Hoofd Tierlijst Genshin Impact Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens gerangschikt

Genshin Impact Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens gerangschikt

 Genshin Impact Weapon Tier List (2022) Beste wapens gerangschikt 3 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Genshin Impact is een gratis te spelen avonturenspel dat in 2020 is uitgebracht. Genshin Impact heeft een uniek vechtsysteem dat de elementen gebruikt om combo's en strategieën te creëren. De Genshin Impact-wapenniveaulijst is een gids om je te helpen bij het kiezen van het beste wapen voor je speelstijl en personages.

Deze lijst met wapens van Genshin Impact helpt je bij het kiezen van het beste wapen voor je speelstijl. Het rangschikt de wapens op basis van hun DPS (schade per seconde), hun kosten en hun zeldzaamheid.

Of je nu een terugkerende speler of een Genshin Impact-newbie bent, deze lijst met niveaus helpt je bij het maken van de juiste wapenkeuze voor je spel. Dus zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan!

Ook handig: Genshin Impact Character Tier List (2022)

Inhoud

Genshin Impact - Een snelle introductie

Genshin-impact is een gratis te spelen, open-wereld actie role-playing video game ontwikkeld en uitgegeven door miHoYo. De game bevat een enorme, prachtige kaart, een uitgebreid elementair vechtsysteem en een breed scala aan personages om als te spelen. Genshin Impact is goed ontvangen door zowel critici als spelers en won verschillende prijzen en nominaties.

 Genshin Impact - Een snelle introductie

De game heeft verschillende modi, waaronder singleplayer en multiplayer. Coöpspel is ook beschikbaar in Genshin Impact, waardoor spelers kunnen samenwerken en samen kunnen spelen. Dit maakt het spel nog leuker en speelbaarder.

Genshin Impact is een geweldige game die veel inhoud en herspeelbaarheid biedt. De aangeboden wapens zijn ook geweldig, en er zijn er veel om uit te kiezen. Met zoveel beschikbare opties kan het echter moeilijk zijn om te beslissen welke de beste zijn. Dit is waar onze Genshin Impact-wapenniveaulijst om de hoek komt kijken!

Genshin Impact Wapen Tier Lijst (2022)

Een lijst met niveaus voor elk spel rangschikt de speelbare personages of wapens in volgorde van goed naar slechtst. De lijst met wapens van Genshin Impact is niet anders, met de wapens in het spel gerangschikt van meest krachtig tot minst krachtig in elke categorie.

 Genshin Impact Weapons Tier List (2022)

De niveauslijsten zijn op verschillende manieren nuttig:

 • Geeft een algemeen idee van het vermogensniveau en het nut van elk wapen.
 • Helpt nieuwe spelers te begrijpen in welke wapens het waard is om in te investeren.
 • Geeft ervaren spelers iets om naar te streven, door hen te helpen hun voortgang met anderen te vergelijken.
 • Helpt de ontwikkelaars van Genshin Impact om het spel in evenwicht te brengen door hen feedback te geven over welke wapens te krachtig of te zwak zijn.
 • Geeft de ontwerpers van Genshin Impact ideeën voor nieuwe wapens of wijzigingen aan bestaande wapens.
 • Geeft spelers iets te doen als ze Genshin Impact niet spelen, zoals nadenken over welke wapens ze als volgende willen hebben.

De Genshin Impact Weapon-tierlijst is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de basisstatistieken van het wapen, hoe gemakkelijk het te verkrijgen is en hoe goed het is in zowel PvE als PvP. Er zijn vijf categorieën wapens in Genshin Impact: Sword, Bow, Claymore, Catalyst en Polearm. Elke categorie heeft zijn sterke en zwakke punten, dus het is belangrijk om het juiste wapen voor je speelstijl te kiezen.

Elke wapencategorie is verdeeld in vijf niveaus: S, A, B, C en D.

  S-tier wapens : Dit zijn de beste wapens in Genshin Impact. Ze hebben de hoogste basisstatistieken, zijn het gemakkelijkst te verkrijgen en zijn goed in zowel PvE als PvP. A Tier Wapens : Dit zijn de op één na beste wapens in Genshin Impact. Ze zijn niet zo goed als S-tier wapens, maar ze zijn nog steeds de moeite waard om te gebruiken. B-tier wapens : Deze Genshin Impact-wapens zijn goed, maar ze bereiken niet helemaal het hoogste niveau. Ze zijn echter nog steeds het overwegen waard als je van hun speelstijl houdt. C-tier wapens : Deze Genshin Impact-wapens zijn gemiddeld. Ze hebben misschien wat situationeel gebruik, maar ze worden over het algemeen overklast door andere wapens. D-laag wapens : Deze Genshin Impact-wapens zijn het gebruik niet waard. Er zijn betere opties beschikbaar voor bijna elke situatie.

Nu we weten wat elke ranglijst betekent, laten we eens kijken naar de Genshin Impact Weapon-tierlijst.

Genshin Impact Claymore Weapon Tier List (2022)

De Genshin Impact Claymore is een geweldig wapentype voor degenen die veel schade willen aanrichten in een enkele slag. De aanvallen van de Claymore zijn zeer krachtig en kunnen de meeste vijanden gemakkelijk uitschakelen. De claymore is echter ook erg traag en omslachtig, waardoor het in sommige situaties moeilijk te gebruiken is.

 Genshin Impact Claymore Weapon Tier List (2022)
Laag Genshin slagwapens
S Wolf Skyward Pride, Song of Broken Pines, The Unforged
EEN Slangenrug, Lithic Blade, Prototype Archaïsch, Blackcliff Slasher, Snow-Tombed Starsilver
B Royal Greatsword, Luxe Sea-Lord, Rainslasher
C Skyrider Greatsword, Debat Club, Bloodtainted Greatsword
D Ferro Shadow, The Bell

Ook gerelateerd: Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022?

