Hoofd Tierlijst Anime Mania Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Anime Mania Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Anime Mania-niveaulijst (2022): beste personages 18 augustus 2022 Tierlijst | Gamen | Roblox
Oosten. Lezen: 6 minuten

Roblox is een van de meest populaire online gamingplatforms voor kinderen en tieners. Het is een door gebruikers gegenereerd platform met miljoenen games om uit te kiezen. Een van de meest populaire games op het platform is Anime Mania. Ons artikel van vandaag gaat over de Anime Mania-niveaulijst.

Anime Mania is een vechtspel waarbij spelers kiezen uit verschillende anime-personages en vechten tot de dood. Het spel is enorm populair en heeft veel spelers. Dit maakt het spel competitief, met spelers die op zoek zijn naar het beste personage om te vechten. Dat is waar de tier-lijst binnenkomt.

De personagelijst van Roblox Anime Mania is een rangschikking van de personages in het spel, van beste tot slechtste. Deze lijst is gebaseerd op de vechtvaardigheden, speciale bewegingen en algehele kracht van het personage. Als je nieuw bent in het spel of gewoon op zoek bent naar het beste personage om te spelen, dan is deze lijst iets voor jou.

Ook handig: LoL ARAM-niveaulijst (2022)

Inhoud

Anime Mania - Een snelle introductie

Roblox's Anime Mania is een game die op 23 januari 2021 is gemaakt door Anime Legend Studios. Het spel is geregisseerd en eigendom van Yakrus.

 Anime Mania - Een snelle introductie

In het spel reizen spelers door hun favoriete anime-universums en wissen ze golven van vijanden met als thema verschillende animes. Onderweg verzamelen ze personages uit die universums en ontgrendelen ze nieuwe. Spelers kunnen hun personage ook in een hoger level brengen om meer schade aan te richten en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. Anime Mania is sindsdien een van de meest populaire spellen op Roblox, met miljoenen keren gespeeld.

De belangrijkste valuta van het spel zijn edelstenen, en ze kunnen worden gebruikt om personages aan het begin van een wedstrijd of tussen rondes door te rollen als je het geluk hebt om er een paar te bemachtigen. Deze edelstenen zijn ook nodig om je personage naar een hoger niveau te tillen en om kamers zoals arena's te ontgrendelen waar spelers met hun teams strijden tegen andere door spelers gemaakte teams.

Roblox Anime Mania-niveaulijst (2022)

In dit competitieve tijdperk is het belangrijk om een ​​voorsprong te hebben op de concurrentie. Daarom hebben we deze Anime Mania-niveaulijst samengesteld om je te helpen het veld te domineren. Deze lijst is gebaseerd op zeldzaamheid, met de meest voorkomende anime onderaan en de zeldzaamste anime bovenaan. Dus of je nu een nieuwe speler bent of een ervaren speler, zorg ervoor dat je deze lijst in je voordeel gebruikt!

 Roblox Anime Mania-niveaulijst (2022)

De zeldzaamheid van de anime is gebaseerd op hoe vaak ze worden gevonden in het Anime Mania-spel.

  Mythisch : Deze anime zijn de zeldzaamste en moeilijkst te vinden in het spel. Ze zijn zeker de moeite waard als je ze in handen kunt krijgen! Legendarisch : Deze anime is erg moeilijk te verkrijgen, maar ze zijn de moeite meer dan waard. Als je een van deze aan je collectie kunt toevoegen, ben je de concurrentie voor! Bijzonder : Deze anime zijn iets gemakkelijker te vinden dan de legendarische, maar ze zijn nog steeds niet gebruikelijk. Als je er een kunt bemachtigen, heb je een groot voordeel! Ongewoon : Anime in deze categorie komt iets vaker voor dan de Rare, maar ze zijn nog steeds niet gemakkelijk te vinden. Mis je kans niet om er een te vangen! Gemeenschappelijk : Anime in deze categorie is de meest voorkomende van het stel. Je zult ze vrij vaak tegenkomen, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

De rangschikking van de personages gaat van de S+-laag naar de E-laag, waarbij de S+-laag de beste is en de E-laag de slechtste.

Anime Mania S+ Tierlijst (2022)

De absoluut beste personages in Anime Mania zijn moeilijk te vinden, maar zeker de moeite waard als je ze te pakken kunt krijgen. Je zult nooit verliezen of een close game hebben met een van deze. Als je het geluk hebt om er een te krijgen, zorg er dan voor dat je het verstandig gebruikt!

