdrop-naam op iPod classic, iPod nano en iPod shuffle?

Als je een iPod classic, iPod shuffle of iPod nano hebt, is het proces van het wijzigen van de Airdrop-naam een ​​beetje anders dan dat van iPhone of iPad. Maar het is nog steeds eenvoudig en kan in slechts een paar minuten worden gedaan. Volg dus de onderstaande stappen:

 1. Maak allereerst verbinding met uw iPod-apparaat via uw computer.
 2. Start iTunes op uw pc.
 3. Zoek naar uw iPod en open deze.
 4. Bovenaan de linkerzijbalk ziet u uw naam en klikt u erop.
 5. Typ nu een nieuwe naam volgens uw voorkeur en klik op klaar, omdat uw Airdrop-naam automatisch verandert met deze stap.

Ook aanbevolen: Hoe installeer ik software van DMG-bestanden op een Mac?

Hoe de Airdrop-naam op MAC te wijzigen?

Bestanden delen met je MAC? Je moet Airdrop gebruiken. Het is de beste manier. Maar soms, wanneer u het opent, is er mogelijk geen naamsverandering en wordt 'iPhone' standaard weergegeven als uw ID om te delen - dus hoe lossen we dat op? Volg deze stappen om de naam van de airdrop op MAC te wijzigen:

 Hoe de Airdrop-naam op MAC te wijzigen
 1. Ga naar de menubalk en typ Systeemvoorkeur en open deze.
 2. Ga daarna naar de optie Delen.
 3. Typ nu de naam die u in Airdrop wilt weergeven, aangezien dezelfde naam daar wordt weergegeven.
 4. Sluit nu het venster en uw naam is gewijzigd.

Controleer ook: Coole Minecraft-namen 2022

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe gebruikt u Airdrop?

Op Apple-apparaten kunt u eenvoudig zien welke apparaten in de buurt een open Wi-Fi-netwerk hebben waarmee u bent verbonden door ofwel naar Control Center > Sharing & AirDrop te gaan of op 'AirDrop' te tikken in Share Sheets for Files. Vanaf daar tik je gewoon op de namen van mensen die het vanaf hun apparaatscherm zouden moeten kunnen zien en klik je op Gereed -of- sleep een van deze items naar iemands naam zodat ze het kunnen ontvangen.

2. Kunnen we Airdrop van Mac naar iPhone?

Ja, dat kan. Om dit te doen, maakt u uw apparaat vindbaar en laat u de andere persoon u vinden op hun telefoon door op 'Toestaan' te klikken wanneer ze om toestemming vragen.

3. Hoe werkt Airdrop op Apple-apparaten?

Met de AirDrop-functie die in Apple-apparaten is ingebouwd, kunt u bestanden, apps en gegevens delen met andere gebruikers van iOS die in de buurt zijn. Om AirDrop te gebruiken met een Mac-computer met OS X Yosemite of hoger, moet de persoon van wie wordt gedeeld Bluetooth hebben ingeschakeld. Bluetooth van de ontvangende gebruiker moet ook zijn ingeschakeld voor zijn werk; anders ontvangen ze geen inhoud via Airdrop.

Conclusie

Hé, ik weet dat je soms moeite hebt om bestanden naar je vrienden te sturen. Maar maak je er geen zorgen meer over, want het volledige artikel leert je hoe je de airdrop-naam gemakkelijk kunt wijzigen, en vanaf nu geen problemen meer tijdens het overzetten van bestanden!

Veel plezier met delen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.