Hoofd Tierlijst Apex Legends Tier List (november 2022) Beste personages, wapens

Apex Legends Tier List (november 2022) Beste personages, wapens

 Apex Legends Tier List (2022): personages, wapens 17 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Apex Legends is een nieuwe game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een Battle Royale-game die vergelijkbaar is met Fortnite en PUBG, maar heeft zijn eigen unieke stijl. In deze blogpost bespreken we de Apex Legends-niveaulijst die je naar de beste personages en wapens in de game leidt.

Een tierlijst is een rangschikking van items of personages in een game op basis van hun kracht of effectiviteit. De beste items of karakters staan ​​bovenaan de lijst, terwijl de slechtste items of karakters onderaan staan.

De game heeft een diverse cast van personages. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden, sterke en zwakke punten die hen in alle opzichten uniek maken. Er is ook een breed scala aan wapens om uit te kiezen, waarbij elk wapen zijn eigen mogelijkheden en nadelen heeft.

Het is tijd om te kijken welke verschillende wapens en personages het beste bij jouw speelstijl passen. Deze lijst met personages en wapens van Apex Legends bevat alle opties in Apex Legends, zodat je kunt kiezen welke het beste voor jou werken!

Ook handig: Is Apex Legends platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Apex Legends - Een snelle introductie

Apex Legends is een gratis te spelen Battle Royale-game die op 4 februari 2019 door Respawn Entertainment is uitgebracht. De game is snel populair geworden en heeft nu miljoenen spelers. Het is ontwikkeld door hetzelfde team dat Titanfall heeft gemaakt, een ander zeer succesvol spel.

 Apex Legends - Een snelle introductie

In Apex Legends worden spelers in squadrons van drie geplaatst en op een eiland gedropt waar ze wapens en voorraden moeten zoeken om te overleven. Naarmate het spel vordert, wordt het speelbare gebied geleidelijk kleiner, waardoor spelers dichter bij elkaar komen totdat er nog maar één speler of team overeind blijft.

Arena-modus is een coöperatief spel voor drie spelers waarin spelers moeten samenwerken om verschillende doelen te bereiken en golven van vijanden te overleven. Het laatste team in leven wint de wedstrijd.

Er zijn in totaal 19 personages in Apex Legends met verschillende vaardigheden. Spelers kunnen personages kiezen die het beste bij hun stijl passen of mixen en matchen om het perfecte team voor elk speltype te creëren. Om je te helpen kiezen welke personages en wapens je wilt gebruiken, hebben we een Apex Legends-niveaulijst samengesteld. Laten we nu eens kijken wat het inhoudt!

Apex Legends-niveaulijst (2022)

Gamen is een populair tijdverdrijf, veel mensen besteden elke dag uren aan het spelen van videogames. De Apex Legends-niveaulijst kan gamers een duidelijke rangschikking geven van de beste opties in de game, zodat ze weten welke ze moeten gebruiken wanneer ze zich voorbereiden op de strijd.

De eerste stap is uitzoeken wat je wilt van je personages of wapens. Geef je de voorkeur aan snellere games met een focus op de actie? Of geef je de voorkeur aan tragere spellen waarbij strategie een grotere rol speelt in de uitkomst van elke wedstrijd? Als je eenmaal een idee hebt, wordt het veel gemakkelijker om te kiezen welke personages en wapens het beste bij jouw speelstijl passen.

De tierlijst van Apex Legends bevat 19 karakters en veel verschillende wapens die spelers kunnen gebruiken in Battle Royale-games. Deze opties zijn gerangschikt op basis van hun kracht en effectiviteit in het spel. De beste items of karakters staan ​​bovenaan de lijst, terwijl de slechtste items of karakters onderaan staan.

De rangschikking gaat van S-tier naar E-tier, waarbij S de beste is en E de slechtste. Een tier wordt beschouwd als een essentieel item of personage, terwijl BD-tiers waardevolle items zijn die spelers vaak kunnen gebruiken, afhankelijk van hun speelstijl.

Apex Legends Characters Tier List (2022)

Elk personage in Apex Legends heeft zijn eigen rol in het spel. Aanvallende personages zijn goed in het neerhalen van vijanden, Defensieve personages kunnen veel schade oplopen en zijn geweldig om posities vast te houden, Recon-personages verzamelen informatie over de vijand en hun omgeving, en Ondersteunende personages bieden genezing en verbeteringen aan bondgenoten.

 Apex Legends Characters Tier List (2022)

Het volgende is een lijst van elk personage in Apex Legends, samen met hun rol in het spel:

Apex Legends Characters S Tier List (2022)

Deze tierlijst is voor het beste van het beste. Als je wilt winnen, zijn dit de personages die je wilt gebruiken. Deze personages zijn geweldig in wat ze doen en zijn levensvatbaar in elke situatie. Ze zijn ook veelzijdig genoeg om het onder veel verschillende omstandigheden goed te doen.

