Hoofd Kantoorproductiviteit Gratis onkostenrapportsjabloon in Excel en PDF

Gratis onkostenrapportsjabloon in Excel en PDF

27 mei 2020 Kantoorproductiviteit
Oosten. Lezen: 2 minuten

Een sjabloon voor onkostendeclaraties is essentieel voor elk bedrijf waarin werknemers op reis gaan of in het algemeen om vergoeding van onkosten vragen. Dit artikel beschrijft de basisbouwstenen van een onkostennota en biedt u een gratis onkostennotasjabloon om te downloaden.

Inhoud

Bouwstenen van een onkostendeclaratie

Als u liever uw eigen onkostennota samenstelt, zijn er een paar noodzakelijke onderdelen die u nodig heeft:

 • Naam en contactgegevens van de persoon die de terugbetaling aanvraagt.
 • Een gebied om het algemene zakelijke doel te beschrijven waarvoor kosten zijn gemaakt, bijv. Reis naar San Jose om een ​​bedrijfsidee te pitchen voor durfkapitalisten.
 • Een rooster om de uitgaven te specificeren. Basisvelden voor het raster zijn de datum, beschrijving en het bedrag van de uitgave.
 • Het totaal van alle uitgaven.

Veel onkostennota's bevatten extra velden die afhankelijk zijn van zowel uw voorkeuren, uw bedrijf als uw boekhoudmethoden. Enkele van deze extra velden zijn:

 • Onkostencategorieën, b.v. Vervoer, maaltijden en fooien, amusement.
 • Kilometerstand geregistreerd.
 • Reisbestemming.
 • Als er een betaling is voorgeschoten, een uitsplitsing van wat door het bedrijf is betaald, los van wat de werknemer om terugbetaling vraagt.
 • Alleen velden voor kantoorgebruik, d.w.z. handtekening van de persoon die de onkostennota ontvangt, en of het verzoek is goedgekeurd of niet.
 • Onkostennota's kunnen het beste worden samengesteld in Excel of een ander spreadsheetdocumenttype omdat de medewerker de velden digitaal kan invullen en het gespecificeerde raster automatisch het eindtotaal kan laten berekenen. Hierdoor wordt de kans op rekenfouten verkleind.

Onkostenrapportsjabloon downloaden

Of u nu een generieke sjabloon wilt gebruiken of een goed startpunt voor uw eigen aangepaste indeling, download gerust de volgende sjablonen voor onkostennota's:

 • Excel-onkostenrapportsjabloon
 • PDF-onkostenrapportsjabloon
 • Sjabloon voor Office-onkostenrapport openen

De Excel- en Open Document-indelingen zijn goed voor iedereen die deze rapporten op hun computer invult. Ik heb ook een PDF-versie toegevoegd als u een rapport moet afdrukken en handmatig moet invullen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
Op zoek naar de beste laptops voor schrijvers in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptop te vinden voor schrijvers en bloggers met verschillende budgetten om comfortabel te schrijven.
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022). Deze coole namen voor Snapchat bevatten ook schattig, meisjes, jongens, tieners, grappig, esthetisch, freaky en meer.
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van volleybalteams (2022). Deze coole namen van volleybalteams bevatten grappige, slimme, beste, stoere, unieke, meisjes-, jongens- en creatieve namen.
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Nle Choppa Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Nle Choppa Roblox-nummer-ID-codes omvatten Camelot, walk em down, beatbox, laatste waarschuwing en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rogue Company platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rogue Company al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
De Terraria-wapenniveaulijst is een ranglijst van alle wapens in het spel, gebaseerd op verschillende factoren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met wapens voor Terraria zal nuttig voor je zijn.