Hoofd Tierlijst Bestraffing Gray Raven Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Bestraffing Gray Raven Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 De lijst met grijze raven straffen (2022): beste helden 20 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Er zijn veel verschillende personages in Punishing: Gray Raven en elk heeft unieke vaardigheden die je kunnen helpen je gevechten te winnen. In deze blogpost bespreken we de beste personages om mee te spelen om je tegenstanders te domineren.

De ranglijst van Punishing Grey Raven is een ranglijst van de beste personages om in te spelen. Deze lijst is gebaseerd op de effectiviteit van elk personage tegen anderen in een één-op-één-wedstrijd.

Als je je positie in het spel wilt verbeteren, moet je leren hoe je deze vaardigheden effectief kunt gebruiken voor een betere spelervaring.

Ook handig: Battle Cats-niveaulijst (2022)

Inhoud

Grijze raaf straffen - een snelle introductie

Grijze raaf straffen is een populaire RPG-game ontwikkeld door Kuro Game. De nieuwste versie heet Black Desert Mobile, die op 5 december 2019 werd uitgebracht voor iOS-apparaten. De game is gratis te spelen, maar er zijn in-game items die kunnen worden gekocht met echte valuta.

 Grijze raaf straffen - een snelle introductie

In dit spel heeft de speler de taak om een ​​groep agenten te besturen en tegen vijanden te vechten. Het doel is om alle vijanden op elk niveau te verslaan en het doel te voltooien.

De speler kan ervoor kiezen om te spelen als een van de hoofdrolspelers in het spel. Elk personage heeft zijn eigen unieke krachten en wapens, waardoor ze goed of slecht zijn in bepaalde dingen. Bij het kiezen van een personage is het belangrijk om te weten waar ze het beste in zijn.

Nu we een duidelijk beeld hebben van het spel, gaan we verder met de Punishing Grey Raven-niveaulijst.

Bestraffing van grijze raaf-rijlijst (2022)

Een Punishing Grey Raven-tierlijst is een lijst met personages die zijn gerangschikt van S tot C. Meestal baseren deze lijsten hun rangorde op de in-game-statistieken van het personage, een voordeel ten opzichte van andere personages in een wedstrijd en hoe gemakkelijk het is voor spelers om met hen te winnen.

 Bestraffing van grijze raaf-rijlijst (2022)

Er zijn veel voordelen van de lijst met de niveaus Punishing Grey Raven, waaronder:

 • Het kan spelers helpen bepalen met wie ze moeten spelen.
 • Nieuwe en ervaren spelers krijgen een idee waar ze als speler aan moeten werken.
 • Het helpt ze ook te bepalen welke personages ze moeten ontgrendelen als ze genoeg in-game valuta hebben.
 • Het geeft spelers een algemeen idee van hoe goed een personage is, zodat ze niet gefrustreerd raken door het spel.
 • Spelers die tier-lijsten gebruiken, hebben meestal de neiging om beter te spelen dan degenen die dat niet doen. Dit komt omdat deze ranglijsten zijn gebaseerd op algemene kennis en ervaringen van duizenden spelers wereldwijd.
 • Het belangrijkste is dat het nieuwe spelers helpt te weten met welke personages ze gemakkelijker kunnen winnen, zodat ze meteen competitief kunnen beginnen!

Hieronder vindt u de exclusieve Punishing Grey Raven-niveaulijst en korte informatie over al deze niveaus.

Straffende Grijze Raven S-lijst (2022)

Alle personages in dit niveau zijn ongelooflijk krachtig en kunnen elke tegenstander gemakkelijk uitschakelen. Ze hebben geweldige combo's, uitstekende schade en veel gezondheid waardoor het erg moeilijk is om ze neer te halen.

 Straffende Grijze Raven S-lijst (2022)
 • Bianca Veritas
 • Karenina Ember
 • Nona Ouroboros
 • Karenina Blast

Ook gerelateerd: Nieuw leven ingeblazen lijst met heksenlagen (2022)

Het straffen van grijze raaf een lijst met niveaus (2022)

Dit niveau zit vol met ongelooflijk veelzijdige personages die op veel verschillende manieren kunnen worden gespeeld. Ze zijn allemaal geweldig in het uitsluiten van tegenstanders, goede schade aanrichten en goed kammen.

 Het straffen van grijze raaf een lijst met niveaus (2022)
 • Levenshelderheid
 • Bianca Zero
 • Chroom
 • Nanami Storm
 • Watanabe Astral

Bestraffing van grijze Raven B-lijst (2022)

Deze karakters zijn niet zo sterk als die in de hogere niveaus, maar ze pakken nog steeds een klap uit. Ze zijn goed in het weghouden van tegenstanders, brengen behoorlijke schade toe en hebben veel combo's.

