Hoofd Tierlijst Genshin Impact Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

Genshin Impact Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 Genshin Impact Tier List (2022): beste personages 11 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Niveaulijst verwijst naar de vechtspelterminologie van het beoordelen van het potentieel voor een personage om te winnen met betrekking tot hun kracht. Een tierlijst helpt de nieuwe spelers om te weten wie de beste keuzes zijn.

Genshin Impact is een nieuwe game die is uitgebracht door miHoYo. De game heeft veel te bieden met zijn snelle gameplay en indrukwekkende graphics. Met de release van deze nieuwe MMORPG geven we een Genshin Impact-niveaulijst vrij die spelers kunnen gebruiken naarmate ze verder komen in het spel.

Dit is een lijst met alle speelbare personages in Genshin Impact, gebaseerd op hun algehele kracht en levensvatbaarheid in competitief spel. Het is een puur subjectieve mening, maar het geeft je een idee van waar je favoriete personage staat tussen andere kanshebbers.

Genshin Impact-personageslijst helpt je met wat voor soort uitrusting je moet zoeken om te slagen in je gameplay-ervaring. Dus blijf lezen om meer te weten te komen.

Ook handig: Super Smash Bros. Ultimate Tier-lijst (2022)

Inhoud

Genshin Impact - Een snelle introductie

Genshin-impact is een nieuwe, door verslaving aangedreven, snelle actie-RPG-game ontwikkeld door miHoYo. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation (PS) consoles, Android-apparaten en iOS in september 2020. Genshin Impact ondersteunt ook platformonafhankelijk Speel.

 Genshin Impact - Een snelle introductie

De speler kan ervoor kiezen om het spel op elk van deze platforms te spelen met zeer weinig verschillen tussen hen qua gameplay. Genshin Impact wordt alom geprezen om zijn goede gameplay en de moeilijkheidsgraad is passend.

Genshin Impact biedt een open wereld die je op je gemak kunt verkennen, met een verscheidenheid aan zijmissies om te voltooien - inclusief verhaalmissies die het personage van de speler door verschillende stadia zullen leiden. De game biedt geen waypoints op deze grote kaart, maar heeft wel een kompas en de kaart wordt automatisch bijgewerkt terwijl je loopt.

De speler kan een van de vier verwisselbare personages in een party besturen. Hiertussen kan snel worden geschakeld tijdens gevechten, en verschillende combinaties zullen anders spelen. Aanvallen met lage HP, maar hoge schade kan bijvoorbeeld krachtigere effecten hebben dan een aanval van het tankpersonage.

Om de beste combinatie te kiezen, moet de speler de Genshin Impact-tierlijst doorlopen om erachter te komen welke personages het beste zijn voor welke situaties.

Genshin Impact Tier-lijst (2022)

Genshin Impact is een van de meest populaire MMPORG-games in 2022. De Genshin Impact-tierlijst is belangrijk voor spelers om erachter te komen welk personage hen de beste prestaties zal bieden.

 Genshin Impact Tier-lijst (2022)

Genshin Impact is erg moeilijk om personages te rangschikken en te rangschikken, omdat hun effectiviteit in gevechten verschilt afhankelijk van de speelstijl van de speler. Als gevolg hiervan is deze lijst met niveaus gebaseerd op drie criteria:

 • De kracht van HP - Hoeveel schade elk personage kan oplopen voordat ze sterven.
 • Zwakke punten voor specifieke vijanden.
 • Nuttige vaardigheden die helpen bij verkenning of gevechten.

De Genshin Impact-niveaulijst is een rangschikking van de personages in volgorde van beste tot minst krachtige, op basis van hun sterke en zwakke punten. De niveaus zijn als volgt:

God Tier (S-Tier), Supreme Tier (A-Tier), Mid Tier (B-Tier), Low Tier (C-Tier), Bottom Tier (D-Tier).

