Hoofd Tierlijst Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens

Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens

 Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (2022) Beste wapens 31 juli 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als het gaat om de Call of Duty: Vanguard zijn er veel verschillende meningen over wat de beste wapens zijn. Sommige mensen zweren bij bepaalde wapens, terwijl anderen denken dat ze allemaal verschrikkelijk zijn.

Hoewel sommige wapens beter geschikt zijn voor bepaalde situaties dan andere, is er niet één 'beste' wapen in het spel. Het komt allemaal neer op de voorkeur van de speler en de speelstijl. In deze blogpost gaan we kijken naar de beste wapens voor multiplayer, gebaseerd op onze eigen ervaringen en de ervaringen van andere spelers.

Daarom hebben we deze Call Of Duty: Vanguard-wapenniveaulijst gemaakt, en deze is gebaseerd op de prestaties van het personage in multiplayer.

Ook handig: Grappige COD-namen (2022)

Inhoud

Call Of Duty: Vanguard - Een snelle introductie

Call of Duty: Vanguard is een first-person shooter-videogame ontwikkeld door Sledgehammer Games en uitgegeven door Activision. Het werd gelanceerd in november 2021. De game bevat een verscheidenheid aan verschillende wapens, elk met zijn sterke en zwakke punten.

 Call Of Duty Vanguard - Een snelle introductie

De game bevat vijf verschillende multiplayer-modi: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy en Kill Confirmed. Elke modus biedt zijn eigen unieke gameplay-ervaring en doelstellingen.

Het primaire doel in de meeste modi is om het vijandelijke team uit te schakelen of een bepaalde score te behalen voor het andere team. De game bevat ook een coöperatieve Zombies-modus, waarin spelers moeten overleven tegen golven zombies.

De gameplay in Vanguard is snel en hectisch, en de kaarten van de game zijn ontworpen om gevechten van dichtbij aan te moedigen. Tot nu toe heeft de game overwegend positieve recensies gekregen, waarbij critici de multiplayer-modi en kaarten van de game prezen.

Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (2022)

Een wapenniveaulijst is een lijst die de beste wapens in multiplayer rangschikt van de slechtste naar de beste. In deze Call Of Duty Vanguard-niveaulijst zullen we de wapens rangschikken van goed naar slechtst.

Als je je multiplayer-ervaring wilt verbeteren, maak dan gebruik van deze COD Vanguard-wapenniveaulijst en vind de beste wapens voor jezelf.

 Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (2022)

Er zijn veel voordelen van een Call Of Duty Vanguard-wapenniveaulijst, waaronder:

 • Hiermee kun je zien welke wapens het beste en het slechtste zijn in het spel. Dit kan je helpen betere beslissingen te nemen bij het kiezen van de wapens die je in multiplayer wilt gebruiken.
 • Het geeft je een indicatie van hoe goed of slecht een bepaald wapen is.
 • Het helpt je de metagame te begrijpen en te leren over verschillende strategieën die in multiplayer kunnen worden gebruikt.
 • Het is gewoon een leuke manier om te zien welke wapens het beste en het slechtste in het spel zijn.

De lijst met wapens van Call Of Duty: Vanguard is verdeeld in 5 niveaus, variërend van S tot D. S is de sterkste en D is de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de lijst met niveaus:

Call Of Duty Vanguard S-niveaulijst (2022)

Het S-niveau is het hoogste en krachtigste niveau in de Call Of Duty Vanguard-wapenniveaulijst. Deze wapens zijn ongelooflijk krachtig en stellen je in staat om het multiplayer-veld te domineren. Als je op zoek bent naar de beste wapens in Call Of Duty Vanguard, zoek dan niet verder dan de S Tier.

 Call Of Duty Vanguard S-niveaulijst (2022)
Vanguard-wapens Type
Machinegeweer Handgeweer
Natie Aanvalsgeweer
STG44 Aanvalsgeweer
MP-40 SMG

Ook gerelateerd: Valorant Tier-lijst (2022)

Call Of Duty Vanguard A Tier List (2022)

Het A-niveau is het op één na hoogste niveau in de Call Of Duty Vanguard-wapenniveaulijst. Deze wapens zijn nog steeds erg krachtig en geven je een aanzienlijk voordeel ten opzichte van je tegenstanders. Op de A-laag vind je wapens die iets minder krachtig zijn dan wapens uit de S-klasse.

 Call Of Duty Vanguard A Tier List (2022)
Vanguard-wapens Type
BAR Aanvalsgeweer
DP27 LMG
MG42 LMG
Kar98k Scherpschuttersgeweer

Call Of Duty Vanguard B Tier-lijst (2022)

Het B-niveau is het op twee na hoogste niveau in de Call Of Duty Vanguard-wapenniveaulijst. Deze wapens zijn iets minder krachtig dan A-klasse geweren, maar zijn desalniettemin zeer effectief. De B-laag is een goede plek om wapens te vinden die goed afgerond en veelzijdig zijn.

