Hoofd Tierlijst Blade Xlord Tier List (november 2022) Best gerangschikte eenheden

Blade Xlord Tier List (november 2022) Best gerangschikte eenheden

  Blade Xlord Tier List (2022) Beste eenheden gerangschikt 24 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Ben je op zoek naar de beste eenheden om te gebruiken in Blade Xlord? Zoek niet verder! In deze blogpost bespreken we de beste eenheden voor elk type gevecht. Of je nu tegen een baas of een andere speler vecht, wij staan ​​voor je klaar. We zullen ook een lijst met eenheden en wapens geven, zodat u kunt beslissen of ze geschikt voor u zijn.

De Blade Xlord-niveaulijst is een prachtig startpunt in het spel. Het zal u helpen beslissen welke eenheden u moet gebruiken en hoe u hun sterke punten het beste kunt benutten. Er zijn veel geweldige eenheden in Blade Xlord, maar ze zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Daarom hebben we deze lijst met niveaus voor je samengesteld.

Dus, of je nu een nieuwe speler bent of gewoon je kennis wilt opfrissen, lees verder voor de beste Blade Xlord-eenheden en wapenlijst die er zijn!

Ook handig: Splitgate-wapenniveaulijst (2022)

Inhoud

Blade Xlord - Een snelle introductie

Blade Xlord is een avontuurlijk mobiel rollenspel dat is ontwikkeld door Applibot en uitgegeven door CyberAgent. De game biedt turn-based gevechten en een uniek kaartverzamelsysteem. De game is uitgebracht op 25 oktober 2019 en is beschikbaar op Android en iOS apparaten.

  Blade Xlord - Een snelle introductie

Spelers verzamelen en upgraden kaarten om het perfecte team te vormen om het op te nemen tegen tegenstanders. De game heeft een grote verscheidenheid aan eenheden en wapens om uit te kiezen, dus er is voldoende ruimte voor aanpassingen.

De game heeft vier hoofdmodi: de campagne voor één speler, multiplayer PvP, raids en tower defense.

In de campagnemodus moeten spelers de Dark Lord en zijn volgelingen verslaan. In multiplayer PvP kunnen spelers in realtime tegen elkaar strijden. In raids werken spelers samen met anderen om krachtige eindbazen neer te halen. Ten slotte moeten spelers in torenverdediging hun basis verdedigen tegen golven van vijanden.

Blade Xlord-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van hoe eenheden zich tot elkaar verhouden. Het kan je ook helpen een strategie te bedenken hoe je ze in de strijd kunt gebruiken. Blade Xlord is een complexe game met veel verschillende soorten eenheden, dus een lijst met niveaus is essentieel.

  Blade Xlord-niveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Blade Xlord-eenheidsniveaulijst, waaronder:

  • Ten eerste kun je hiermee weten welke eenheden je in elk gevecht moet gebruiken. Dit is belangrijk omdat bepaalde eenheden beter zijn in specifieke situaties.
  • Ten tweede stelt het je ook in staat om het best mogelijke team op te bouwen. Als je weet welke eenheden het beste zijn, kun je een team samenstellen dat is afgestemd op jouw speelstijl en sterke punten.
  • Ten slotte kan het je helpen om het spel beter te begrijpen. Door te begrijpen welke eenheden het beste zijn, kun je leren hoe je het spel effectiever kunt spelen.

De Blade Xlord-niveaulijst is verdeeld in 4 niveaus. Rangschikking van S tot C. S is de sterkste en C de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de lijst:

Blade Xlord S-niveaulijst (2022)

Dit zijn de beste eenheden en wapens in het spel. Ze zijn ongelooflijk krachtig en kunnen elke tegenstander gemakkelijk uitschakelen. Als je een van deze eenheden hebt, win je gegarandeerd elk gevecht.

  Blade Xlord S-niveaulijst (2022)
Eenheden Wapen
Heathbell De God
Layla Nirvana
Elisa Antares & Akrab
Shyas Dubbele rondlichten
Nana verloren harmonie
Kasj Geheime schaar

Ook gerelateerd: Valor Legends-niveaulijst (2022)

Blade Xlord Een Tier-lijst (2022)

Dit zijn de eenheden en wapens die je altijd moet gebruiken in de strijd. Ze zijn extreem krachtig en helpen je om bijna elk gevecht te winnen. Als je deze eenheden en wapens hebt, dan ben je in een zeer goede positie.

