Hoofd Tierlijst For Honor Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt [bijgewerkt]

For Honor Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt [bijgewerkt]

 For Honor Tier List (2022): Beste Helden 16 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

For Honor is een actiegame waarin je vecht tegen andere spelers in gevechtsscenario's die zijn geïnspireerd op historische oorlogsvoering, zoals duels op slagvelden of kasteelbelegeringen. Elke krijger speelt anders, dus je moet degene kiezen die het beste bij je speelstijl past.

De For Honor-niveaulijst is een geweldige manier om erachter te komen welke helden beter zijn dan andere. Deze lijst geeft spelers inzicht in de capaciteiten van de held en hun match-ups met andere helden in For Honor.

De tierlijsten kunnen helpen bepalen welk personage het beste bij je past, afhankelijk van hoe je speelt of als je nieuw bent in het spel! Als je op zoek bent naar tips om beter te worden in dit spel, bekijk dan onze For Honor-heldenlijst!

Het is geen geheim dat For Honor een van de meest intense en opwindende games is die ooit zijn gemaakt. Wat misschien een beetje verrassender is, zijn de verschillende niveaus van personages in dit spel. Laten we eens kijken tot welk niveau je favoriete held behoort!

Ook handig: Is For Honor platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

For Honor - Een korte introductie

voor eer is een PvP-gericht actiespel van Ubisoft. Het werd uitgebracht op 14 februari 2017. Het heeft veel melee-gevechten en heeft verschillende klassen, waaronder Knights, Samurai, Vikings en Wu Lin-factie.

 For Honor - Een korte introductie

Het heeft gerangschikte wedstrijden en verschillende spelmodi, waaronder heerschappij, duel, schermutseling enz. Het beschikt ook over een voortgangssysteem voor je helden of personages in het spel. Je kunt hun uiterlijk veranderen met aanpassingsitems die beschikbaar zijn in de beloningswinkel, die je krijgt door de PvP-modus van For Honor te spelen.

De gameplay van For Honor is heel anders dan die van andere Action-games. Het is sterk gericht op melee-gevechten en het is geen hack-n-slash-spel; je kunt vijandelijke aanvallen blokkeren om jezelf te verdedigen of proberen te pareren om een ​​tegenaanval uit te voeren. Om deze reden zijn de wedstrijden erg intens en boordevol actie. Dit maakt het ook moeilijk voor gamers om het spel snel onder de knie te krijgen.

Het vechtsysteem van For Honor is uniek en verschilt van andere games, dus het vereist veel oefening om te wennen aan deze vechtstijl die je kunt bereiken door veel wedstrijden in PvP-modus te spelen.

Het aantal personages in For Honor is groot genoeg om uit te kiezen, en de individuele vaardigheden van elk personage zijn anders. Elke klasse heeft zijn eigen unieke vaardigheden, wapens en vechtstijl, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor gamers tijdens gevechten.

Als je nieuw bent in dit spel, zal de For Honor-niveaulijst je helpen om de beste held of krijger voor jou te kiezen. Je kunt de vaardigheden en vaardigheden van je favoriete personage lezen voordat je ze koopt om er zeker van te zijn dat ze overeenkomen met je speelstijl.

For Honor Tier List (2022): Beste Helden

For Honor is een van die games die competitiever is dan mensen het noemen. Op het eerste gezicht lijkt de gameplay vrij simplistisch en is er geen grote focus op strategie of vaardigheid zoals veel andere vechttitels doen.

 For Honor Tier List (2022): Beste Helden

In werkelijkheid heeft For Honor echter enkele van de meest intense gevechten die je ooit in een videogame zult meemaken, waarbij spelers ijverig werken om hun tegenstanders te slim af te zijn en te verslaan. Met dit in gedachten is het belangrijk om te weten welke karakters en movesets prioriteit moeten krijgen wanneer je online tegen andere spelers speelt.

Voor degenen die niet veel tijd in de game hebben geïnvesteerd, hebben we besloten een lijst met alle helden samen te stellen, zodat je kunt begrijpen welke als topklasse worden beschouwd.