Genshin Impact Bow Weapon Tier List (2022)

Bogen zijn een goede keuze voor diegenen die veel schade van ver willen aanrichten. Ze zijn ook vrij eenvoudig te gebruiken, omdat je eenvoudig op je doelwit kunt richten en schieten. Bogen zijn echter niet erg effectief in gevechten van dichtbij, dus je moet voorzichtig zijn als je er een gebruikt.

 Genshin Impact Bow Weapon Tier List (2022)
Laag Genshin slagwapens
S Hemelwaartse harp, donderende puls, Amos Rust
EEN Mitternachts Waltz, The Viridescent Hunt Hamayumi, Blackcliff Warbow, Windblume Ode
B Koninklijke boog, samengestelde boog, prototype halve maan, roofdier
C Sharpshooter Slingshot, Raven Bow
D Boodschapper

Genshin Impact Zwaard Wapen Tier Lijst (2022)

Het zwaard is een geweldig allround wapen. Het is snel, krachtig en kan worden gebruikt in gevechten op korte en middellange afstand. Zwaarden zijn ook zeer veelzijdig, met veel verschillende zwaarden om uit te kiezen. Zwaarden hebben echter enkele nadelen. Ze zijn niet zo goed als bogen voor langeafstandsgevechten, en ze zijn niet zo goed als claymores voor schade aan één doelwit.

 Genshin Impact Zwaard Wapen Tier Lijst (2022)
Laag Genshin slagwapens
S Favonia Eagle, Summit Shaper, Mistsplitter Reforged, Primordial Jade Cutter
EEN Prototype Rancour, Blackcliff Longsword, The Black Sword, Skyward Blade
B Amenoma Kageuchi, The Flute, Dark Iron Sword, Lion Royal Longsword, Iron Sting
C Filet Blade, Skyrider Sword, Harbinger of Dawn, Sword of Descension
D Koel staal

Genshin Impact Katalysator Wapen Tier Lijst (2022)

Catalyst-gebruikers zullen zich willen concentreren op het toebrengen van veel schade aan meerdere vijanden tegelijk. Katalysatoren zijn geweldig voor area-of-effect-aanvallen en kunnen ook worden gebruikt om combo's op te zetten.

 Genshin Impact Katalysator Wapen Tier Lijst (2022)
Laag Genshin slagwapens
S Verloren gebed tot de heilige winden, Skyward Atlas, The Widsith
EEN Dodoco Tales, Eye of Perception, Everlasting Moonglow, Memory of Dust, Solar Pearl, Blackcliff Agate
B Frostbearer, Koninklijke Grimoire
C Smaragdbol, magische gids
D Tweeling Nefriet

Genshin Impact Polearm Wapen Tier Lijst (2022)

Polearms zijn langeafstandswapens die geweldig zijn om vijanden van ver uit te schakelen. Ze hebben een breed scala aan aanvallen en kunnen zeer krachtig zijn, maar ze zijn ook vrij traag en in sommige situaties moeilijk te gebruiken. Bij het kiezen van een Polearm draait alles om het vinden van de juiste balans tussen schade en bereik.

 Genshin Impact Polearm Wapen Tier Lijst (2022)
Laag Genshin slagwapens
S Oerjade gevleugelde speer, staf van Homa
EEN Skyward Spine, Dragonspine Spear, The Catch, Crescent Pike, Engulfing Lightning, Vortex Vanquisher, Blackcliff Pole, Deathmatch, Lithic Spear
B Prototype Starglitter, Dragon Royal Spear
C Witte kwast
D Zwarte kwast, hellebaard

Controleer ook: Mario Tennis Aces-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn RPG-spellen?

RPG-games zijn videogames die zich richten op de voortgang van de speler door het spel, meestal door hun karakter te verbeteren en hun uitrusting te verbeteren. RPG's omvatten vaak veel vechten tegen vijanden en vereisen vaak dat de speler beslissingen neemt die het verloop van het spel beïnvloeden.

2. Wat is een tierlijst?

Een tier list is een rangschikkingssysteem waarmee spelers kunnen zien welke personages of wapens het beste zijn in het spel. Niveaulijsten worden vaak gemaakt door experts en kunnen nuttig zijn voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

3. Wat is het verschil tussen Genshin Impact-wapens S-tier en A-tier?

Het verschil tussen S-tier en A-tier is dat S-tier wapens de beste in het spel zijn, terwijl A-tier wapens de op één na beste zijn. Er is een groot verschil in kracht tussen deze twee niveaus, dus zorg ervoor dat je je wapen verstandig kiest!

4. Wat is het verschil tussen Genshin Impact en andere RPG's?

Genshin Impact is uniek onder RPG's omdat het een enorme open wereldkaart bevat om te verkennen. De game heeft ook een uniek elementair vechtsysteem waarmee spelers verschillende elementen kunnen combineren om krachtige aanvallen te creëren.

5. Kan ik Genshin Impact op mijn mobiele apparaat spelen?

Ja! Genshin Impact is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten.

5. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van een Genshin Impact-wapenniveaulijst?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken van een Genshin Impact-wapenniveaulijst. Enkele van de belangrijkste factoren zijn de schade-output, het bereik, de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van het wapen.

Bekijk meer: Monster Sanctuary-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Dat is alles voor onze Genshin Impact-wapenniveaulijst! Kom snel terug, want we zullen dit bericht bijwerken met meer informatie zodra het beschikbaar is. Blijf ondertussen spelen en geniet van Genshin Impact!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.