Hoofd Gamen Discord oplossen in afwachting van verbindingsfout eindpunt (2020)

Discord oplossen in afwachting van verbindingsfout eindpunt (2020)

  Discord oplossen in afwachting van verbindingsfout eindpunt (2020) 8 oktober 2020 Gamen | Internet gebruik
Oosten. Lezen: 5 minuten

Ben je een game-liefhebber? zo ja, vertel me dan niet dat je niets weet over Discord. Omdat onenigheid de meest populaire chat-app is, maar de laatste paar dagen hebben veel gebruikers te maken met onenigheid in afwachting van een eindpuntfout en als u ook een van hen bent, hoeft u zich geen zorgen te maken, zoals vandaag in dit artikel, Ik zal u begeleiden met een volledige gids over het oplossen van een in afwachting van een verbindingsfout op het eindpunt. Nadat je het volledige artikel met volledige concentratie hebt gelezen, kun je onenigheid in afwachting van een eindpuntfout gemakkelijk en snel oplossen. Dus laten we, voordat we naar het hoofdonderwerp gaan, eerst eens kijken naar de basisinformatie.

Meningsverschil is een app die door bijna elke gamer wordt gebruikt, omdat deze app je gratis en instant messaging, VOIP-applicatie, videoconferentie en inhoudslevering biedt. Discord werd gelanceerd in het jaar 2015, dat was geschreven in JavaScript, React, Elixir en Rust. Discord is beschikbaar voor bijna elk platform, inclusief Windows, Android, IOS, MAC OS, Linux en webbrowsers. In het jaar 2019 registreerde Discord 250 miljoen gebruikers die deze software gebruikten.

Als gamer zal ik Discord altijd aanbevelen als je met je vrienden wilt praten tijdens het gamen, omdat het de beste kwaliteiten geeft en daarom in 2020 Discord gerangschikt op 174 in Alexa. Zoals je weet, is in de echte wereld niets perfect, daarom heeft onenigheid ook enkele fouten, en onenigheid in afwachting van een eindpuntfout is daar een van.

Inhoud

Wat betekent in afwachting van eindpunt op Discord?

  Wat betekent in afwachting van eindpunt op Discord?

Discord in afwachting van eindpunt Fout is een fout die gebruikers zien wanneer ze geen verbinding kunnen maken met de discord-server. Aangezien discord een servergebaseerde app is en als de server niet beschikbaar is, krijgt u te maken met fouten en deze fout is een tijdelijke en meest voorkomende fout. Nu zullen de redenen die verantwoordelijk zijn voor deze fout in de volgende sectie worden besproken.

Ook handig: Hoe Discord Screen Share geen audio te repareren

Redenen voor de onenigheid in afwachting van een eindpuntfout

De afgelopen dagen kreeg ik veel vragen van de Discord-gebruikers waarom ik Discord in afwachting van een eindpuntfout zie wanneer ik het probeer te openen? en nu In deze sectie zullen ze allemaal hun antwoorden krijgen als nergens, ik ga je begeleiden met de mogelijke redenen om te wachten op een Discord-fout op het eindpunt. Let er dus goed op.

  Redenen voor de onenigheid in afwachting van een eindpuntfout

1. Server uitgeschakeld

Discord in afwachting van eindpuntfout is een servergebaseerde verbindingsfout en als u bent verbonden vanuit het land waarvan de server niet beschikbaar is, is dit de belangrijkste reden en kunt u deze fout krijgen. Om uw probleem op te lossen, moet u nu verbinding maken met een server van een ander land of u moet wachten tot de server reageert.

2. Trage internetverbinding

Gebruik je een trage internetverbinding? maak dan onmiddellijk verbinding met de snelle verbinding, omdat dit de belangrijkste reden is om te wachten op een eindpuntfout op Discord. U kunt de snelheid van uw internetverbinding controleren op elke Speed ​​Test-website die beschikbaar is via internet en deze zijn gratis. Als uw verbindingssnelheid laag is en de ping hoog is, probeer dan verbinding te maken met een snelle internetverbinding of neem contact op met uw internetprovider.

3. VPN

Gebruik je een VPN voor Discord? dan kan het zijn dat het land waarvan u verbinding hebt gemaakt met VPN een server heeft en dat u hierdoor de Discord in afwachting van een eindpuntfout kunt tegenkomen.

