Hoofd Tierlijst Arena of Valor Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Arena of Valor Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 Arena of Valor Tier List (2022) Beste helden gerangschikt 16 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je wilt domineren in Arena of Valor, heb je een sterke teamsamenstelling nodig. De beste manier om een ​​krachtig team op te bouwen, is door helden te kiezen die goed samenwerken. In deze blogpost bespreken we de beste en slechtste helden voor je team op basis van de Arena of Valor-niveaulijst.

Het spelen van games zoals Arena of Valor kan overweldigend zijn voor nieuwkomers, omdat de game een groot aantal speelbare helden bevat, elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke helden het waard zijn om in te investeren en regelmatig te gebruiken.

De Arena of Valor-heldenlijst is een complete gids voor de beste helden in het spel. Het is gebaseerd op hoe goed elke held presteert in gevechten, evenals op hun algehele bruikbaarheid. Het zal je helpen een sterk team op te bouwen dat elke uitdaging aan kan.

Ook handig: Marvel Future Revolution-niveaulijst (2022)

Inhoud

Arena of Valor - Een snelle introductie

Uitgebracht in oktober 2016 in Noord-Amerika, Arena van Valor (AOV) is de nieuwste mobiele MOBA-game die op de markt komt. Het is gemaakt door Tencent Games en is gebaseerd op hun populaire pc-titel, League of Legends. AOV heeft al enorm veel succes gezien in andere delen van de wereld, zoals China en Europa. De game is gratis te downloaden en te spelen, met in-game aankopen.

 Arena of Valor - Een snelle introductie

Het spel is een vijf-tegen-vijf gevechtsarena waarin teams van spelers tegen elkaar strijden om te zien wie de meeste vijandelijke torens kan vernietigen en uiteindelijk de vijandelijke basis kan neerhalen. Spelers besturen een van de meer dan 40 verschillende helden, elk met hun eigen unieke vaardigheden. De game is sterk teamgebaseerd, dus het is belangrijk om de juiste helden voor je squadron te kiezen.

Het doel van het spel is om de vijandelijke basis te vernietigen. Om dit te doen, moet je eerst hun torens neerhalen. Torens zijn belangrijke verdedigingswerken die aan de randen van de kaart te vinden zijn. Er zijn drie rijstroken in AOV: boven, midden en onder. De banen lopen loodrecht op elkaar, met de basis in het midden. Elke baan heeft twee torens en een remmer.

De remmers zijn belangrijk omdat ze het vijandelijke team ervan weerhouden hun volgelingen te respawnen. Als je alle drie de remmers kunt uitschakelen, zullen de volgelingen van je team beginnen te spawnen in de vijandelijke basis, wat het een stuk gemakkelijker maakt om naar voren te duwen en de uiteindelijke structuur neer te halen.

Arena of Valor-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een lijst die items, mensen of teams rangschikt in volgorde van superioriteit of minderwaardigheid. Het doel van een tierlijst is om een ​​momentopname te geven van de huidige staat van het spel, zodat spelers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over waar ze naartoe moeten werken.

 Arena of Valor-niveaulijst (2022)

Arena of Valor is niet anders. Om je te helpen de beste beslissingen te nemen voor je team, hebben we een lijst samengesteld met alle helden die momenteel beschikbaar zijn in de game. Er zijn veel voordelen van de Arena of Valor-niveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het spelers helpen bepalen welke helden ze zouden moeten spelen. Als je de gerangschikte ladder wilt beklimmen, dan is het belangrijk om de sterkste helden te spelen.
 • Ten tweede kan een tierlijst spelers helpen de meta van het spel te begrijpen. Door de meta te begrijpen, kunt u werken aan het tegengaan van deze strategieën en uw winkansen vergroten.
 • Ten slotte kan een tierlijst nieuwe spelers helpen het spel te leren. Door te zien welke helden hoog op de lijst staan, kunnen ze beginnen te begrijpen welke het populairst zijn en waarom. Dit geeft ze een goede basis om vanuit te werken terwijl ze meer over het spel leren.