 Apex Legends Characters S Tier List (2022)
Apex Legends-personages Rol
Bloedhond Verkennen
As Offensief
Gibraltar defensief

Ook gerelateerd: Valorant Tier-lijst (2022)

Apex Legends-personages Een tierlijst (2022)

Deze personages zijn erg goed in wat ze doen, maar niet zo effectief of veelzijdig als S-tier-personages. Het zijn echter nog steeds geweldige keuzes om te gebruiken in Battle Royale-games.

 Apex Legends-personages Een tierlijst (2022)
Apex Legends-personages Rol
reddingslijn Steun
bijtend defensief
Wraith Offensief
Walküre defensief
Ziener Offensief

Apex Legends Characters B Tier List (2022)

Deze karakters zijn goed, maar kunnen enkele zwakke punten hebben waarmee rekening moet worden gehouden. Ze kunnen nog steeds levensvatbaar zijn in de juiste situatie, maar spelers moeten rekening houden met hun sterke en zwakke punten bij het gebruik ervan.

 Apex Legends Characters B Tier List (2022)
Apex Legends-personages Rol
verkenner Verkennen
veel Steun
Wattson defensief
Wal defensief
Horizon Offensief
Octaan Offensief

Apex Legends-tekens C-tierlijst (2022)

Deze karakters zijn niet zo goed als die in hogere niveaus, maar ze kunnen onder de juiste omstandigheden nog steeds worden gebruikt. Spelers moeten zich bewust zijn van hun zwakke punten en proberen ze niet in een te moeilijke situatie te brengen.

 Apex Legends-tekens C-tierlijst (2022)
Apex Legends-personages Rol
Bangalore Offensief
Revenant Offensief
Lont Offensief
cryptovaluta Verkennen

Apex Legends-personages D-tierlijst (2022)

Deze karakters zijn niet erg goed en worden niet aanbevolen voor gebruik in Battle Royale-spellen. Dit zijn de ondergemiddelde tekens die u indien mogelijk wilt vermijden.

 Apex Legends-personages D-tierlijst (2022)
Apex Legends-personages Rol
Maggie Steun

Apex Legends-personages E-tierlijst (2022)

Deze karakters zijn de slechtste in het spel en mogen onder geen enkele omstandigheid worden gebruikt. Ze bieden spelers heel weinig en kunnen wedstrijden vaak moeilijker maken dan nodig is.

 Apex Legends-personages E-tierlijst (2022)
Apex Legends-personages Rol
Luchtspiegeling Offensief

Apex Legends-wapenniveaulijst (2022)

Elk wapen in Apex Legends heeft zijn eigen kracht en doel. Sommige bieden veel schade maar weinig bereik of munitie. Anderen kunnen een grote nauwkeurigheid en stabiliteit hebben, maar over het algemeen niet veel uithalen. Het volgende is een lijst van elk wapen in het spel en de rangorde.

 Apex Legends-wapenniveaulijst (2022)

Apex Legends Best Assault Tier List (2022)

Aanvallen zijn de beste wapens in het spel en bieden grote schade, bereik, stabiliteit en munitie. Dit zijn zeer veelzijdige pistolen die onder veel verschillende omstandigheden met goede resultaten kunnen worden gebruikt. Sommige wapens hebben ook een extra voordeel dat hun effectiviteit in de strijd verbetert; ze worden in de S-laag geplaatst.

 Apex Legends Best Assault Tier List (2022)
Laag Apex Legends AR
S R-301 karabijn
EEN G7-verkenners
B Hemlok, 30-30 Repeater, VK-47 Flatline
C
D

Controleer ook: Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Apex Legends beste pistoollaaglijst (2022)

Pistolen doen misschien niet zoveel schade als aanvalsgeweren of hebben veel rondes per magazijn, maar ze maken dit goed met grote nauwkeurigheid en stabiliteit. Ze zijn veelzijdig genoeg om in veel verschillende spelmodi te worden gebruikt, geven spelers de mogelijkheid voor een secundair wapen in plaats van een explosief, en kunnen ook op grote afstand schade aanrichten.

 Apex Legends beste pistoollaaglijst (2022)
Laag Apex Legends-pistolen
S
EEN Wingman
B
C RE-45 Auto
D P2020

Apex Legends beste shotgun-niveaulijst (2022)

Shotguns zijn goede wapens om te hebben, maar zijn niet altijd de beste keuze. Ze hebben veel kracht op korte afstand en kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt; ze bieden echter niet veel afstand of nauwkeurigheid, wat hun algehele levensvatbaarheid beperkt.

