Hoofd Tierlijst Fallout Shelter Tier List (november 2022) Beste personages

Fallout Shelter Tier List (november 2022) Beste personages

 Fallout Shelter Tier List (2022) Beste personages 25 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Fallout Shelter is een populaire gratis te spelen mobiele game waarin je je kluis bouwt en beheert. In het spel moeten spelers hun Vaults bouwen en beheren, dit zijn ondergrondse schuilplaatsen die zijn ontworpen om mensen te beschermen tegen de nucleaire woestenij daarbuiten.

De Fallout Shelter-niveaulijst rangschikt personages in het spel op basis van hun bruikbaarheid in de drie belangrijkste spelmodi: PvP, PvE en Boss. Het zal de spelers helpen beslissen in welke personages het waard is om in te investeren en welke ze moeten achterlaten.

Dus als je geïnteresseerd bent in competitief spelen in Fallout Shelter, dan hebben we je gedekt. Laten we geen tijd meer verspillen en meteen naar de lijst met niveaus voor Fallout Shelter gaan.

Ook handig: Blade Xlord-niveaulijst (2022)

Inhoud

Fallout Shelter - Een snelle introductie

Schuilkelder is een mobiele game die in 2015 door Bethesda is uitgebracht. De game is beschikbaar op iOS, Android, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Microsoft Windows. De ontwerpers zijn Istvan Pely, Emmanuelle Hardy-Senecal, Tomas Henriquez en Janick Neveu.

 Fallout Shelter - Een snelle introductie

Er zijn veel verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden bij het bouwen van uw kluizen, zoals welke kamers u moet bouwen, wat voor soort bewoners u in elke kamer moet plaatsen en hoe u uw kluis kunt beschermen tegen overvallers en andere bedreigingen.

Wanneer je het spel start, krijg je een beperkt aantal middelen en moet je kiezen hoe je ze het beste kunt gebruiken. Een van de belangrijkste keuzes die u maakt, is welke personages u in uw kluis wilt opnemen. Er zijn in totaal 24 verschillende personages in Fallout Shelter, elk met hun unieke statistieken en vaardigheden.

De game geeft je geen advies over wie het beste is voor elke situatie, dus het is aan de speler om te beslissen. Dus deze Fallout Shelter-niveaulijst helpt je te begrijpen wat belangrijk is in het spel en waar je je op moet concentreren.

Fallout Shelter Tier-lijst (2022)

Een tierlijst is een lijst die items, personages, uitrusting of iets anders rangschikt in volgorde van sterkte of bruikbaarheid. Deze lijst rangschikt de personages in drie modi: PvP-modus, PvE-modus en Boss-modus.

 Fallout Shelter Tier-lijst (2022)

De lijst met Fallout Shelter-niveaus helpt je op verschillende manieren:

 • Het zal je helpen de sterke en zwakke punten van elk personage te begrijpen.
 • Het geeft je een idee van welke karakters je in bepaalde modi moet gebruiken.
 • Het zal je laten zien hoe je bepaalde karakters kunt tegengaan.
 • Je leert welke personages goed samenwerken.
 • Het laat u weten welke tekens u moet vermijden.
 • Ten slotte zal het u helpen het best mogelijke team op te bouwen.

Er zijn vijf niveaus in elke modus - S, A, B, C en D - waarbij S de sterkste is en D de zwakste.

  S-laag: Dit zijn de krachtigste personages in het spel. Ze blinken uit in alle vormen van gameplay en kunnen in elk scenario worden gebruikt. Een niveau: Deze karakters zijn erg sterk en veelzijdig. Ze zijn bestand tegen de meeste situaties en zijn een uitstekend teamlid. B-niveau: Deze karakters zijn redelijk, maar hebben hun fouten. Ze zijn misschien niet de beste op een bepaald gebied, maar ze zijn nog steeds het overwegen waard. C-laag: Deze karakters zijn zwak en zeer situationeel. Ze kunnen alleen nuttig zijn in bepaalde situaties of tegen bepaalde tegenstanders. D-laag: Deze tekens moeten indien mogelijk worden vermeden. Ze zijn erg zwak en zullen je waarschijnlijk niet helpen om games te winnen.

