Hoofd Tierlijst Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst (november 2022) Beste SMG's

Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst (november 2022) Beste SMG's

 Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst (2022) Beste SMG's 13 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Call Of Duty Warzone is een first-person, gratis te spelen Battle Royale-videogame die is ontwikkeld door Infinity Ward en uitgegeven door Activision. Het was beschikbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, Microsoft Windows en PlayStation 5. De game heeft uitzonderlijk verbluffende graphics en een aantal briljante wapens om uit te kiezen.

Dat is waar de Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst van pas komt. Het geeft je een overzicht van alle SMG's die beschikbaar zijn in Warzone en rangschikt ze op basis van hun sterke en zwakke punten. Het is een waardevol hulpmiddel voor alle Call Of Duty-spelers - zowel oud als nieuw.

Omdat de game zo populair is, zijn er meerdere lijsten waarin alle wapens worden gerangschikt, maar deze lijst met Warzone SMG-niveaus zal zich uitsluitend richten op SMG's en hun levensvatbaarheid in Warzone. Dus laten we meteen in de post duiken en kijken wat de lijst te bieden heeft!

Ook handig: Is COD: Warzone platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Call Of Duty Warzone - Een snelle introductie

Als je een fan bent van first-person shooters, dan is de kans groot dat je er op zijn minst van hebt gehoord Call Of Duty Warzone . Warzone, uitgebracht in maart 2020, is een gratis te spelen Battle Royale-game die de gamewereld stormenderhand heeft veroverd. Ontwikkeld door Raven Software en Infinity Ward.

 Call Of Duty Warzone - Een snelle introductie

De game speelt zich af in de fictieve stad Verdansk, gelegen in het Midden-Oosten. Spelers kunnen ervoor kiezen om als solospeler te spelen of als onderdeel van een team van maximaal drie andere spelers. Call Of Duty Warzone heeft twee hoofdspelmodi: Battle Royale en Plunder.

Met zijn snelle gameplay en intense actie is het geen wonder dat Warzone een van de populairste games van 2020 is geworden. En met een nieuw seizoen komen er nieuwe wapens en strategieën om te leren. In het volgende gedeelte gaan we de SMG-niveaulijst van het oorlogsgebied bekijken en zien welke wapens het beste zijn in de huidige meta.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst (2022)

Elke lijst met niveaus moet vloeiend en dynamisch zijn, want naarmate het spel verandert, verandert ook de relatieve kracht van wapens. Met dat in gedachten hebben we onze Call of Duty Warzone SMG-niveaulijst samengesteld.

 Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst (2022)

De lijst met niveaus rangschikt alle beschikbare submachinegeweren in het spel op basis van hun bruikbaarheid in verschillende situaties. De SMG's in Warzone zijn een gevarieerd stel, waarbij sommige hoge vuursnelheden en goede mobiliteit bieden ten koste van bereik en schade, terwijl andere het tegenovergestelde zijn. De lijst met niveaus helpt de spelers op verschillende manieren:

 • Het zal hen helpen de sterke en zwakke punten van elk submachinegeweer te begrijpen.
 • Het geeft hen een idee over de beste SMG's voor verschillende situaties.
 • Het zal hen helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van wapens in uitrustingen.
 • Het zal hen helpen de juiste voordelen en bijlagen voor hun wapens te kiezen.
 • Het zal hen begeleiden om betere SMG-spelers te worden.
 • Het zal hen helpen de wapens te identificeren waarmee ze het meest moeten oefenen.

Er zijn vijf niveaus in de Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst: S, A, B, C en D. De wapens in elke laag zijn niet in een bepaalde volgorde gerangschikt. S is de hoogste en D is de laagste, de niveaus zijn bedoeld om een ​​overzicht te geven van de sterke en zwakke punten van elk wapen. Laten we de lijst eens bekijken!

Call Of Duty Warzone SMG S-niveaulijst (2022)

De wapens in de S-laag zijn de beste van het beste. Ze bieden een geweldige balans tussen vuurkracht, bereik, mobiliteit en nauwkeurigheid. Dit zijn de wapens die je in elke situatie in handen wilt hebben. Als je op zoek bent naar een SMG-wapen waarmee je de concurrentie kunt domineren, zoek dan niet verder dan deze SMG's.

 Call Of Duty Warzone SMG S-niveaulijst (2022)
 • ALP (voorhoede)
 • MP-40
 • H4 Blixen
 • brulkikker
 • Wapenoorlog 43
 • Owen Gun

Ook gerelateerd: Call Of Duty: Vanguard Weapon Tier List (2022)

Call Of Duty Warzone SMG A Tier List (2022)

Als je een SMG als je primaire wapen wilt gebruiken, zijn dit degenen waar je naar moet kijken. Het ontgrendelen ervan is geen enorme hoofdpijn en ze zullen je enorm helpen, zowel van dichtbij als op middellange afstanden. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, hebben een zeer hoge vuursnelheid en zijn uiterst effectief bij gebruik met de juiste hulpstukken.

