Hoofd Tierlijst Arknights Tier List (november 2022) Beste operators gerangschikt [bijgewerkt]

Arknights Tier List (november 2022) Beste operators gerangschikt [bijgewerkt]

 Arknights Tier List (2022): beste operators [bijgewerkt] 9 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

De rage van gamen stijgt met de introductie van Arknights. De game wordt snel een favoriet onder gamers met zijn boeiende gameplay en prachtige graphics.

Arknights is een spel met veel verschillende helden waaruit je kunt kiezen. Sommige zijn krachtiger dan andere, en sommige werken beter in bepaalde situaties. Daarom hebben we deze Arknights-niveaulijst gemaakt.

Dit artikel geeft onze mening over de beste operators om te gebruiken op basis van hun capaciteiten en statistieken. Het bevat een handige gids met de vaardigheden van elke held, zodat je kunt beslissen welke het beste bij jouw speelstijl past!

Een tierlijst is een lijst die de status van een bepaald item, speler of team in competitieve games rangschikt. De lijst met operators van Arknights helpt je te bepalen welke personages het beste bij je tactiek en strategie passen. Als het spel nieuw voor je is, gebruik dan deze lijst als richtlijn bij het kiezen van welke held je wilt spelen.

Ook handig: MCOC - Marvel Contest of Champions Tier List (2022)

Inhoud

Arknights - Een snelle introductie

Arknights is een gratis te spelen mobiele torenverdedigingsgame waarin je je kennis van de zwakke en sterke punten van de vijand gebruikt om ervoor te zorgen dat ze hun doel niet bereiken. Je speelt als een Arknights-commandant en vecht om je land te verdedigen.

 Arknights - Een snelle introductie

Er zijn twee soorten gameplay: verdedigingsmodus, waarin je een basis hebt die de vijand probeert te vernietigen, en infiltratiemodus, waarin je elke vijandelijke basis aanvalt voor buit of gewoon omdat ze er zijn. Je doel in beide modi is hetzelfde: je mensen redden.

Arknights is een spel waarin je je vaardigheden en strategie kunt gebruiken om het andere team te verslaan. Er zijn tal van verschillende helden waaruit je kunt kiezen, met sommige krachtiger dan andere. Daarom hebben we deze Arknights-niveaulijst gemaakt die elk personage rangschikt op basis van hun vaardigheden en statistieken.

Dus laten we zonder verder oponthoud aan de slag gaan met de tierlijst.

Arknights Tier List (2022): Beste operators

Niveaulijsten zijn een gebruikelijke manier voor spelers om de relatieve sterktes van eenheden, items of andere aspecten van een spel te communiceren. De ranglijst van Arknights is een classificatiesysteem dat bestaat uit vijf niveaus:

 Arknights Tier List (2022): Beste operators

Tier S > Tier A > Tier B > Tier C > Tier D

Niveau S : Deze laag wordt als de beste beschouwd en bevat eenheden die de meeste bedreigingen aankunnen. Een eenheid met deze statistieken kan bijvoorbeeld een AOE-aanval (gebied van effect) hebben die in alle richtingen schade kan aanrichten of in staat is tot extreem hoge schade-aanvallen.

Dit personage is een goede keuze als je tegenstander weinig of geen fiches heeft.

Niveau A : Deze laag wordt als de op één na beste beschouwd en bevat eenheden die de meeste bedreigingen met moeite aankunnen, maar enkele zwakke punten hebben. Dit personage kan bijvoorbeeld slechts in één richting worden aangevallen of zes aanvalsrondes per lading in plaats van acht zoals andere personages.

Dit personage is een goede keuze als je tegenstander weinig counters heeft, maar deze eenheden zijn op de lange termijn niet zo sterk.

Niveau B : Dit niveau wordt als gemiddeld beschouwd en omvat eenheden die bedreigingen aankunnen, maar zwakke punten hebben waardoor ze kwetsbaar zijn om gemakkelijk te worden verslagen. Deze eenheid mag bijvoorbeeld slechts matige schade aanrichten of een aanval hebben die slechts op één kant is gericht.

Dit personage is een goede keuze als je tegenstander weinig of geen counters heeft, maar het zal moeilijk zijn om met deze eenheden te winnen van sterke tegenstanders.

