Hoofd Tierlijst Guardian Tales Tier List (november 2022) Beste helden/personages

Guardian Tales Tier List (november 2022) Beste helden/personages

 Guardian Tales Tier List (2022) Beste helden/personages 7 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Guardian Tales is een spel over helden die vechten in epische veldslagen. Helden zijn een van de belangrijkste onderdelen van het spel omdat ze je strategie bepalen en je sterke voordelen geven ten opzichte van tegenstanders. De ranglijst van Guardian Tales helpt je te begrijpen welke helden op elk moment het sterkst zijn, zodat je beslissingen kunt nemen op basis van wat je zal helpen winnen!

De heldenlijst van Guardian Tales is geen maatstaf voor hoeveel je van het personage houdt of wat je persoonlijke mening erover is, want dat zou te subjectief en bevooroordeeld zijn voor één factie. Tierlijst betekent de lijst met karakters gesorteerd op hun kracht.

In de personagelijst van Guardian Tales zijn de beste helden de S-laag. De volgende reeks goede karakters is A, gevolgd door B, enzovoort, met als zwakste D. Deze zijn gesorteerd op hun vermogen, zodat je kunt zien wie de sterkste is in een bepaalde matchup.

Ook handig: Granblue Fantasy (GBF) Tierlijst (2022)

Inhoud

Guardian Tales - Een snelle introductie

Guardian Tales is een actie-RPG van Kong Studio die op 24 februari 2020 in Zuid-Korea werd uitgebracht. Het werd op 28 juli 2020 in de rest van de wereld uitgebracht.

 Guardian Tales - Een snelle introductie

Het spel wordt gespeeld vanuit twee perspectieven: dat van een voogd en zijn of haar menselijke held die ze beschermen. De speler kan gemakkelijk tussen deze rollen wisselen om samen puzzels op te lossen, naast bazen te vechten en obstakels te doorkruisen zonder elkaars zijde te hoeven verlaten.

Guardians zijn krachtige wezens die door de tijd heen zijn opgeroepen uit legendes. Tijdens het vechten gebruiken ze hun enorme zwaard (of bijl) voor melee-aanvallen en magische schoten op afstand die hen omringen terwijl ze vijanden aanvallen.

In de gids van vandaag zullen we de Guardian Tales-niveaulijst bekijken.

Guardian Tales-niveaulijst (2022)

Guardian Tales is een mobiel spel waarin spelers hun favoriete voogdpersonages kunnen verzamelen, versterken en vechten. Met meer dan 30 speelbare voogden in de Guardian Tales (er komen er nog meer), is er genoeg om uit te kiezen.

 Guardian Tales-niveaulijst (2022)

De Guardian Tales-niveaulijst zal enkele van de helden of personages bekijken die tot nu toe zijn uitgebracht en ze rangschikken op basis van waar ze het beste voor zijn.

Er zijn in totaal 5 rangen. De tierlijst is als volgt: Tier S > A > B > C > D

  Niveau S: Deze bewakers zijn de beste van het beste. Ze hebben een uitgebalanceerde speelstijl en kunnen in de meeste situaties goed worden gebruikt. Hun capaciteiten maken ze erg flexibel, maar ze zijn niet per se goed in elke rol of strategie Niveau A: Deze bewakers zijn beter dan niveau B, maar slechter dan niveau S. Ze blinken uit in specifieke rollen of strategieën en kunnen in veel situaties worden gebruikt. Niveau B: Deze bewakers hebben een meer gespecialiseerde rol binnen het spel; ze zijn niet zo flexibel als de niveaus A-S. Niveau C: Deze Guardians zijn van een lager niveau omdat hun vaardigheden niet goed werken met anderen. Het kan ook betekenen dat hun uitrusting te situationeel is om effectief te gebruiken. Ze kunnen nog steeds enig succes vinden in bepaalde speelstijlen (als er een andere ondersteuning voor hen wordt geboden). Niveau D: De slechtst gerangschikte voogden. Deze voogden hebben vaardigheden die te situationeel zijn en ze passen niet goed in veel situaties.

Ook gerelateerd: Pokemon Masters-niveaulijst (2022)

Beste Guardian Tales Warriors-ranglijst (2022)

De beste krijgers in Guardian Tales zijn hieronder gerangschikt, van de sterkste tot de zwakste. Ze zijn gesorteerd op hun vermogen, zodat je kunt zien wie de sterkste is in een bepaalde matchup.

 Beste Guardian Tales Warriors-ranglijst (2022)
Laag Guardian Tales Heroes
S Lynn, Lilith, Beth, toekomstige ridder
EEN Lupina, Orca, Wijnruit, Vishuvac, Alef, Eugene, Scintilla, Lahn, Lapice
B Plitvice, Shapira, Akayuki, Fei/Mei
C Neva, Yuze, Amy, Marvin
D White Beast, The Knight (vrouwelijk/mannelijk)

Beste Guardian Tales Ranged Heroes Tier List (2022)

De beste helden voor op afstand gebaseerde strategieën worden hieronder gerangschikt, van de sterkste tot de zwakste. Ze zijn gerangschikt op basis van hun aanvalsschade, vaardigheidseffecten en gebruiksgemak.

 Beste Guardian Tales Ranged Heroes Tier List (2022)
Laag Guardian Tales Heroes
S Nari, Bari, Garami
EEN MK.99, Rachel, Tinia, Bianca, Catherine, Elvira
B Marianne, MK.2, Gremory, Hekate, Rie, Sohee, Arabelle, Coco, Lucy
C Girgas, Dolf, Eva
D

Beste Guardian Tales-ondersteuningsniveaulijst (2022)

De beste helden voor ondersteunende rollen zijn hieronder gerangschikt, van de sterkste tot de zwakste. Ze worden gerangschikt op basis van hun genezende, polijstende en afschermende vermogens.

