Hoofd Tierlijst Figuur Fantasy Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Figuur Fantasy Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Figure Fantasy Tier List (2022) Beste karakters gerangschikt 24 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Figure Fantasy is een mobiele game waarin je je favoriete personages uit anime-, manga- en videogames kunt verzamelen, trainen en ermee kunt vechten. Er zijn veel verschillende personages om uit te kiezen en het kan moeilijk zijn om te beslissen wie je in je team wilt plaatsen. Daarom hebben we deze lijst met niveaus gemaakt om je te helpen erachter te komen wie de beste personages in de game zijn.

De Figure Fantasy-laaglijst is een complete gids voor de beste personages in Figure Fantasy. Het is onderverdeeld in verschillende niveaus, elk met zijn eigen beoordelingssysteem. Het zal je helpen om gemakkelijk de sterkste figuren te vinden en te begrijpen hoe ze tegenover elkaar staan.

Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde verzamelaar, deze figuur-fantasie-personagelijst zal je zeker helpen het perfecte personage voor je behoeften te vinden en je helpen een betere en professionelere gamer te worden.

Ook handig: FFBE - Final Fantasy Brave Exvius Tier List (2022)

Inhoud

Figure Fantasy - Een snelle introductie

Figuur Fantasie is de allereerste mobiele game met 3D-fantasie-actiefiguren. Het is ontworpen om verzamelaars en fans van alle leeftijden de spanning en het avontuur te laten ervaren van het verzamelen van hoogwaardige actiefiguren zonder hun huis te hoeven verlaten.

 Figure Fantasy - Een snelle introductie

Figure Fantasy, ontwikkeld door Flow Entertainment en uitgebracht begin 2021, is snel een favoriet bij fans geworden. Het spel is beschikbaar in de App Store en Google Play.

Het doel van het spel is om een ​​team van je favoriete personages samen te stellen en kwaadaardige schurken te verslaan. Er zijn veel verschillende personages om uit te kiezen en het spel wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud. Hoewel er veel verschillende figuren zijn om uit te kiezen, zijn ze niet allemaal gelijk gemaakt.

De gameplay is eenvoudig genoeg voor kinderen om te spelen, maar heeft voldoende diepgang zodat zelfs volwassenen ervan kunnen genieten.

Figuur Fantasy Tier List (2022)

Een tierlijst is een rangschikking van items, mensen of concepten op basis van hun kwaliteit of rangorde. In de verzamelwereld wordt vaak een tierlist gebruikt om de waarde en wenselijkheid van cijfers te bepalen.

 Figuur Fantasy Tier List (2022)

Hoewel er veel factoren een rol spelen bij het bepalen van de waarde van een figuur (zoals zeldzaamheid en leeftijd), richt deze lijst zich uitsluitend op de algehele effectiviteit van elk figuur in een verzameling.

Als je je verzameling wilt verbeteren en de best mogelijke figuren wilt toevoegen, raadpleeg dan deze Figure Fantasy-niveaulijst om te zien waar je huidige figuren staan.

Voordat we beginnen met de tierlijst, laten we een paar voordelen van de Figure Fantasy-personagetierlijst bespreken:

 • Ten eerste wordt de lijst met niveaus regelmatig bijgewerkt om de steeds veranderende wereld van het verzamelen weer te geven.
 • Ten tweede houdt het niet alleen rekening met zeldzaamheid en leeftijd, maar ook met hoe effectief elk figuur in een verzameling is.
 • Ten derde is de ranglijst onpartijdig en onbevooroordeeld, wat betekent dat alle cijfers een gelijke kans hebben om te worden opgenomen.
 • Het bespaart u tijd en moeite door het onderzoek voor u te doen.

De lijst met Figurenfantasieën is verdeeld in 4 niveaus, variërend van S tot C.

  S-laag : Deze cijfers zijn het neusje van de zalm. Ze zijn de zeldzaamste en duurste, maar ze zijn ook het meest effectief in een verzameling. Als je de kans hebt om een ​​van deze figuren aan je team toe te voegen, moet je dat zonder aarzelen doen. een niveau : Deze figuren zijn ook zeldzaam en duur, maar ze zijn niet zo effectief als de S-tier figuren. Ze zijn nog steeds een waardevolle aanvulling op elke verzameling en je moet proberen ze toe te voegen als je kunt. B-laag : Deze cijfers zijn het gemiddelde van het stel. Ze zijn niet zeldzaam of duur, maar het zijn nog steeds behoorlijke cijfers. Je kunt ze aan je verzameling toevoegen als je wilt, maar je hoeft er niet je best voor te doen. C-laag : Deze cijfers zijn de slechtste van het stel. Ze zijn gebruikelijk en goedkoop, maar ze zijn niet erg effectief in een verzameling. Je moet ze alleen aan je team toevoegen als het echt moet.

Figuur Fantasy Vanguards Tier List (2022)

Vanguards zijn de frontliniejagers van je verzameling en als zodanig zouden ze enkele van de meest effectieve figuren in je arsenaal moeten zijn. Als je op zoek bent naar een krachtig en veelzijdig figuur, zoek dan niet verder dan de S-tier Vanguards.