Het gebruik van de For Honor-niveaulijst heeft veel voordelen, waaronder:

 • Hiermee kun je zegevieren tegen spelers die low-tier helden gebruiken.
 • Hiermee kun je de beste combo's leren, zodat je aanvallen efficiënter en krachtiger kunnen worden.
 • Je weet welke heldenbewegingen als 'zwakker dan andere worden beschouwd, waardoor betere beslissingen kunnen worden genomen in gevechtssituaties.
 • Je kunt deze informatie als richtlijn gebruiken wanneer je nieuwe personages uitprobeert, waardoor de overgang naar het spel gemakkelijker wordt.
 • Je kunt interessante details over elke held leren die niet alleen je vaardigheden zullen helpen, maar je ook in staat zullen stellen meer kennis op te doen over hoe je het unieke vechtsysteem van For Honor het beste kunt spelen.

De ranglijst van de For Honor-ranglijst gaat van S-niveau naar E-niveau, waarbij S de beste is en E de slechtste. Dus laten we beginnen!

For Honor S-niveaulijst (2022)

De For Honor S-tierlijst bevat de helden die als de beste in For Honor worden beschouwd en die prioriteit moeten krijgen als je tegen andere spelers speelt. Ze zijn zeer effectief en hebben een grote kans op overwinning. Deze karakters zijn ook geweldig voor beginners omdat ze gemakkelijk onder de knie te krijgen zijn.

 For Honor S-niveaulijst (2022)
For Honor Heroes Type
Shinobi Sluipmoordenaar
Nobushi Hybride
oorlogszuchtige Voorhoede
Veroveraar Zwaar
Kyoshin Hybride
Jiang Juno Zwaar
Krijgsheer Zwaar

Ook gerelateerd: SFV - Street Fighter 5 Tier-lijst (2022)

For Honor A Tier List (2022)

For Honor Een tierlijst bevat de helden die als extreem effectief worden beschouwd en prioriteit zouden moeten krijgen als je tegen andere spelers speelt. Ze hebben ook een grote kans op de overwinning, maar ze hebben misschien wat meer oefening nodig in vergelijking met S-tier-personages.

 For Honor A Tier List (2022)
For Honor Heroes Type
Berserker Sluipmoordenaar
Zwarte Prior Zwaar
Nuxia Sluipmoordenaar
Shaolin Hybride
Kensei Voorhoede
Shugoki Voorhoede
Hitokiri Zwaar

For Honor B Tier-lijst (2022)

De For Honor B-ranglijst bevat helden die in de juiste handen nog steeds erg krachtig kunnen zijn. Ze zijn in de meeste situaties niet de beste keuze, maar ze kunnen goed zijn om te gebruiken als je dingen door elkaar wilt halen of bepaalde helden op de For Honor S-tier-lijst wilt tegengaan.

 For Honor B Tier-lijst (2022)
For Honor Heroes Type
jormungandr Zwaar
Griffioen Hybride
Zhanhu Hybride
Raider Voorhoede
sjamaan Sluipmoordenaar
Hooglander Hybride

For Honor C-niveaulijst (2022)

De For Honor C-ranglijst bevat helden die gemiddeld zijn als het om macht gaat. Ze zijn niet de slechtste in For Honor, maar ze zullen zeker niet zo effectief zijn in vergelijking met helden op hogere niveaus.

 For Honor C-niveaulijst (2022)
For Honor Heroes Type
centurio Hybride
Orochie Sluipmoordenaar
Walküre Hybride
Vredestichter Sluipmoordenaar

For Honor D-lijst (2022)

De For Honor D-laaglijst bevat helden die zeer situationeel kunnen worden gebruikt en alleen mogen worden gebruikt als je echt dingen door elkaar wilt halen of iets nieuws wilt proberen. Als For Honor nieuw voor je is, moet je deze karakters vermijden totdat je het onder de knie hebt.

 For Honor D-lijst (2022)
For Honor Heroes Type
directeur Voorhoede
Tiandi Voorhoede
Gladiator Sluipmoordenaar

For Honor E Tier-lijst (2022)

De laatste ranglijst is naar mijn mening de For Honor E-ranglijst, die bestaat uit helden die niet erg effectief en moeilijk te gebruiken zijn wanneer je online tegen andere spelers speelt. Indien mogelijk raden we aan om deze karakters te vermijden, tenzij je wat plezier wilt hebben.

 For Honor E Tier-lijst (2022)
For Honor Heroes Type
wetsbrenger Hybride
Aramusha Hybride

Controleer ook: Lijst van onrecht 2 niveaus (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn actievideogames?

