Hoofd Sociaal netwerken Geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal? [2022]

Geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal? [2022]

  Geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal? 16 januari 2022 Sociaal netwerken
Oosten. Lezen: 4 minuten

Instagram is een social media platform waar gebruikers foto's en video's kunnen delen. Een van de kenmerken van Instagram is het Instagram-verhaal, waar gebruikers foto's en video's kunnen uploaden die voor een beperkte periode beschikbaar zullen zijn.

Je hebt door je Instagram-feed gescrolld en je kwam een ​​verhaal tegen dat echt interessant was. Je was er zo door geïntrigeerd dat je het met je volgers op social media wilde delen. Maar wacht, meldt Instagram wanneer je een screenshot maakt van een verhaal? In deze blogpost gaan we het antwoord op die vraag op een rijtje zetten.

Ook handig: Kleine bijschriften voor Instagram (2022)

Inhoud

Instagram - Een snelle introductie

Instagram , het populaire sociale netwerk voor het delen van foto's en video's werd in 2010 opgericht door Kevin Systrom en Mike Krieger. Met deze app kun je foto's of video's maken en deze delen met de community. U kunt ook uw foto's en video's bewerken, filters of effecten toevoegen en eenvoudige bewerkingen uitvoeren, zoals het bijsnijden van afbeeldingen.

  Instagram - Een snelle introductie

Er zijn twee soorten Instagram-accounts: persoonlijk en zakelijk. Met een persoonlijk account kun je alleen foto's en video's delen met mensen die je hebt goedgekeurd als volgers, maar met een zakelijk account heb je de mogelijkheid om berichten en verhalen te maken die zichtbaar zijn voor het publiek. Je hebt ook toegang tot inzichten die je informatie geven over hoe goed je berichten presteren.

Een van de belangrijkste functies waarvan je binnen Instagram wilt profiteren, is een functie met de naam 'verhalen'. Met Stories kunnen gebruikers foto's en video's plaatsen die na maximaal 24 uur verdwijnen. Dit geeft mensen die je account volgen de hele dag toegang tot nieuwe inhoud! U kunt live video, afbeeldingen uploaden of zelfs een bestaande foto of video van uw filmrol gebruiken.

Geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal in 2022?

Nee, Instagram geeft geen melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal . Dit is een van de dingen waar Instagram om bekend staat, en het is iets dat veel gebruikers waarderen.

  Geeft Instagram een ​​melding wanneer je in 2022 een screenshot maakt van een verhaal?

Dus als je een geweldig verhaal dat je op Instagram vindt, met je volgers wilt delen, maak dan gerust een screenshot. Helaas kan de eigenaar van het account of de poster van het verhaal op geen enkele manier weten wanneer je een screenshot maakt!

In eerdere versies van Instagram kregen gebruikers een melding wanneer iemand een screenshot maakte. In 2018 werd een nieuwe functie uitgebracht waarmee gebruikers konden zien wie een screenshot van hun verhalen had gemaakt. De feature, die maar een paar maanden duurde voordat hij weer verdween, zorgde voor veel opschudding op sociale media.

Mensen uitten hun verontwaardiging over deze update en Instagram verwijderde de functie snel. In een verklaring zeiden ze dat het nooit bedoeld was om lang te blijven bestaan, maar er waren ook geen plannen om het in de toekomst terug te brengen.

Dus als je je afvraagt, laat Instagram je dan weten wanneer je een screenshot maakt van een verhaal? Het antwoord is simpel - absoluut niet! Je kunt screenshots maken wanneer je maar wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat Instagram je bekend maakt.

Ook gerelateerd: Brunchbijschriften voor Instagram (2022)

Geeft Instagram een ​​melding wanneer u een schermafbeelding van een bericht maakt?

  Geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een bericht?

Ja, als je een screenshot maakt van een verdwijnende foto of video die naar je is verzonden in een DM op de app, wordt de afzender op de hoogte gebracht. Maar als je naast de verdwijnende foto's en video's op DM andere inhoud screenshot, ontvangt de afzender geen melding.

Dus als je ooit in een situatie bent waarin je een screenshot van een foto of video wilt maken, maar niet wilt dat de afzender het weet, zorg er dan voor dat het niet als een verdwijnend bericht wordt verzonden.

Veel Gestelde Vragen

1. Kunnen mensen zien of je een screenshot van hun verhaal maakt?

Nee, mensen kunnen niet zien of je een screenshot van hun verhaal maakt. Instagram stelt de eigenaar van het account of de poster van het verhaal niet op de hoogte wanneer iemand een screenshot maakt.

2. Kunnen mensen zien of je een screenshot van hun bericht maakt?

Ja, als je een screenshot maakt van een verdwijnende foto of video die naar je is verzonden in een DM op de app, wordt de afzender op de hoogte gebracht.

3. Wat gebeurt er als je een screenshot maakt van een verdwijnende foto of video op Instagram?

Wanneer je een screenshot maakt van een verdwijnende foto of video op Instagram, ontvangt de afzender een melding. Ook zal de kleine indicator naast de foto laten zien dat er een screenshot van is gemaakt.

4. Wat betekent blauw vinkje op een Instagram-profiel?

Het blauwe vinkje op het Instagram-profiel betekent dat het account is geverifieerd. Dit is een badge die Instagram geeft aan accounts die zij belangrijk achten of een grote entiteit vertegenwoordigen.

Controleer ook: Wandelbijschriften voor Instagram (2022)

Laatste woorden

Instagram is al heel lang een van de populairste apps voor sociale media. Het is dus geen wonder dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over hoe het te gebruiken en wat het doet.

In dit artikel hebben we de vraag beantwoord 'geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een verhaal?' en ook 'geeft Instagram een ​​melding wanneer je een screenshot maakt van een bericht?' We hopen dat dit nuttig is geweest voor degenen onder jullie die Instagram effectiever willen gebruiken!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?