Hoofd Tierlijst Brave Nine Tier List (november 2022) Brown Dust Mercenaries

Brave Nine Tier List (november 2022) Brown Dust Mercenaries

  Brave Nine Tier List (2022): Brown Dust Mercenaries 19 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Brave Nine is een mobiel spel dat snel populair is geworden. Het heeft veel diepgang en strategie, waardoor het een van de meest populaire mobiele games is. Er zijn veel verschillende huurlingen in het spel en elk heeft zijn eigen unieke vaardigheden.

Omdat er zoveel verschillende huurlingen (personages) zijn, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke de beste zijn. Daarom hebben we deze Brave Nine-lijst gemaakt. De niveaus zijn gebaseerd op de vaardigheden van de huurlingen en hoe nuttig ze zijn in de strijd.

Als je een nieuwe speler bent, of als je gewoon op zoek bent naar wat advies over welke huurlingen je moet gebruiken, dan is deze Brown Dust Mercenaries-niveaulijst iets voor jou. De tierlijst voor Brave Nine helpt je erachter te komen welke huurlingen de beste zijn en helpt je te domineren in de strijd. Lees dus verder om meer te weten te komen over de niveaus en hoe ze worden bepaald.

Ook handig: Naruto Blazing Tier-lijst (2022)

Inhoud

Brave Nine - Een snelle introductie

Brown Dust is een tactisch rollenspel voor Android- en iOS-apparaten. Het is ontwikkeld door GAMFS en GameOn Co., Ltd. en uitgegeven door Neowiz Games in 2017. Het uitgangspunt van het spel is om helden van over de hele wereld te verzamelen en een team te vormen om taken en missies op zich te nemen.

  Brave Nine - Een snelle introductie

Na een jaar beschikbaar te zijn geweest op de wereldmarkt, kreeg Brown Dust in maart 2020 een grote update. De game werd omgedoopt tot Dappere negen .

De graphics zijn opvallend en de gameplay is soepel. Er zijn in-game aankopen, maar deze zijn niet nodig om van het spel te genieten. Over het algemeen is Brave Nine een verslavend en leuk spel waar alle leeftijden van kunnen genieten.

De gameplay is turn-based, dus spelers hebben tijd om hun zetten te plannen. Er zijn meer dan 1400 levels om door te spelen met verschillende moeilijkheidsgraden. Het spel vordert door premies te voltooien, waarmee beloningen en nieuwe helden worden ontgrendeld die aan het team van de speler kunnen worden toegevoegd.

Het uiteindelijke doel is om door meerdere arena's te komen en de top van het klassement te bereiken. Spelers kunnen ook een gilde vormen met vrienden om strategieën te delen en een gemeenschap op te bouwen.

Brave Nine Tier List (2022): Bruin stof

Een tier list is een rangschikking van items of karakters in volgorde van hun kwaliteit of kracht. Het is een hulpmiddel dat door spelers wordt gebruikt om hen te helpen beslissen welke helden ze in hun teams moeten gebruiken.

  Brave Nine Tier List (2022): Bruin stof

Brave Nine is een RPG-game met veel huurlingen om uit te kiezen. Niet alle huursoldaten zijn gelijk gemaakt, dus een Brave Nine-niveaulijst is nodig om spelers te helpen het best mogelijke team te vormen. Het helpt ook om te weten welke huurlingen het beste zijn voor specifieke taken.

Nu is de lijst met Brave Nine-niveaus onderverdeeld in vijf verschillende niveaus:

Brave Nine S Tier-lijst: De S-laag is voor het beste van het beste. Deze huurlingen zijn de sterkste en meest bruikbare in de strijd. Ze zijn perfect voor elke situatie. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan zijn dit de huurlingen die je wilt gebruiken.

Brave Nine A Tier-lijst: De A-laag is voor de op één na beste van het beste. Deze huurlingen zijn niet zo sterk als die in de S-laag, maar ze zijn nog steeds erg krachtig en nuttig in de strijd. Ze kunnen in elke situatie worden gebruikt met goede resultaten.