De ranglijst van Arena of Valor-helden is verdeeld in 6 niveaus. Variërend van S tot E. S is de sterkste en E de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de lijst met niveaus:

Arena of Valor S Tier-lijst (2022)

De S-laag bestaat uit de sterkste helden in het spel. Ze zijn meestal goed afgerond en kunnen in verschillende situaties worden gespeeld. Als je op zoek bent naar een sterke held om aan je team toe te voegen, dan zijn dit degenen die je wilt spelen.

 Arena of Valor S-niveaulijst
karakters Rol Klas
Teemee Roamer Steun
Oprecht midden Magiër
Irak midden Magiër
Lorion midden Magiër
Laurie midden Magiër
paars Abyssale Draak Scherpschutter
Zip Roamer Steun
Rector Donkere slachter Strijder
Ryoma Jungler Strijder

Ook gerelateerd: Girls X Battle 2 Tier-lijst (2022)

Arena of Valor A Tier-lijst (2022)

Het A-niveau bestaat uit helden die erg sterk zijn en in verschillende situaties kunnen worden gespeeld. Ze kunnen echter zwakker zijn dan de helden in de S-laag. Als je op zoek bent naar helden die schade kunnen aanrichten en tegelijkertijd het spel kunnen domineren, dan is dit niveau geschikt voor jouw speelstijl.

 Arena of Valor A Tier List
karakters Rol Klas
In het bloed Donkere slachter Strijder
Rouie Roamer Steun
Quillen Jungler Sluipmoordenaar
Krixi midden Magiër
Ignis midden Magiër
Wonder Woman Roamer Strijder
Yorn Abyssale Draak Scherpschutter
Kriknak Jungler Sluipmoordenaar
Thane Roamer Tank
De stad Abyssale Draak Scherpschutter
Maloch Roamer Strijder
Paine midden Sluipmoordenaar
Verwachten midden Magiër
Murad Jungler Sluipmoordenaar
Xeniel Roamer Tank
BES midden Magiër
Hayate Abyssale Draak Scherpschutter
Hij Donkere slachter Strijder
Een keer midden Magiër
Nakroth Jungler Sluipmoordenaar
Voorteken Donkere slachter Strijder
Lumburr Roamer Steun

Arena of Valor B Tier-lijst (2022)

De B-laag bestaat uit helden die sterk zijn in bepaalde situaties, maar zwakker dan de helden in de A-laag. Dit zijn de gemiddelde helden in het spel. Als je op zoek bent naar een goed afgerond team, dan kunnen deze helden een geweldige aanvulling zijn op je opstelling.

 Arena of Valor B Tier-lijst
karakters Rol Klas
Natalya midden Magiër
Florentijns Donkere slachter Strijder
Grakk Roamer Tank
Cresht Roamer Tank
Het staat in brand midden Magiër
Arthur Donkere slachter Strijder
Brunhilda Abyssale Draak Scherpschutter
Superman Donkere slachter Strijder
Lu Bu Donkere slachter Strijder
Airi Donkere slachter Sluipmoordenaar
Chaugnar Roamer Steun
Tel'Annas Abyssale Draak Scherpschutter
Slimz Abyssale Draak Scherpschutter
Mina Roamer Tank
Preyta midden Magiër
Wukong Jungler Sluipmoordenaar
Liliana midden Magiër
Fennik Jungler Scherpschutter
Vlinder Jungler Sluipmoordenaar
Kil'Groth Donkere slachter Strijder
Eland'orr Jungler Scherpschutter

Arena of Valor C Tier-lijst (2022)

De C-laag bestaat uit de onder het gemiddelde helden in het spel. Deze helden zijn meestal niche-keuzes en kunnen alleen in specifieke situaties worden gespeeld. Als je op zoek bent naar een held om een ​​specifieke rol in je team te vervullen, dan zijn dit degenen die je wilt spelen.

