Hoofd Internet gebruik Een webcam instellen

Een webcam instellen

28 mei 2020 Internet gebruik
Oosten. Lezen: 3 minuten

Het gebruik van een webcam is tegenwoordig vrij eenvoudig. Er zijn apps die een privéstream van je huis naar je telefoon opzetten en online services waarmee je naar de wereld kunt uitzenden.

Inhoud

Kies een webcam

Bij het kiezen van een webcam denk ik in het bijzonder aan één bedrijf: Logitech . Ik weet zeker dat anderen zoals Creative Labs en D-Link allemaal goede producten maken, maar elk kantoor waar ik ooit heb gewerkt, heeft Logitech gebruikt. Het is ook het enige merk dat ik ooit persoonlijk heb gehad, dus ik blijf schrijven over wat ik weet.

Ik heb er twee gebruikt Logitech C310's het afgelopen jaar om mijn hond in de gaten te houden terwijl ik aan het werk ben. Ik had niets speciaals nodig, dus de C310 klaart de klus. Ze zijn klein, hebben een ingebouwde microfoon, zijn geschikt voor 720p HD-video en werken direct uit de doos met mijn Mac via USB. Oh, en voor $ 29,99 zijn ze goedkoop .

De meeste fabrikanten hebben een vergelijkbare productlijn. Er zijn betaalbare, kale camera's zoals de mijne, middenklasse camera's met een betere beeld- en geluidskwaliteit, en zeer dure modellen met premium opties zoals draadloze connectiviteit. Hier zijn een paar dingen om te overwegen:

  • Hoeveel kunt u uitgeven? Modellen variëren van tientallen tot honderden dollars.
  • Waar wil je de camera gebruiken? Kun je wegkomen met elk USB-model, wil je er een met een lang snoer of moet het draadloos zijn?
  • Moet het een ingebouwde microfoon hebben?
  • Wat voor resolutie is nodig (tegenwoordig zal bijna elk model minimaal 720p zijn).
  • Heb je een soort standaard of clip nodig om de camera op zijn plaats te bevestigen?

Als het gaat om het kopen van elektronica, vertel ik mensen dat ze moeten nadenken over alles wat ze willen in een apparaat, samen met wat ze zich kunnen veroorloven. Onthoud dat als je functies opoffert om de goedkoopste optie te krijgen, je misschien later het betere model krijgt, wat jezelf nog meer kost.

Sluit de camera aan

Jaren geleden hadden we te maken met vreselijke software en incompatibele stuurprogramma's, maar het opzetten van een webcam is tegenwoordig meestal pijnloos. De meeste camera's worden geleverd met een cd of dvd met de software die u nodig hebt, en updates worden op de site van de fabrikant geplaatst. Nog beter, moderne besturingssystemen zijn zo geavanceerd dat sommige camera's gewoon uit de doos werken. Probeer twee dingen:

  1. Sluit het aan en kijk of een programma zoals Fotohokje of de Windows 8 Camera-app kan het vinden.
  2. Als dat niet het geval is, voert u het software-installatieprogramma uit dat bij de camera is geleverd.

Als de camera eenmaal werkt, is de vraag: wat wil je gaan doen?

Kijk op je telefoon

ik gebruik iCam door SKJM om mijn webcam op mijn telefoon te controleren. Er zijn slechts twee stappen om dingen in te stellen:

  1. Installeer de iCam-app op uw smartphone. Er is een iOS-versie en een Android-versie .
  2. Installeren iCamSource (bureaublad) op je Mac.

De desktopsoftware vraagt ​​je om twee dingen: kies je webcamera uit de audio- en videobron-dropdowns en voer vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord in voor je stream. Dit zijn dezelfde inloggegevens die u invoert om toegang te krijgen tot uw webcam in de mobiele app. Laad het op je telefoon of tablet en je bent klaar om te gaan.

Openbaar uitzenden

Ustream ondersteunt internet, iOS en Android. Basisaccounts worden door advertenties ondersteund. Pro-accountleden kunnen hun kanaal met een wachtwoord beveiligen en toegang krijgen tot zaken als HD-uitzendingen.

Justin TV is ook op internet, iOS en Android. Basisuitzendingen zijn gratis. Sommige streams met veel verkeer vereisen betaalde accounts. Het kopen van een wordt geleverd met functies zoals onbeperkte bandbreedte en het verwijderen van advertenties.

Beide diensten kunnen worden ingesloten in uw website of blog. Ga op Ustream naar je kanaal, klik op deel en klik vervolgens op de om de insluitcode op te halen. Als je een Justin.tv-gebruiker bent, ga dan naar je stream, klik op het tandwielpictogram en kies video insluiten . In beide gevallen ontvang je een blok HTML dat in je webpagina of blogpost kan worden geplakt.

Streamen

Het streamen van een webcam is vrij eenvoudig geworden naarmate de technologie is gevorderd. Voorbij zijn de dagen dat we moesten worstelen met stuurprogramma's, trage Java-applets moesten configureren of een programma moesten opzetten dat foto's uploadt naar een FTP-site. Nu hebben we gepolijste mobiele apps en enorme webgebaseerde gemeenschappen die het opzetten van een webcamera een kwestie hebben gemaakt van het aansluiten van het apparaat en het aanmelden voor een account.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages
De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Rec Room platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rec Room platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rec Room al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
Zenonzard Tier List (november 2022) Beste kaarten gerangschikt
De Zenonzard-niveaulijst helpt je het vermogensniveau van elke kaart in het spel te begrijpen. Deze lijst met niveaus is gunstig voor zowel terugkerende spelers als nieuwe spelers, of je nu een veteraan of een beginner bent!
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
Dragon Quest Tact Tier List (november 2022) Beste monsters gerangschikt
De Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke monsters de beste zijn in het spel. Het is een rangschikkingssysteem dat is gebaseerd op de statistieken en vaardigheden van het monster. Hoe hoger het niveau, hoe beter het monster is.
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Hyper Scape platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Hyper Scape platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Hyper Scape al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Crew 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Crew 2 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?