Hoofd Gidsen AirPods verbinden met PlayStation 4: een definitieve gids

AirPods verbinden met PlayStation 4: een definitieve gids

15 september 2022 Gidsen | oordopjes | Speel station
Oosten. Lezen: 4 minuten

Wil je naar je AirPods kunnen luisteren op je PlayStation 4? Met deze gids laten we u zien hoe u dat kunt doen! Het is eigenlijk heel eenvoudig om AirPods op een PlayStation 4 aan te sluiten en binnen een paar minuten ben je aan de slag. Blijf lezen voor stapsgewijze instructies voor het maken van de verbinding.

AirPods zijn sinds hun release zo populair geweest, en terecht. Het is een ongelooflijke koptelefoon. De geluidskwaliteit is geweldig, ze zijn comfortabel om voor lange tijd te dragen en ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

PlayStation 4 heeft ook een geweldige reputatie als het gaat om audiokwaliteit (dus het is geen verrassing dat mensen hun AirPods1, 2, 3 & Pro willen gebruiken met hun PS4 .

Helaas is er geen Bluetooth-verbinding op de PlayStation, waardoor je je AirPods niet zomaar kunt verbinden zoals je dat met andere apparaten zou doen. Er is echter nog steeds een manier om ze te verbinden en te gebruiken met je PS4.

Inhoud

Kun je AirPods aansluiten op een PS4? Hier is het antwoord!

Ja, je kunt AirPods aansluiten op een PS4! Dat gezegd hebbende, het aansluiten van AirPods op de PlayStation kan lastig zijn en is niet zo eenvoudig als het aansluiten van een andere headset of oortelefoon op de PS4. Er is waarschijnlijk extra uitrusting nodig om je AirPods op de PS4 aan te sluiten.

  Kun je AirPods aansluiten op een PS4?

De eerste methode om uw AirPods aan te sluiten, is door een Apple Lightning-naar-USB-kabel te gebruiken. Deze kabel is degene die bij uw AirPods wordt geleverd wanneer u ze koopt. Met deze kabel sluit je je AirPods direct aan op de PS4-controller. De tweede methode, waarvoor geen extra uitrusting nodig is, is door je AirPods aan te sluiten op een Bluetooth-dongle en vervolgens de dongle via USB op de PS4-controller aan te sluiten.

Dus, kun je AirPods verbinden met PS4? Het antwoord is ja, maar het vereist wat extra stappen.

Hoe sluit je je AirPods aan op de PS4?

Om AirPods met de PS4 te verbinden, moet je een Bluetooth-adapter aanschaffen. Zodra u de adapter hebt, volgt u deze eenvoudige stappen:

  Hoe u uw AirPods op de PS4 kunt aansluiten

Sluit de Bluetooth-adapter aan op een beschikbare USB-poort op de PS4. Ga naar Instellingen > Apparaten > Audioapparaten. Selecteer Uitvoerapparaat en selecteer vervolgens Draadloze Headset (Stereo) . Selecteer Invoerapparaat en selecteer vervolgens Wireless HeadsetMic. Vanaf hier kunt u de nodige aanpassingen maken aan uw audio-uitvoer en invoerniveaus.

Nu is het tijd om uw AirPods aan te sluiten! Plaats ze in hun oplaadcassette en zorg ervoor dat ze zijn ingeschakeld. Open het deksel van de oplaadcassette en houd de instelknop aan de achterkant een paar seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen. Zodra dit het geval is, ga je terug naar je PS4 en selecteer je (Instellingen) > [Apparaten] > [Bluetooth-apparaten]. Selecteer AirPods in de lijst met beschikbare apparaten en druk vervolgens op de X-knop. Je AirPods zijn nu verbonden met je PS4!

Je kunt je AirPods ook gebruiken met de PS4 Remote Play-app op je iPhone of iPad. Zorg ervoor dat zowel je PS4- als iOS-apparaten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden. Open vervolgens de PS4 Remote Play-app en log in met je PlayStation Network-account. Selecteer hier Start om games van je PS4 naar je iOS-apparaat te streamen!

Welke Bluetooth-adapter moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende Bluetooth-adapters die je kunt gebruiken om je AirPods te verbinden met je PlayStation 4.

  Welke Bluetooth-adapter moet ik gebruiken?

Een van de meest populaire Bluetooth-adapters is de Twelve South AirFly Bluetooth-adapter. Deze specifieke adapter is zeer gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat elk Bluetooth-apparaat eenvoudig op uw Airpods kan worden aangesloten. Als u op zoek bent naar een betaalbare optie, dan kunt u de TaoTronics Bluetooth-zender en -ontvanger overwegen. Dit specifieke apparaat is zeer veelzijdig omdat het zowel als zender als ontvanger kan worden gebruikt. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een oplaadkabel waarmee je het via USB kunt opladen.

Meer opties voor Bluetooth-adapters zijn de AirFly Duo en de AirFly Pro. Deze adapters zijn ontworpen om met twee apparaten tegelijk te worden gebruikt. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken en bieden een geweldige manier om je AirPods op je PlayStation 4 aan te sluiten.

U kunt elk van deze Bluetooth-adapters aansluiten op de aux-poort, die zich aan de onderkant van de Dualshock 4-controller van de PS4 bevindt.

Laatste gedachten

Of je nu een hardcore gamer bent of net begint, het valt niet te ontkennen dat het spelen van videogames met draadloze hoofdtelefoon . En hoewel er tal van geweldige opties zijn, zijn de Apple AirPods naar voren gekomen als een populaire keuze voor gamers. Dankzij hun eenvoudige installatie en naadloze compatibiliteit met de PlayStation

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je AirPods te verbinden met je PS4-account, volg dan de stappen in deze handleiding en je kunt binnen de kortste keren aan de slag.

En daar heb je het, alles wat je moet weten over het aansluiten van je AirPods op je PlayStation. We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat je nu geniet van gamen met je draadloze hoofdtelefoon.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.