Hoofd Tierlijst Alchemy Stars Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Alchemy Stars Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Alchemy Stars Tier List (2022): beste personages 20 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Alchemy Stars is een spel uitgegeven door Tencent Games. Het is een inactieve RPG die veel elementen heeft die lijken op: AFK Arena en Inactieve helden . Dit spel heeft meer dan 100 karakters. Dit maakt het spel nog uitdagender omdat er te veel opties zijn om uit te kiezen. Ons artikel van vandaag gaat over de beste personages voor elke rol in Alchemy Stars.

Alchemy Stars-niveaulijst helpt je het spel beter te begrijpen en betere beslissingen te nemen tijdens het spelen. De tierlijst is een rangschikking van karakters van beste naar slechtste. De lijst is gebaseerd op de veronderstelling dat alle andere dingen gelijk zijn; het karakter bovenaan de lijst is beter dan het karakter onderaan.

De lijst met karakterniveaus van Alchemy Stars helpt je om betere beslissingen te nemen over welk personage je wilt spelen en hoe je je team kunt bouwen. Het beste team heeft een uitgebalanceerde samenstelling van verschillende elementen die in elk scenario goed kunnen presteren. Dus laten we beginnen met ons onderwerp.

Ook handig: Hearthstone Arena-niveaulijst (2022)

Inhoud

Alchemy Stars - Een snelle introductie

Alchemie Sterren is een nieuwe en populaire strategie-RPG voor Android- en iOS-apparaten uitgebracht door Tencent Games en ontwikkeld door de in China gevestigde studio TOURDOG. De game werd wereldwijd uitgebracht op 17 juli 2021.

 Alchemy Stars - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een fantasiewereld met een origineel verhaal dat is gemaakt door Tadashi Satomi, die ook bekend staat om zijn werk aan populaire anime-series zoals Attack on Titan en Naruto.

De gameplay is vergelijkbaar met andere strategie-RPG's die je misschien eerder hebt gespeeld, maar met een unieke draai waardoor het zich onderscheidt van de rest. Als alchemist in Alchemy Stars is het je belangrijkste taak om items te maken door verschillende materialen en ingrediënten te combineren tot krachtige drankjes, die vervolgens op vijanden of bondgenoten kunnen worden gebruikt.

Je kunt ook je basis upgraden, waardoor je nieuwe personages en vaardigheden kunt ontgrendelen. De game heeft meer dan 100 verschillende personages om te verzamelen, allemaal met hun eigen unieke vaardigheden en capaciteiten die je moet gebruiken als je succesvol wilt zijn in de game.

Alchemy Stars-niveaulijst (2022)

Een tier list is een lijst die de karakters van een videogame rangschikt van sterk naar zwak. Er zijn in de loop van de tijd veel verschillende lijsten gemaakt, en ze zijn allemaal gebaseerd op persoonlijke meningen. Het volgende is onze tierlijst voor alchemiesterren.

 Alchemy Stars-niveaulijst (2022)

Het zal je helpen je spel te verbeteren. Er zijn veel voordelen van het gebruik van de Alchemy Stars-niveaulijst, waaronder:

 • Het zal je helpen het spel als geheel beter te begrijpen.
 • Het zal je helpen beslissen welk personage je moet spelen en wanneer.
 • Je kunt het als een voordeel gebruiken ten opzichte van je tegenstanders als ze niet op de hoogte zijn van de tierlijst.
 • Het kan je helpen bepalen welke combo's het sterkst zijn.

In de Alchemy Stars-laaglijst zijn de personages onderverdeeld in vijf niveaus, waarbij S de sterkste is en D de zwakste.

S-laag : De personages in dit niveau zijn de sterkste in het spel. Ze zijn ongelooflijk moeilijk te doden en kunnen vijanden gemakkelijk uitschakelen.

een niveau : De karakters in deze laag zijn erg krachtig, maar ze hebben een zwakte waardoor ze niet zo sterk zijn als de S-tier karakters. Ze kunnen echter gemakkelijk worden verslagen door bepaalde klassen of decks.

B-laag : Deze karakters zijn niet zo goed als A-tier, maar ze zijn ook niet slecht. Ze hebben een aantal zwakke punten waardoor ze zwakker zijn dan A-tier karakters en kwetsbaarder zijn voor bepaalde strategieën of decks.

C-laag : Deze karakters zijn niet zo sterk als B-tier, maar ze zijn ook niet zwak. Ze hebben nog steeds hun eigen sterke punten die hen helpen in het spel.

D-laag : De personages in dit niveau zijn de zwakste in het spel. Ze kunnen gemakkelijk worden verslagen door elk personage in een hoger niveau en mogen niet worden gebruikt in serieus spel.

Laten we nu eens kijken naar de lijst met alchemiesterren.

Vuur Alchemy Stars Tier List (2022)

Vuurpersonages zijn agressief en hebben een hoge aanvalskracht. Ze staan ​​ook bekend om hun vermogen om in korte tijd veel schade aan te richten, omdat ze aanvallen gebruiken die meerdere keren toeslaan (zoals Rapid Fire).

 Vuur Alchemy Stars Tier List (2022)
Laag Alchemy Stars-personages
S Frostfire, Smokey, Gram, Giles, Eicy, Jona, Charon, Uriel, Victoria, Genevieve, Rouge, Boyfriend, Sinsa
EEN Brock, Patty & Patsy, Nails, Tiny One, Cordy, Barbara, Faust, Istvan, Maggie
B Regina, Leona, Alice, Reggie, Momo & Anzu, Brock, Chandra
C Sork & Bekk, Pepi, Chainsaw Rick, Joanie
D Joanie Boom, Benny & Curo, Takic

Ook gerelateerd: Jump Force-niveaulijst (2022)

Forest Alchemy Stars Tier List (2022)

Personages in het boselement zijn defensief en vertrouwen op genezing om in leven te blijven. Ze hebben ook sterke crowd control-vaardigheden die vijanden gemakkelijk kunnen uitschakelen.