 Anime Mania S+ Tierlijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Pink Son Monkey Mythisch
Tengoku Mythisch
Slaperige Joe Mythisch
Volwassene weg Mythisch
Gek Mythisch
Hemelvaart Mythisch
God snelheid Mythisch
Indra Mythisch
Joenie Act 4 Mythisch
Dromer Mythisch
Meerderheid voor individu Mythisch
Mudra Six Sage Mythisch
Ashura Mythisch
Eerste Witte Beer Mythisch

Ook gerelateerd: Dead by Daylight Killers Tier List (2022)

Anime Mania S-niveaulijst (2022)

Deze karakters zijn het op één na beste ding. Ze zijn niet zo overmeesterd als de S+-laag, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Meestal win je of speel je een close game met deze anime. Deze zijn iets gemakkelijker te vinden dan de S+-laag, maar mis je kans niet!

 Anime Mania S-niveaulijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Yoshi Kira Legendarisch
Zark Legendarisch
Mast Legendarisch
Mudra Legendarisch
Gucci Legendarisch
Allemaal Machtig Legendarisch
wijze salie Legendarisch
Kind Boe Legendarisch
Humoristische Valentijn Legendarisch
nul Legendarisch
onaangenaam Legendarisch
Trolly Legendarisch
Ziekte Legendarisch
Hawkme Legendarisch

Anime Mania Een Tier-lijst (2022)

De personages in deze groep zijn goed, maar niet geweldig. Ze kunnen hun mannetje staan ​​in een gevecht, maar ze zijn niet de beste. Deze anime komen iets vaker voor dan de S- en S+-lagen, dus je hebt meer kans om ze te pakken te krijgen.

 Anime Mania Een Tier-lijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
witte Beer Legendarisch
Wankelen Legendarisch
Een klein beetje Legendarisch
Kuramika Legendarisch
Miso Legendarisch
Mochi Meester Legendarisch
Takashi Legendarisch
Tonoki Legendarisch
Hell Flame Legendarisch
Tamamoto Legendarisch
Dondergod Legendarisch
Zakainu Legendarisch
Ontwaakte Hitachi Legendarisch

Anime Mania B-niveaulijst (2022)

Personages in deze groep zijn bovengemiddeld, maar niet overheersend. Je kunt met deze anime winnen of een close game spelen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Als je op zoek bent naar een personage dat gemakkelijk te vinden is, zoek dan niet verder!

 Anime Mania B-niveaulijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Riyuu Legendarisch
Kentachi Legendarisch
Minatoes Legendarisch
Feniks Legendarisch
overgesleept Legendarisch
Lezuko Legendarisch
Inferno bevriezen Legendarisch
Naaktslak Salie Legendarisch

Anime Mania C-niveaulijst (2022)

Karakters in deze groep zijn gewoon gemiddeld. Ze zullen je niet helpen om te winnen of een close game te hebben met andere anime. Sterker nog, ze kunnen je zelfs de strijd verliezen. Als je op zoek bent naar iets gewoons, dan zijn deze karakters een goede optie.

 Anime Mania C-niveaulijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Veter Legendarisch
Weerman Legendarisch
Akita Bijzonder
Hanks Legendarisch
GOD Legendarisch
Alligator Bijzonder

Anime Mania D-niveaulijst (2022)

Personages in deze groep zijn onder het gemiddelde. Ze zijn je tijd of moeite niet waard. Sterker nog, je zou ze misschien zelfs willen vermijden. Deze anime zijn het gemakkelijkst te vinden, dus er is geen excuus om ze niet te hebben!

 Anime Mania D-niveaulijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Atika Bijzonder
Geconcentreerde Maruto Bijzonder
Coolnareff Bijzonder
Toekomstige Hogan Bijzonder
do do Bijzonder
Ondersteuning bij koeling Bijzonder
Commodore Bijzonder
Koud vuur Bijzonder
Weg Bijzonder
Grimmjoe Bijzonder
Joesuk Bijzonder
Jon Bijzonder
Onhandigheid Bijzonder
OK goed Bijzonder
Hitachi Bijzonder
Joenie Bijzonder
jongen losgeslagen Bijzonder
Visorded Echigo Bijzonder
Rits expert Bijzonder
Melidass Bijzonder
Shinjo Bijzonder
Smogger Bijzonder
Mandarijn Bijzonder
Tojaro Pujo Bijzonder
TS Fuffly Bijzonder
Bantai Echigo Ongewoon
Opgroeien Bijzonder

Anime Mania E-tierlijst (2022)

De slechtste personages in Anime Mania, deze anime zijn je tijd niet waard. Je zult bijna altijd verliezen of een heel close spel met ze spelen. Als u op zoek bent naar iets dat veel voorkomt en gemakkelijk te vinden is, hoeft u niet verder te zoeken!

