Hoofd Tierlijst Brawlhalla-niveaulijst (november 2022) Beste legendes, personage

Brawlhalla-niveaulijst (november 2022) Beste legendes, personage

 Brawlhalla Tier List (2022) Beste legendes, personages 13 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De tier-lijst is een 'beste personage'-lijst voor elk vechtspel, een geordende lijst die meestal de toppersonages beschrijft in volgorde van beste naar slechtste. Het is heel gebruikelijk in vechtspellen, maar komt ook voor in andere genres. In de post van vandaag zullen we de Brawlhalla-niveaulijst onderzoeken.

Brawlhalla is een gratis te spelen platformvechtspel dat spelers de kans biedt om in teams van vier te strijden. Het is zeer geprezen door critici en fans vanwege de snelle gameplay, interessante personages en een algemeen gevoel van plezier.

Er zijn veel verschillende karaktercombinaties die kunnen worden gebruikt in Brawlhalla, waardoor het spel moeilijk te rangschikken is. De Brawlhalla-legendenlijst helpt je bij het kiezen van je favoriete legende. Als je het moeilijk vindt om te beslissen, kun je altijd onze lijst gebruiken om het personage te kiezen dat het beste bij je speelstijl past.

Ook handig: Is Brawlhalla platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Brawlhalla - Een snelle introductie

Brawlhalla is een gratis te spelen multiplayer platform-vechtspel ontwikkeld door Blue Mammoth Games. Het werd voor het eerst uitgebracht op Steam in oktober 2015. De game is duidelijk geïnspireerd door andere populaire games zoals Super Smash Bros ; het heeft echter unieke elementen die het leuk maken om helemaal alleen te spelen!

 Brawlhalla - Een snelle introductie

Brawlhalla biedt spelers de kans om tegen elkaar te strijden met maximaal vier personages per team. Je kunt kiezen uit verschillende personages die allemaal hun eigen vechtstijl en speciale vaardigheden hebben.

Brawlhalla biedt spelers een zeer snelle vechtervaring met meer dan verschillende kaarten/arena's om uit te kiezen. Elke kaart heeft zijn eigen gevaren voor het milieu die u ook in gedachten wilt houden. Deze game is gemakkelijk om meteen in te springen, maar het biedt wel een extra laag diepte die de game interessanter maakt terwijl je speelt.

Aangezien het aantal personages in Brawlhalla blijft groeien, kan het voor spelers moeilijk zijn om te beslissen welk personage het beste is. Als je het moeilijk vindt om te beslissen of gewoon de mening van iemand anders wilt over wat het beste werkt, zou onze Brawlhalla-niveaulijst van pas moeten komen. Laten we nu, zonder verder oponthoud, naar de lijst met niveaus springen.

Brawlhalla-niveaulijst (2022): beste personages

Een tierlijst verwijst naar de beste en slechtste personages in een videogame of een ander type competitie. Een tierlijst kan worden onderverdeeld in veel verschillende categorieën, waaronder die als de beste in het algemeen worden beschouwd, evenals degenen die als zeer zwak worden beschouwd in vergelijking met anderen.

 Brawlhalla-niveaulijst (2022): beste personages

Brawlhalla is een van de beste gratis te spelen videogames die momenteel op de markt zijn. Ben je nieuw in het spel? Vind je het moeilijk om je favoriete personage te kiezen, dus je hebt elke wedstrijd een willekeurige keuze gemaakt? Als dit klinkt zoals jij, dan zal onze Brawlhalla-niveaulijst je helpen een personage te kiezen dat het beste bij je speelstijl past.

We hebben ook de wapens toegevoegd die door elk personage in de tierlijst worden gebruikt, zodat je een beter idee krijgt van waar ze allemaal over gaan. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een tierlijst als het gaat om videogames, waaronder:

 • Het helpt je bij het kiezen van het beste personage voor je speelstijl.
 • Het helpt om de opties te beperken wanneer u probeert te beslissen welk spel voor u geschikt is.
 • Biedt een snel referentiepunt zodat spelers gemakkelijk nieuwe personages kunnen leren kennen.
 • Verhoogt het algehele plezier van een videogame door het gemakkelijker te maken om personages te kiezen.
 • Verbetert je vaardigheden terwijl je leert hoe je elk personage beter kunt spelen.
 • Geeft de gemeenschap een gemeenschappelijk referentiepunt voor discussie over personages.