 Figuur Fantasy Vanguards Tier List (2022)
Laag Figuur Fantasiekarakters
S Yuina Mizuki, Kizuna AI, Yamazaki, Yoko Kasumi
EEN Yuna, Zhao Yun, Alfred
B Suzumi, Midori, Dolores, Mizusaki
C middernacht kat

Ook gerelateerd: Lijst met mythische helden (2022)

Figuur Fantasy Defenders Tier List (2022)

Verdedigers zijn je tweede verdedigingslinie en moeten worden gekozen vanwege hun vermogen om stand te houden tegen zelfs de sterkste vijanden. Hoewel ze misschien niet zo krachtig zijn als de Vanguards, zijn verdedigers nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

 Figuur Fantasy Defenders Tier List (2022)
Laag Figuur Fantasiekarakters
S Khrusos, Megan
EEN Sanada Yukimura, Astaroth, Yuki, Vasily
B Gweneira, Ricco, Sapphire
C Daglicht Kat

Figuur Fantasie Militaristen Tier List (2022)

Militaristen zijn de sterksten van je verzameling en moeten worden gekozen vanwege hun vermogen om enorme schade aan vijanden toe te brengen. Ze zijn niet zo veelzijdig als de andere klassen, maar ze maken het meer dan goed met hun rauwe kracht.

 Figuur Fantasie Militaristen Tier List (2022)
Laag Figuur Fantasiekarakters
S Lu Bu, Kamille
EEN Vazorwyn, Ryoma Kurata, Ophelia, Karan, Zarola, Rie, Minakami
B Hiroshi, Kris
C

Figuur Fantasie Specialisten Tier List (2022)

Specialisten zijn de ondersteunende eenheden van je verzameling en moeten worden gekozen vanwege hun vermogen om bondgenoten te bufferen of vijanden te debuffen. Hoewel ze misschien niet zo krachtig zijn als de Vanguards, Defenders of Militarists, zijn specialisten nog steeds een waardevol onderdeel van elk team.

 Figuur Fantasie Specialisten Tier List (2022)
Laag Figuur Fantasiekarakters
S Sani, Harriet, Ihrendts Human
EEN Akechi Mitsuhide, Kazue Iwata, Osuke Okada, Irina
B voorkomen
C

Figuur Fantasy Helpers Tier List (2022)

Helpers zijn belangrijke figuren die een verscheidenheid aan diensten aan uw verzameling kunnen leveren, zoals genezing of polijsten. Hoewel ze misschien geen grote schade aanrichten of krachtige vaardigheden hebben, zijn ze nog steeds een essentieel onderdeel van elk team.

 Figuur Fantasy Helpers Tier List (2022)
Laag Figuur Fantasiekarakters
S Erikzia, Zephyr
EEN Ume Mizuno, Zhou Yu, Mako
B Aoi, Sakura
C

Controleer ook: De Alchemist Code Tier Lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Figure Fantasy-niveaulijst?

De Figure Fantasy-laaglijst is een ranglijst van de beste personages voor je verzameling, op basis van hun bruikbaarheid en zeldzaamheid.

2. Wat is het doel van de cijferlijst met personages uit Figure Fantasy?

Het doel van de Figure Fantasy-laaglijst is om u te helpen bij het kiezen van de beste figuren voor uw verzameling en om u tijd en moeite te besparen door het onderzoek voor u te doen.

3. Hoe vaak wordt de Figure Fantasy-niveaulijst bijgewerkt?

De ranglijst van Figure Fantasy wordt regelmatig bijgewerkt, omdat er nieuwe figuren worden vrijgegeven en ranglijsten veranderen.

4. Wat zijn de criteria die worden gebruikt om een ​​tierlijst te maken?

De criteria die worden gebruikt om een ​​lijst met niveaus te maken, kunnen variëren, maar omvatten meestal factoren zoals bruikbaarheid, zeldzaamheid en wenselijkheid.

5. Wat is de rol van militaristen in Figure Fantasy?

Militaristen zijn figuren die in een militaire setting kunnen worden gebruikt. Ze kunnen bepantsering of wapens hebben en kunnen worden gebruikt om scènes uit de strijd of andere oorlogsgerelateerde instellingen te creëren.

6. Wat is de rol van specialisten in figuurfantasie?

Specialisten zijn figuren met unieke vaardigheden of krachten die kunnen worden gebruikt om andere figuren in je verzameling te ondersteunen. Ze hebben doorgaans een lager vermogensniveau dan andere figuren, maar hun vaardigheden kunnen in bepaalde situaties van onschatbare waarde zijn.

7. Wat is de rol van Helpers in Figure Fantasy?

Helpers zijn figuren die ondersteuning bieden aan andere figuren in je verzameling. Ze hebben meestal vaardigheden die andere figuren in de strijd helpen of hen helpen sneller een level omhoog te gaan.

8. Als we hogere zeldzaamheidscijfers gebruiken, zal onze collectie dan sterker zijn?

Zeldzaamheid staat niet noodzakelijk gelijk aan kracht in Figure Fantasy. Hoewel het waar is dat enkele van de zeldzaamste figuren ook de krachtigste zijn, zijn er tal van sterke figuren die niet zeldzaam zijn. Het is belangrijk om het juiste beeld voor uw verzameling te kiezen, op basis van bruikbaarheid en zeldzaamheid.

Bekijk meer: Terug 4 Blood Character Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Figure Fantasy een geweldige game voor zowel verzamelaars als fans van de Fate-serie. De game kan een beetje ontmoedigend zijn voor nieuwkomers, maar het is zeker de moeite waard om te leren. Met geweldige figuren, een boeiend verhaal en veel herhalingswaarde, is Figure Fantasy een must-have voor de collectie van elke Fate-fan.

We hopen dat dit artikel over de 'Figuur Fantasy-tierlijst' je heeft geholpen om te beslissen welke personages je aan je verzameling wilt toevoegen. Laat ons zeker in de reacties hieronder weten welke figuren jouw favorieten zijn!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?