 Anime Mania E-tierlijst (2022)
Anime Mania-personages Zeldzaamheid
Tandwiel 2e Fuffly Ongewoon
Godalomia Ongewoon
Kid Maruto Gemeenschappelijk
Kid Sakaki Gemeenschappelijk
Jongen Gemeenschappelijk
Laserbuik Ongewoon
Deku Ongewoon
Tiener Sakaki Ongewoon
Echigo Gemeenschappelijk
Fuffly Gemeenschappelijk
Maruto Ongewoon
Puryu Gemeenschappelijk
Zoon Aap Gemeenschappelijk
Scheiding Ongewoon
Bange Joe Ongewoon
Son Monkey SSJ Ongewoon
Steun Ongewoon
De mijne Gemeenschappelijk
Verdunner Gemeenschappelijk
Tiener Maruto Ongewoon
Trashura Gemeenschappelijk
Zolo Ongewoon

Controleer ook: Apex Legends Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tier list is een rangschikking van objecten, mensen of dingen op basis van hun waarde of kwaliteit. De term 'tier' verwijst meestal naar een niveau in een videogame, maar kan voor elk doel worden gebruikt. In de context van Anime Mania zou een tierlijst verschillende karakters rangschikken van beste naar slechtste.

2. Wat is het doel van een tierlijst?

Het doel van de lijst met niveaus is om een ​​nauwkeurige weergave te geven van het potentieel van elk personage in een gevecht. Als een ranglijst bijvoorbeeld Sailor Moon een betere score geeft dan Goku, dan weet de kijker dat Sailor-Moon in de meeste gevallen Goku zou verslaan als ze met elkaar vechten.

3. Hoe is de Anime Mania-niveaulijst gemaakt?

De tierlijst is gemaakt door personagegegevens uit de Anime Mania-game te verzamelen. Het wordt vervolgens genormaliseerd om ervoor te zorgen dat elke score even zwaar weegt bij het bepalen van de uiteindelijke volgorde van tekens binnen een enkele laag. De scores zijn ook aangepast voor moeilijkheidsgraad, dus het is gemakkelijker om te zien welke anime beter is dan andere, ongeacht hoeveel je ze speelt.

4. Welk niveau bevat de beste personages in het Anime Mania-spel?

Het S+-niveau is gereserveerd voor alleen de krachtigste anime die elk gevecht kan domineren. Met andere woorden, ze zijn het allerbeste van het beste!

5. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus voor Anime Mania bijgewerkt?

De Anime Mania-niveaulijst wordt bijgewerkt telkens wanneer een nieuw personage wordt uitgebracht of wanneer er een belangrijke wijziging in het spel plaatsvindt.

6. Hoe kan ik de Anime Mania-personageniveaulijst gebruiken?

Je kunt de Anime Mania-niveaulijst gebruiken om je te helpen beslissen welke personages je in de strijd wilt gebruiken. Je kunt het ook gebruiken om verschillende karakters te vergelijken en te zien hoe ze zich verhouden tot elkaar.

7. Welk niveau moet ik vermijden om wedstrijden te winnen?

Als je wedstrijden wilt winnen, moet je de E-laag vermijden. Dit zijn de slechtste personages in het spel en ze zullen bijna altijd verliezen of een heel hecht spel hebben met andere anime.

8. Wat is het verschil tussen de S- en S+-lagen?

Het verschil tussen de S- en S+-tiers is dat S+-tier anime veel krachtiger is dan S-tier anime. Ze kunnen elk gevecht gemakkelijk domineren en zijn de beste van het beste! Als je op zoek bent naar een personage dat zeker zal winnen, kies dan een S+ tier anime.

Bekijk meer: Valorant Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Anime Mania is een leuk en spannend spel dat gemakkelijk te spelen is. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren speelt; het gebruik van deze Roblox Anime Mania-niveaulijst zal je helpen de concurrentie te domineren! Zorg ervoor dat je het in je voordeel gebruikt en heb plezier!

Bedankt voor het lezen van dit bericht. Zorg ervoor dat je onze Anime Mania-personageniveaulijst bekijkt. We werken het elke keer bij als er een nieuwe update voor de game is, dus je bent altijd up-to-date!

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u hieronder een reactie achterlaten. We horen graag van onze lezers en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.