 Forest Alchemy Stars Tier List (2022)
Laag Alchemy Stars-personages
S Migard, Mythos, Beryl, Beast, Uriah, Louise, Yao, Siobhan, Nikinis, Pact, Sigaretten, Odi, Areia, Hiiro
EEN Dawn, Wendy, Gabriel, Lenore, Sylva, Cuscuta, Robyn
B Dove, Jola, Ophina, May, Lester, Clover
C Veld
D Lea

Thunder Alchemy Stars-niveaulijst (2022)

Thunder is een van de beste elementen in het spel omdat de personages goed afgerond zijn en geen grote zwakheden hebben. Ze hebben ook veel crowd control-vaardigheden die vijanden gemakkelijk kunnen uitschakelen.

 Thunder Alchemy Stars-niveaulijst (2022)
Laag Alchemy Stars-personages
S Michael, Wrath, Bonacie, Luke, Amemori, Revy, Eve, Beverly, Gronru, Irridon, Florine, Tessa, Beverly
EEN Nemesis, Vivian, Schwartz, Kafka, Pittman, Erica, Dayna, Mia
B Keating, Hachi & Gin, Ansia, Nadine, Rabbie, Lilliam
C Hé, Amy
D Engel, Unimet

Lijst met wateralchemie sterren (2022)

Waterkarakters hebben een hoge verdediging en genezing, maar ze zijn erg traag. Ze richten ook niet veel schade aan, tenzij hun aanval is opgeladen (zoals Water Bomb). Als je een personage wilt dat lang meegaat en meerdere gevechten kan overleven, dan is water het element voor jou.

 Lijst met wateralchemie sterren (2022)
Laag Alchemy Stars-personages
S Sariel, Fleur, Bethlehem, Kleken, Philyshy, Raphael, Sharona, Carleen, Chloe, Bethlehem, Regal, Barton, Bethel
EEN Hydra, Vice, Allura, Kuma & Pengy
B Michenny, Ms.Blanc, Noah, Connolly, Constantine, Tweety, Jane
C Witte dwerg, Corax, Korgon
D Zoya, Seleucid

Controleer ook: Laatste Cloudia-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tier list is een georganiseerde rangschikking van karakters op basis van hun individuele sterke en zwakke punten. Het wordt meestal gemaakt door spelers die met alle personages hebben gespeeld om je een idee te geven van welke sterk of zwak zijn in wat ze het beste kunnen.

2. Hoe is de Alchemy Stars-niveaulijst gemaakt?

Alchemy Stars-niveaulijst is gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen met elk personage. We hebben rekening gehouden met hun sterke en zwakke punten, speelstijl en hoe ze overeenkomen met andere personages in het spel.

3. Waarom zijn er vijf niveaus?

De vijf niveaus zijn S, A, B, C en D. Ze vertegenwoordigen de kracht van elk personage in het spel. Hoe hoger het niveau, hoe sterker dat specifieke personage is.

4. Waarom gebruiken spelers een tierlijst voor Alchemy Stars?

Niveaulijsten worden door veel spelers gebruikt omdat ze een eenvoudige manier bieden om te begrijpen hoe elk personage in het spel zich verhoudt tot de andere. Het kan je helpen betere beslissingen te nemen over wie je wanneer speelt. Bovendien kan het je een voordeel geven ten opzichte van je tegenstanders als ze niet op de hoogte zijn van de tierlijst.

5. Hoe vaak wordt deze lijst met Alchemy Stars-personages bijgewerkt?

Deze lijst met niveaus is niet statisch en wordt indien nodig bijgewerkt. We kunnen personages van verschillende niveaus toevoegen of verwijderen naarmate we meer met ze spelen en een beter begrip krijgen van hun sterke en zwakke punten.

6. Wie heeft deze Alchemy Stars-niveaulijst gemaakt?

Deze ranglijst is gemaakt door de professionele spelers van de Alchemy Stars. Ze hebben veel ervaring met het spel en hebben met alle personages gespeeld.

7. Welk niveau moet ik vermijden?

Je moet de D-laag vermijden. Als je wilt winnen, moet je een personage kiezen dat zich in een van de hogere niveaus bevindt.

8. Als we S-tier karakters gebruiken, zullen we dan altijd winnen?

Nee, je zult niet altijd winnen. Zelfs de beste spelers ter wereld kunnen verliezen van iemand die een personage van een lager niveau gebruikt. Het hangt allemaal af van je vaardigheden en hoe goed je het spel kent.

Bekijk meer: Dappere Negen Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Het vinden van het juiste personage voor je speelstijl is essentieel voor succes in Alchemy Stars. Gebruik deze lijst met niveaus als richtlijn om u te helpen de beste beslissingen te nemen over wie u in uw kaartspel wilt gebruiken. Onthoud dat hoe hoger het niveau, hoe sterker dat specifieke personage is.

We hopen dat je deze Alchemy Stars-niveaulijst nuttig vindt tijdens je reis door het spel. Denk eraan om het altijd als een gids te gebruiken en niet als evangelie. Als je vragen hebt over iets dat hierboven is genoemd, kun je hieronder een opmerking plaatsen, en we zullen ons best doen om ze voor je te beantwoorden!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.