Er zijn veel voordelen van de Genshin Impact-tierlijst, waaronder:

 • Hiermee kunnen spelers ontdekken welk personage het beste bij hen past.
 • Het stelt spelers in staat om karakters te vergelijken.
 • Het helpt nieuwe spelers te begeleiden bij de mechanica en gameplay-stijl van het spel.
 • Het is een manier voor nieuwe en oude spelers om de verschillen in gameplay te zien.
 • De Genshin Impact-tierlijst kan als referentiepunt worden gebruikt door meer ervaren spelers wanneer ze overwegen een bepaald type personage te gebruiken.
 • De tierlijst van Genshin Impact kan ook worden gebruikt als discussiepunt over welk karakter beter is voor bepaalde situaties.

Laten we nu beginnen met de beste personages in Genshin Impact.

Genshin Impact Tier S-lijst (2022)

De volgende worden beschouwd als goddelijke karakters omdat ze geen zwakheden hebben en veel schade kunnen oplopen, waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe spelers om te gebruiken in gevechten - zelfs als hun vaardigheden niet nodig zijn.

 Genshin Impact Tier S-lijst (2022)
Genshin-impactkarakter Zeldzaamheid
winden 5 sterren
Hu Tao 5 sterren
Xingqiu 4 sterren
Kaedehara Kazuha 5 sterren
Kamisato Ayaka 5 sterren
Raiden Shogun 5 sterren
Ciao 5 sterren
Eula 5 sterren
In dienst nemen 5 sterren
Bennett 4 sterren
Zhongli 5 sterren
Dione 4 sterren
sacharose 4 sterren
Albedo 5 sterren
Xiangling 4 sterren

Ook gerelateerd: Warframe-niveaulijst (2022)

Genshin Impact Tier A-lijst (2022)

De volgende worden beschouwd als tekens van het hoogste niveau. Ze hebben een aantal zwakke punten, maar hun sterke punten wegen aanzienlijk op tegen de minpunten. Ze richten ook veel schade aan.

 Genshin Impact Tier A-lijst (2022)
Genshin-impactkarakter Zeldzaamheid
Tartaglia 5 sterren
Jean 5 sterren
Gorou 4 sterren
Keqing 5 sterren
Kujou Sara 4 sterren
Klee 5 sterren
Yoimiya 5 sterren
Mona 5 sterren
Diluc 5 sterren
vis 4 sterren
Arataki Itto 5 sterren
Thomas 4 sterren

Genshin Impact Tier B-lijst (2022)

De volgende worden beschouwd als mid-tier karakters omdat ze niet veel nadelen hebben, er zijn andere karakters die in verschillende situaties beter kunnen zijn en alleen met zorg moeten worden gebruikt.

 Genshin Impact Tier B-lijst (2022)
Genshin-impactkarakter Zeldzaamheid
Rosaria 4 sterren
Scheermes 4 sterren
Ningguang 4 sterren
Yanfei 4 sterren
Sangonomiya Kokom 5 sterren
droevig 4 sterren
Kaeya 4 sterren
Noëlle 4 sterren
Aloy 5 sterren

Genshin Impact Tier C-lijst (2022)

De volgende personages worden als low-tier-personages beschouwd omdat ze weinig sterke punten hebben, er zijn andere personages die hetzelfde beter doen en daarom niet door nieuwe spelers mogen worden gebruikt. Het is aan te raden deze alleen te gebruiken als u weet wat u doet of iets anders wilt proberen.

 Genshin Impact Tier C-lijst (2022)
Genshin-impactkarakter Zeldzaamheid
Qiqi 5 sterren
Chongyun 4 sterren
Barbara 4 sterren
Beidou 4 sterren

Genshin Impact Tier D-lijst (2022)

De volgende karakters worden beschouwd als de onderste karakters omdat ze een groot aantal zwakke punten hebben en alleen mogen worden gebruikt door spelers die weten wat ze doen.