Actievideogames zijn elk spel waarin de focus van de gameplay ligt op het uitvoeren van acties, meestal fysieke stunts, met een hoge moeilijkheidsgraad. Deze spellen vereisen vaak snelle reflexen en een goede hand-oogcoördinatie, aangezien de speler de instructies op het scherm moet volgen die in een kort tijdsbestek verschijnen.

2. Waarom zou ik de For Honor-ranglijst gebruiken?

De For Honor-niveaulijst is een geweldige manier om meer te weten te komen over alle verschillende helden in For Honor en hoe hun movesets zijn. Hiermee kun je zegevieren tegen spelers die low-tier helden gebruiken, en het zal je ook helpen de beste combo's te begrijpen, zodat je aanvallen efficiënter en krachtiger kunnen worden.

3. Hoe gebruik je de tierlijst voor For Honor?

Om de lijst met personages van For Honor te gebruiken, moet je beginnen met het selecteren van een held die bovenaan de lijst staat. Probeer vervolgens hun combo's en beste moves te leren, zodat je aanvallen efficiënter en krachtiger worden. Je kunt ook online tegen bots of een andere speler oefenen om te wennen aan het spelen met deze held voordat je aan wedstrijden begint.

4. Welke For Honor-ranglijst bevat de beste helden?

De For Honor-niveaulijst met de beste helden bestaat uit S-tier-personages. Deze vechters worden als zeer effectief beschouwd en moeten voorrang krijgen bij het online spelen tegen andere spelers.

5. Welke For Honor-ranglijst bevat de slechtste helden?

De For Honor-niveaulijst met de slechtste personages bestaat uit E-tier-helden. Deze karakters zijn niet erg effectief en moeten vermeden worden als je online tegen andere spelers speelt.

6. Wie heeft deze For the Honor-lijst gemaakt?

Deze lijst met personages uit For Honor is een samenwerking tussen verschillende andere spelers. Het is gebaseerd op urenlang onderzoek en ervaring naast honderden online gevechten tegen andere mensen.

7. Wat is het doel van deze For Honor-heldenlijst?

Het doel van deze For Honor-personagelijst is om informatie te geven over welke helden als de beste en de slechtste worden beschouwd. Het zal je in staat stellen om meer te begrijpen over wat elke held kan doen, zodat je aanvallen efficiënter en krachtiger worden tijdens gevechten.

8. Hoe vaak wordt deze For Honor-niveaulijst bijgewerkt?

Deze lijst met personages uit For Honor wordt regelmatig bijgewerkt om de laatste veranderingen en ontwikkelingen in de game weer te geven. Het is echter belangrijk op te merken dat de ranglijst in de loop van de tijd kan veranderen naarmate meer mensen spelen en nieuwe strategieën ontdekken.

9. Is het gebruik van de For Honor-ranglijst vals spelen?

Nee, het gebruik van de For Honor-niveaulijst wordt niet beschouwd als valsspelen. Het is gewoon een manier om informatie te krijgen over welke helden als de beste en de slechtste worden beschouwd. Deze kennis kan in uw voordeel worden gebruikt om uw aanvallen efficiënter en krachtiger te maken.

10. Zullen we altijd winnen als we S-tier helden gebruiken?

Nee, het gebruik van S-tier helden garandeert niet dat je altijd zult winnen. Er zijn veel factoren die de uitkomst van een wedstrijd kunnen beïnvloeden, zoals de vaardigheid van de speler, de teamsamenstelling en geluk. Als u echter S-tier helden gebruikt, heeft u een grotere kans om te winnen dan wanneer u E-tier helden gebruikt.

Bekijk meer: Danganronpa-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Niveaulijsten zijn belangrijk voor elke competitieve game, vooral als je het meeste uit je For Honor-ervaring wilt halen. Met deze tier-lijst krijgen spelers een beter begrip van hoe elk personage werkt en welke movesets prioriteit moeten krijgen om te winnen van andere online tegenstanders.

We hopen dat deze For Honor-niveaulijst mensen helpt die op zoek zijn naar een snelle referentiegids over welke movesets ze het eerst moeten leren of welke als zwakker kunnen worden beschouwd dan andere in termen van gevechtscapaciteiten.

Dit kan ook als een goede gids dienen wanneer je nieuwe helden uitprobeert, zodat je je gemakkelijker aan hen kunt aanpassen en weet welke combo's je prioriteit moet geven.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.