 Call Of Duty Warzone SMG A Tier List (2022)
 • Welgun
 • Typ 100
 • PPSh-41 (Black Ops Koude Oorlog)
 • MAC-10
 • OT's 9
 • MP5 (Black Ops Koude Oorlog)
 • MP5 (moderne oorlogsvoering)
 • LC10
 • Milaan 821

Call Of Duty Warzone SMG B-niveaulijst (2022)

Niveau B SMG's zijn de op één na beste als het gaat om gevechten van dichtbij in Warzone. Dit zijn de Warzone SMG's die spelers zouden moeten gebruiken als ze kans willen maken op het winnen van vuurgevechten. Ze hebben een iets lage schade-output en het duurt iets langer om te laden. Maar over het algemeen zijn ze geen slechte keuze in het spel.

 Call Of Duty Warzone SMG B-niveaulijst (2022)
 • TEC-9
 • PP19 Bizon
 • Fennec
 • AUG
 • CX-9

Call Of Duty Warzone SMG C-niveaulijst (2022)

De C-laag van SMG's in Warzone is niet de slechtste, maar heeft nog wat werk nodig om haalbare opties te zijn. Het zijn behoorlijke wapens, maar worden overklast door andere wapens in hun categorie. Ze missen de vuurkracht of mobiliteit om geweldig te zijn.

 Call Of Duty Warzone SMG C-niveaulijst (2022)
 • AK-74u
 • P90
 • gebruiken

Call Of Duty Warzone SMG D-niveaulijst (2022)

Dit is de Warzone SMG-niveaulijst voor de wapens die je tijd niet waard zijn. Ze hebben een zeer lage schade-output, een slecht bereik en zijn moeilijk te controleren. Het is beter om deze wapens te vermijden en in plaats daarvan iets anders te gebruiken.

 Call Of Duty Warzone SMG D-niveaulijst (2022)
 • Aanvaller 45
 • ISO
 • KSP 45
 • Nagel pistool

Controleer ook: Held Cantare-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Welke SMG is de beste in Warzone?

Het antwoord hangt af van wat u zoekt en wat u waardeert in een SMG. Als je op zoek bent naar de beste allround SMG, dan is de Fennec een goede keuze. Als u echter op zoek bent naar een SMG met de meeste vuurkracht, is de MPX een betere keuze.

2. Wat is het verschil tussen een SMG en een LMG?

Het belangrijkste verschil tussen een SMG en een LMG is dat SMG's over het algemeen lichter en compacter zijn dan LMG's.

3. Zijn er voordelen aan het gebruik van een SMG boven een aanvalsgeweer?

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een SMG is dat ze over het algemeen nauwkeuriger zijn dan aanvalsgeweren van dichtbij. Ze hebben ook een hogere vuursnelheid, wat in bepaalde situaties nuttig kan zijn.

4. Wat is de beste uitrusting voor een SMG in Warzone?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van wat je zoekt en wat je speelstijl is. Een goed startpunt zou echter zijn om uw SMG uit te rusten met een red dot-vizier, uitgebreide magazijnen en een suppressor.

5. Hoe vaak wordt deze Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst bijgewerkt?

Deze Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst wordt periodiek bijgewerkt als er nieuwe wapens en wijzigingen in Warzone worden geïntroduceerd.

Bekijk meer: Slay The Spire Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Dat concludeert onze Call Of Duty Warzone SMG-niveaulijst. We hopen dat je het nuttig vond. Kom regelmatig terug voor updates en wijzigingen. Wat is je favoriete SMG in Warzone? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Brand bestanden op een cd met Windows XP
Brand bestanden op een cd met Windows XP
Het branden van gegevensbestanden op een cd met Windows XP vereist slechts drie stappen: plaats de lege cd, kopieer bestanden van uw computer naar de cd en begin met schrijven
Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages
Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages
Wil je de concurrentie domineren in Melty Blood? Bekijk onze nieuwste Melty Blood Type Lumina-lijst (2022) om erachter te komen wie de beste personages zijn!
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Bad Guy Roblox ID-code (2022): Billie Eilish-nummer / muziek-ID
Bad Guy Roblox ID-code (2022): Billie Eilish-nummer / muziek-ID
Bent u op zoek naar Bad Guy Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Guy Roblox-nummer (Billie Eilish) ID-codes omvatten origineel, remix, luid en meer.
2800+ coole ideeën voor voetbalteamnamen (2022) Grappig, goed, het beste
2800+ coole ideeën voor voetbalteamnamen (2022) Grappig, goed, het beste
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van voetbalteams (2022). Deze coole namen van voetbalteams bevatten grappige, beste, stoere, meisjes, jongens, slimme, unieke en creatieve namen.
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.