 Genshin Impact Tier D-lijst (2022)
Genshin-impactkarakter Zeldzaamheid
Lisa 4 sterren
Amber 4 sterren
Xinyan 4 sterren
Reiziger 5 sterren

Controleer ook: TFT - Teamfight Tactics Tier List (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een tierlijst?

Een tier-lijst betekent dat er verschillende ranglijsten zijn van hoe sterk elk personage is. Hoe hoger de rang, hoe sterker het personage zal zijn in gevechten en verkenningen.

2. Wat is de Genshin Impact-tierlijst?

De Genshin Impact-niveaulijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste in volgorde van hun sterke en zwakke punten, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om een ​​personage te vinden dat bij hen past.

3. Wat is de functie van de Genshin Impact-laaglijst?

De Genshin Impact-tierlijst kan worden gebruikt om erachter te komen welk personage het beste bij je past, om personages te vergelijken en om nieuwe spelers te helpen bij de mechanica van het spel. Het helpt ook meer ervaren spelers wanneer ze overwegen een bepaald type personage te gebruiken.

4. Wie kan de Genshin Impact-tierlijst gebruiken?

De Genshin Impact-niveaulijst is niet alleen voor nieuwe spelers, maar ook voor oude en ervaren spelers. Het helpt hen te bepalen op welk karakter ze in bepaalde omstandigheden moeten worden gebruikt.

5. Hoe vaak wordt de Genshin Impact-tierlijst bijgewerkt?

De Genshin Impact-tierlijst wordt bijgewerkt wanneer nieuwe personages en items in de game worden uitgebracht. Dit zal spelers helpen op de hoogte te blijven van de huidige meta.

6. Hoe nauwkeurig is de Genshin Impact-tierlijst?

De Genshin Impact-niveaulijst is gebaseerd op mening, ervaring en speeltijd. Het is niet 100% nauwkeurig, maar het geeft je een ruw idee van hoe sterk elk personage is in relatie tot elkaar.

7. Hoe is de Genshin Impact-tierlijst gemaakt?

De Genshin Impact-niveaulijst is gebaseerd op onze eigen meningen en analyse van de game, evenals feedback van online bronnen en onze eigen gegevens. De meeste informatie is ook door ons verzameld door ervaring en testen.

8. Waarom gebruiken spelers een Genshin Impact-niveaulijst?

Spelers gebruiken de Genshin Impact-tierlijst om hen te helpen beslissingen te nemen over welke personages ze willen spelen, en om de mechanica van het spel beter te begrijpen. Het stelt spelers ook in staat om verschillende karakters te vergelijken en te zien hoe ze zich verhouden tot elkaar.

9. Welk niveau is het beste in de Genshin Impact-niveaulijst?

De beste laag is de S-laag. Dit is waar de sterkste en meest levensvatbare personages worden geplaatst.

10. Is het altijd het beste idee om een ​​S-tier-personage in de Genshin Impact-tierlijst te gebruiken?

Nee, het gebruik van een S-tier-personage is niet altijd het beste idee. Hoewel ze krachtig zijn, passen ze misschien niet het beste bij je speelstijl of de huidige situatie. Het is belangrijk om alle opties te overwegen voordat u een beslissing neemt.

Bekijk meer: FGO - Lot/Grand Order Tier List (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is de Genshin Impact-tierlijst een ongelooflijk handig hulpmiddel voor spelers van Genshin Impact. Het stelt je in staat om erachter te komen welk personage het beste bij je past, en met wat ervaring helpt het je te begeleiden hoe je bepaalde personages in verschillende situaties moet gebruiken.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat je de Genshin Impact-tierlijst nuttig vond. Als je vragen hebt over de tierlijst of Genshin Impact, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Eén opmerking over Genshin Impact Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 1. Arthur zegt: 17 juli 2022 om 1:25 uur

  Barbara is echt een goede genezer en verdient meer dan dat. Beidou en Yanfei zijn allebei erg goede dps of support en samen zijn ze waanzinnig krachtig

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.