Hoofd Tierlijst Destiny Child Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

Destiny Child Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 Destiny Child Tier List (2022): beste personages 26 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Het is geen geheim dat Destiny Child een populair spel is. Met zijn unieke kunststijl en verslavende gameplay is het geen wonder dat zoveel mensen er geobsedeerd door zijn. Zoals bij elk populair spel, is er altijd een discussie over wie de beste personages zijn. In deze blogpost bespreken we de personages in het spel en rangschikken we ze in verschillende niveaus.

De lijst met Destiny Child-niveaus is handig voor degenen onder u die zich afvragen welke personages in het spel uw tijd en middelen waard zijn. We zullen de personages in verschillende niveaus verdelen, op basis van hun algehele kracht en bruikbaarheid.

Als je je spel wilt verbeteren, dan is deze blog nuttig voor je. We zullen de personages in de game rangschikken van beste naar slechtste en bespreken waarom ze op die specifieke plek staan. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Ook handig: Rivalen van Aether Tier List (2022)

Inhoud

Destiny Child - Een snelle introductie

Het lot kind is een mobiele game die in 2016 is uitgebracht. De game is ontwikkeld door SHIFT UP Corporation en NextFloor. Het spel wordt uitgegeven door SHIFT UP Corporation en LINE GAMES Corporation. De game is beschikbaar op Android-, iOS- en Microsoft Windows-platforms.

 Destiny Child - Een snelle introductie

Het spel is een ruilkaartspel met gacha-elementen. De speler verzamelt personages, die worden gebruikt om tegen andere spelers te vechten. De game heeft een uitgebreide campagnemodus, evenals verschillende PvP-modi. De game is enorm populair sinds de release en heeft een grote schare fans.

De game wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud, waardoor de fans betrokken blijven. Nu we een korte introductie van de game hebben gegeven, gaan we verder met de lijst met Destiny Child-gameniveaus.

Destiny Child-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een classificatiesysteem dat wordt gebruikt om karakters in een game te beoordelen. Het doel van een tierlijst is om spelers te helpen bepalen welke karakters de beste zijn en welke hun tijd niet waard zijn. Het is handig voor spelers om een ​​tierlijst te gebruiken wanneer ze proberen te beslissen op welke personages ze zich moeten concentreren.

 Destiny Child-niveaulijst (2022)

De Destiny Child-niveaulijst is een lijst die de personages in het spel beoordeelt op basis van hun kracht, bruikbaarheid en algehele prestaties. De lijst is onderverdeeld in niveaus, waarbij de bovenste laag de krachtigste is en de onderste de minst krachtige.

Deze lijst met Destiny Child-niveaus helpt ook op andere manieren, zoals:

 • Helpt je het spel beter te begrijpen.
 • Help u te voorkomen dat u tijd verspilt aan personages die uw tijd niet waard zijn.
 • Help je de juiste personages te vinden voor jouw speelstijl.
 • Help u geld te besparen op tekens die u niet zult gebruiken.
 • Help je het meeste uit het spel te halen.

Nu we een korte introductie van de game en de niveauslijst hebben gegeven, gaan we aan de slag met de Destiny Child-niveaulijst. Er zijn zes niveaus in deze lijst - S, A, B, C, D en E.

Destiny Child S-lijst (2022)

De Destiny Child tier S-personages zijn de beste personages in het spel. Ze zijn krachtig en zeer nuttig in verschillende situaties. Als je op zoek bent naar de beste personages in het spel, dan zijn dit degenen waar je je op moet concentreren. Ze zullen u helpen uw spel te verbeteren en het voor u gemakkelijker maken om te winnen.