De Brawlhalla-niveaulijst biedt dit alles en meer! dus zonder verder oponthoud, laten we erin springen.

Nu gaat de rangorde van S naar E, waarbij S de beste karakters vertegenwoordigt, terwijl E staat voor degenen die als zeer zwak worden beschouwd. Laten we beginnen met de beste legendes in Brawlhalla.

Brawlhalla S-niveaulijst (2022)

De S-tier in Brawlhalla is gereserveerd voor het beste van het beste, en dat is precies wie we hier hebben. Deze personages worden beschouwd als extreem krachtig en veelzijdig als het gaat om hun vaardigheden, wapens, bewegingssnelheid, enz.

 Brawlhalla S-niveaulijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Onyx Handschoenen, Kanon
Petra Handschoenen, Orb
Wie Boog, Zwaard
Scharlaken Hamer, raketlans
Week Groot Zwaard, Katars
Hongaars Groot zwaard, hamer
Jaeyun Groot zwaard, zwaard
lammeren Bijl, Hamer

Ook gerelateerd: Dragon Ball Legends-niveaulijst (2022)

Brawlhalla Een Tier-lijst (2022)

De A-laag in Brawlhalla is gereserveerd voor personages die als extreem krachtig worden beschouwd. Deze legendes hebben het vermogen om zowat iedereen te domineren waar ze tegenover staan, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk zal zijn!

 Brawlhalla Een Tier-lijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Thor Hamer, Orbo
Bovenstaande Handschoenen, Hamer
Zariël Handschoenen, boog
Wu Shang Handschoenen, Spear
Kaspische Katars, Handschoenen
Sentinel Hamer, Katars
Lin Fei Katars, Kanon
Heer Vraxx Rocket Lance, Blasters
Er bestaat Blasters, Speer
Bodvar Hamer, Zwaard
Azoth boog, bijl
Artemis Zeis, Rocket Lance

Brawlhalla B-niveaulijst (2022)

Het B-niveau in Brawlhalla is waar we een aantal zeer sterke kanshebbers beginnen te zien. Karakters hier zijn veel krachtiger dan de rest, maar ze zijn niet zo sterk in vergelijking met karakters in hogere niveaus.

Het is nog steeds belangrijk om in gedachten te houden dat deze personages hun eigen sterke en zwakke punten hebben, die van invloed kunnen zijn op hoe effectief ze zijn wanneer ze tegen specifieke tegenstanders of situaties spelen.

 Brawlhalla B-niveaulijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Cider Kanon, Zwaard
Ulgrim Bijl, raketlans
Hattori Zwaard, Speer
Dus Speer, boog
Het regent Katars, Ax
Barraza Hamer, Blasters
Reno Blasters, Orbo
Diana Blasters, Bow
rieten dak Zwaard, Blasters
Yumiko Hamer, boog
Menselijk Bow, Qatar
Rayman Bijl, Handschoenen
Vector Rocket Lance, Bow
koningin Nai Speer, Katars
Cassidy Blasters, Hamer

Brawlhalla C-niveaulijst (2022)

De C-laag in Brawlhalla is waar de dingen een beetje competitiever beginnen te worden. Deze personages zijn niet zo effectief, maar ze hebben nog steeds het potentieel om zeer krachtig te zijn in de juiste situaties.

 Brawlhalla C-niveaulijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Volkov zeis, bijl
Lucien Katars, Blasters
Romp kanon, bijl
Bryn Bijl, Speer
Mordex Zeis, Handschoenen
Doen zeis, bol
Orion Rocket Lance, Spear
Kruis Blasters, handschoenen
Luchtspiegeling zeis, speer
Nix Zeis, Blasters
Val Handschoenen, Zwaard

Controleer ook: FEH - Fire Emblem Heroes-niveaulijst (2022)

Brawlhalla D Tier-lijst (2022)

De D-laag vertegenwoordigt een aantal extreem sterke opties als het gaat om het spelen van Brawlhalla. Laat je echter niet voor de gek houden! Deze laag is ook de eerste laag die karakters bevat die als zwak worden beschouwd en vermeden moeten worden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd een personage kiest dat het beste bij je speelstijl past!

