Hoofd Tierlijst GBF Tier List (november 2022) Beste Granblue Fantasy-personages

GBF Tier List (november 2022) Beste Granblue Fantasy-personages

  GBF Tier List (2022): Beste Granblue Fantasy-personages 7 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Granblue Fantasy is een van de meest populaire Japanse mobiele games van de afgelopen jaren. Of je nu nieuw bent in het spel of een veteraan, deze lijst met niveaus helpt je te beslissen welke personages je moet gebruiken en hoe ze moeten worden gerangschikt ten opzichte van andere spelers.

Deze GBF-niveaulijst rangschikt alle mogelijke eenheden in Granblue Fantasy van beste naar slechtste. Met deze informatie weet u welke eenheden uw tijd waard zijn!

Niveaulijsten worden meestal gebruikt in vechtspellen om te rangschikken hoe krachtig individuele personages zijn op basis van hun movesset, matchups met andere vechters en andere factoren.

Deze specifieke Granblue Fantasy-niveaulijst is gemaakt door gegevens te verzamelen van spelers die tegen elkaar hebben gestreden in Granblue Fantasy. Het is altijd belangrijk om bij te houden welk personage het meest geschikt is voor wat voor soort gevechtssituatie. De rangorde gaat van S naar E, waarbij S de beste is en E de slechtste.

Ook handig: Pokemon Masters-niveaulijst (2022)

Inhoud

Granblue Fantasy (GBF) - Een snelle introductie

Granblue Fantasie is een mobiele game ontwikkeld door Cygames, die in maart 2014 in Japan en daarna voor de wereldmarkt is uitgebracht. De game presenteert zichzelf als een RPG-achtig fantasie-avontuur met turn-based gevechten en drie rijstroken om door te bewegen op elke kaart tijdens gevechten.

  Granblue Fantasy (GBF) - Een snelle introductie

Het primaire doel van GBF is eenvoudig; verken kerkers en versla vijanden totdat ze baasniveaus bereiken, waar de meeste gevechten geautomatiseerd zijn, maar indien gewenst handmatig kunnen worden bestuurd (aanbevolen tijdens moeilijke bazen).

Spelers kunnen ook beloningen verdienen, zoals items uit kisten die in deze kerkers worden gevonden, die variëren afhankelijk van de verdieping waarop ze zijn geopend, samen met het niveau en de zeldzaamheid.

De game bevat veel speelbare personages, elk met verschillende sterke punten en meerdere manieren om deze helden aan te passen door middel van vaardigheden die veranderen op basis van het wapen dat ze momenteel hebben uitgerust.

Granblue Fanstasy (GBF) Tierlijst [2022]

De Granblue Fantasy-niveaulijst biedt een lijst met verschillende speelbare personages op basis van de speelstijlen van de spelers (offensief/defensief) om je te helpen beslissingen te nemen over je personages voor elk type gameplay.

  Granblue Fanstasy (GBF) Tierlijst [2022]

Het is belangrijk op te merken dat de GBF-tekenreekslijst niet permanent is en aan verandering onderhevig is. Personages worden naar behoefte in lagen naar boven of beneden verplaatst.

GBF S-niveaulijst (2022)

Deze personages zijn het meest geschikt voor offensieve gameplay en blinken uit in zowel het toebrengen van schade als het nemen ervan. Ze hebben ook een hoge mobiliteit, waardoor ze moeilijk te pakken zijn, samen met een sterke vuurkracht. Deze eenheden kunnen echter gevoeliger zijn voor aanvallen op lange afstand.

  GBF S-niveaulijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Metera, Siegfried, Shiva, Zeta, Anila, Athene
Water Lelie, Grea, Vane, Vajra, Altair, Lucio, Cagliostro, Narmaya, Europa, Katalina, Lecia, Sturm
Aarde Mahira, Pengy, Leona, Alexiel, Zeta en Vaseraga, Dante en Vrijheid, Kaïn, Vira
Wind Monika, Meteon, Grimnir, Yurius, Tiamat, Yodarha, Andira, Nezahualpilli,
Licht Jeanne d'Arc, Halluel en Malluel, Io, Kumbhira, Zooey, Noa, Ferry, Ilsa, Hallessena, Melissabelle, Robomi
Donker Vikala, Amira, Vania, Black Knight, Wulf en Renie, Clarisse, Anthuria, Rei, Helel ben Shalem, Kolulu, Olivia, Predator

GBF Een Tier-lijst (2022)

Deze personages zijn sterk in zowel aanval als verdediging, waardoor ze een goede match zijn voor de meeste soorten gameplay. Ze hebben het vermogen om offensief of defensief te zijn, zodat ze hun mannetje kunnen staan ​​tegen elke tegenstander.

