Hoofd Tierlijst Duel Links Tier List (november 2022) Beste decks gerangschikt

Duel Links Tier List (november 2022) Beste decks gerangschikt

 Duel Links Tier List (2022) Beste decks gerangschikt 8 oktober 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Duel Links is een gratis te spelen kaartverzamelspel voor mobiele apparaten. Het spel is gebaseerd op het populaire Yu-Gi-Oh! anime- en manga-series en bevat personages uit de show.

De Duel Links-niveaulijst is een rangschikking van de personages van het spel, gebaseerd op hun kracht en bruikbaarheid in de strijd. Het helpt bij het kiezen van de personages die je in de strijd wilt gebruiken en geeft ook aan hoe sterk ze zijn. Je kunt een terugkerende speler zijn of nieuw in het spel, maar deze lijst met niveaus is voor iedereen nuttig.

Het is een leuk spel met geweldige anime-personages om uit te kiezen en te gebruiken. We raden het aan voor alle fans van de show of voor degenen die net beginnen met kaartspellen. Deze Duel Links deck tier-lijst zal helpen om het spel te begrijpen en hoe je door de rangen kunt komen.

Ook handig: Temtem-niveaulijst (2022)

Inhoud

Duel Links - Een snelle introductie

Duel Links is een digitaal verzamelkaartspel ontwikkeld en uitgegeven door Konami. Het werd oorspronkelijk uitgebracht op 17 november 2016 voor Android- en iOS-platforms en later voor Microsoft Windows. De game is gratis te spelen met in-app aankopen.

 Duel Links - Een snelle introductie

De game speelt zich af in de Duel World, een virtuele wereld waar duellisten van over de hele wereld tegen elkaar kunnen spelen. Duel Links heeft twee spelmodi: Story Mode en Duel World. In Story Mode kunnen spelers het verhaal van Yu-Gi-Oh! door te duelleren. In Duel World kunnen spelers in realtime tegen anderen strijden.

Duel Links is een leuke en boeiende game die we ten zeerste aanbevelen voor fans van de Yu-Gi-Oh! franchisenemer. Het spel is makkelijk te leren en heeft veel replay waarde. Dus laten we zonder verder oponthoud naar onze Duel Links-tierlijst gaan!

Duel Links Tier List (november 2022)

De Duel Links-niveaulijst helpt je bij het vinden van de krachtigste kaarten en kaartspellen in Yu-Gi-Oh! Duel links. Het kan ook worden gebruikt om eventuele zwakke punten in een bepaald kaartspel op te sporen. Deze lijst is gebaseerd op gegevens van de officiële Yu-Gi-Oh! website, evenals door de gebruiker ingediende informatie.

 Duel Links Tier List (2022)

Niveaulijsten worden over het algemeen gemaakt door ervaren spelers, en deze is niet anders. De Yu-Gi-Oh! De Duel Links-niveaulijst is gebaseerd op de meningen van enkele van de beste Yu-Gi-Oh! Duelisten in de wereld. Het heeft ook zeven andere voordelen:

 • Het kan je helpen de krachtigste kaarten te vinden in Yu-Gi-Oh! Duel links.
 • Het kan je helpen om eventuele zwakke punten in een bepaald kaartspel op te sporen.
 • Het kan je helpen bij het kiezen van de juiste kaarten voor je kaartspel.
 • Het kan je helpen begrijpen hoe het spel werkt.
 • Het kan je helpen je vaardigheden te verbeteren.
 • Het kan je helpen nieuwe vrienden te vinden die Yu-Gi-Oh! Duel links.
 • Het kan je helpen meer plezier te hebben met het spel.

Als u op zoek bent naar een lijst met Duel Links-niveaus, is dit een geweldige plek om te beginnen. Houd er rekening mee dat de lijst met niveaus kan worden gewijzigd als er nieuwe kaarten en kaartspellen worden uitgebracht. Maar voor nu zou dit je een goed idee moeten geven van wat je kunt verwachten in de wereld van Yu-Gi-Oh! Duel links.

Er staan ​​drie banden op deze lijst: S-tier, A-tier en B-tier.

Duel Links S Tier-lijst (2022)

Dit is het krachtigste en meest consistente deck in Duel Links. Het heeft veel manieren om de andere topdecks te verslaan en kan dit redelijk consistent doen. Dit is het kaartspel dat je wilt spelen als je de top van het klassement wilt bereiken.

 Duel Links S Tier-lijst (2022)
 • Magneet Krijger

Ook gerelateerd: Zielwerker Tierlijst (2022)

Duel Links Een Tier List (2022)

Hoewel ze niet zo krachtig zijn als de eersteklas decks, zijn deze decks nog steeds in staat hun mannetje te staan ​​en kunnen ze behoorlijk gevaarlijk zijn in de handen van een ervaren speler. Dit is een goed niveau voor beginners, omdat de decks betaalbaarder en gemakkelijker te bouwen zijn.

 Duel Links Een Tier List (2022)
 • Gaia

Duel Links B Tier-lijst (2022)

De kaarten in deze sectie zijn niet slecht, maar ze vergen meer inspanning om werk te maken. Sommige van deze kaarten kunnen in de toekomst worden gespeeld als er nieuwe kaarten worden uitgebracht die goed bij hen passen. Voorlopig hebben ze gewoon niet genoeg ondersteuning om haalbare opties te zijn.

 Duel Link B-niveaulijst (2022)
 • Abyss-acteur
 • harpijen
 • Phantom Knight's
 • Water XYZ

Controleer ook: Tiny Tina's Wonderlands Class Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe vaak wordt de Duel Links-tierlijst bijgewerkt?

De lijst met Duel Links-niveaus wordt bijgewerkt wanneer een nieuwe kaartenset wordt uitgebracht of als er een significante metagame-verschuiving is.

2. Wat zijn de criteria voor een kaart om in elk niveau te zijn?

De kaarten in elke laag worden bepaald door hun algehele vermogensniveau en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn. Kaarten die krachtiger en gemakkelijker te gebruiken zijn, bevinden zich in hogere niveaus, terwijl zwakkere en moeilijker te gebruiken kaarten zich in lagere niveaus bevinden.

3. Hoe heb je het vermogensniveau van elke kaart bepaald?

Het vermogensniveau van elke kaart wordt bepaald door het effect, de statistieken en hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Kaarten met krachtige effecten en hoge statistieken bevinden zich in hogere niveaus, terwijl kaarten met zwakkere effecten en lagere statistieken zich in lagere niveaus bevinden.

4. Wat is het verschil tussen een Good-kaart en een B-tierkaart?

Een goede kaart is een kaart die krachtig en gebruiksvriendelijk is. De B-tier-kaart is een kaart die niet zo krachtig of gebruiksvriendelijk is als een goede kaart, maar toch potentieel heeft.

Bekijk meer: Project Star Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Dat is het voor nu! We hopen dat je deze lijst met Duel Links-niveaus nuttig vond. Als u vragen hebt? Laat ze dan achter in de reacties hieronder. Vergeet niet terug te komen voor meer informatie! Succes tot de volgende keer!

Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor PS4, PS5, Xbox One, pc, enz. (crossplay). Of UFC 4 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Acer-laptops in 2022? We hebben 30+ laptops getest om de beste Acer-laptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met verschillende budgetten.
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Stopt Fortnite in 2022? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
Op zoek naar de beste laptops voor streaming in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden die twitch/youtube-games of video streamen.
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Magnum Quest-niveaulijst (2022) is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste helden in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.