Hoofd Gamen Beste Rocket League-camera-instellingen (november 2022) Pro-spelers

Beste Rocket League-camera-instellingen (november 2022) Pro-spelers

  Beste Rocket League-camera-instellingen (2022) Pro-spelers 19 januari 2022 Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Tegenwoordig is gamen een van de meest populaire hobby's ter wereld geworden. Een spel dat de laatste tijd enorm aan populariteit wint, is Rocket League.

Rocket League is een spannend spel om te spelen, maar de camera kan soms een beetje frustrerend zijn. Er zijn veel verschillende camera-instellingen waaruit u kunt kiezen, dus het kan enige tijd duren om uit te zoeken welke het beste voor u is. In dit artikel worden de beste camera-instellingen van Rocket League besproken en wordt uitgelegd waarom ze goed werken.

Camera-instellingen zijn een van de belangrijkste aspecten van elk spel. Camera-instellingen kunnen bepalen of je al dan niet van je game-ervaring zult genieten, dus het is altijd het beste om een ​​goede combinatie te vinden en deze zo lang mogelijk vol te houden.

De beste camera-instellingen van de Rocket League omvatten de beste hoek van de camera en de afstand tot de auto. Daarnaast wil je ook de hoogte van de camera aanpassen zodat deze in lijn is met je auto en nog veel meer.

Deze instellingen zijn belangrijk omdat ze bepalen hoeveel controle u over uw voertuig heeft. Lees dus verder om meer te weten te komen over de beste camera-instellingen van de Rocket League in 2022.

Ook handig: Rocket League Club noemt ideeën (2022)

Inhoud

Rocket League - Een snelle introductie

Rocket League is een actiesportspel met auto's in plaats van mensen. Het is het vervolg op Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (SARP), dat ook best goed was, maar niet zo leuk als deze.

  Rocket League - Een snelle introductie

Het werd uitgebracht op 7 juli 2015 voor Playstation en Microsoft Windows. Het is ontwikkeld door Psyonix, met wat hulp van de fijne mensen van Panic Button.

Het doel van het spel is om meer punten te scoren dan je tegenstanders door met je auto tegen een grote voetbal aan te rijden en deze in hun doel te schieten. Het voordeel is dat je tegen andere spelers speelt, zodat ze kunnen voorkomen dat je scoort.

Er zijn twee spelmodi: Singleplayer, waarin je het opneemt tegen AI-tegenstanders, Multiplayer, waar je online tegen vrienden of vreemden kunt spelen.

Een van de dingen die Rocket League zo leuk maken, is de verscheidenheid aan voertuigen waaruit je kunt kiezen. Er zijn twaalf verschillende auto's, elk met zijn eigen unieke statistieken en vaardigheden. U kunt het uiterlijk van uw auto ook aanpassen door een verfbeurt te kiezen en stickers toe te voegen.

Beste Rocket League-camera-instellingen (2022)

De camera-instellingen in Rocket League kunnen je spel maken of breken. Je wilt zoveel mogelijk van het veld kunnen zien zonder dat alle knoppen en andere afleiding de actie bedekken.

  Beste Rocket League-camera-instellingen (2022)

Hier zijn de beste Rocket League-camera-instellingen, gebaseerd op mijn ervaring:

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 110
Hoek -3
Afstand 270
Stijfheid 0.45
Zwenksnelheid 4.70
Overgangssnelheid 1.20
Draaien omkeren Uit

Ook gerelateerd: Ideeën voor coole clannamen (2022)

Cameratrilling (Nee)

Camera Shake is een goede eigenschap omdat het je helpt de bal in de gaten te houden. Het is vooral handig wanneer de actie intens wordt en al je aandacht is gericht op autorijden, schieten of verdedigen.

Camera Shake maakt het echter ook moeilijker om recht naar het doel te rijden zonder van koers te raken. Dus voor ervaren spelers die de voorkeur geven aan een meer directe benadering van het scoren van doelen, raad ik aan om het uit te schakelen.

Gezichtsveld (110)

De Field of View-instelling bepaalt hoeveel van het speelveld je tegelijk kunt zien. Hoe breder het gezichtsveld, hoe meer van het gezichtsveld u kunt zien, maar met een breder gezichtsveld is er minder focus op uw auto.

Ik vind dat een gezichtsveld van 110 een goede balans is tussen zichtbaarheid en autofocus. Als je een te breed gezichtsveld kiest, zal het moeilijk zijn om te zien waar de bal heen gaat of dat je tegenstanders de bal van jou proberen over te nemen.

Afstand (270)

De instelling Afstand bepaalt hoe ver de camera zich van uw auto bevindt. Hoe dichterbij het is, hoe meer controle je hebt over overstuur, maar te dichtbij, en het wordt snel erg druk. Het is ook moeilijk om te zien wat er in de verte gebeurt.

Ik raad Distance 270.00 aan voor de meeste spelers omdat het ver genoeg is om je een uitstekend beeld te geven terwijl je je camera toch op je voertuig gericht houdt. Het geeft je ook voldoende tijd om te reageren als je tegenstander iets stiekems probeert.