Brave Nine B Tier-lijst: De B-laag is voor de gemiddelde huursoldaat. Deze huurlingen zullen het in de meeste situaties goed doen, maar ze zijn niet zo sterk als die in de A- en S-lagen. Als je op zoek bent naar een goed team dat het in de meeste situaties goed zal doen, dan zijn dit de huurlingen die je wilt gebruiken.

Brave Nine C Tier-lijst: De C-laag is voor de onder het gemiddelde huurlingen. Deze huurlingen zijn niet zo sterk of nuttig als die in de A-, B- en S-lagen. Als je op zoek bent naar een team dat het in de meeste situaties moeilijk zal hebben, dan zijn dit de huurlingen die je wilt gebruiken.

Brave Nine D Tier-lijst: De D-laag is voor het ergste van het slechtste. Deze huurlingen zijn niet sterk of nuttig in de strijd. Als je op zoek bent naar een team dat het moeilijk zal hebben om te winnen, dan zijn dit de huurlingen die je wilt gebruiken.

Nu u een basiskennis hebt van wat een tierlijst is, laten we eens kijken naar de Brave Nine-tierlijst voor 2022.

Dappere Negen Warriors-ranglijst (2022)

De huurlingen in deze klasse zijn sterk en kunnen veel schade aan. Ze zijn perfect om te tanken en schade aan te richten. De krijgers zijn perfect voor spelers die zich willen concentreren op het toebrengen van schade.

  Dappere Negen Warriors-ranglijst (2022)
Laag Dappere negen huurlingen
S Edin, Foxy, Corette, Dalvi, Seto, Valzé, Alche, Anastasia, Hanya, Alec, Jin, Siegmund, Ventana, Wilhelmina, Angelica, Slain, Zakan
EEN Beatrice, Breeze, Camilla, Octavia, Ridel, Rogan, Barbara, Gunther, Horan, Kanna, Christina, Cordelia, Deka, Dr. Morgan, Dwen,
Eizen, Scarlet, Eleaneer, Elia, Eunrang, Kaïn, Kiria, Krull, Kry, Larkis, Lian,
Leto, Lyudmila, Marron, Maxwell, Niya, Ron, Altviool, Wiggle, Susayra, Taylor,
Victor
B Rai, Rigenette, Kozak, Farrel, Xenon, Yuri, Karg, Karin, Lydia, Mia, Sizka, Thalos
C Dominica, Maya, Blaze, Varion, Kellan, Orienne
D Zemelen, Ingrid, Nou, Natalie

Ook gerelateerd: Blox Fruits-niveaulijst (2022)

Dappere Negen Verdedigers Tier List (2022)

De verdedigers zijn huurlingen die veel klappen kunnen opvangen en perfect zijn om andere teamleden te beschermen. Ze hebben meestal helende vermogens, waardoor ze erg waardevol zijn in de strijd.

  Brave Nine Defenders Tier List (2022)
Laag Dappere negen huurlingen
S Ludia, Seir, Ledakrad, Mamonir, Aaron, Lucius, Arkan, Lecliss, Granhildr, Zenith
EEN Frederica, Gaius, Arwen, Astrid, Ayan, BDM N-0524, Acha, Antonio, Groot-Brittannië, Cecilia, Grosa, Horas, Iris, Denarisa,
Deomaron, Glacia, Gloria, Mora, Rafina, Sloan, Grace, Joseph, Kaoli,
Martina, Martius, Ymir
B Benshina, Ballingschap, Aiela, Mercedes, Vermont, Arlos, Baine, Bellasier, Kaylin, Orphina, René
C Yuria, Calorone, Jacklin
D Rosa, Carlson, Mine, Kaci, Tiara

Brave Nine Supporters Tier List (2022)

Supporters zijn huurlingen die bondgenoten helpen of vijanden debufferen. Ze zijn niet zo sterk als de andere klassen, maar ze kunnen erg nuttig zijn in de strijd.