4. Verouderde versie van Discord

Gebruik je een verouderde versie van Discord? werk het dan zo snel mogelijk bij, aangezien Discord-ontwikkelaars regelmatig de updates vrijgeven en als u een verouderde versie gebruikt, kunt u te maken krijgen met een eindpunt Discord-fout.

5. Antivirus

Antivirus wordt gebruikt om uw systeem te scannen en u te beschermen tegen virussen. Om dit te doen, blokkeert het sommige apps om te werken. Had u antivirus op uw systeem geïnstalleerd? dan is het misschien de reden dat Discord wacht op een eindpuntfout, omdat uw antivirusprogramma Discord misschien blokkeert om te laden. Om dit probleem op te lossen, moet u uw antivirusprogramma tijdelijk uitschakelen.

Nu hoop ik dat alle bovenstaande redenen duidelijk voor u zijn.

Ook gerelateerd: Hoe Twitch Error 5000 op te lossen: inhoud niet beschikbaar

Hoe op te lossen in afwachting van eindpunt Discord-fout?

Het oplossen van Discord in afwachting van een eindpuntfout is geen probleem, omdat u het in een paar minuten kunt oplossen als u volledige concentratie betaalt en de stappen volgt zoals beschreven. Volg deze eenvoudige stappen om de wachtende eindpuntfout op Discord op te lossen:

  Hoe op te lossen in afwachting van eindpunt Discord-fout?

1. Start uw systeem opnieuw op

Wanneer je fouten tegenkomt tijdens het spelen van een game of chatten met je vrienden via sommige VOIP-apps zoals Discord, raad ik je altijd aan om je pc opnieuw op te starten voordat je naar andere oplossingen gaat en veel gebruikers vonden deze methode nuttig en het werkt meestal. Nu, voordat ik opnieuw opstart, zorg ik ervoor dat u uw werk opslaat.

Open nu, na het opnieuw opstarten van het systeem, Discord en controleer of de Discord in afwachting van de eindpuntfout is opgelost of niet.

2. Controleer je wifi-instellingen

Gebruik je wifi voor het uitvoeren van discord, controleer dan eerst je wifi-instellingen, want misschien werkt je wifi niet goed. Om dit te controleren, moet u proberen een andere website via uw browser te openen, en als de website wordt geladen, werkt uw wifi. Controleer anders uw wifi-instellingen.

Als uw wifi-instellingen correct zijn, probeer dan andere onderstaande oplossingen.

3. Wijzig uw Discord-server

Zoals eerder besproken, is uw landserver misschien niet beschikbaar, dus u moet proberen uw serverregio te wijzigen om Discord te gebruiken. Het wijzigen van de server is geen probleem, aangezien u dit in minder dan een minuut kunt doen als u de stappen volgt zoals beschreven.

Hier zal ik uitleggen hoe je de Discord-server kunt wijzigen:

  • Ga naar je Meningsverschil app of website.
  • Ga nu naar de instellingen secties en klik op serverinstellingen .
  • Daarna ziet u het aantal servers en nu kun je ze allemaal kiezen.
  • Na het kiezen van de server, verversen uw app.

Controleer nu, na het wijzigen van de server, of de Discord in afwachting van eindpuntfout nog steeds optreedt of niet en als de fout nog steeds niet is verholpen, probeer dan andere methoden.

4. Gebruik een VPN

Als het wijzigen van de Discord-server niet werkt, kunt u ook uw regio wijzigen met behulp van de VPN. Download hiervoor de beste VPN en maak daarna verbinding met de snelste beschikbare server. Start daarna Discord en controleer of de fout in het wachten op het eindpunt van Discord is opgelost of niet.

5. Update Discord

Zoals hierboven gesuggereerd, moet je de nieuwste versie van Discord installeren wanneer de update beschikbaar is, omdat dit de kans op conflicten verkleint. Als u de verouderde versie gebruikt, kunt u in de toekomst ook een fout tegenkomen.

Controleer ook: Hoe Pokemon Go te repareren kan niet worden geverifieerd

Conclusie

Als gamer weet ik hoeveel Discord nuttig voor je is en hoeveel pijn het kan doen als je Discord ziet wachten op een eindpuntfout en het artikel van vandaag is alleen voor die gebruikers.

Nu hoop ik dat ik de weddenschap heb gewonnen die je gemakkelijk en snel kunt oplossen in afwachting van een Discord-fout op het eindpunt als je de stappen zorgvuldig leest en volgt.

Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?