Hoofd De Sims 4 Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map

Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map

  Beste Sims 4 Opslaan Bestanden (2022): Locatie, Mods-map 13 juni 2022 De Sims 4 | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Sims 4 is zeker een geweldige game met veel mogelijkheden die spelers urenlang bezig houden. Als je echter een van de hardcore spelers van deze iconische titel bent, voel je je misschien een beetje intimiderend om de werelden te spelen die je hebt gezien door uren in deze game te investeren.

Dit vraagt ​​om de noodzaak van Sims 4 opslagbestanden waarmee je de wereld van sims kunt verkennen vanuit het perspectief van andere spelers. Het creëert een compleet nieuwe wereld van verhalen, unieke creaties en gebouwen die je in je game kunt verkennen.

Voordat je je game weer een doel kunt geven door middel van opslagbestanden, moet je een paar dingen over hen weten, zoals de locatie van het opslagbestand, herstel van opgeslagen bestanden, reparaties voor ontbrekende opgeslagen bestanden en nog veel meer om ervoor te zorgen dat je in staat om die opslagbestanden uit te voeren.

Daarnaast zul je ook kennis hebben van enkele van de beste Sims 4-opslagbestanden die beschikbaar zijn op internet. Zorg er daarom voor dat je dit artikel tot het einde leest en maak je spel nog spannender en boeiender door nieuwe verhalen te beleven.

Ook handig: De Sims 4 Cheat voor foutopsporing (2022)

Inhoud

Sims 4 Bestanden opslaan Locatie

Om externe Sims 4-opslagbestanden te kunnen installeren of een back-up van uw eigen opgeslagen games te kunnen maken, moet u de locatie van de installatiemap kennen om de nodige wijzigingen aan te brengen. Dit is de standaardinstallatielocatie van de opgeslagen bestanden volgens uw besturingssysteem:

  Sims 4 Bestanden opslaan Locatie

ramen – In het Windows-besturingssysteem kunt u de opslagbestanden van sims 4 vinden op %UserProfile%DocumentenElectronic ArtsThe Sims 4saves, en om het direct te openen, hoeft u alleen het bovengenoemde adres in de bestandsverkenner te kopiëren en plakken.

Mac – Als je Mac OS gebruikt, zijn je Sims 4-opslagbestanden waarschijnlijk te vinden op ~/Documenten/Electronic Arts/De Sims 4/saves . Als u toegang wilt tot deze bestanden, moet u eerst de Finder-toepassing openen en op de optie Documenten aan de linkerkant van het toepassingsvenster klikken. Nu hoef je alleen maar naar het bovengenoemde pad te navigeren om de map met opgeslagen spellen te kunnen vinden.

Sims 4 Mods-map

Er zijn verschillende opslagbestanden die een handvol mods nodig hebben om je een gezonde ervaring te bieden in de hele verhaallijn van de wereld. Om mods in je game te kunnen installeren, moet je eerst de maplocatie van mods-installatie in verschillende besturingssystemen weten:

  Sims 4 Mods-map

ramen – In de Windows-editie van dit spel kun je de Sims 4 mods-map vinden op %Gebruikersprofiel%DocumentenElektronische KunstDe Sims 4Mods en u kunt er gemakkelijk toegang toe krijgen door dit adres te kopiëren en plakken in de bestandsverkenner van uw besturingssysteem.

Mac – Als je de iconische titel op een Mac speelt, kun je al je geïnstalleerde mods op de locatie vinden ~/Documenten/Electronic Arts/De Sims 4/Mods , en open het via de vindertoepassing die op uw Mac is geïnstalleerd.

Ook gerelateerd: Gratis cheat voor onroerend goed in Sims 4 (2022)

Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Gedurende deze tijd heeft Electronic Arts het spel Sims 4 naar een geheel nieuw niveau getild. Omdat het spel echter erg uitgebreid van aard is, kun je nog steeds verschillende kleine fouten vinden, zoals niet-gecentreerde ramen, misplaatste deuren en onhandige trappen.

  Beste Sims 4 Bewaar Bestanden (2022)

Naast de unieke werelden en verbazingwekkende verhaallijnen, helpen de Sims 4-games met opslagbestanden je ook om de meeste minimale fouten in je spel te herstellen. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste en meest boeiende save-games voor Sims 4:

1. Rosebud – Vreemde Stad Update

Naar verluidt geïnspireerd door Sims 2, is dit opslagbestand een uitbreiding op de Rosebud met een kleine draai. Het vervangt vreemde Ville volledig door Willow Creek en een op vreemde steden geïnspireerde wereld. Het opgeslagen spel bevat ook recreaties uit de wereld van Sims 2, samen met enkele stadsmake-overs.

Veel details zijn ook gemoderniseerd om te passen bij de stijl en de erfenis van Sims 4, maar de minutieuze details zijn volledig identiek behouden om het prestige en de originele gameplay-ervaring van de Sims 4 te behouden.

Als je ooit in je leven Sims 2 hebt gespeeld, zul je zeker elk gebouw in de vreemde stad van dit opgeslagen spel herkennen. Zorg er daarom voor dat je het bekijkt en installeer het in je Sims 4 save game-map.

twee. Onlogische Sims – Seizoensbesparing

Toen het Seasons-opslagbestand in eerste instantie werd gelanceerd, kregen de spelers de keuze om hun gewenste outfits voor koud en warm weer te kiezen die gewoon geweldig waren. Dit save-spel maakt niet veel verschil in het spel, behalve de outfits, wat ook de reden is voor zijn immense populariteit.