 Destiny Child S-lijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Saturnus Aanvaller
Pomona genezer
Mona Tank
Neptunus Steun
Salome Aanvaller
Wijziging Aanvaller
dagen Tank

Ook gerelateerd: Destiny 2 Exotische wapens Tier List (2022)

Destiny Child A Tier-lijst (2022)

Tier A-personages behoren tot de beste en zijn ongelooflijk krachtig. Ze kunnen bijna elke uitdaging aan en komen als overwinnaar uit de strijd. Ze zijn misschien een beetje moeilijk te verkrijgen, maar ze zijn het zeker waard. Als je het geluk hebt een van deze karakters te hebben, zorg er dan voor dat je ze verstandig gebruikt.

 Destiny Child A Tier-lijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Thanatos Aanvaller
Sirene Aanvaller
Syrinx genezer
Vooravond Aanvaller
Maat genezer
Astraea genezer
weddenschappen Aanvaller
Deze zijn Steun
Bathory debuffer

Destiny Child B-niveaulijst (2022)

Niveau B-personages zijn ook behoorlijk sterk, maar ze zijn misschien niet in staat om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan. Ze zijn geweldig om de meeste taken op zich te nemen, maar ze kunnen het moeilijk hebben met de allerbeste. Ze zijn echter nog steeds de moeite waard om in je team te hebben en kunnen behoorlijk nuttig zijn.

 Destiny Child B-niveaulijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Jacheongbi Aanvaller
Mafdet Aanvaller
Nicole Aanvaller
Bes Verdediger
Deino genezer
Freyja Aanvaller
Tiamat debuffer
Tamamo debuffer
Rita debuffer
Duizeligheid Aanvaller
Elizabeth Aanvaller
Demeter genezer
Daphnis Aanvaller
Chepri Aanvaller
Lood Steun
Hildr Aanvaller
Pantheon Steun
Abaddon Aanvaller
Ayane Aanvaller
Athene Verdediger

Destiny Child C-niveaulijst (2022)

Dit zijn de karakters die je zo snel mogelijk wilt vervangen. Ze zijn niet helemaal nutteloos, maar ze verbleken in vergelijking met andere opties die voor u beschikbaar zijn.

Ze zijn echter nodig voor specifieke spelmodi, zoals auto-vechten. Tekens in de C-laag worden vaak als niet indrukwekkend beschouwd en worden niet aanbevolen voor gebruik in de meeste situaties.

 Destiny Child C-niveaulijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Lucht Steun
Wasbeer Verdediger
Wodan Steun
esu Tank
Jupiter debuffer
Epona Steun
Kasumi Aanvaller
Mary Rose Verdediger
Makoto genezer
Brownie Steun
Mars Tank
Skiën Eshu Steun
Lisa Steun
Giltine Steun
Undine genezer
Ziva Aanvaller
Anemoon Steun
Op het randje Aanvaller
David Aanvaller
Hades Tank
Pallas Steun
Ze waren Aanvaller
Isolde debuffer
Calypso Aanvaller
Annie Aanvaller
Olga debuffer
Medb Aanvaller
leggen genezer
Myrina Steun
Cleopatra Aanvaller
Midas debuffer
Katherine debuffer
Iphis debuffer
Maan Steun
Failnaught Steun
Moa debuffer
Frey Aanvaller
aan mijn vader Aanvaller
Miku Steun
Durandal Steun
Een beetje Aanvaller
Eochaid Aanvaller
arena Aanvaller
Leeuw Steun
Kaïn Aanvaller
Banshee debuffer

Destiny Child D-niveaulijst (2022)

Dit zijn de karakters die je koste wat kost wilt vermijden. Ze zijn in bijna alle opzichten verschrikkelijk en zullen je voortgang in het spel alleen maar belemmeren. Tekens in deze laag moeten zo snel mogelijk worden vervangen. Als je geen andere keuze hebt, is het misschien de beste keuze om ze in autogevechten te gebruiken.

