Hoofd ramen Converteer uw iPod van Windows naar Mac en omgekeerd

Converteer uw iPod van Windows naar Mac en omgekeerd

 Converteer iPod van Windows naar Mac 27 mei 2020 ramen
Oosten. Lezen: 3 minuten

Het converteren van een iPod tussen besturingssystemen klinkt misschien moeilijk, maar er zijn slechts een paar eenvoudige basisprincipes die u moet kennen: uw iTunes-bibliotheek overzetten en de iPod-software bijwerken.

Ik had vroeger een pc, maar ben onlangs overgestapt op een Mac en nu heb ik problemen met mijn iPod. Ik wil de iPod gebruiken met mijn nieuwe Mac, maar hij is geformatteerd voor Windows. Is er een manier om mijn iPod van Windows naar Mac te converteren?

Inhoud

Uw iTunes-muziekbibliotheek overdragen

Het maken van een back-up en het overzetten van uw iTunes-muziekbibliotheek is een essentieel onderdeel van dit proces, aangezien u voor het converteren van een iPod tussen platforms de software van de iPod moet bijwerken en alle mediabestanden van de iPod tijdens dat proces moet overschrijven. Als uw iTunes-muziekbibliotheek nog steeds intact is op uw oude computer, moet u al uw mediabestanden naar de nieuwe computer kopiëren. Als je muziek alleen op je iPod staat, moet je die muziek redden.

Kopieer je iTunes-muziekbibliotheek van je oude computer

Als je iTunes-muziekbibliotheek nog steeds intact is op je oude computer, dan heb je geluk, want de nieuwste versies van iTunes bevatten een functie waarmee je een back-up van je hele bibliotheek op cd of dvd kunt maken.

 1. Start iTunes en klik op Bestand → Back-up op schijf.
 2. Selecteer Back-up van volledige iTunes-bibliotheek en afspeellijsten. Hiermee worden al uw nummers, beoordelingen, afspeellijsten en aankopen uit de iTunes Music Store weergegeven.
 3. Plaats de eerste lege schijf in uw schijfstation en begin met het branden van de back-up. Als uw muziekbibliotheek groter is dan wat er op één schijf past, zal iTunes u om een ​​andere vragen zodra de eerste vol is.

Vervolgens moet u uw muziekbibliotheek herstellen van deze back-upschijven naar uw nieuwe computer.

 1. Start iTunes (op uw nieuwe computer) en plaats de eerste back-upschijf.
 2. Wanneer iTunes daarom vraagt, vertel het dan dat je het wilt herstellen.

Red nummers van je iPod

Als de oude computer met uw iTunes-muziekbibliotheek niet langer beschikbaar is, is uw hachelijke situatie een beetje moeilijker. Apple heeft aanzienlijk hoge barrières in hun iPod/iTunes-systeem ingebouwd om te voorkomen dat mensen illegaal muziek kopiëren.

Zoals Apple het ziet, is de iTunes → iPod-weg eenrichtingsverkeer, en muziek komt niet van een iPod. De ongelukkige kant van Apple's harde standpunt tegen piraterij is dat ze de benen hebben weggesneden van de vele mensen zoals jij, die een zeer legitieme behoefte hebben om muziek van een iPod naar een computer te verplaatsen. Het resultaat van deze situatie is dat iedereen die zijn muziek van zijn iPod wil herstellen, de servicevoorwaarden van Apple moet schenden en niet-ondersteunde software van derden moet gebruiken om zijn muziek te redden.

Het overzetten van uw iTunes-bibliotheek van uw iPod is dus het meest betrokken onderdeel van dit overgangsproces. Als je klaar bent voor de uitdaging, heeft Playlistmag.com een ​​heel goed artikel dat begint met het beschrijven van een brute force-methode om verborgen bestanden van iPods te krijgen, en vervolgens eindigt met links naar andere software en methoden die een beetje vriendelijker zijn voor het alledaagse gebruiker.

Afspeellijst: Tweerichtingsverkeer: muziek van de iPod verwijderen

Uw iPod-software bijwerken

iPods draaien op software die speciaal is ontworpen om te werken met een pc of een Mac, dus het converteren van een iPod tussen computerplatforms vereist dat je deze software bijwerkt om met het nieuwe besturingssysteem te werken. Apple heeft een programma genaamd iPod Software Updater dat tot doel heeft de software die een iPod van stroom voorziet bij te werken en/of te herstellen.

Converteer uw iPod van pc naar Mac

 1. Download en installeer de iPod Software Updater van Apple.
 2. Sluit uw Windows iPod aan op uw nieuwe Mac.
 3. Voer de iPod Software Updater uit en selecteer Herstellen.
 4. Werk uw iPod bij met uw iTunes-muziekbibliotheek.

Converteer uw iPod van Mac naar pc

 1. Download en installeer de iPod Software Updater van de website van Apple.
 2. Sluit uw Mac iPod aan op uw nieuwe pc.
 3. Voer de iPod Software Updater uit en selecteer Herstellen.
 4. Werk uw iPod bij met uw iTunes-muziekbibliotheek.

Voorzichtigheid! Als u de iPod Software Updater uitvoert, wordt de inhoud van uw iPod gewist. Voordat u de software op uw iPod bijwerkt, moet u een back-up maken van alle muziek waarmee u deze op een ander medium kunt bewaren, zoals een harde schijf, een cd of een dvd.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?