Niveau C : Dit niveau wordt als onder het gemiddelde beschouwd en omvat eenheden die het best in staat zijn om de meeste bedreigingen aan te pakken, maar enkele zwakke punten hebben. Deze eenheid kan bijvoorbeeld een matig aantal rondes hebben om aan te vallen of een upgrade nodig hebben voordat hij sterk genoeg wordt.

Dit personage is een goede keuze als je tegenstander weinig counters heeft en deze eenheden op de lange termijn niet zo sterk zijn, maar het zal moeilijk voor ze zijn om te winnen van sterkere tegenstanders met andere helden.

Niveau D : Deze laag wordt als zwak beschouwd en bevat eenheden die slechts enkele bedreigingen aankunnen. Dit apparaat kan bijvoorbeeld weinig schade hebben of een upgrade vereisen voordat het veel kan doen.

Wielen - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt elke caster op basis van hun vaardigheden, statistieken en de moeilijkheidsgraad om ze te verkrijgen.

 Wielen - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Ifrit, Mostima, Carneool, Ceobe, Dusk, Eyjafjalla
EEN Klik, Leonhardt, Mint, Skyfire, Amiya, Absint, Bijenwas, Gypsy
B Lava the Purgatory, Skyfire, Leizi, Greyy, Haze, Passenger
C Steward, Tomimi, Lava, Nachtmerrie, Lava
D Durin, 12F

Ook gerelateerd: Illusion Connect Tier-lijst (2022)

Verdedigers - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de verdedigers in het spel op basis van hun statistieken en hun nut. Op basis van de huidige staat van Arknights zijn dit de verdedigers van goed naar slecht.

 Verdedigers - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Liskarm, Mudrock, Nian, Saria, Blemishine, Eunectes, Hoshiguma
EEN Cuora, Nearl, Vulcan, Asbest, Bison, Croissant
B Heavyrain, Hung, Matterhorn, Bubble, Blitz, Dur-Nar, Gummy
C Vest, Spot, Beagle
D zwarte hoorn

Bewakers - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de bewakers in het spel van sterk naar zwak, op basis van hun verschillende eigenschappen, namelijk HP, pantser en bewegingssnelheid.

 Bewakers - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S SilverAsh, Skadi, Spectre, Surtr, Thorns, Blaze, Ch'en, Hellagur, Lapland, Mountain
EEN Flint, Franka, Indra, Utage, Whislish, Aesthesia, Ironscarpe, Bibeak, Drill
B Melantha, Mousse, Savage, Sideroca, Cutter, Estelle, Flamebringer, Frostleaf, Jackie, Matoimaru, Arene, Beehunter, Conviction,
C Popukar, Swire, Castle-3, Middernacht
D Dobermann

Medics - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de medici in het spel van beste naar slechtste op basis van hun verschillende eigenschappen, namelijk HP en genezende kracht.

 Medics - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Stilte, Warfarine, Kal'tsit, Shining
EEN Parfumeur, Ptilopsis, Whisperain, Ceylon, Nightingale
B Mirre, Sussurro, Tuye, Breeze, Folinic, Gavial
C Lancet-2, Ansel, Hibiscus
D

Snipers - Arknights-niveaulijst (2022)

Deze lijst rangschikt de sluipschutters in het spel van sterk naar zwak, op basis van hun verschillende eigenschappen, namelijk pantser en schade.

 Snipers - Arknights-niveaulijst (2022)
Laag Arknights-operators
S Rosa, Rosmontis, Schwarz, W, Archetto, Exusiai, Meteoriet
EEN Greythroat, Pinecone, Platinum, Provence, Andreana, Ash, Blue Poison, Firewatch
B Mei, Sesa, Shirayuki, Toddifons, Vermeil, Aciddrop, Aosta, April, Executeur
C Jessica, Kroos, Meteor, Ambriel, Katapult
D Rangers, Adnachiel

Specialisten - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de specialisten in het spel van sterk naar zwak, op basis van hun verschillende eigenschappen, namelijk HP en Attack.

 Specialisten - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Projekt Red, Weedy, Gladiia, Aak, Phantom
EEN Kafka, Manticore, Mizuki, Mr. Nothing, Robin, Waai Fu, Cliffheart, Ethan, FEater, Frost, Gravel, Jaye
B Snowsant, Shaw, Rope
C THRM-EX
D

Supporters - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de supporters in het spel van beste naar slechtste. Ze worden gesorteerd op verschillende factoren, zoals statistieken, kosten en vaardigheden.

