Hoofd Tierlijst Blox Fruits Tier List (november 2022) Beste Devil Fruits gerangschikt

Blox Fruits Tier List (november 2022) Beste Devil Fruits gerangschikt

 Blox Fruits-niveaulijst (2022): Beste duivelsvruchten 18 augustus 2022 Tierlijst | Gamen | Roblox
Oosten. Lezen: 6 minuten

Roblox is een populair gameplatform waarmee spelers hun eigen games kunnen ontwerpen. Blox Fruits is een van de spellen die spelers op Roblox kunnen spelen. In Blox Fruits strijden spelers tegen vijanden en eindbazen om de sterkste speler in het spel te worden. Onze blogpost van vandaag gaat over de Blox Fruits-niveaulijst.

Er zijn veel verschillende soorten fruit in het spel en elk heeft zijn eigen unieke reeks vaardigheden. Sommige soorten fruit zijn beter dan andere, en daarom kan het erg nuttig zijn om te weten welk fruit het beste is in je zoektocht om de sterkste speler te worden.

Een tier-lijst is een rangschikking van items of vaardigheden, meestal van best naar slechtst. In de lijst met niveaus voor Blox Fruits zullen we de verschillende soorten fruit rangschikken op basis van hun bruikbaarheid en kracht. Als je de beste Blox Fruits-speler wilt worden die er is, dan is deze lijst iets voor jou!

Ook handig: Anime Mania-niveaulijst (2022)

Inhoud

Roblox Blox Fruits - Een snelle introductie

Avontuurspellen zijn altijd geweldig, en met Blox Fruit , ervaar je dat plezier tijdens het spelen als je favoriete fruit! Deze game is snel een van mijn favorieten op Roblox geworden vanwege de geweldige graphics en boeiende gameplay.

 Blox Fruit - Een snelle introductie

Het is gemaakt door de 'Go play Eclipsis' en het is momenteel een van hun meest populaire spellen. In dit spel gebruik je zwaarden en Blox Fruit-krachten om vijanden en bazen te bestrijden. Het doel van het spel is om de sterkste speler ter wereld te worden.

Er zijn 12 spelers op elke server. Je kunt over de oceaan zeilen om verborgen geheimen te vinden en epische eindbazen uit te dagen. Je kunt er ook voor kiezen om tegen andere spelers te vechten of gewoon plezier te hebben met je vrienden.

Roblox Blox Fruits-niveaulijst (2022)

Blox Fruits is een van de meest populaire avontuurlijke Roblox-spellen; daarom is het zo competitief. Er zijn 12 spelers op elke server, waar je je bij kunt aansluiten om te vechten voor je positie in de wereld.

 Roblox Blox Fruits-niveaulijst (2022)

Er zijn verschillende duivelsvruchten die je kunt gebruiken om krachtiger te worden dan andere. Als je weet welk fruit het beste is, kun je domineren in dit spel. De volgende lijst met Blox Fruits-niveaus toont u de verschillende soorten fruit, beginnend met het beste en eindigend met het slechtste.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de Blox Fruits-niveaulijst, waaronder:

 • Het zal je helpen te weten welk fruit je moet gebruiken om te winnen.
 • Het kan nieuwe spelers ook laten zien welk fruit ze eerst moeten kiezen, zodat ze een voordeel hebben ten opzichte van andere mensen die net zijn begonnen met het spelen van dit spel.
 • Het zal je helpen te weten welke vrucht niet zo goed is als andere, dus je kunt die gewoon vermijden en je concentreren op degenen die krachtiger zijn.
 • Het zal nieuwe spelers helpen te weten wat ze niet moeten gebruiken om competitief te zijn met andere mensen die dit spel al lang spelen.

Nu zijn er veel soorten fruit die je in Blox Fruits kunt gebruiken. Sommige hiervan zijn natuurlijk, terwijl andere elementen en beesten bevatten. Laten we ze allemaal doornemen om hun voordelen te kennen:

beesten : Het woord beest zelf is krachtig, en als je er een wordt, krijg je veel macht. Dit zijn de beste vruchten in het spel en ze kunnen je helpen elke speler of baas die je in de weg staat uit te schakelen.

Elementalen : Deze vruchten geven je een voorsprong op andere spelers door alle normale aanvallen dwars door je heen te laten gaan. Je lichaam wordt het element van de vrucht en je kunt dit in je voordeel gebruiken door spelers aan te vallen die je niet kunnen raken.

natuurlijk : De natuurlijke vruchten zijn niet zo krachtig, maar ze hebben wel enkele voordelen. Ze geven je geen algemene boost, maar sommige kunnen de elementaire en beestvruchten nabootsen.

Nu u bekend bent met de fruitsoorten, laten we eens kijken naar de Blox Fruits-niveaulijst. De rangschikking gaat van de S-tier naar de E-tier, waarbij de S-tier de beste is en de E de slechtste.

Blox Fruits S-niveaulijst (2022)

De vruchten van de S-tierlijst zijn de beste in het spel. Deze duivelsvruchten zijn ongelooflijk krachtig en kunnen je helpen elke speler of baas die je in de weg staat uit te schakelen.

 Blox Fruits S-niveaulijst (2022)
Blox Fruit Type
Ijs Elementair
Venijn natuurlijk
Deeg natuurlijk
Draak Beest
Gerommel Elementair
Feniks Beest
Boeddha Beest
Ziel natuurlijk
Donker Elementair

Ook gerelateerd: All Star Tower Defense-codes (2022)

Blox Fruits A Tier List (2022)

De volgende laag in Blox Fruits is de A-laag, die bestaat uit alle sterke vruchten. Deze vruchten kunnen in verschillende strategieën worden gebruikt en zullen je helpen veel kracht te krijgen, of het nu door verdediging of aanval is.