Dus zonder verder oponthoud, hier is de Fallout Shelter-niveaulijst.

Fallout Shelter PvP-modus Tierlijst (2022)

De PvP-modus is een speler-tegen-speler-gevechtsmodus waarin spelers tegen elkaar vechten in een arena. In deze modus kunnen spelers alle vaardigheden en items gebruiken die ze in het spel hebben ontgrendeld. Het doel van de PvP-modus is om de laatste speler te zijn die overeind blijft of om binnen een bepaalde tijd meer punten te scoren dan het andere team.

 Fallout Shelter PvP-modus Tierlijst (2022)
Laag Karakter
S Danse, Vader, Sarah, Dr. Zimmer, Piper, Moeder Isolde
EEN Kellogg, Antagonizer, Curie, Cait, Nick
B Madison, Maxson, Z2-47, Kells, XPN-20A
C Ingram, Alien, Zeke, Tom
D Jack, Miss Bobbie, Cross, Diaken

Ook gerelateerd: Splitgate-wapenniveaulijst (2022)

Fallout Shelter PvE-modus Tierlijst (2022)

PvE-modus is een spelmodus waarin spelers met elkaar samenwerken om computergestuurde vijanden te verslaan. Deze modus is geweldig voor spelers die met anderen willen samenwerken en in hun eigen tempo willen spelen. De PvE-modus is geschikt voor alle spelers, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

 Fallout Shelter PvE-modus Tierlijst (2022)
Laag Karakter
S Danse, Cait, Sarah, Kellogg, Moeder Isolde
EEN Vader, Nick, Dr. Zimmer, Piper, Madison, Antagonizer, Maxson
B Alien, Z2-47, Curie
C Miss Bobbie, Kells, Deacon, Zeke, XPN-20A
D Tom, Cross, Jack, Ingram

Fallout Shelter Boss Mode Tier List (2022)

De Boss-modus is een speciale spelmodus in Fallout Shelter die een veel moeilijkere uitdaging biedt dan de gewone game. In deze modus zullen Raiders sterker en talrijker zijn, en je moet voorbereid zijn op een lange, zware strijd om te overleven.

 Fallout Shelter Boss Mode Tier List (2022)

De modus is ontworpen voor ervaren spelers en daarom hebben we een speciale lijst met niveaus gemaakt om je te helpen het best mogelijke team voor de taak te kiezen.

Laag Karakter
S Piper, Sarah, Maxson, Madison, Antagonizer
EEN Vader, Dr. Zimmer, Danse, Nick, Cait, Moeder Isolde, Alien
B Zeke, Tom, Curie, Ingram, kellogg
C Z2-47, Miss Bobbie, Diaken, XPN-20A
D Kells, Cross, Jack

Controleer ook: Valor Legends-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Waar is deze lijst voor?

Deze lijst is bedoeld voor spelers van het mobiele spel 'Fallout Shelter' om erachter te komen welke wezens het krachtigst zijn en dus de moeite waard om tijd en middelen te besteden om een ​​level omhoog te gaan.

2. Wat betekenen de niveaus?

De niveaus zijn bedoeld om te laten zien welke wezens in het algemeen het krachtigst zijn. Dit betekent echter niet dat een wezen in een lager niveau volledig nutteloos is - het kan gewoon beter geschikt zijn voor een andere speelstijl of doel.

3. Wat zijn de criteria voor elk niveau?

De personages worden gerangschikt op basis van hun basisstatistieken, vaardigheden en bruikbaarheid in gevechten.

4. Wanneer wordt deze lijst met Fallout Shelter-niveaus bijgewerkt?

Deze lijst met Fallout Shelter-niveaus wordt regelmatig bijgewerkt, meestal na elke grote update van de game.

5. Ik heb een suggestie voor deze lijst. Hoe kan ik je bereiken?

U kunt contact met ons opnemen via onze website. We horen graag uw suggesties!

Bekijk meer: Zenonzard-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Bedankt voor het lezen van deze Fallout Shelter-niveaulijst. We hopen dat het je zal helpen in je zoektocht om de ultieme Overseer te worden! Blijf terugkomen om onze updates te zien en veel succes!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.