Hoofd Tierlijst De Cycle Frontier Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens

De Cycle Frontier Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens

 De Cycle Frontier Weapon Tier List (2022) Beste wapens 11 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

The Cycle Frontier is een competitief first-person schietspel. In dit spel vecht je met andere spelers om te zien wie er als beste uit de bus komt. De wapens die je gebruikt zijn cruciaal voor je succes, dus het is belangrijk om de beste te kiezen.

De lijst met wapens van Cycle Frontier is een gids die je helpt bij het kiezen van de beste wapens voor je speelstijl. Deze lijst is gebaseerd op verschillende factoren, zoals schade, bereik, nauwkeurigheid en meer. Dus of je nu net begint in The Cycle Frontier of op zoek bent naar een voorsprong op je tegenstanders, je krijgt hier je ideeën.

Houd er rekening mee dat de lijst met wapens van The Cycle: Frontier is gebaseerd op de mening van verschillende spelers en onze beoordeling van de wapens, dus deze kan verschillen van die van anderen. Maar wees gerust, het omvat alle wapens in The Cycle Frontier.

Ook handig: Langrisser-niveaulijst (2022)

Inhoud

The Cycle: Frontier - Een snelle introductie

De cyclus: grens is een multiplayer-videogame ontwikkeld door YAGER en uitgegeven door hetzelfde bedrijf. De game is een massale online first-person shooter voor meerdere spelers, met een focus op competitieve PvEvP-gameplay (speler versus omgeving versus speler).

 The Cycle: Frontier - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een toekomst waar interstellair reizen mogelijk is, en het richt zich op een bemanning van mensen die op een ruimtestation wonen dat het Prospect Station wordt genoemd. Spelers nemen de rol van goudzoekers op zich; huurlingen die moeten landen op een onherbergzame planeet die bekend staat als Fortuna III. Alvorens naar hun missie te vertrekken, moeten spelers tegen elkaar en tegen de vijandige omgeving strijden om materiële goederen en doelen.

In dit schietspel zijn wapens onderverdeeld in verschillende categorieën, elk met zijn sterke en zwakke punten. In de lijst met wapens van de Cycle Frontier bekijken we de beste wapens in elke categorie, zodat je het meeste uit je game-ervaring kunt halen.

De Cycle Frontier Weapon Tier List (2022)

Een rijenlijst is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de relatieve waarde van elk stuk in een spel te bepalen. De Cycle Frontier is niet anders, en er zijn tal van manieren om te sterven als je niet oppast. In deze gids zullen we kijken naar de verschillende wapens die beschikbaar zijn in The Cycle Frontier en ze rangschikken van beste naar slechtste.

 De Cycle Frontier Weapon Tier List (2022)

De lijst met wapens van Cycle Frontier heeft verschillende voordelen voor alle spelers van dit spel:

 • Het zal nieuwe spelers helpen te begrijpen welke wapens beschikbaar zijn in The Cycle Frontier.
 • Het zal nieuwe spelers helpen beslissen welke wapens ze moeten gebruiken.
 • Het zal meer ervaren spelers helpen hun builds en strategieën te verfijnen.
 • Het zal spelers van alle vaardigheidsniveaus helpen bij het identificeren van wapens die ze mogelijk over het hoofd zien.

Nu we weten hoe een tier-lijst kan helpen, laten we eens kijken welke wapens van het hoogste niveau zijn en welke niet. De lijst met wapens van Cycle Frontier is verdeeld in zes niveaus - S+, S, A, B, C en D. De wapens in elke laag zijn niet gelijk, maar ze liggen dicht bij elkaar. Hoe hoger de wapens van het niveau het beste zijn en de wapens van het laagste niveau het slechtste.

De Cycle Frontier S+ Tier-lijst (2022)

Wapens in tier S+ zijn veelzijdig, effectief in de meeste situaties en hebben een hoge DPS of extreem sterke secundaire effecten. Het enige nadeel van deze wapens is dat ze erg zeldzaam en/of duur zijn. Als je het geluk hebt om een ​​van deze wapens te vinden of te betalen, zorg er dan voor dat je hem vasthoudt!

 De Cycle Frontier S+ Tier-lijst (2022)
Wapen Type
Kinetische arbiter sluipschutter
KARMA – 1 sluipschutter
Voltaic Bruut SMG

Ook gerelateerd: Overschrijding van de lijst met lege niveaus (2022)

De Cycle Frontier S Tier-lijst (2022)

De S-tier wapens zijn bijna net zo goed als de S+ wapens, maar ze zijn niet zo veelzijdig. Ze kunnen gespecialiseerd zijn voor een bepaalde rol of een iets lagere DPS hebben. Het zijn echter nog steeds zeer effectieve wapens die je een voorsprong kunnen geven in de strijd.