 Apex Legends beste shotgun-niveaulijst (2022)
Laag Apex Legends jachtgeweren
S
EEN Vredestichter
B EVA-8 Auto
C Mastiff
D Mozambique

Apex Legends Beste Sniper Tier-lijst (2022)

Snipers zijn geweldige langeafstandswapens die ook een extraatje hebben waardoor ze zeer effectief zijn in gevechten van dichtbij. Ze zijn perfect om vijanden van een afstand neer te halen, maar kunnen ook worden gebruikt om spelers uit te schakelen die zich niet bewust zijn of te dichtbij voor comfort.

 Apex Legends Beste Sniper Tier-lijst (2022)
Laag Apex Legends Snipers
S Kraber
EEN
B Charge geweer, handboog
C Sentinel
D

Apex Legends Beste LMG's Tier List (2022)

LMGS, of lichte machinegeweren, zijn de beste wapens in het spel om vijanden snel en gemakkelijk uit te schakelen. Ze hebben veel rondes per magazijn, richten veel schade aan en hebben een extraatje waardoor ze zeer nauwkeurig zijn, zelfs tijdens het bewegen.

 Apex Legends Beste LMG's Tier List (2022)
Laag Apex Legends LMG's
S Rampage, M600 Spitfire
EEN L-Star
B Toewijding
C
D

Apex Legends Beste SMG's Tier List (2022)

SMGS, of machinegeweren, zijn de beste wapens in het spel voor gevechten van dichtbij. Ze hebben een hoge vuursnelheid, bieden een geweldige heupvuurnauwkeurigheid en kunnen worden gebruikt om vijanden snel uit te schakelen, zelfs op middellange afstand.

 Apex Legends Beste SMG's Tier List (2022)
Laag Apex Legends SMG's
S Dynamo, sluiper
EEN Gebruikt, R-99
B Dynamo SMG
C
D

Bekijk meer: Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een rangorde?

Niveaurangschikkingen worden gebruikt om de verschillende personages in het spel in groepen te plaatsen op basis van hun algemene sterke en zwakke punten. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om te zien hoe goed bepaalde personages het doen tegen anderen in de strijd.

2. Waarom de Apex Legends-laaglijst gebruiken?

Apex Legends-niveaulijsten kunnen spelers helpen bij het kiezen van de beste personages en wapens voor elke spelmodus, het vinden van nieuwe strategieën om te gebruiken in de strijd en het begrijpen van de sterke en zwakke punten van elk personage en wapen. Ze zijn een waardevol hulpmiddel voor elke speler die zijn vaardigheden wil verbeteren en meer wedstrijden wil winnen.

3. Hoe vaak wordt de lijst met karakterlagen van Apex Legends bijgewerkt?

De Apex Legends-niveaulijsten worden regelmatig bijgewerkt met elke nieuwe update om spelers een nauwkeurig beeld te geven van hoe personages en wapens zich verhouden tot anderen. Ze kunnen in toekomstige updates enigszins veranderen, maar voor nu lijkt dit een behoorlijk solide ranglijst van alle 19 personages die momenteel beschikbaar zijn in een Battle Royale.

4. Wat is het beste wapen in Apex Legends?

De S-tier wapens zijn de beste in het spel en bieden veel schade, goed bereik, stabiliteit en een extra voordeel.

5. Wat is het slechtste wapen in Apex Legends?

De D-tier wapens zijn de slechtste in het spel en bieden weinig schade, slecht bereik, stabiliteit en hebben geen extra voordelen.

6. Waarom gebruiken spelers Apex Legends-wapenniveaulijsten?

Apex Legends-niveaulijsten helpen spelers bij het kiezen van de beste personages en wapens voor elke spelmodus, het vinden van nieuwe strategieën om te gebruiken in de strijd en het begrijpen van de sterke en zwakke punten van elk personage en wapen. Ze zijn een waardevol hulpmiddel voor elke speler die zijn vaardigheden wil verbeteren en meer wedstrijden wil winnen.

7. Wie heeft de Apex Legends-tierlijst gemaakt?

De lijst met Apex Legends-niveaus is gemaakt door een team van experts die de game sinds de lancering hebben gespeeld. Ze hebben een schat aan ervaring en kennis over alles wat met Apex Legends te maken heeft, en dat hebben ze goed gebruikt bij het maken van deze ranglijst.

8. Betekent S-tier overwinning?

Nee, niet noodzakelijk. S-tier betekent dat het personage of wapen erg sterk is en veel voordelen biedt in de strijd. Er zijn echter geen garanties in Apex Legends, en zelfs de beste personages en wapens kunnen worden uitgeschakeld door geluksschoten of ervaren spelers die lagere personages gebruiken.

Ook handig: LoL: Wild Rift-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Apex Legends-niveaulijst kan een waardevol hulpmiddel zijn voor spelers die hun vaardigheden willen verbeteren en meer wedstrijden willen winnen. Het biedt een nauwkeurig beeld van de sterke en zwakke punten van elk personage en wapen in het spel, dus zorg ervoor dat je het in je voordeel gebruikt!

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten, en we zullen proberen ze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?