  Brave Nine Supporters Tier List (2022)
Laag Dappere negen huurlingen
S Naressa, Stella, Eindolin, Floria, Galania, Asmode, Beliath, Ceres, Hyeon Wol, Kuwik, Laura, Venaka, Veronia, Refithea, Walya
EEN Delsahidne, Hephaesia, Mary, Arines, Ebony, Helena, Claris, Michaela, Ino, John, Themis, Sabrina, Serendia, Albion, Vincent
B Elia, Eras, Anais, Isabel, Julie, Lulu, Sarubia
C Seol Ah, Daniël, Edan, Eunice
D Cynthia, Elaine, Pierre, Live

Dappere Negen Tovenaarslijst (2022)

Goochelaars zijn huurlingen die krachtige magie gebruiken om schade aan te richten en bondgenoten te ondersteunen. Ze zijn fysiek zwak, maar hun magie maakt het goed.

  Dappere Negen Tovenaarslijst (2022)
Laag Dappere negen huurlingen
S Chalkle, Edwin, Levia, Hijin, Lillian, Velfern, Elisha, Helga, Celia, Hell
EEN Bathory, Bruno, Atherine, Nartas, Claudia, Dr. Logica, Aie, Anubis, Charlotte, Eldora, Nerua, Valtor, Garinoth, Lumen, Magnus, Morgana, Agaron, Naius
B Jayden, Lorang, Melody, Alicia, Kyle, Leah, Esther, Freesia, Noel, Lucrezia, Lufel Maria, Ors, Zarka
C Wester, Marlene
D Asher

Controleer ook: Marvel Strike Force-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een niveau?

Een tier is een ranglijst van spelers of teams in een competitie. Hoe hoger het niveau, hoe beter de speler of het team. Het verwijst naar hun positie in de competitie.

2. Waarom is de lijst met niveaus belangrijk?

Een lijst met niveaus is belangrijk omdat het spelers kan helpen bepalen hoe ze hun tijd en middelen moeten besteden. Het helpt hen ook de sterke en zwakke punten van elk personage in het spel te begrijpen.

3. Welke Brave Nine-laag bevat de beste huursoldaten?

De S-laag bevat de beste huurlingen. Dit zijn de best gerangschikte huurlingen in de competitie. De andere niveaus bevatten steeds minder bekwame spelers.

4. Wat zijn de voordelen van het gebruik van huurlingen van een hoger niveau?

De voordelen van het gebruik van huurlingen van een hoger niveau zijn onder meer meer kracht, schade en bruikbaarheid in de strijd. Ze zijn perfect voor elke situatie en kunnen in de meeste gevallen met goede resultaten worden gebruikt.

5. Wat zijn de gevolgen van het gebruik van huurlingen van een lager niveau?

De gevolgen van het gebruik van huurlingen van een lager niveau zijn onder meer verminderde kracht, schade en bruikbaarheid in de strijd. Ze kunnen misschien niet zo goed omgaan met moeilijke situaties als die van hogere niveaus. Dit kan leiden tot verlies in gevechten.

6. Hoe vaak wordt de Brave Nine Mercenaries-niveaulijst bijgewerkt?

Elke keer dat er een nieuwe patch wordt uitgebracht, wordt de lijst met Brave Nine-niveaus bijgewerkt. Dit gebeurt meestal om de paar maanden.

7. Wie maakt de Brave Nine-lijst?

De Brave Nine-niveaulijst is gemaakt door een team van experts. Ze houden rekening met veel factoren, zoals de sterkte van elk personage, hun bruikbaarheid in de strijd en hoe vaak ze worden gebruikt in competitief spel.

8. Hoe kunnen we meer gevechten winnen met behulp van de Brave Nine-niveaulijst?

Door de Brave Nine-niveaulijst te gebruiken, kunnen spelers de sterkste huursoldaten identificeren en ze in hun voordeel gebruiken. Dit zal hen helpen meer gevechten te winnen.

Bekijk meer: Anime Mania-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Een tierlijst is een geweldig hulpmiddel om je te helpen het best mogelijke team te vormen in Brave Nine. Het kan moeilijk zijn om te weten welke helden het beste zijn voor elke taak, maar met een lijst met niveaus heb je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik.

We hopen dat deze lijst met Brave Nine-niveaus je helpt het best mogelijke team te vormen. Onthoud dat deze niveaus niet in steen gebeiteld zijn en kunnen veranderen naarmate het spel vordert. Gebruik deze lijst om u te helpen bij het kiezen van de juiste huurlingen voor uw behoeften.

Als je vragen of suggesties hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.