Als je je verveelt door het gewone, oude uiterlijk van je townies, moet je dit opslagbestand voor je spel hebben. Dit slaat bestanden op en transformeert elke beschikbare sim in je game in iemand die er goed uitziet en goed draagt. De outfits zijn volledig passend, verstandig en op maat gemaakt.

Dit slaat het bestand op en ontvangt ook regelmatig updates van de eigenaar van Onlogische Sims via hun Tumblr-profiel. Zorg er daarom voor dat je ze volgt om als eerste toegang te krijgen tot de laatste updates van de Seasons, sla het bestand op.

3. Sweetie Wright – Gevulde en niet-bevolkte opslagbestanden

Een lid van het officiële Sims-forum genaamd Sweetie Wright heeft veel tijd besteed aan het maken van een eigen versie van een opslagbestand van haar dat volledig is gemaakt van haar eigen creaties. Al die opgeslagen bestanden worden door deze genereuze speler openlijk met de gemeenschap gedeeld.

Dit bestand heeft een breed scala aan complexe verhaallijnen en enkele unieke relaties tussen verschillende sims. Dit geeft een enorm gevoel van diepte aan je spel en omvat ook elke wereld die in het hoofdspel bestaat.

Als je meer wilt weten over de unieke kenmerken van dit opslagbestand, kun je direct naar de officiële thread op het Sims-forum gaan. Het bevat ook verschillende schermafbeeldingen van dit opslagbestand om u te helpen bepalen of het bij u past of niet.

Hoe een eerder opgeslagen spel in Sims 4 te herstellen?

Als je gamegegevens beschadigd raken, verlies je de toegang tot al je in-game-items, onroerend goed en eigendommen. De Sims 4 bevat echter automatisch verschillende opslagpunten zodat je je voortgang kunt herwinnen en je opgeslagen bestanden kunt herstellen. Hier is het stapsgewijze proces om het te doen:

  Een eerder opgeslagen spel herstellen in Sims 4 1

1. Identificeer de vereiste spaarpunten

Voordat je je opgeslagen spel kunt herstellen, moet je bepalen of je wilt terugkeren naar een spel dat je een paar dagen geleden hebt gespeeld, of dat je je meest recente voortgang in het spel wilt laden. Zodra je dit hebt gedaan, moet je naar de map Savegames in je besturingssysteem navigeren.

Nadat je de map hebt geopend, zou je vier verschillende bestanden moeten zien, elk met een stuk andere tijdstempelinformatie erop. Hierdoor kun je eenvoudig je gewenste savegame kiezen uit de lijst met beschikbare saves in de map.

twee. Sluit het spel

Zorg ervoor dat u het spel nooit openhoudt terwijl u probeert uw opslagbestand te herstellen, anders kan het de werking van het spel verstoren en het laten crashen. Dit kan zelfs leiden tot het verlies van je in-game gegevens en voortgang.

Houd het spel daarom tijdens het hele proces dichtbij en ga dan verder met de rest van de tutorial. Dit zorgt ervoor dat je spel normaal werkt nadat je je verloren opgeslagen spel in Sims 4 hebt hersteld.

3. Kies het primaire bestand om op te slaan

Als je je game wilt herstellen, moet je het juiste opslagbestand selecteren dat door de game wordt ondersteund. Het zal een extensie hebben. opslaan, en als je het eenmaal hebt gevonden, zorg er dan voor dat je het naar een andere map verplaatst om het veilig te houden.

Vier. Laad het opslagbestand

Als je nu toegang hebt tot je gewenste opslagbestand, hoef je alleen maar je Sims 4-game te openen en te laden. Het bestand zou nu beschikbaar moeten zijn in je game en perfect laden zonder enige vorm van glitches of bugs tijdens je gameplay.

Controleer ook: Sims 4 Carrière Cheats (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is Sims 4?

Sims 4 is een levenssimulatiespel waarmee je virtuele mensen, of 'Sims', kunt creëren en besturen. Je kunt hun huizen bouwen, ze laten werken, op vakantie gaan en nog veel meer.

2. Wat zijn Sims 4 Opgeslagen Bestanden?

Opgeslagen bestanden zijn gegevensbestanden die alle informatie over je Sims 4-game bevatten, inclusief je voortgang, instellingen en aangepaste inhoud.

3. Waarom gebruiken spelers Sims 4 Save Files?

Er zijn veel redenen waarom spelers bestanden gebruiken om op te slaan. Sommigen gebruiken ze om een ​​back-up van hun voortgang te maken voor het geval hun spelgegevens beschadigd raken. Anderen gebruiken ze om hun creaties te delen met de community of om opgeslagen bestanden te downloaden die door andere spelers zijn gemaakt.

De afhaalmaaltijden

Hoewel de geweldige mogelijkheden van Sims 4 spelers urenlang bezig kunnen houden, kan een seizoensspeler zich vervelen met dezelfde oude wereld die steeds weer terugkomt in de gameplay. Met behulp van Sims 4 opslagbestanden kun je zeker nieuwe mogelijkheden in je spel maken en het nog spannender maken.

Hopelijk heb je verschillende dingen geleerd over het opslaan van bestanden in Sims 4, zoals de juiste manier om ze te herstellen, hun maplocatie en nog veel meer. Zorg er bovendien voor dat u de hierboven gedeelde lijst met opgeslagen bestanden moet proberen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.