Hoofd Gamen ESO-fout 307 oplossen: opgestart vanaf server (2020)

ESO-fout 307 oplossen: opgestart vanaf server (2020)

 Hoe ESO-fout 307 te repareren - opgestart vanaf server (2020) 1 oktober 2020 Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 5 minuten

Waarom het spel mij laat zien ESO-fout 307 versterkt vanaf de server ? En waarom kan ik niet opnieuw inloggen op mijn wedstrijd nadat ik de ESO-foutcode 307 van de server heb ontvangen?

Als uw vragen betrekking hebben op: IT-fout 307 , dan bent u op uw bestemmingsplatform om volledige informatie over Error 307 te krijgen. Na ons recente artikel, Steam-foutcode 105 , hebben sommige gebruikers ons gevraagd om de ESO-fout 307 op te lossen. Na het lezen van het volledige artikel gaat u dit probleem snel oplossen. Maar daarvoor moet je weten dat wat ESO is? ?

Inhoud

Wat is ESO (Elder Scrolls Online)?

ESO staat voor The Elder Scrolls Online. Het is een MMORPG (massively-multiplayer online role-playing game) ontwikkeld door Zenimax Studio in 2k14. Elder Scrolls Online wordt populair in 2k15 wanneer het in juni 2k15 wordt uitgebracht voor de Xbox One en Play station 4. Tegen 2k20 verkocht ESO meer dan 15 miljoen exemplaren van het spel, en de maandelijkse actieve gebruikers zijn ongeveer 2,5 miljoen actieve spelers.

 Wat is ESO (Elder Scrolls Online)?

ESO is een uitstekend online platform voor het spelen van games, maar in het universum gebeurt er niets perfects. Omdat ik veel vragen krijg van ESO-spelers over fout 307 ESO, doe ik onderzoek en heb ik oplossingen gevonden om met ESO-fout 307 om te gaan.

Oplossing voor enkele van de veelvoorkomende Roblox-fouten - Roblox-foutcode 267 , Roblox-foutcode 277 , Roblox-foutcode 279

Voordat u naar de oplossing gaat, moet u ook op de hoogte zijn van de oorzaken voor fout 307 opgevoerd vanaf de server .

Mogelijke redenen voor ESO-fout 307

Als u tijdens het spelen van een ESO-game het bericht Error 307 Boosted van de server krijgt en u niet opnieuw kunt inloggen, betekent dit dat uw game is losgekoppeld van de megaserver. Dit probleem doet zich voor vanwege de twee belangrijkste redenen die hieronder worden vermeld:

 Mogelijke redenen voor ESO-fout 307

1. Defecte add-ons

De ESO-fout 307 kan worden veroorzaakt door de defecte game-add-ons wanneer u de game op uw pc of laptop speelt.

2. Probleem met uw IP

Als je de game op je consoles speelt (zoals Xbox One of Play Station 4 / PS4), dan moet je IP statisch zijn; anders krijg je onvermijdelijk dit bericht ESO Error 307 Boosted van de server.

Nu worden de redenen besproken waardoor je geen verbinding kunt maken met de gameserver, en nu is de vraag, wat zijn hun oplossingen. Maak je geen zorgen, en deze problemen kunnen worden opgelost na het lezen van het volgende gedeelte, dat gaat over het oplossen van fout 307 ESO.

Ook handig: Goede Fortnite-namen voor jongens

Hoe ESO-fout 307 op te lossen, versterkt vanaf de server?

U bevindt zich op de hoofdinhoud van het onderwerp, dus lees deze sectie aandachtig en volg alle voorgestelde stappen.

 Hoe ESO-fout 307 op te lossen, versterkt vanaf de server?

Als ik je tijd heb verspild voor dit gedeelte, dan spijt het me daarvoor, maar datzelfde gedeelte is ook cruciaal, want voordat je de oorzaken kent, zijn de redenen ook essentieel om te begrijpen.

Nu zijn de oplossingen anders voor gebruikers van pc's / computers en gebruikers van gameconsoles. Volg dus de stappen op basis van uw behoeften.