Hoek (-3)

De Angle-instelling bepaalt hoeveel van het speelveld in één keer wordt weergegeven in relatie tot uw auto. Een negatieve hoek (-) laat meer van het veld boven en onder je auto zien, terwijl een positieve hoek (+) meer van het veld voor en achter je auto laat zien.

Ik geef de voorkeur aan een hoek van -3, die het speelveld onder mijn auto laat zien. Het geeft me een goed beeld van wat er rondom en onder mijn voertuig gebeurt, terwijl ik toch de meeste aandacht kan houden op wat er voor me gebeurt.

Stijfheid (0,45)

De instelling Stijfheid bepaalt hoe snel je camera reageert op bewegingscommando's van de controller (LMB, RMB). Een lage waarde maakt het voor u moeilijker om te sturen; een hoge waarde maakt het sturen makkelijker maar vraagt ​​ook meer aandacht omdat je zicht constant in beweging is.

Ik raad een stijfheid van 0,45 aan, die je net genoeg controle geeft om snelle manoeuvres te maken zonder dat het te moeilijk wordt om de bal bij te houden.

Zwenksnelheid (4,70)

De instelling Swivel Speed ​​bepaalt hoe snel je camera beweegt wanneer je de pijltjestoetsen (WASD) op het toetsenbord gebruikt om je auto te draaien. Een lage waarde maakt het langzaam en gemakkelijk te besturen; een hoge waarde maakt het snel en moeilijk om bij te houden waar je naartoe gaat.

Ik raad een draaisnelheid van rond de 4,70 aan. Dit maakt het gemakkelijk om uw auto snel te draaien zonder uit het oog te verliezen wat er op het veld gebeurt.

Overgangssnelheid (1,20)

De instelling Overgangssnelheid bepaalt hoe snel de camera tussen verschillende weergaven beweegt. Een lage waarde zorgt voor een soepele, langzame overgang, terwijl een hoge waarde zorgt voor een snelle, schokkende overgang.

Ik raad aan om over te schakelen met een snelheid van ongeveer 1,20. Dit geeft u een snelle, soepele verandering tussen weergaven zonder dat het moeilijk wordt om de actie bij te houden.

Draaien omkeren (Uit)

De instelling Invert Swivel draait de richting waarin uw camera draait wanneer u de pijltoetsen op het toetsenbord (WASD) gebruikt. Een lage waarde zorgt ervoor dat uw camera niet ondersteboven kantelt tijdens het rijden; een hoge waarde zet je camera ondersteboven.

Ik raad Invert Swivel off aan omdat het afleidt en niet veel helpt in het heetst van de strijd. Deze instelling is voornamelijk bedoeld voor spelers die liever herhalingen bekijken of video's maken, hoewel ik wel enkele zeer bekwame spelers ken die dit aanzetten.

Hoogte (110)

De hoogte-instelling bepaalt hoe hoog of laag je camera is ten opzichte van de auto. Een lage waarde plaatst de camera dicht bij de grond, terwijl een hoge waarde hem hoog boven de auto plaatst.

Ik raad aan om een ​​hoogte van 110 te gebruiken, waardoor je een uitstekend zicht op de arena hebt zonder het moeilijk te maken om te zien wat er op de grond gebeurt.

Controleer ook: Coole teamnamen ideeën (2022)

Camera-instellingen voor professionele Rocket League-spelers (2022)

  Camera-instellingen voor professionele Rocket League-spelers (2022)

Dit zijn de camera-instellingen die sommige professionele spelers van Rocket League gebruiken.

Azijn

Siki is een van de beste professionele Rocket League-spelers ter wereld. Zijn volledige naam is Christopher Magee. Hij werd geboren op 17 september 1999 in Australië. Siki nam deel aan de Rocket League Championship Series (RLCS) tijdens het seizoen 2021-22 en plaatste zich in de A-Tier. Hij speelde voor het team RNG of Random Gaming.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 90
Hoek -4,0
Afstand 270
Stijfheid 0.40
Zwenksnelheid 4.20
Overgangssnelheid 1.10

Turbopolsa

Turbopolsa is een Zweedse professionele Rocket League-speler. Hij werd geboren in augustus 1998 in Zweden en woont momenteel in de Verenigde Staten. Turbopolsa neemt deel aan de RLCS (Rocket League Championship Series) voor Team Envy tijdens het seizoen 2021-22 en krijgt $ 6000 betaald. Hij is een van de beste spelers ter wereld en heeft talloze kampioenschappen over de hele wereld gewonnen.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 100
Hoek -4,0
Afstand 270
Stijfheid 0.40
Zwenksnelheid 4.40
Overgangssnelheid 1.50

normaal

Caden Pellegrin, beter bekend als 'Sypical', is een professionele Rocket League-speler uit de Verenigde Staten. Hij werd geboren op 15 augustus 2003 in de Verenigde Staten. Sypical neemt deel aan RLCS (Rocket League Championship Series) tijdens het seizoen 2021-22 en krijgt $ 4000 betaald.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 100
Hoek -5,0
Afstand 270
Stijfheid 0.40
Zwenksnelheid 4.70
Overgangssnelheid 1.20