 Beste Guardian Tales-ondersteuningsniveaulijst (2022)
Laag Guardian Tales Heroes
S Noxia, Kamael, Gabriel
EEN Miya, Veronica, Aoba, Mayreel, Idol Captain Eva
B Karina, Aisha, Eleanor
C Honingraten
D Loraine

Beste Guardian Tales Tanks-niveaulijst (2022)

De beste helden voor tankrollen worden hieronder gerangschikt, van de sterkste tot de zwakste. Ze zijn gesorteerd op hun uithoudingsvermogen (gezondheid), vaardigheidseffecten en gebruiksgemak.

 Beste Guardian Tales Tanks-niveaulijst (2022)
Laag Guardian Tales Heroes
S Oghma, toekomstige prinses
EEN Marina, Craig
B Ranpang
C Leven
D

Controleer ook: Dragon Ball Fighterz-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het hoofddoel van Guardian Tales?

De speler neemt de controle over een krijger en gebruikt zijn of haar vaardigheden om vijanden in verschillende gebieden te bestrijden. Het doel is altijd om alle vijandelijke krijgers te verslaan terwijl je die van jezelf beschermt.

2. Wat zijn de voordelen van de Guardian Tales-niveaulijst?

De lijst met niveaus is handig om te bepalen welk type personage je meeneemt op je reis naar deze gamewereld. Door krijgers te rangschikken van sterk naar zwak, kun je beslissen op wie je je moet concentreren op het verbeteren en nivelleren.

3. Hoe rangschik ik de Guardian Tales-krijgers?

De ranglijst rangschikt personages van sterk naar zwak, en dat is hoe je ze ook zou beoordelen in de strijd. Een krijger met een A-rangschikking voor snelheid zal bijvoorbeeld hogere gezondheidspunten en aanvalskracht hebben dan een met een D-rangschikking voor kracht.

4. Ga je een ranglijst maken voor de andere helden?

Ja. We zullen deze lijst bijwerken als er nieuwe personages aan het spel worden toegevoegd. De helden die op de ranglijsten staan, zijn een selectie van degenen die tot nu toe zijn vrijgelaten.

5. Ik ben het niet eens met je lijst met niveaus. Kun je het veranderen?

De tierlijsten zijn bedoeld als richtlijn voor spelers van Guardian Tales, dus voel je vrij om ons je mening te geven over waarom je denkt dat bepaalde personages anders moeten worden gerangschikt! We kunnen de ranglijst wijzigen als we goede feedback krijgen.

6. Hoe vaak wordt deze lijst met helden van Guardian Tales bijgewerkt?

De lijst met Guardian Tales-niveaus wordt bijgewerkt als er nieuwe personages aan het spel worden toegevoegd. Nieuwe helden zullen binnen een week na hun vrijlating op de lijst worden opgenomen.

7. Waarom gebruiken spelers de personagelijst van Guardian Tales?

De Guardian Tales-niveaulijst is handig om spelers te helpen kiezen op welke personages ze zich moeten concentreren. Het kan hen ook helpen beslissen wat hun volgende build zou moeten zijn of dat ze kristallen willen uitgeven aan het verbeteren van specifieke helden.

8. Welk niveau moet ik vermijden?

Niveau D is de laagste rangschikking op de Guardian Tales-ranglijst. Deze voogden hebben vaardigheden die te situationeel zijn en ze passen niet goed in veel situaties.

9. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het maken van de Guardian Tales-heldenlijst?

De volgende factoren worden in overweging genomen bij het maken van de Guardian Tales-niveaulijst, in volgorde van belangrijkheid: het nut van de vaardigheden van de voogd in verschillende situaties, de statistieken van de voogd (gezondheid, aanval, snelheid, enz.), hoe goed de voogd samenwerkt met andere voogden .

Bekijk meer: Guilty Gear Strive Tier List (2022)

Laatste woorden

Deze lijst met Guardian Tales-niveaus is geenszins definitief of allesomvattend. Het is een startpunt voor nieuwe spelers om aan hun team te bouwen met wat het beste werkt tijdens verschillende ontmoetingen en gevechten in Guardian Tales. We hopen dat deze gids je heeft geholpen om te beslissen welke personages het beste bij jouw speelstijl passen.

Veel succes en we hopen dat je het leuk vond om te lezen!

Eén opmerking over Guardian Tales Tier List (november 2022) Beste helden / personages

 1. Kyubi zegt: 29 juni 2022 om 12:13 uur

  waarom staat wit beest, ridder, favi en lavi zo laag gerangschikt?

  ridder nadat hij libera type B heeft gekregen, is de NUMMER 1 SCHADEDEALER in het spel, ongeacht de vijand

  wit beest is in staat om vijandelijke oplaadtijden voor aanvallen te annuleren en wordt sterker naarmate hij aanvalt met zijn nieuwe unieke toegevoegde in

  favi is letterlijk de beste genezer in het spel (per genezingspunt en vanwege zijn unieke).... en elanor is de op één na beste genezer en is vooral krachtig in een volledig licht team

  en lavi is veel beter dan ranpang in termen van tanken, hogere verdediging en vergelijkbare hp

  ik denk ook dat je Marina veel te hoog hebt gerangschikt ... ze is de slechtste in tanken en je hebt 1 tank in de ranglijst gemist .... erina

  het begint erop te lijken dat je geen rekening houdt met hun unieke wapens en 5-sterrenvaardigheden en ontwaken, verworven vaardigheden en kettingvaardigheden en gewoon afgaan op statistieken en EEN TON helden van de lijst weglaten.

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.