 Destiny Child D-niveaulijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Nirti debuffer
Venus genezer
Negen debuffer
Limousines debuffer
Sidhe mensen Verdediger
Ook genezer
Lan Fei debuffer
Morgan Aanvaller
Brigid Tank
Ganesha Steun
Weerwolf Steun
Babel debuffer
Catharina Tank
Astoreth Aanvaller
ik lees debuffer
Verdelet Steun
Billy debuffer
Sytry Steun
Duivel Tank
Doryeong Steun
Pan debuffer
hemels debuffer
Honoka genezer
Mammon Verdediger
Naias Steun
Hestia Aanvaller
Middelen Verdediger

Destiny Child E Tier-lijst (2022)

Tekens in niveau E zijn niet erg sterk en zijn in de meeste situaties niet de moeite waard om te gebruiken. Deze karakters zijn over het algemeen niet erg handig in gevechten en mogen alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Vermijd het gebruik van deze tekens indien mogelijk.

 Destiny Child E Tier-lijst (2022)
Destiny Child-personages Rol
Horus Verdediger
Thetis debuffer
rode Kruis debuffer
Kerstman debuffer

Controleer ook: MHA De sterkste heldenlijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het verschil tussen het niveau van een personage en zijn rol?

Het niveau van een personage is een maatstaf voor hun algehele kracht en bruikbaarheid, terwijl hun rol wordt bepaald door wat ze het beste kunnen doen in de strijd. Een personage dat gespecialiseerd is in genezing zou bijvoorbeeld in de ondersteunende rol worden geplaatst, zelfs als ze niet bijzonder sterk zijn.

2. Hoe vaak wordt de lijst met Destiny Child-niveaus bijgewerkt?

De niveaus worden bijgewerkt wanneer er een significante verandering in het spel is die van invloed is op het vermogensniveau van een personage. Dit kan van alles zijn, van een nieuwe update van de game zelf tot een personage dat wordt uitgebracht of nerfed.

3. Wat betekenen de niveaus?

De niveaus zijn slechts een maatstaf voor hoe sterk een personage is in vergelijking met de anderen in het spel. Ze moeten niet als evangelie worden opgevat en u moet altijd uw eigen oordeel gebruiken wanneer u beslist wie u in uw team wilt opnemen.

4. Waarom staat de S-laag bovenaan?

Het S-niveau staat bovenaan omdat het de sterkste en meest bruikbare personages in het spel vertegenwoordigt. Dit zijn de personages waar je je op moet concentreren als je wilt winnen.

5. Wat zijn de criteria voor deze lijst met Destiny Child-personages?

De criteria voor deze lijst met niveaus zijn gebaseerd op de algehele kracht en bruikbaarheid van het personage in de strijd. Dit omvat hun statistieken, vaardigheden en hoe goed ze presteren in gevechten.

6. Waarom gebruiken spelers tierlijsten?

Niveaulijsten worden gebruikt als een gids om spelers te helpen beslissen op welke personages ze zich moeten concentreren. Ze kunnen ook worden gebruikt om te bepalen wie de beste personages in het spel zijn en om de sterkte van verschillende teams te vergelijken.

7. Wat is het doel van deze lijst met niveaus voor Destiny Child?

Het doel van deze tier-lijst is om spelers een gids te geven om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over welke personages ze moeten krijgen. Het kan ook worden gebruikt om de sterkte van verschillende teams te vergelijken en om te bepalen wie de beste personages in het spel zijn.

8. Is het altijd de beste optie om tekens van een hoger niveau te gebruiken?

Nee, niet altijd. Hoewel karakters van een hoger niveau over het algemeen krachtiger zijn dan karakters van een lager niveau, zijn ze misschien niet de beste keuze voor elke situatie. U moet altijd uw eigen oordeel gebruiken om te beslissen wie u in uw team wilt opnemen, op basis van de specifieke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd.

Bekijk meer: Soulcalibur VI-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Dat is het voor nu! We hopen dat je deze lijst met Destiny Child-niveaus nuttig vond. Als je vragen of suggesties hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten en vergeet niet regelmatig terug te komen. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?