 De Cycle Frontier S Tier-lijst (2022)
Wapen Type
Basilisk sluipschutter
Komrad Zwaar
ASP Flechette-pistool Auto SMG
ICA-garantie Automatische AR

The Cycle Frontier A Tier List (2022)

Wapens in tier A zijn het beste. Ze zijn niet alleen ongelooflijk krachtig, maar ze zijn ook veelzijdig en kunnen in verschillende situaties worden gebruikt. Als je de concurrentie wilt domineren, moet je een van deze wapens in handen krijgen. Ze hebben wel wat nadelen, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen van deze wapens.

 The Cycle Frontier A Tier List (2022)
Wapen Type
Lacerator DMR
Pleiten voor Zwaar
Zeusstraal SMG
KM9 Schraper SMG

De Cycle Frontier B Tier-lijst (2022)

B-tier wapens zijn nog steeds krachtig, maar ze hebben meer nadelen dan de wapens in de hogere tiers. Ze kunnen minder effectief zijn in bepaalde situaties of tegen bepaalde vijanden. Ze kunnen echter nog steeds hun mannetje staan ​​in een gevecht en kunnen dodelijk zijn in de juiste handen.

 De Cycle Frontier B Tier-lijst (2022)
Wapen Type
PKR Maalstroom Jachtgeweer
KBR Longshot DMR
S-576 PDW Auto-SMG
B9 Loopgraafgeweer Jachtgeweer

De Cycle Frontier C-tierlijst (2022)

Deze wapens zijn de op één na zwakste wapens van The Cycle Frontier. Ze hebben de laagste schade en worden in de meeste situaties over het algemeen overklast door andere wapens. Hun lage nut maakt ze alleen goed in zeer specifieke omstandigheden. De wapens in deze laag zijn:

 De Cycle Frontier C-tierlijst (2022)
Wapen Type
K-28 Semi-automatisch pistool
Scarabee Gebarsten pistool
AR 55 Auto-geweren
Fasische Lancer Semi-automatisch pistool

De Cycle Frontier D Tier-lijst (2022)

De wapens in tier D zijn zonder twijfel de zwakste in The Cycle Frontier. Ze zijn niet helemaal nutteloos, maar ze verbleken in vergelijking met de wapens in de hogere niveaus. De enige situatie waarin deze wapens nuttig zouden zijn, is als je het opneemt tegen een tegenstander die helemaal geen wapen heeft.

 De Cycle Frontier D Tier-lijst (2022)
Wapen Type
Bulldog Jachtgeweer

Controleer ook: Awaken Chaos Era Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Welke wapens zijn het beste in de lijst met de Cycle Frontier-niveaus?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat het grotendeels afhangt van de voorkeur van de speler en wat bij hun speelstijl past.

2. Wat is het verschil tussen de S+- en S-lagen?

De wapens in S+ zijn veelzijdiger en effectiever in de meeste situaties, terwijl de wapens in S gespecialiseerd zijn voor een bepaalde rol of een iets lagere DPS hebben.

3. Wat is het verschil tussen The Cycle Frontier en andere Battle Royale-games?

The Cycle Frontier is een PvEvP-spel, wat betekent dat spelers niet alleen met elkaar vechten, maar ook met gevaren voor de omgeving. Deze kunnen variëren van dodelijke dieren in het wild tot verraderlijke weersomstandigheden. Spelers moeten goed nadenken over hun uitrusting om te overleven.

4. Wat zijn de verschillende spelmodi in The Cycle Frontier?

De Cycle Frontier biedt twee verschillende spelmodi: Solo en Squad. In Solo worden spelers alleen in de arena gedropt en moeten ze voor zichzelf zorgen. In Squad worden spelers gegroepeerd in teams van vier en moeten ze samenwerken om te overleven.

5. Hoe ziet de kaart eruit in The Cycle Frontier?

De Cycle Frontier heeft een grote open wereldkaart met een verscheidenheid aan verschillende biomen. Deze omvatten woestijn, bos en toendra. De kaart is bezaaid met verschillende oriëntatiepunten en interessante punten die kunnen worden verkend.

Bekijk meer: Dragon Ball Z Dokkan Battle Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Dat is het voor nu. We hopen dat je deze lijst met wapens van The Cycle Frontier nuttig vond. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder. Tot de volgende keer, veel plezier met fotograferen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.