 Supporters - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Scène, Shamare, Suzuran, Angelina, Magallan
EEN Sora, Skadi het bedervende hart, Glaucus, Istina, Mayer, Pramanix
B Podenco, Tsukinogi, Deepcolor
C Orchidee, Earthspirit
D

Controleer ook: Grote Summoners-rijlijst (2022)

Vanguards - Arknights Tier List (2022)

Deze lijst rangschikt de voorhoede in het spel van sterk naar zwak, op basis van hun verschillende eigenschappen, namelijk Armor en Attack.

 Vanguards - Arknights Tier List (2022)
Laag Arknights-operators
S Myrtle, Saga, Siege, Doedelzak, Elysium
EEN Vigna, Zima, Reed, Texas
B Granen, Straatveger, Sleutel, Koerier
C Pluim, Vanille, Bonenstengel, Fang
D Verschillend

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tier list is een ranglijst van welke karakters het beste zijn voor verschillende rollen in het spel, zoals verdedigen of aanvallen. Het helpt spelers te begrijpen welke eenheden de beste keuze zijn voor verschillende behoeften.

2. Hoe maken we een tierlijst?

De eenheden worden tegen elkaar gerangschikt op basis van hun verschillende statistieken, zoals bepantsering en aanval. Ze worden vervolgens toegewezen aan niveaus op basis van hoe ze zich verhouden tot andere eenheden in het spel.

3. Waarom hebben Arknights tiers?

Niveaulijsten worden gebruikt om spelers te helpen de beste eenheden voor bepaalde rollen te begrijpen. Als je bijvoorbeeld een verdediger nodig hebt met een hoge HP en een lage bewegingssnelheid, dan zou je deze lijst met niveaus gebruiken om te zien welke verdedigers aan dat criterium voldoen. Deze informatie zal nuttig zijn bij het beslissen hoe u uw volgende spel Arknights gaat spelen.

4. Hoe gebruik ik de Arknights-tierlijst?

De lijsten zijn gesorteerd op verschillende factoren. Je kunt deze niveaus gebruiken om de Arknights-operators te vinden die je nodig hebt voor je volgende spel, op basis van de rol die het zal spelen en welke eenheden op dit moment het meest geschikt zijn voor die rol.

5. Wie is de beste eenheid in Arknights?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. De beste eenheid in Arknights hangt af van welke rol je zoekt en welke eenheden momenteel het sterkst zijn. Een sluipschutter kan bijvoorbeeld de beste eenheid zijn tegen gepantserde tegenstanders, maar een hospik kan beter zijn tegen ongepantserde.

6. Wat is het doel van een Arknights-operatorlaaglijst?

Niveaulijsten worden gebruikt om spelers te helpen begrijpen welke eenheden de beste keuze zijn voor verschillende rollen in het spel. Ze kunnen ook worden gebruikt als een gids om te begrijpen hoe elke eenheid zich verhoudt tot andere in termen van statistieken en vaardigheden. Deze informatie kan spelers helpen betere beslissingen te nemen over hun strategie voor toekomstige games.

7. Hoe vaak veranderen tierlijsten?

De eenheden in het spel veranderen regelmatig, dus de lijst met Arknights-niveaus zal in de loop van de tijd ook veranderen. De veranderingen kunnen klein of groot zijn, afhankelijk van hoe de eenheden in het spel zijn veranderd.

8. Welk niveau moet ik vermijden?

De D-laag is de laagste laag op de Arknights-laaglijst. Deze eenheden worden niet aanbevolen voor gebruik in de meeste situaties. Dus, als je kunt, vermijd het gebruik ervan.

9. Gebruikt een tierlijst voor Arknights vals spelen?

Nee, het gebruik van een tierlijst is geen bedrog. Het is gewoon een manier om een ​​idee te krijgen welke eenheden het beste zijn voor verschillende rollen in het spel.

Bekijk meer: League of Legends Nexus Blitz-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De ranglijst van Arknights zou je moeten helpen om de beste operators voor verschillende rollen in je spel te vinden. Je kunt deze niveaus en ranglijsten gebruiken om beter te begrijpen welke eenheid het meest geschikt is voor een bepaalde rol of hoe deze zich verhoudt tot andere eenheden op deze lijst.

De informatie die hier te vinden is, zou nuttig moeten zijn bij het beslissen welk personage je de volgende keer moet spelen als je Arknights, de gratis te spelen mobiele torenverdedigingsgame, speelt. Mocht je vragen hebben, kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen en staat je vraag daar niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.