Hoofd Tierlijst Elden Ring Boss Tier List (november 2022) Moeilijke bazen

Elden Ring Boss Tier List (november 2022) Moeilijke bazen

 Elden Ring Boss Tier List (2022) Moeilijke bazen 23 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Elden Game is een nieuwe game vol uitdagende vijanden en bazen, waarvan sommige moeilijker zijn dan andere. In deze blogpost bespreken we de beste en slechtste Elden Ring-bazen op basis van hun moeilijkheidsgraad en hoe ze zich verhouden tot andere bazen in het spel.

De Elden Ring-bazenlijst is een uitgebreide gids voor de grootste en slechtste bazen in Elden Ring. Deze lijst helpt je te bepalen welke bazen je tijd waard zijn en welke je moet vermijden.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde veteraan, deze lijst met bazen van Elden Ring helpt je bij het kiezen van je volgende baasgevecht. Elden Ring is een moeilijk spel, en de bazen weerspiegelen dat.

Ook handig: Elden Ring Wapen Tier Lijst (2022)

Inhoud

Elden Ring - Een snelle introductie

Vuur ring is een role-playing game uitgegeven door de samenwerking Bandai Namco Entertainment en ontwikkeld door FromSoftware. Het werd uitgebracht op 25 februari 2022 voor Microsoft Windows, PS4, Xbox Series X/S, PS5 en Xbox One.

 Elden Ring - Een snelle introductie

De game speelt zich af in een 'High Fantasy'-wereld, waar spelers ruïnes, kastelen en kerkers verkennen. Spelers gebruiken contactwapens en magie om vijanden te verslaan om vooruitgang te boeken.

Het doel van het spel is om bazen te verslaan, dit zijn krachtige vijanden waarmee spelers het hoofd moeten bieden. De game heeft een uniek baasgevechtssysteem waarin spelers verschillende wapens en vaardigheden kunnen gebruiken om bazen te verslaan.

De gameplay van Elden Ring is vergelijkbaar met die van de Souls-serie, waarvan FromSoftware ook de ontwikkelaar is. De game speelt zich af in een gloednieuw, nooit eerder vertoond universum. Spelers verkennen de gamewereld en gaan in contact met personages om er meer over te leren.

Elden Ring Boss Tier List (2022)

Een tierlijst is een methode om de relatieve sterkte en kracht van personages in een videogame te evalueren. Niveaulijsten zijn altijd een controversieel onderwerp, maar als het gaat om de bazen in Elden Ring, springen sommige er bovenuit.

 Elden Ring Boss Tier List (2022)

Er zijn veel voordelen van de Elden Ring-bazenlijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het spelers helpen te bepalen welke bazen ze het eerst moeten verslaan.
 • Ten tweede kan het aangeven hoe moeilijk een baas kan zijn.
 • Ten derde kan het na voltooiing een gevoel van voldoening geven.
 • Ten slotte kan het een element van competitie tussen vrienden toevoegen.

De lijst met bazen van Elden Ring is verdeeld in 3 niveaus. Variërend van S tot A.

  S-laag: S-tier omvat het beste van het beste. Deze bazen worden als de meest uitdagende in het spel beschouwd. B-laag: A-laag bestaat uit zeer sterke en capabele bazen die nog steeds een bedreiging kunnen vormen. B-niveau: B-tier bevat gemiddelde bazen die niet zo sterk zijn als de anderen, maar toch een behoorlijke uitdaging kunnen bieden.

Elden Ring Halfgod Boss Tier List (2022)

Deze Elden Ring Demigod-bazen zijn de moeilijkste in het spel en moeten niet lichtvaardig worden opgevat. Ze zullen elk aspect van je vaardigheden en capaciteiten testen. In deze lijst hebben we Halfgod-bazen onderverdeeld in drie categorieën S, A en B.