 Blox Fruits A Tier List (2022)
Blox Fruit Type
Vlam Elementair
Snaar natuurlijk
Licht Elementair
Poot natuurlijk
aardbeving natuurlijk
Controle natuurlijk
Magma Elementair
Zand Elementair

Blox Fruits B-niveaulijst (2022)

Het volgende niveau dat we zullen bespreken, is de Blox Fruits B-niveaulijst, die bestaat uit alle goede vruchten die spelers een voorsprong kunnen geven op andere concurrenten. Deze zijn niet zo krachtig als de vruchten in de S- en A-lagen, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

 Blox Fruits B-niveaulijst (2022)
Blox Fruit Type
herleven natuurlijk
Schaduw natuurlijk
Deur natuurlijk
Zwaartekracht natuurlijk
Liefde natuurlijk
Barrière natuurlijk
Diamant natuurlijk

Blox Fruits C-niveaulijst (2022)

De Blox Fruits C-niveaulijst bestaat uit gemiddeld fruit dat niet zo goed is als die in de vorige niveaus, maar ze kunnen nog steeds spelers helpen die net beginnen in dit spel.

 Blox Fruits C-niveaulijst (2022)
Blox Fruit Type
Rook Elementair
Rubber natuurlijk

Blox Fruits D-niveaulijst (2022)

De Blox Fruits D-laaglijst bestaat uit de ondergemiddelde vruchten die niet zo goed zijn als die in de vorige lagen. Deze vruchten mogen alleen worden gebruikt als je problemen hebt met het verslaan van andere spelers of bazen.

 Blox Fruits D-niveaulijst (2022)
Blox Fruit Type
Valk Beest
Karbonade natuurlijk

Blox Fruits E-tierlijst (2022)

De Blox Fruits E-lijst bestaat uit de slechtste vruchten in het spel, en deze mogen alleen worden gebruikt als je wanhopig bent. Deze vruchten zullen je op geen enkele manier helpen, en ze kunnen de situatie zelfs verergeren.

 Blox Fruits E-tierlijst (2022)
Blox Fruit Type
Kilo natuurlijk
Lente natuurlijk
Bom natuurlijk
Draaien natuurlijk
Piek natuurlijk

Controleer ook: Roblox Arsenal-codes (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat doet de Blox Fruits-niveaulijst?

De Blox Fruits-niveaulijst helpt spelers te weten welke vruchten het beste in het spel zijn. Het laat ook nieuwe spelers zien waar ze zich op moeten concentreren, zodat ze competitief kunnen zijn met andere mensen die al een tijdje spelen. Ten slotte vertelt het spelers welk fruit niet zo goed is als andere, zodat ze er hun tijd niet aan verspillen.

2. Hoe gebruik ik de Blox Fruits-tierlijst?

De Blox Fruits-laaglijst is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het enige dat u hoeft te weten, is welk fruit u wilt en controleer vervolgens de lijst met niveaus om te zien waar het is. Dit zal je helpen te weten welk fruit het beste is en hoe goed je fruit echt is in dit spel.

3. Welke laag is het beste in Blox Fruits?

S-tier is de beste in Blox Fruits omdat het de krachtigste vruchten heeft. A-tier vruchten zijn goed, maar ze zijn niet te vergelijken met de S-tier vruchten. B drie is oké, maar het is niet zo goed als de andere niveaus.

4. Waarom gebruiken spelers de Blox Fruits-niveaulijst?

Spelers gebruiken de Blox Fruits-niveaulijst omdat het hen helpt te weten welk fruit goed, slecht en gemiddeld is. Het vertelt je ook waar je fruit valt in vergelijking met het andere fruit in het spel. Dit kan je helpen te weten wat je moet doen om competitiever te zijn met spelers die al goed zijn in Blox Fruits.

5. Hoe vaak wordt deze Blox Fruits-lijst bijgewerkt?

De Blox Fruits-niveaulijst wordt bijgewerkt telkens wanneer een nieuwe vrucht wordt uitgebracht of wanneer er wijzigingen in het spel zijn. Dit helpt spelers te weten welke vruchten het beste zijn en hoe ze deze in hun voordeel kunnen gebruiken.

6. Welk niveau is het slechtst in Blox Fruits?

E-laag is de slechtste in Blox Fruits omdat het de zwakste vruchten heeft. Deze vruchten zijn je tijd niet waard, en ze kunnen de situatie zelfs verergeren. Gebruik deze alleen als je wanhopig bent of als je ertegen wilt oefenen.

7. Is het gebruik van de Blox Fruits-tierlijst vals spelen?

Nee, het gebruik van de Blox Fruits-niveaulijst is geen bedrog. Dit komt omdat het je alleen vertelt welk fruit goed is en welk fruit slecht is. Het geeft je geen oneerlijk voordeel ten opzichte van andere spelers.

Bekijk meer: Lijst met Roblox-sticker-ID's (2022): Afbeelding-ID's

Laatste woorden

Blox Fruits is een Roblox-spel waarmee je verschillende soorten fruit kunt gebruiken. Als je weet welk fruit het beste is, kun je in dit spel winnen, en de Blox Fruits-niveaulijst kan op elk niveau laten zien welk fruit er is.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Zorg ervoor dat je de Blox Fruits-tierlijst in de gaten houdt, zodat je altijd op de hoogte bent van wat het beste fruit is dat je in deze game kunt gebruiken.

Als je vragen of suggesties hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?