Hoofd ramen Apache installeren op Windows 7

Apache installeren op Windows 7

27 mei 2020 ramen
Oosten. Lezen: 2 minuten

Om de Apache HTTPD-webserversoftware op Windows 7 te installeren, moet u een aantal verschillende dingen doen.

 1. Download en installeer de Apache-software.
 2. Als u inhoud op andere computers in uw netwerk wilt weergeven, moet u poort 80-verkeer toestaan ​​via de Windows Firewall.
 3. Als u inhoud aan het publiek wilt aanbieden, moet u ook poort 80-verkeer door uw router toestaan ​​en naar de juiste machine leiden.

Inhoud

Apache downloaden en installeren

Op bezoek komen httpd.apache.org en kies ervoor om de software van een mirror te downloaden. Kies de nieuwste stabiele versie, tenzij je om wat voor reden dan ook een oudere nodig hebt. Download een van de Win32 Binary-releases (de ene wordt geleverd met Open SSL en de andere niet).

Apache voor Windows wordt geleverd als een zelf-installerend MSI-pakket. Voer het installatieprogramma uit, beantwoord de vragen die het stelt en u zult worden ingesteld met een basiswebserverconfiguratie op uw Windows 7-machine.

Op dit punt kunt u een webbrowser openen en naar de map http://localhost or http://127.0.0.1 and see a testing page letting you know that the server works. Place the content you wish to serve in the c:Program FilesApache Software FoundationApache[x.x]htdocs gaan.

Poort 80-verkeer toestaan ​​via Windows Firewall

Als u verzoeken wilt indienen vanaf een andere machine in uw netwerk, moet u de Windows-firewall configureren om die verbindingen toe te staan. In Windows 7 doet u dit door naar Start → Configuratiescherm → Systeem en beveiliging → Windows Firewall → Geavanceerde instellingen → Inkomende regels → Nieuwe regel te gaan. Maak een poortregel voor TCP via poort 80. Hier is een meer gedetailleerde beschrijving van het proces: .

Geef de regel een naam voor Apache.

Nu kunt u het IP-adres van uw server invoeren in de adresbalk van een webbrowser op een andere van uw computers en inhoud van Apache ophalen. Als u het lokale IP-adres van de Apache-machine niet weet, zijn er twee manieren om het te krijgen:

 1. Vanaf uw computer: Haal uw interne IP op vanaf de opdrachtprompt. Het zal waarschijnlijk beginnen met 192.168..
 2. Vanaf uw router: log in op het configuratiescherm van uw router en zoek een optie die u alle aangesloten clients laat zien. Op veel Linksys-routers kunt u een lijst met IP's verkrijgen uit de DHCP Clients-tabel.

Apache-verkeer via uw router toestaan

Als u inhoud aan het publiek wilt aanbieden, moet u Apache's poort 80-verkeer via uw router toestaan. Het proces om dit te doen is afhankelijk van de fabrikant van uw router. Als u een Linksys-router heeft, is het proces waarschijnlijk als volgt:

 1. Log in op het configuratiescherm van uw router.
 2. Ga naar Beveiliging.
 3. Schakel Anonieme internetverzoeken blokkeren uit.
 4. Klik op Opslaan.
 5. Ga naar Applicaties & Gaming.
 6. Voer de volgende informatie in:
  • Toepassing: Apache
  • Begin: 80
  • Einde: 80
  • Protocol: Beide
  • IP-adres: hetzelfde interne IP-adres dat u eerder hebt verkregen.
  • Vink Inschakelen aan.
 7. Klik op Opslaan.

Houd er rekening mee dat er risico's zijn verbonden aan het toelaten van de buitenwereld door de firewall van uw router. Als u iets verkeerd configureert, kunt u onbedoeld privé-informatie openbaar maken.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?