 Arena of Valor C-niveaulijst
karakters Rol Klas
de moeder Abyssale Draak Scherpschutter
Qi Donkere slachter Strijder
Ilumia midden Magiër
Allain Donkere slachter Strijder
Thorne Abyssale Draak Scherpschutter
Zanis Jungler Strijder
Elsa Abyssale Draak Scherpschutter
Rourke Jungler Strijder
Zill Jungler Magiër
Aan de rechterkant Donkere slachter Strijder
Leeg midden Magiër
Roxie Donkere slachter Tank
Omega Roamer Tank
De grappenmaker Abyssale Draak Scherpschutter
Helder Jungler Sluipmoordenaar
een genezer midden Magiër
Valhein Abyssale Draak Scherpschutter
Zephys Jungler Strijder

Arena of Valor D Tier-lijst (2022)

De D-laag bestaat uit de zwakste helden in het spel. Deze helden zijn typisch situationele keuzes en kunnen alleen in specifieke situaties worden gespeeld. Dit zijn de spelers die je moet opstellen als je op zoek bent naar een held om een ​​bepaalde positie in je team in te vullen.

 Arena of Valor D Tier-lijst (2022)
karakters Rol Klas
Azzen'Ka midden Magiër
Enzo Jungler Sluipmoordenaar
Max Donkere slachter Tank
D'Arcy Jungler Magiër
Diaochan midden Magiër
Astrid Donkere slachter Strijder
Schot Donkere slachter Strijder

Arena of Valor E Tier-lijst (2022)

De E-laag bestaat uit de slechtste helden in het spel. Je moet voorkomen dat je deze helden speelt, tenzij je een zeer ervaren speler bent. Deze helden zijn typisch situationeel en vereisen veel vaardigheid om goed te spelen.

 Arena of Valor E Tier-lijst (2022)
karakters Rol Klas
direct Donkere slachter Tank
Geldig midden Magiër
Errol Donkere slachter Strijder
Arduin Donkere slachter Strijder

Controleer ook: Call of Duty Warzone Gun Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Arena of Valor-niveaulijst?

Arena of Valor-niveaulijst is een lijst die elke held in het spel rangschikt op basis van hun sterke en zwakke punten. Het doel van de Arena of Valor-niveaulijst is om een ​​duidelijke en gemakkelijk te begrijpen gids te bieden voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren spelers die nieuwe helden willen uitproberen.

2. Hoe vaak wordt de AOV-tierlijst bijgewerkt?

De AOV-niveaulijst wordt regelmatig bijgewerkt wanneer nieuwe helden worden uitgebracht en wijzigingen in de game worden aangebracht.

3. Welke factoren beïnvloeden de rangorde van helden?

De rangorde van helden is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder hun kracht, bruikbaarheid en hoe goed ze samenwerken met andere helden in je team.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over de Arena of Valor-heldenlijst?

De Arena of Valor-heldenlijst kan je helpen kiezen welke helden je wilt spelen om jezelf de beste kans te geven om gevechten te winnen in Arena of Valor.

5. Wat is het A-niveau in de lijst met niveaus voor Arena of Valor?

Een laag is een van de beste niveaus, helden in deze laag zijn extreem krachtig en nuttig in bijna elke situatie. Hoewel niet zo sterk als de S-laag.

Bekijk meer: Monster Rancher 2 Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Arena of Valor een geweldige game waar spelers van alle niveaus van kunnen genieten. We hopen dat dit artikel over de 'Arena of Valor-niveaulijst' je heeft geholpen om de huidige Arena of Valor-meta beter te begrijpen en dat je een geweldige tijd hebt met het spelen van het spel!

Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. En bekijk zeker ook onze andere artikelen voor meer tips en strategieën om je gameplay te verbeteren. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.