  Blade Xlord Een Tier-lijst (2022)
Eenheden Wapen
Gordius Doom Obelisk
Roberta Poseidon
Rood randraster
Athene Prisma Papillon
Nummer zes Hekatoncheir
aan het wachten Blij
Charles Huilende Gale
Sinista mevrouw Roselia
Jij ik Magna Spade
Achel Walküre
Ingram Cloud Carvers

Blade Xlord B Tier-lijst (2022)

Deze eenheden en wapens zijn krachtig, maar niet zo sterk als de S-tier-eenheden. Ze zullen nog steeds in staat zijn om hun mannetje te staan ​​in de strijd en kunnen winnen van de meeste tegenstanders.

  Blade Xlord B Tier-lijst (2022)
Eenheden Wapen
Mizuchi Adel verplicht
Bovenstaande Ayarindo
Mus Gravelion
VAN Chaos oordeel
Wanneer Aquamarijn bout
Meryl Brunhild
Doslaaf Hyper Mech Mark 1
Morm Trapezohedron
Wendy Liefde orkaan
Bodiro Blitzsmith
Belediging Prometheus

Blade Xlord C-tierlijst (2022)

Deze eenheden en wapens zijn niet zo sterk als de S- en A-tier eenheden en wapens. Als je deze eenheden en wapens hebt, dan zit je niet goed.

  Blade Xlord C-tierlijst (2022)
Eenheden Wapen
Ryde Drakenvleugel
fiana Sterrenkijker
ArsManga Grimpaler
Argadia Avalon
Malik De sleutel van Djinn
Yars Nachtjäger
Heine Serafijnse regenboog
Zeke Dubbele durandalen
Argadia Avalon

Controleer ook: Zenonzard-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een Blade Xlord-niveaulijst?

Een Blade Xlord-niveaulijst is een lijst met de beste eenheden en wapens in Blade Xlord, gebaseerd op hun prestaties in verschillende gevechten.

2. Hoe vaak wordt de Blade Xlord-eenheidsniveaulijst bijgewerkt?

De Blade Xlord-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er nieuwe eenheden en wapens worden uitgebracht of wanneer er wijzigingen zijn in de spelmechanica.

3. Hoe nauwkeurig is deze lijst voor Blade Xlord?

Deze lijst is gebaseerd op de mening van ervaren Blade Xlord-spelers. Het is geen officiële ranglijst van de ontwikkelaars van het spel.

4. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van deze lijst?

De prestaties van de eenheden in verschillende spelmodi, hun bruikbaarheid in verschillende situaties en hun algehele sterkte worden allemaal in aanmerking genomen.

5. Wat is de S-tier in de Blade Xlord-tierlijst?

Het S-niveau is het hoogste niveau in de Blade Xlord-niveaulijst. Eenheden en wapens in dit niveau worden beschouwd als de beste eenheden en wapens in het spel.

Bekijk meer: Super String Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Blade Xlord een geweldige game met veel mogelijkheden. De game kan soms repetitief en korrelig zijn, maar met de juiste eenheden en wapens in je gezelschap kun je alles overwinnen wat de game je op de hals haalt. Met deze tierlijst heb je de tools die je nodig hebt om het best mogelijke team samen te stellen en alles aan te pakken wat de game te bieden heeft.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen op je reis om een ​​geweldige gamer te worden. Wat vind je van de Blade Xlord-niveaulijst? Laat het ons weten in de reacties hieronder! En zorg ervoor dat je onze andere tierlijsten bekijkt voor de nieuwste games!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
Op zoek naar de beste laptops voor schrijvers in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptop te vinden voor schrijvers en bloggers met verschillende budgetten om comfortabel te schrijven.
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022). Deze coole namen voor Snapchat bevatten ook schattig, meisjes, jongens, tieners, grappig, esthetisch, freaky en meer.
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van volleybalteams (2022). Deze coole namen van volleybalteams bevatten grappige, slimme, beste, stoere, unieke, meisjes-, jongens- en creatieve namen.
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Nle Choppa Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Nle Choppa Roblox-nummer-ID-codes omvatten Camelot, walk em down, beatbox, laatste waarschuwing en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rogue Company platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rogue Company al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
De Terraria-wapenniveaulijst is een ranglijst van alle wapens in het spel, gebaseerd op verschillende factoren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met wapens voor Terraria zal nuttig voor je zijn.