Hoofd Tierlijst Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden

Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden

 Battle Night: Cyberpunk Tier List (2022) Beste helden 28 juli 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een fan bent van de Battle Night-serie, moet je deze lijst met niveaus eens bekijken! We hebben alle personages in het spel gerangschikt op basis van hun capaciteiten en hoe ze het tegen elkaar opnemen.

De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.

Of je nu net begint of al een pro bent, deze lijst met niveaus voor Battle Night: Cyberpunk helpt je bij het kiezen van het beste personage voor je volgende wedstrijd. Het hebben van de juiste karakters in je team kan het verschil maken in een hechte wedstrijd. Dus bekijk de Battle Night-tierlijst en zorg ervoor dat je het juiste team voor de klus hebt!

Ook handig: Figuur Fantasy Tier List (2022)

Inhoud

Battle Night: Cyberpunk - Een snelle introductie

Battle Night: Cyberpunk-RPG is een mobiele Android-game waarin teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen in een strijd op leven en dood. Het spel is eenvoudig te spelen, maar moeilijk te beheersen; de overwinning hangt af van je vermogen om met je teamgenoten samen te werken en strategische beslissingen te nemen over welke personages je wanneer moet gebruiken.

 Battle Night Cyberpunk - Een snelle introductie

Het doel van het spel is om de spelers van het andere team en uiteindelijk hun basis te doden. Er zijn twee manieren om dit te bereiken: door spelers te doden of de basis te vernietigen. Spelers kunnen op verschillende manieren worden gedood, waaronder geraakt worden door een explosief, van een richel vallen of vast komen te zitten in een val.

De gameplay is snel en intens, dus het is belangrijk om de juiste keuzes te maken over welke personages je wilt gebruiken. Dit is waar de Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst binnenkomt.

Battle Night: Cyberpunk RPG-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een rangorde van items, mensen of karakters in een bepaalde categorie. In de wereld van Battle Night zijn er veel verschillende personages om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en sterke punten.

 Battle Night: Cyberpunk RPG-niveaulijst (2022)

De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst rangschikt alle personages van de game op basis van hun kracht, bruikbaarheid en algehele prestaties. Er zijn veel voordelen van een Battle Night-heldenlijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het je helpen te begrijpen welke karakters het sterkst en het zwakst zijn. Dit is belangrijk omdat het je kan helpen betere beslissingen te nemen bij het kiezen van wie je wilt spelen.
 • Ten tweede kan het je helpen te leren hoe je het karakter van je tegenstander kunt tegengaan.
 • Ten derde kan het je helpen te begrijpen hoe je elk personage moet spelen. Dit is belangrijk omdat elk personage zijn eigen unieke sterke en zwakke punten heeft.
 • Ten slotte kan het je helpen je gameplay te verbeteren. Door te begrijpen hoe elk personage werkt, kun je een betere speler worden en vaker winnen.

Er zijn 5 verschillende niveaus in de Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst. Variërend van S tot D. S is de sterkste en D is de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijst:

Battle Night: Cyberpunk S-niveaulijst (2022)

Personages in de S-tier worden beschouwd als de beste personages in het spel. Ze zijn ongelooflijk sterk en moeilijk te verslaan. Als je wilt winnen, moet je een van deze karakters gebruiken.

 Battle Night: Cyberpunk S-niveaulijst (2022)
 • Verder
 • Raphael

Ook gerelateerd: Lijst met mythische helden (2022)

Battle Night: Cyberpunk Een Tier-lijst (2022)

Personages in de A-laag worden als zeer sterk beschouwd. Ze zijn niet zo sterk als de personages in de S-laag, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Als je op zoek bent naar een personage dat gemakkelijk te gebruiken is en veel kracht heeft, dan moet je een van deze personages kiezen.

 Battle Night: Cyberpunk Een Tier-lijst (2022)
 • Nymeria
 • Slimeboy Shreateh
 • Nintu
 • Samuel
 • Verstandig
 • Phoebe
 • Wassily

Battle Night: Cyberpunk B-tierlijst (2022)

Karakters in de B-laag worden als goede karakters beschouwd. Ze zijn niet zo sterk als de personages in de A-laag, maar ze vormen nog steeds een bedreiging op het slagveld. Als je op zoek bent naar een personage dat veelzijdig is en veel opties heeft, dan moet je een van deze personages kiezen.

