Hoofd ramen Brand bestanden op een cd met Windows XP

Brand bestanden op een cd met Windows XP

27 mei 2020 ramen
Oosten. Lezen: 2 minuten

Het branden van gegevensbestanden op een cd met Windows XP vereist slechts drie stappen: plaats de lege cd, kopieer bestanden van uw computer naar de cd en start het schrijfproces.

Ik vraag me af hoe ik sommige bestanden op een cd kan branden? Ik heb Windows XP.

Geloof het of niet, het branden van gegevensbestanden op een cd met Windows XP vereist slechts drie stappen. Klaar voor het?

  1. Plaats een lege cd-r of cd-rw in uw cd-station
  2. Kopieer bestanden van uw computer naar de cd.
  3. Schrijf de bestanden naar de cd.

Dat is alles wat er ook is! Sta ons toe om wat dieper op u in te gaan, om er zeker van te zijn dat u het goed doet.

Inhoud

Plaats een lege cd-r of cd-rw in uw cd-station

Deze stap behoeft geen uitleg – dat hopen we in ieder geval niet. Koop een lege cd-r of cd-rw, verwijder je cd-station en plaats de schijf erin. Sluit het station en ga verder.

Kopieer bestanden van uw computer naar de cd.

U kunt op twee manieren bestanden van uw computer naar de cd kopiëren: slepen en neerzetten of Verzenden naar....

Drag & Drop spreekt voor zich: zoek het bestand dat u wilt branden, klik op het pictogram en sleep het naar het pictogram van het cd-station in Deze computer terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

Verzenden naar ... kan worden bereikt vanuit het contextmenu, toegankelijk via een rechtermuisknop. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u op uw cd wilt hebben. In het menu dat verschijnt, beweeg je muis over Verzenden naar…. Er verschijnt een nieuw menu - klik in dit nieuwe menu op het pictogram van het cd-station.

Schrijf de bestanden naar de CD

Als u naar Deze computer bladert en dubbelklikt op uw beschrijfbare cd-station, ziet u pictogrammen voor alle bestanden die op uw lege schijf worden gebrand. Wees niet bang dat de pictogrammen vervaagd zijn - dat is normaal. De vervaagde pictogrammen geven aan dat de bestanden nog niet echt op de cd staan, maar dat ze er wel zullen zijn zodra u klaar bent met branden.

Kijk naar de kolom aan de linkerkant van het venster waar je naar kijkt en zoek de link met de naam Bestanden naar cd schrijven. Klik op deze link en Windows zal het brandproces starten. Na een paar minuten worden alle bestanden die u hebt geselecteerd op de cd gebrand en kunt u de schijf uitwerpen en op een andere computer gebruiken.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?