  GBF Een Tier-lijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Tabina, Yuel, Aoidos, Therese, Yuisis, Teena, Colossus, Lancelot en Vane, Abby, Beatrix, Drang, Ghandagoza, Ilsa, Kallen Kouzuki, Scathacha, Magisa, Zahlhamelina, Mugen, Percival, Rackam, Satyr, Reinhardtzar, Tsubasa, Grea , Ik zal niet
Water Yuel, Aglovale, Shura, Diantha, Izmir, Kolulu, Milleore en Sahil Lao, Pholia, Sandalphon, Macula Marius, Yngwie, Silva, Vania en Malinda, Lancelot, Anne, Aqours Second-Years, Arulumaya, Charlotta, Romeo
Aarde Medusa, Aletheia, Rosetta, Soriz, Vaseraga, Baal, Eustace, De La Fille, Eugen, Hallessena, Jessica, Ladiva, Sara, Ayer
Wind Lennah, Naoise, Society, Selfira, Stan en Aliza, Albert, Heles, Levi, Morrigna, Gawain, Seruel, Cockroach,
Licht Silva, Danua, Amira, Rosamia, Juliet, Percival, Dorothy en Claudia, Sandalphon, Mary, Sarunan, Shitori, Zeta, Levin Sisters
Donker Joker, Tanya, Lunalu, Nicholas, Azazel, Black Knights and Orchid, Seox, Veight, Rosetta, Orchid, Vaseraga, Kou, Lady Grey, Narmaya,

Ook gerelateerd: Dragon Ball Fighterz-niveaulijst (2022)

GBF B-niveaulijst (2022)

Deze GBF-personagelaag bestaat voornamelijk uit verdedigers met een lage mobiliteit die uitblinken in het verdedigen tegen tegenstanders met afstandsaanvallen. Ze zijn offensief misschien niet zo sterk, maar ze kunnen gemakkelijk hun tegenstanders overleven of misbruik maken van het vermogen om zichzelf te genezen.

  GBF B-niveaulijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Aquors derdejaars, Charioce XVII, Agielba
Water Lilele, Owen, Lady Katapillar en Vira, Chat Noir, Cucuroux
Aarde Ilsa, Catherine, Jin, Razia, Walder, Yaia, Aquors First-Years, Herja, Yggdrasil, Nezahualpilli
Wind Kaede Takagaki, Mirin, Sevilbarra, Christina, Feena, Yuisis, Juri, Sen, Suzaku Kururugi, Gachapin, Arriet, Carmelina, Korwa, Petra
Licht Mikazuki Munechika, Conan Edogawa, Baotorda, Cure Black en Cure White, Pecorine, Sophia
Donker Cerberus, Forte, Skull, Lelouch Lamperouge, Freezie, Karyl, Marquiares

GBF C-niveaulijst (2022)

Dit niveau bestaat uit personages die het meest geschikt zijn voor defensieve gameplay en die uitblinken in verdediging tegen andere afstandsaanvallers met een lage mobiliteit.

  GBF C-niveaulijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Danua, Vrijdag, Sutera, Naoise, Dante, Ferry, Izuminokami Kanesada, Aster, Gemini Sunrise, Miria Akagi, Lina
Water Lowain, Cailana, Leona, Mina, Ejaeli, Minami Nitta, Morphe en Phoebe
Aarde Galadar, The Lowain Brothers, Almeida, Melleau, Nemone
Wind Miku Maekawa, Mimlemel en Stumpeye, Sevastien, Shiki Ichinose, Sutera, Helnar, Mikasa, Krugne
Licht Vermeil, Tear Grants, Tyre, Feather, Arusha, Bridgette en Cordelia, Nicholas, Erica Fontaine
Donker Meg, Mika Jougasaki, Sarunan, Elize Lotus, Richard, Shao, Will, Deliford, You, Zaja, Katalina,

GBF D-niveaulijst (2022)

Deze groep is de op één na minst krachtige in het spel en richt geen schade aan, maar kan nog steeds als tank worden gebruikt omdat ze hoge verdedigingsstatistieken hebben. Ze zijn het meest geschikt om te verdedigen tegen melee-aanvallers terwijl ze helende vermogens gebruiken om langer mee te gaan dan ze anders zouden kunnen.