Chroom

Chrome is een American Rocket League-coach en voormalig speler. Hij werd geboren op 29 maart 1993 in de Verenigde Staten. Zijn volledige naam is Robert Gomez. Chrome nam deel aan Summit Two: North America, waar hij als eerste eindigde en $ 9000 won.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 100
Hoek -3.0
Afstand 270
Stijfheid 0,25
Zwenksnelheid 4.20
Overgangssnelheid 1.20

Rizzo

Rizzo is een Amerikaanse Rocket League-streamer en voormalig speler. Hij werd geboren op 26 mei 1997 in de Verenigde Staten. Rizzo nam deel aan Twitch Rivals - RL Showdown III: North America, waar hij vierde werd en $ 3000 won.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 108
Hoogte 110
Hoek -4,0
Afstand 280
Stijfheid 0.20
Zwenksnelheid 4.00
Overgangssnelheid 1.20

Nadrukkelijk

Express is een Australische Rocket League-speler. Hij is geboren op 22 augustus 1998 in Australië en woont daar momenteel. Express neemt deel aan de RLRS (Rocket League Rival Series) tijdens het seizoen 2021-22 en krijgt $ 4000 betaald voor zijn inspanningen.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 100
Hoek -4,0
Afstand 260
Stijfheid 0,50
Zwenksnelheid 4.00
Overgangssnelheid 1.30

Gimmick

Gimmick is een van de beste Rocket League-spelers in Amerika. Hij werd geboren op 30 juni 2000. Gimmick neemt deel aan RLCS (Rocket League Championship Series) tijdens het seizoen 2021-22 en krijgt $ 4000 betaald voor zijn inspanningen.

Camera instellingen Waarde
Camera schudden Nee
FOV (gezichtsveld) 110
Hoogte 100
Hoek -5,0
Afstand 270
Stijfheid 0.40
Zwenksnelheid 10.0
Overgangssnelheid 1.20

Bekijk meer: Ideeën voor goede gamingnamen (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom zijn de camera-instellingen zo belangrijk in Rocket League?

De camera-instellingen zijn belangrijk omdat ze bepalen hoe je de actie ziet. Ze kunnen je helpen of pijn doen, dus het is belangrijk om een ​​instelling te vinden die voor jou werkt.

2. Wat zijn de beste camera-instellingen voor mij?

De beste camera-instellingen voor jou zijn afhankelijk van je speelstijl en wat je zoekt in een spelletje Rocket League. De bovenstaande instellingen zijn slechts een goede plek om te beginnen, die u indien nodig kunt aanpassen.

3. Hoe vaak moet ik mijn camera-instellingen wijzigen?

U moet uw camera-instellingen zo vaak wijzigen als u nodig acht. Sommige spelers houden ervan om ze het hele spel hetzelfde te houden, terwijl anderen ze graag aanpassen aan de situatie. Het is aan u!

4. Heeft het wijzigen van mijn camera-instellingen invloed op mijn gameplay?

Het is mogelijk dat het wijzigen van je camera-instellingen van invloed kan zijn op je gameplay. Dit zal echter van persoon tot persoon verschillen en je zult een beetje moeten experimenteren om te zien wat voor jou het beste werkt.

Laatste woorden

Het vinden van de juiste camera-instellingen voor Rocket League kan een uitdaging zijn, maar het is het zeker waard. Met deze instellingen kun je de actie beter zien en je gameplay verbeteren. Wees dus niet bang om te experimenteren totdat je hebt gevonden wat voor jou het beste werkt!

Bedankt voor het lezen! We hopen dat je hebt gevonden wat je zocht in de blogpost van deze beste Rocket League-camera-instellingen. Als je vragen hebt over de camera-instellingen, kun je hieronder een reactie achterlaten.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Mind Brand Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Mind Brand-nummer/muziek (Maretu) Roblox-ID's bevatten originele, Engelse cover-, vertraagde, reverb- en remixversies.
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
Bent u op zoek naar de World Revolving Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! The World Revolving song/music (Toby Fox) Roblox ID's bevatten originele, lyrische versie, cover en remixversies.
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Call of Duty: Modern Warfare al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Jingle Bell Rock-nummer/muziek Roblox-ID's bevatten volledige, remix- en originele versies.
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
Dit is de top 10 van beste laptops onder de $700 voor gaming en andere activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door onze redacteuren. Ontdek waarom dit enkele van de beste aankopen van 2022 zijn!
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Deze lijst van Sims 4 carrière cheats (2022) bevat alle carrière promotie cheats, cheats voor het toevoegen of verwijderen van carrières, en Sims 4 werk prestatie cheats.
Hoe .7z-bestanden te openen
Hoe .7z-bestanden te openen
.7z-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden die lijken op zip-bestanden. Ze zijn afkomstig van de Windows-archiveringssoftware 7-zip en kunnen worden geopend door zowel 7-Zip als a