 Brawlhalla D Tier-lijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Knarsen Hamer, Speer
Jhala zwaard, bijl
Heer Roland Raketlans, zwaard
Assyrië Katars, Zwaard
Schemering Speer, Orba

Brawlhalla E-tierlijst (2022)

De laatste en slechtste, de laag in Brawlhalla, is gereserveerd voor die personages die we als bijna nutteloos beschouwen in vergelijking met andere personages in het spel. Deze karakters zijn extreem zwak en zullen doorgaans alleen slagen als ze het opnemen tegen tegenstanders die dezelfde rangorde delen.

 Brawlhalla E-tierlijst (2022)
Brawlhalla-legenden wapens
Er bestaat zwaard, zeis
Jesaja Kanon, Blaster

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een lijst met niveaus in videogames?

Een ranglijst is een ranglijst, meestal gemaakt door de community en professionele spelers van een online game zoals Brawlhalla, die alle personages rangschikt van goed naar slecht. Dit helpt om de opties te beperken wanneer je probeert te beslissen welk personage je moet spelen voor een bepaalde situatie of matchup.

2. Waarom is de Brawlhalla-niveaulijst belangrijk?

De Brawlhalla-niveaulijst biedt een snel referentiepunt zodat spelers gemakkelijk nieuwe personages kunnen leren kennen. Het helpt de spelers ook om het beste personage voor hun speelstijl te kiezen. Het verhoogt het algehele plezier door het gemakkelijker te maken om personages te kiezen en verbetert je vaardigheden terwijl je leert hoe je elk personage beter kunt spelen.

3. Welke Brawlhalla-niveaulijst bevat de beste personages?

De beste personages in Brawlhalla zijn degenen die onder de S-laag vallen. Karakters worden hier als extreem krachtig en veelzijdig beschouwd als het gaat om hun vaardigheden, wapens, bewegingssnelheid, enz.

4. Hoe werkt de Brawlhalla-niveaulijst?

De Brawlhalla-niveaulijst is een rangschikking van alle personages, van beste tot slechtste. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat wie je moet spelen, afhangt van je individuele vaardigheden en welk personage het beste bij je speelstijl past! De betere speler heeft een voordeel ten opzichte van andere spelers, maar dat betekent niet dat ze niet kunnen verliezen van iemand met minder vaardigheden of een ander karakter.

5. Hoe kan ik de Brawlhalla-legenda-lijst gebruiken om mijn vaardigheden te verbeteren?

De Brawlhalla-niveaulijst is een geweldig hulpmiddel om meer te weten te komen over elk personage en hun sterke en zwakke punten. Het is belangrijk om te onthouden dat de beste speler niet altijd wint, dus raak niet ontmoedigd als je verliest!

6. Wat is het hoogste niveau in Brawlhalla?

Het S-niveau is het hoogste niveau in Brawlhalla en is gereserveerd voor die personages die als extreem krachtig en veelzijdig worden beschouwd in vergelijking met anderen. Deze karakters zijn vaak zeer goed afgerond en kunnen in de meeste situaties effectief zijn.

7. Hoe vaak wordt deze lijst met Brawlhalla-personages bijgewerkt?

Deze Brawlhalla-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer een nieuw personage wordt uitgebracht of wanneer er belangrijke wijzigingen in de game worden aangebracht.

8. Welk niveau moet ik vermijden in de Brawlhalla-laaglijst?

De D- en E-lagen zijn degene die je moet vermijden bij het spelen van Brawlhalla. Deze niveaus zijn gereserveerd voor die personages die we als zwak en ineffectief beschouwen in vergelijking met andere opties.

9. Kunnen we elke wedstrijd winnen als we de Brawlhalla-ranglijst gebruiken?

Nee, je kunt niet elke wedstrijd winnen door alleen de Brawlhalla-niveaulijst te gebruiken. Afgezien van je individuele vaardigheden, hangt het personage dat je kiest ook af van je speelstijl en wat het beste voor je werkt. De tierlijst is slechts een gids om u te helpen uw opties te verfijnen.

Bekijk meer: Lijst met inactieve helden (2022)

Laatste woorden

Brawlhalla is een gratis te spelen vechtgame met zowel online als offline multiplayer. Het bevat verschillende personages en een aantal zeer verschillende speelstijlen, waardoor het moeilijk kan zijn om het juiste personage voor je speelstijl te kiezen.

We hopen dat je deze Brawlhalla-niveaulijst nuttig vond. Dus kies je favoriete personage en begin met spelen. Als je vragen hebt over deze Brawlhalla-legendenlijst, kun je hieronder een reactie achterlaten. We zullen deze lijst regelmatig bijwerken om veranderingen in het spel weer te geven.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.