  GBF D-niveaulijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Cassius, Karin, Mio Honda, Mary, Carren, Elmott, Ryan, Stahn Aileron, Alec, Barawa, Ippatsu, Jessica, Karva, Milla Maxwell, Rosine, Nina Drango
Water Farrah, Pamela, Camieux, Chun-Li, Erin, Rin Shibuya, Sahli Lao, Sig, Lamretta, Suframare, Ulamnuran, Kaoru Sakuraba, Mizuki Kawashima, Anastasia, Ange, Naga, Mishra
Aarde Kanako, JJ, The Hairstyle, Mimlemel en Pun-Kin, Airi Totoki, Anzu Futaba, Redluck, Vanzza, Mimura, Laguna, Mariah, Skull, Augusta, Carmelina, Claudia, Juri, Yamanbagiri Kunihiro, Zaja
Wind Keehar, Goblin Mage, Hazen, Rashid, Arisa, Arthur, Arthur en Mordred, Portfolio, Tsubasa Kashiwagi, Eso, Robertina, Ryu, Sakura Shinjugi, Chloe, Toru Amuro
Licht Ceylan, Daetta, Elta, Nakoruru, Uzuki Shimamura, Sakura Kinomoto, Novei, Soriz, Ezecrain, Johann, Philosophia
Donker Stan, Ranko Kanzaki, Randall, Yuri Lowell, Zehek, Luna, Koume Shirasaka

Controleer ook: Smite-niveaulijst (2022)

GBF E-tierlijst (2022)

De slechtste eenheden bevinden zich in dit niveau en kunnen zichzelf alleen verdedigen met een hoge mobiliteit of speciale vaardigheden die even duren voordat ze opnieuw worden gebruikt, waardoor ze een gemakkelijke prooi zijn voor aanvallers op afstand.

  GBF E-tierlijst (2022)
Klas GBF Characters
Vuur Dorothy, Anna, Sarya, Teru Tendo
Water Pengy
Aarde Parijs, Volenna
Wind Syr, Joy, Haohmaru, Aster
Licht Sachiko Koshizimu
Donker Rita, Ange, Ludmila

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe wordt de Granblue Fantasy-niveaulijst gemaakt?

De Granblue Fantasy-niveaulijst wordt gemaakt door een verscheidenheid aan gegevens over tekens te analyseren en numerieke waarden toe te wijzen. Deze worden omgezet in de niveaus die u in deze lijst ziet. Ik ben niet aangesloten bij Cygames Inc.; Ik vind het gewoon leuk om mijn cijfers te gebruiken om dingen te rangschikken. Deze lijst met niveaus geeft alleen weer hoe ik denk dat de game gespeeld moet worden.

2. Wat zijn de voordelen van spelen met een GBF-niveaulijst?

De GBF-niveaulijst maakt het voor spelers gemakkelijk om te bepalen welke karakters het krachtigst zijn en geeft richtlijnen over de volgorde waarin ze moeten worden gebruikt. Er is geen goed of fout antwoord, aangezien dit spel op veel verschillende manieren kan worden gespeeld, maar er zijn zeker enkele strategieën die beter zullen werken dan andere. Gebruik wat je het leukst vindt.

3. Waarom staan ​​sommige personages op een hoger niveau dan andere?

Er is geen definitief antwoord, maar meestal heeft het te maken met de sterke punten van het personage en hoe ze zich verhouden tot andere personages in het spel.

4. Als een personage op een hoger niveau staat, betekent dat dan dat ze beter zijn dan iemand op een lager niveau?

Niet noodzakelijk. Hoe hoger het niveau, hoe beter het personage, maar het kan worden gecompenseerd door andere factoren, zoals hun beschikbaarheid. Er zullen ook onvermijdelijk momenten zijn waarop bepaalde personages niet goed zullen presteren vanwege ongunstige matchups tegen bazen en andere vijanden.