1. Hoe ESO-fout 307 op pc te repareren?

Probeer het spel zonder add-ons:

Zoals eerder besproken, kunnen de defecte add-ons tijdens het spelen de Error 307 ESO veroorzaken. Dus nu moet je ze één voor één toevoegen om te zien welke van hen de fout van 307 ESO veroorzaakt. Volg de onderstaande stap om ze toe te voegen:

 1. Open je systeem en navigeer door de maplocatie van de game.
 2. Ga naar het zoekvak en typ Deze pc en klik vervolgens op het resultaat.
 3. Klik nu in Deze pc op de lokale schijfmap.
 4. Navigeer nu naar gebruikers>> Naam van uw account>> Documenten.
 5. Klik na het doorzoeken van de Elder Scrolls Online Folder in Documenten.
 6. Ga nu naar de live-map als u de Noord-Amerikaanse server en de liveeu-map gebruikt als u de Europese megaserver gebruikt.
 7. Open de map en selecteer alle bestanden met behulp van een sneltoets, d.w.z. CTRL + A en klik vervolgens met de rechtermuisknop en kies de optie knippen.
 8. Plak het bestand nu veilig in een andere map.
 9. Open de game nu en door te dubbelklikken op de game vanuit het bibliotheektabblad, voer je de game uit via Steam.
 10. Controleer het spel dat het is nog een keer, met fout 307 ESO.
 11. Keer nu terug naar de Add-ons-bestanden en plak één voor één opnieuw in de map en kijk welk bestand de fout 307 ESO veroorzaakt en verwijder vervolgens dat variabele-bestand onmiddellijk.

2. Hoe ESO-fout 307 in console (Xbox One, PS4) te repareren

Wijs het statische IP-adres toe:

Zoals in het gedeelte over de reden, heb ik je al verteld dat IP ook de fout 307 ESO veroorzaakt. Dus, om van deze fout 307 af te komen die door de server is opgevoerd, volgt u de onderstaande stappen:

Voor Xbox One-gebruikers:
 • Zoek je IP-adres door op de menuknop te drukken, de controller van de Xbox One.
 • Ga nu naar de instelling en klik op netwerkopties.
 • Ga daarna naar geavanceerde instellingen.
 • Noteer nu zorgvuldig het IP-adres in het IP-gedeelte bij de instellingen vooraf, aangezien u het IP-adres later moet toewijzen.
 • Er is ook een bedraad MAC-adres of een draadloos MAC-adres aanwezig onder het IP-gedeelte. Je moet het ook opschrijven.
Voor gebruikers van Play Station 4 (PS4):
 • Zoek eerst uit wat je huidige IP-adres aan je PS4 is toegewezen.
 • Ga voor het vinden van IP naar het menu en selecteer instellingen.
 • Kies vervolgens Netwerk en selecteer Verbindingsstatus bekijken.
 • Zoek het IP-adres dat op het scherm verschijnt en noteer het, want u moet later port forwarding inschakelen. Zorg er ook voor dat u het MAC-adres op uw PS4 noteert voordat u afsluit.

Nu heb je met succes je IP-adres en MAC-adres verzameld, aangezien de helft van je werk is gedaan, nu moet je de resterende stappen voltooien om ze toe te wijzen door de onderstaande stappen te volgen:

 • Open uw standaardbrowser (bij voorkeur Google Chrome)
 • Typ uw IP-adres in de adresbalk en druk op de enter-toets.
 • Controleer nu de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn geschreven in de documentatie van uw router, op een sticker aan de zijkant van uw router of op de Port Forward-website.
 • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in op de pagina waarnaar u omleidt nadat u uw IP-adres in uw browser hebt getypt.
 • Zoek eerst naar de optie Handmatige toewijzing inschakelen en selecteer het keuzerondje naast ja.
 • Zoek daarna het gedeelte waarin u het MAC-adres en IP-adres kunt typen.
 • Typ nu zorgvuldig zowel het adres.
 • Klik na het schrijven op de knop Toevoegen.
 • Start uw router en console opnieuw op.

Ook handig: Beste gaming-laptops onder de 2000 dollar (2020)

Conclusie

Na het hele artikel te hebben gelezen, hoop ik dat je probleem is opgelost. Als gamer ken ik de irritatie die optreedt bij het zien van problemen zoals ESO Error 307 die door de server worden gestimuleerd, maar ik wist dat je dit probleem snel kon oplossen. Als u nog steeds met het probleem wordt geconfronteerd, kunt u contact opnemen met ESO-ondersteuning . Veel plezier met gamen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.