 Call Of Duty Vanguard B Tier-lijst (2022)
Vanguard-wapens Type
Steen SMG
Itra Burst Aanvalsgeweer
3-lijns geweer Scherpschuttersgeweer
M1 Garand Scherpschuttersgeweer
1911 Handgeweer

Call Of Duty Vanguard C-niveaulijst (2022)

Het C-niveau is het vierde hoogste niveau in de Call Of Duty Vanguard-wapenniveaulijst. Deze wapens zijn niet zo krachtig als B-klasse wapens, maar kunnen in bepaalde situaties toch nuttig zijn. De C-laag is een goede plek om wapens te vinden die gespecialiseerd zijn en een specifiek doel hebben.

 Call Of Duty Vanguard C-niveaulijst (2022)
Vanguard-wapens Type
anti-tank schok Launcher
Draaiend jachtgeweer Jachtgeweer
FS-vechtmes Melee
Bren LMG

Call Of Duty Vanguard D Tier-lijst (2022)

De D-laag is de zwakste en laatste laag in de Call Of Duty Vanguard-wapenlaaglijst. Deze wapens zijn niet zo krachtig als de andere niveaus en mogen alleen worden gebruikt als je geen andere keuze hebt. Als je op zoek bent naar wapens om te vermijden, zoek dan niet verder dan de D-laag.

 Call Of Duty Vanguard D Tier-lijst (2022)
Vanguard-wapens Type
Stuur Handgeweer
Bazooka Launcher
Automatisch ladend jachtgeweer Jachtgeweer

Controleer ook: Apex Legends-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het beste wapen in Call Of Duty: Vanguard?

De beste wapens in Call Of Duty Vanguard staan ​​in de S-tierlijst. Deze wapens zijn ongelooflijk krachtig en stellen je in staat om het multiplayer-veld te domineren.

2. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van een COD Vanguard-ranglijst?

De factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het maken van een Call Of Duty: Vanguard-wapenniveaulijst zijn onder meer de schade, nauwkeurigheid, bereik, mobiliteit en veelzijdigheid van het wapen.

3. Wat is het doel van de COD Vanguard-wapenniveaulijst?

Het doel van deze COD Vanguard-niveaulijst is om spelers te helpen beslissen welke wapens ze moeten gebruiken in de multiplayer-modus.

4. Wat is het verschil tussen S- en A-tier?

Het onderscheid tussen A- en S-tier is dat A-tier wapens nog steeds erg goed zijn, maar niet zo uitstekend als S-tier wapens. Deze checklist helpt je te bepalen welk wapen het beste bij jouw speelstijl past.

5. Hoe nauwkeurig is de Call Of Duty: Vanguard-wapenniveaulijst?

De lijst met wapens van Call Of Duty Vanguard is gebaseerd op de mening van ervaren spelers en weerspiegelt mogelijk niet je eigen speelstijl.

6. Wat is het verschil tussen de schade en nauwkeurigheid van een wapen?

Schade is de hoeveelheid schade die een wapen kan aanrichten, terwijl nauwkeurigheid de kans is dat het wapen zijn doel raakt.

7. Wat is het verschil tussen het bereik en de mobiliteit van een wapen?

Het bereik is de maximale afstand die een wapen kan afvuren, terwijl mobiliteit de snelheid is waarmee een speler kan bewegen terwijl hij het wapen draagt.

Bekijk meer: One Piece Treasure Cruise Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Call Of Duty Vanguard een geweldige game met veel potentieel. De wapens in het spel zijn goed ontworpen en er is een goede variëteit om uit te kiezen. Sommige wapens zijn echter beter dan andere en deze COD Vanguard-wapenniveaulijst helpt je te beslissen welke het beste zijn voor multiplayer.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen en dat je de wapens van het spel beter begrijpt. Wat vind je van onze Call Of Duty: Vanguard-wapenniveaulijst? Hebben we belangrijke wapens gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder! En bekijk zeker ook onze andere blogposts voor meer Call Of Duty-tips en -trucs .

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
Op zoek naar de beste laptops voor schrijvers in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptop te vinden voor schrijvers en bloggers met verschillende budgetten om comfortabel te schrijven.
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022). Deze coole namen voor Snapchat bevatten ook schattig, meisjes, jongens, tieners, grappig, esthetisch, freaky en meer.
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van volleybalteams (2022). Deze coole namen van volleybalteams bevatten grappige, slimme, beste, stoere, unieke, meisjes-, jongens- en creatieve namen.
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Nle Choppa Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Nle Choppa Roblox-nummer-ID-codes omvatten Camelot, walk em down, beatbox, laatste waarschuwing en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rogue Company platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rogue Company al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
De Terraria-wapenniveaulijst is een ranglijst van alle wapens in het spel, gebaseerd op verschillende factoren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met wapens voor Terraria zal nuttig voor je zijn.