5. Wat is het verschil tussen de S- en E-laag?

De S-laag is de beste, terwijl de E-laag het slechtst is. Tier-ranglijsten zijn gebaseerd op verschillende factoren, zoals toegebrachte schade, overlevingskansen, veelzijdigheid en hoe gemakkelijk ze kunnen worden gebruikt.

6. Hoe vaak wordt de personagelijst van Granblue Fantasy bijgewerkt?

De lijst met niveaus verschuift voortdurend naarmate personages worden geüpgraded en nieuwe worden toegevoegd. Het zal worden bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

7. Waarom gebruiken spelers de GBF-tekenreekslijst?

Niveaulijsten worden vaak gebruikt door spelers om de relatieve sterkte van karakters te meten. Hierdoor kunnen spelers weloverwogen beslissingen nemen over wie ze willen gebruiken en hoe ze hun teams kunnen bouwen.

8. Welk niveau moet ik vermijden?

De E-laag is meestal de slechtste, omdat deze tekens aanzienlijk zwakker zijn dan de andere. Dus, tenzij je specifiek op zoek bent naar een uitdaging, wordt het over het algemeen aangeraden om ze niet te gebruiken.

9. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van een tierlijst?

Er zijn veel verschillende factoren waarmee rekening kan worden gehouden bij het maken van een lijst met niveaus. In het geval van de Granblue Fantasy-laaglijst zijn enkele van de belangrijkste schade-output, overlevingskansen, bruikbaarheid en gebruiksgemak.

Bekijk meer: Lijst met mobiele legendes (2022)

Laatste woorden

De Granblue Fantasy-niveaulijst biedt spelers een gemakkelijke manier om te bepalen welke personages het krachtigst zijn en geeft richtlijnen over de volgorde waarin ze moeten worden gebruikt. Gebruik de rang die je het leukst vindt.

Als er wijzigingen of fouten in dit artikel zijn, neem dan contact met ons op zodat we indien nodig correcties kunnen aanbrengen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

4500+ grappige Kahoot-namen (2022): beste, goede, ongepaste
4500+ grappige Kahoot-namen (2022): beste, goede, ongepaste
Dit artikel gaat helemaal over de beste Kahoot-namen 2022. Deze grappige namen voor Kahoot zijn goed, ongepast, vies, cool, geweldig, slim, uniek, voor meisjes, jongens, creatief, raar en nog veel meer.
Monster Rancher 2 Tier List (november 2022) Beste monsters
Monster Rancher 2 Tier List (november 2022) Beste monsters
Er zijn veel verschillende monsters in Monster Rancher 2, daarom wordt de Monster Rancher 2-niveaulijst zo belangrijk. Elk monster heeft zijn unieke sterke en zwakke punten.
Is Far Cry 5 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Far Cry 5 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Far Cry 5 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Far Cry 5 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
9300+ grappige wifi-namen (november 2022): slim, cool, goed
9300+ grappige wifi-namen (november 2022): slim, cool, goed
Dit artikel bevat enkele van de meest creatieve en grappige wifi-namen die je voor je draadloze netwerk kunt gebruiken. Het bevat ook slimme, coole, goede, Harry Potter-, schattige en Star Wars-routernamen.
4200+ esthetische bijschriften voor Instagram (2022) Eén woord, cool
4200+ esthetische bijschriften voor Instagram (2022) Eén woord, cool
Dit artikel gaat helemaal over de esthetische bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze esthetische Instagram-bijschriften bevatten één woord, kort, liefde, selfie, cool, stoer, citaten en meer.
Roblox Anime Vechtsimulatorcodes (2021)
Roblox Anime Vechtsimulatorcodes (2021)
Dit artikel helpt je om alle werkende Roblox anime-vechtsimulatorcodes 2022 te krijgen. Deze codes voor anime-vechtsimulator kunnen eenvoudig worden ingewisseld voor gratis Shards en Yen.
4600+ pakkende bijschriften voor Instagram (2022) Selfies, kort
4600+ pakkende bijschriften voor Instagram (2022) Selfies, kort
Dit artikel gaat over de pakkende bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze pakkende Instagram-bijschriften bevatten grappige, korte, selfies, zaken, strand, liefde, citaten en meer.