 Elden Ring Halfgod Boss Tier List (2022)
Laag Elden Ring Boss
S Godrick the Grafted, Starscourge Radahn, Margott The Omen King, Godfrey First Elden Lord, Cemetery Shade
EEN Rennala Koningin van de Volle Maan, Vooroudergeest
B Dragonkin-soldaat

Ook gerelateerd: Elden Ringklasse Tierlijst (2022)

Elden Ring Great Enemy Tier List (2022)

Deze geweldige vijanden van Elden Ring (Mini-Bosses) zijn erg sterk en kunnen een grote uitdaging vormen. Ze vereisen strategisch denken en snelle reflexen. Als je een zware strijd wilt aangaan, moet je S-tier bazen uit elke categorie kiezen vanwege de hoge moeilijkheidsgraad, ze zijn zeer de moeite waard om te verslaan.

 Elden Ring Great Enemy Tier List (2022)
Laag Elden Ring Boss
S Vliegende Draak Agheel
EEN Margit (The Fell Omen), Rottende uitlaat
B Dragonkin Soldier of Nokstella, Leonine Misbegotten, Red Wolf of Radagon, Borealis de ijskoude mist, Dappere Gargoyle

Elden Ring Veldbaas Tierlijst (2022)

Deze bazen van Elden Ring zijn de beste in Field. Ze kunnen soms een uitdaging zijn, maar zijn over het algemeen beheersbaar in het veld. Als je het tegen deze bazen wilt opnemen, moet je S-tier bazen kiezen omdat de S-tier bazen de beste zijn en de B-tier bazen de slechtste.

 Elden Ring Veldbaas Tierlijst (2022)
Laag Elden Ring Boss
S Crucible Knight, Draconic Tree Sentinel, Ulcerated Tree Spirit, Royal Knight Loretta,
EEN Mad Pumpkin Head, Geënte Scion, Demi-Human Chief, Night's Cavalry, Spirit-Caller Snail, Bloodhound Knight Darriwil
B Erdtree Burial Watchdog, Stonedigger Troll, Soldier of Godrick, Beastman of Farium Azula, Tree Sentinel, Black Knife Assassin, Ruin Golem, Tibia Mariner, Demi-Human Queen Gilika, Grave Warden Duelist

Controleer ook: Vampire Survivors Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tier-lijst is een classificatiesysteem dat vijanden in een game rangschikt van sterk naar zwak.

2. Hoe vaak wordt de Elden Ring-bazenlijst bijgewerkt?

De ranglijst van de Elden Ring-baas wordt bijgewerkt wanneer nieuwe informatie over de game wordt vrijgegeven of wanneer er belangrijke wijzigingen in de game zijn.

3. Waarom staat de S-laag bovenaan?

S-tier staat aan de top omdat het het beste van het beste omvat. Deze bazen worden als de meest uitdagende in het spel beschouwd.

4. Wat is de B-laag onderaan?

Het B-niveau staat onderaan omdat het gemiddelde bazen bevat die niet zo sterk zijn als de anderen, maar toch een behoorlijke uitdaging kunnen bieden.

Bekijk meer: Call of Antia Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

Al met al is Elden Ring een geweldig spel met een verscheidenheid aan eindbazen. Hoewel sommige misschien gemakkelijker zijn dan andere, bieden ze allemaal een unieke uitdaging. We hopen dat deze lijst met eindbazen van Elden Ring je heeft geholpen tijdens je reis door de game.

Wat vind je van de lijst met Elden Ring-bazen? Ben je het eens met de ranglijst? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
IrfanView is een gratis download die kan worden gebruikt om zeer snel een grote verzameling afbeeldingen te verkleinen.
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Deze gratis download is een takenlijstsjabloon die doodeenvoudig is.
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Fall Guys platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Fall Guys al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Stadia (crossplay). Of Ghost Recon Breakpoint al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Het kan vervelend zijn als je je koptelefoon steeds moet aanpassen als deze niet lekker zit. Volg deze gids om een ​​koptelefoon op de juiste manier te dragen om ongemak te voorkomen.
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Als je je afvraagt ​​'Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?' je bent op de juiste plek. Dit artikel wordt een volledige lijst van alle niveaus en je weet hoeveel niveaus er zijn, welke niveautypen ze hebben, enz.
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Bent u op zoek naar de Money Machine Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Money Machine-nummer/muziek (100 Gecs) Roblox-ID's bevatten originele, loop- en remixversies.