 Bestraffing van grijze Raven B-lijst (2022)
 • Sophia Zilvertand
 • Liv Lux
 • Nanami Pulse
 • Lucia Crimson Abyss
 • Levensverduistering
 • Kamui Tenebrion
 • Ayla Brilliance

Bestraffing van grijze Raven C-niveaulijst (2022)

Dit niveau zit vol met personages die alleen goed zijn in sommige aspecten van het spel. Ze hebben ofwel veel schade maar weinig verdediging, of omgekeerd, of ze kunnen tegenstanders niet zo goed weghouden en moeten worden gesloten om echte schade aan te richten.

 Bestraffing van grijze Raven C-niveaulijst (2022)
 • Lucia Dawn
 • Lucia Lotus
 • Lee Entropy
 • Lee Palefire
 • Watanabe Nightblade

Controleer ook: Touhou LostWord-rijlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tierlijst is een rangschikkingssysteem waarmee u alles in tiers kunt rangschikken van de beste tot de slechtste. Het meest voorkomende gebruik van tierlijsten is in videogames waar spelers toegang hebben tot veel verschillende personages en advies zoeken over met wie ze moeten spelen.

2. Wat wordt bedoeld met de 'S'-laag?

S-tier betekent dat deze eenheden tot de sterkste personages behoren die momenteel beschikbaar zijn en onder alle omstandigheden of situaties goed kunnen presteren tegen bijna elke tegenstander die er is!

3. Hoe nauwkeurig is de lijst met helden van Punishing Grey Raven?

De lijst met niveaus van Punishing Grey Raven is gemaakt met de veronderstelling dat je een specifieke teamsamenstelling gebruikt. Als u deze teamsamenstelling niet gebruikt, kunnen uw resultaten variëren.

4. Hoe vaak wordt een lijst met niveaus voor Punishing Grey Raven bijgewerkt?

Elke keer dat er een nieuwe versie van de game wordt uitgebracht, wordt de lijst met niveaus bijgewerkt.

5. Waarom staat de C-laag onderaan de lijst?

Het C-niveau staat onderaan de lijst omdat het personages bevat die niet erg handig zijn in de strijd.

6. Waarom gebruiken spelers de lijst met niveaus van Punishing Grey Raven?

Spelers gebruiken de Punishing Grey Raven-tierlijst om snel te bepalen wie de beste personages in het spel zijn. Hierdoor kunnen ze tijd besparen door niet elk personage afzonderlijk te hoeven testen.

7. Wie maakt de Punishing Grey Raven-ranglijst?

De Punishing Grey Raven-niveaulijst is gemaakt door een groep professionele gamers die jarenlange ervaring hebben met het spelen van het spel. U kunt er dus zeker van zijn dat deze lijst klopt.

8. Wat is het verschil tussen een 'S'-laag en een 'A'-laag?

Het verschil tussen een S-tier en een A-tier karakter is dat S-tier karakters ongelooflijk krachtig zijn en elke tegenstander kunnen uitschakelen, terwijl A-tier karakters ook krachtig zijn maar tegen bepaalde tegenstanders kunnen vechten.

Bekijk meer: Alchemy Stars-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De lijst met niveaus van Punishing Grey Raven is een geweldige bron voor het vinden van de beste personages om mee te spelen. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd met de best mogelijke personages speelt.

Bedankt voor het lezen! We hopen dat dit artikel nuttig was in je zoektocht om een ​​betere speler te worden. Kom zeker snel terug voor meer artikelen net als deze. Tot die tijd, veel plezier en blijf gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Mind Brand Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Mind Brand-nummer/muziek (Maretu) Roblox-ID's bevatten originele, Engelse cover-, vertraagde, reverb- en remixversies.
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
Bent u op zoek naar de World Revolving Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! The World Revolving song/music (Toby Fox) Roblox ID's bevatten originele, lyrische versie, cover en remixversies.
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Call of Duty: Modern Warfare al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Jingle Bell Rock-nummer/muziek Roblox-ID's bevatten volledige, remix- en originele versies.
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
Dit is de top 10 van beste laptops onder de $700 voor gaming en andere activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door onze redacteuren. Ontdek waarom dit enkele van de beste aankopen van 2022 zijn!
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Deze lijst van Sims 4 carrière cheats (2022) bevat alle carrière promotie cheats, cheats voor het toevoegen of verwijderen van carrières, en Sims 4 werk prestatie cheats.
Hoe .7z-bestanden te openen
Hoe .7z-bestanden te openen
.7z-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden die lijken op zip-bestanden. Ze zijn afkomstig van de Windows-archiveringssoftware 7-zip en kunnen worden geopend door zowel 7-Zip als a