 Battle Night: Cyberpunk B-tierlijst (2022)
 • Iggy
 • honing
 • Lavinia
 • Beckinsale
 • Sobel (+Sage of Shreateh)
 • Sone
 • Elk
 • Kapoor
 • De nevel
 • Mikaela
 • Rhaegal
 • Legolas
 • Beamon

Battle Night: Cyberpunk C-tierlijst (2022)

Tekens in de C-laag worden beschouwd als gemiddelde tekens. Ze zijn niet zo sterk als de personages in de B-laag, maar ze zijn nog steeds een kracht om rekening mee te houden. Deze karakters kunnen het best worden gebruikt als ondersteunende karakters.

 Battle Night: Cyberpunk C-tierlijst (2022)
 • Kratos
 • Dreyfus
 • Harp
 • A-Zhao (+ Rozevink)
 • Opiniepeiling

Battle Night: Cyberpunk D-tierlijst (2022)

Tekens in de D-laag worden als zwakke tekens beschouwd. Ze zijn niet zo sterk als de personages in de C-laag, en ze mogen alleen worden gebruikt als je wanhopig bent. Deze karakters kun je het beste vermijden als je wilt winnen.

 Battle Night: Cyberpunk D-tierlijst (2022)
 • Charlotte
 • Sobel zonder Shreateh/Sage
 • A-Zhao zonder Rozevink
 • Gilbert

Controleer ook: De Alchemist Code Tier Lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tierlijst is een rangschikking van personages in een game, gebaseerd op hun effectiviteit. Hoe hoger de rang, hoe beter het personage is.

2. Waarom zou ik me zorgen maken over de Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst?

De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst is belangrijk omdat het je kan helpen erachter te komen wie je in het spel moet spelen. De hoger gerangschikte karakters zijn over het algemeen effectiever dan de lager gerangschikte karakters.

3. Hoe vaak wordt de tierlijst voor Battle Night: Cyberpunk bijgewerkt?

De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst wordt regelmatig bijgewerkt, meestal na elke grote update van de game. Kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven van de laatste rankings.

4. Wat zijn de criteria die worden gebruikt om karakters te rangschikken?

De criteria die worden gebruikt om tekens te rangschikken, variëren van lijst tot lijst, maar omvatten meestal zaken als schade, snelheid en bruikbaarheid.

5. Waarom staat Battle Night: Cyberpunk tier S bovenaan?

De S-rang is meestal gereserveerd voor de sterkste personages in het spel. Deze karakters zijn meestal ongelooflijk krachtig en kunnen moeilijk te verslaan zijn.

6. Waarom staat tier D onderaan?

De D-rang is meestal gereserveerd voor de zwakste personages in het spel. Deze karakters zijn meestal niet erg krachtig en kunnen gemakkelijk worden verslagen door sterkere tegenstanders.

7. Wie heeft deze Battle Night: Cyberpunk-heldenlijst gemaakt?

Deze Battle Night: Cyberpunk-heldenlijst is gemaakt door een team van experts. Het team bestaat uit professionele gamers, die veel ervaring hebben met het spel. U kunt er dus op vertrouwen dat de ranglijst nauwkeurig is.

Bekijk meer: Terug 4 Blood Character Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Battle Night een geweldige game die erg leuk is. De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst kan handig zijn om te weten wie hij moet spelen, maar het is uiteindelijk aan de speler om te beslissen met wie hij wil spelen. Uiteindelijk is het doel van het spel om plezier te hebben, en met zoveel geweldige personages om uit te kiezen, zou iedereen een personage moeten kunnen vinden dat ze leuk vinden om te spelen.

We hopen dat dit artikel over de 'Battle Night-tierlijst' je heeft geholpen meer te weten te komen over de game en de beschikbare personages. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via sociale media of in de reacties hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.