Hoofd Kantoorproductiviteit Een Award Certificaat maken in MS Word

Een Award Certificaat maken in MS Word

27 mei 2020 Kantoorproductiviteit
Oosten. Lezen: 2 minuten

Als uw organisatie iemand of een groep individuen eert voor een of andere prestatie, zijn prijscertificaten een geweldig extraatje voor de gelegenheid. In plaats van op maat gemaakte certificaten te laten maken en afdrukken, kunt u zelf een mooie onderscheiding maken in MS Word. Met de juiste keuze aan lettertypen en aantrekkelijk briefpapier ziet uw awardcertificaat er net zo professioneel uit als wat dan ook.

Inhoud

Onderdelen van een Award Certificaat

Veel van deze certificaten hebben gemeenschappelijke thema's en elementen in hun ontwerp. Deze dingen omvatten:

  1. Tekst in een oud Engels lettertype.
  2. De datum van de toekenning, voluit geschreven.
  3. Een zegel of het logo van de organisatie die de prijs uitreikt.
  4. De handtekening van een of meer personen die de prestatie certificeren.
  5. Fancy briefpapier

Veel diploma's en onderscheidingen zijn in een oud-Engels lettertype gezet. Als u nog geen van deze lettertypen op uw systeem hebt geïnstalleerd, zijn ze online beschikbaar op een aantal lettertype-sites:

Awards hebben meestal de datum volledig uitgeschreven, zoals zo:

... gepresenteerd op deze zesentwintigste mei tweeduizend tien.

Het toevoegen van het zegel of logo van uw organisatie is een leuke toevoeging aan dit type document. Als je een pers hebt waarmee je een zegel op het papier kunt zetten, ga ervoor. Anders kunt u een afbeelding van het logo van uw organisatie invoegen en deze op het certificaat afdrukken.

Geen enkel prijscertificaat is compleet zonder de handtekening van iemand die bevestigt dat de prestatie waarvoor de prijs wordt uitgereikt. Dit wordt meestal gedaan door een leidinggevende, president of een ander hooggeplaatst persoon.

Ten slotte ziet fancy briefpapier er in een situatie als deze altijd beter uit dan gewoon wit typepapier. U kunt bij elke kantoorboekhandel een pakket met certificaatbriefpapier kopen. Zoek naar iets met een mooie textuur en een sierlijke rand.

Gratis Award Certificaatsjabloon

 prijs certificaat

Hier zijn links naar een bare-bone award-certificaat dat u vrij kunt downloaden en aanpassen aan uw eigen doeleinden. Ik heb het bewust eenvoudig gehouden, zodat je het als basis kunt gebruiken om je eigen sjabloon te maken.

  • Download gratis Award Certificaat in Microsoft Word-formaat
  • Download gratis Award Certificaat in Open Document formaat

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.