Hoofd Tierlijst Guilty Gear Strive Tier List (november 2022) Beste personages

Guilty Gear Strive Tier List (november 2022) Beste personages

 Guilty Gear Strive Tier List (2022): beste personages 17 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Guilty Gear is een populaire franchise voor vechtvideogames. Guilty Gear Strive is de zevende mainline aflevering in de serie. De game bevat een schat aan personages, elk met zijn eigen unieke vechtstijl en mechanica. Dit maakt het een uitdaging om de beste personages voor een bepaalde speelstijl te bepalen. Guilty Gear Strive-niveaulijst is een hulpmiddel dat precies dat wil doen.

De lijst is verdeeld in vier niveaus: S, A, B en C. Het S-niveau is gereserveerd voor de beste personages in het spel. Ze zijn ongelooflijk goed afgerond en kunnen gemakkelijk met elke situatie omgaan. Naarmate we verder in de lijst komen, bereiken we karakters die minder levensvatbaar zijn. De C-laag is de thuisbasis van de slechtste leden van de cast.

De positie van een personage in een bepaald niveau weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs zijn sterkte ten opzichte van andere personages in datzelfde niveau. Het is gewoon een maatstaf voor hoe goed dat personage zijn mannetje kan staan ​​in een wedstrijd tegen de hele cast.

Als Guilty Gear Strive nieuw voor je is, kan deze lijst met Guilty Gear Strive-personages een waardevolle hulpbron voor je zijn. Het zal je helpen te bepalen op welke personages je je moet concentreren en welke je moet vermijden.

Ook handig: Exos Heroes-niveaulijst (2022)

Inhoud

Guilty Gear Strive - Een snelle introductie

Guilty Gear Streven is een nieuwe Guilty Gear-game ontwikkeld door Arc System Works, de studio achter BlazBlue en Dragon Ball FighterZ. Het werd uitgebracht voor pc op 11 juni 2021. Guilty Gear Strive heeft twee hoofdmodi: singleplayer en multiplayer.

 Guilty Gear Strive - Een snelle introductie

Het is de 25e game in de Guilty Gear-serie en bevat een nieuwe engine die vanaf de grond is opgebouwd voor Unreal Engine, wat resulteert in een aantal mooie graphics! De ontwikkelaars gaven er ook de voorkeur aan om deze game leuk te maken boven het geworteld te houden in zijn anime-roots zoals eerdere games. Verwacht daarom meer belachelijke combo's die echt leuk zijn om uit te voeren!

Het behoudt de kernessentie van eerdere games en introduceert enkele nieuwe mechanica zoals Wall Break en een betere schaalvergroting van de schade. Het is ook een van de eerste Guilty Gear-titels met een volledig ingesproken verhaalmodus, waarschijnlijk omdat Arc System Works weet dat fans tegenwoordig meer geïnteresseerd zijn in gameplay dan in iets anders.

Nu je wat achtergrondinformatie over het spel hebt, gaan we verder met de lijst met niveaus!

Guilty Gear Strive Tier List (2022)

Een tier-lijst is een rangschikking van personages in een videogame op basis van hun relatieve macht en kracht. Hoe lager het niveau, hoe zwakker het personage. Hoe hoger het niveau, hoe krachtiger het personage.

 Guilty Gear Strive Tier List (2022)

Het aantal speelbare karakters is 15; elk personage voelt uniek aan en biedt een andere speelstijl. Deze Guilty Gear Strive-niveaulijst rangschikt elk personage van de eerste tot de laatste op basis van hoe krachtig ze zich voelen.

De lijst met Guilty Gear Strive-niveaus heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Het kan spelers helpen bepalen welke karakters ze in een wedstrijd moeten gebruiken. Dit kan spelers helpen hun teamleden te selecteren op basis van hoe krachtig ze zijn.
 • Het kan spelers in hun vroege stadia van het spel helpen door hen te helpen te leren welke personages overmeesterd zijn. Dit zorgt ervoor dat nieuwe spelers geen tijd verspillen aan zwakkere personages terwijl ze met krachtigere zouden kunnen spelen.
 • Het helpt het vermogensniveau van elk personage in evenwicht te brengen met elkaar op basis van hoe sterk of zwak ze zijn. Als een bepaald personage te overmeesterd is, kan de lijst met niveaus helpen om ze in evenwicht te brengen, zodat andere personages een kans hebben om te vechten.
 • Het biedt een objectieve score van welke personages meer sterke dan zwakke punten hebben en vice versa.

Nu heeft elk personage zijn eigen rol in het spel. Er zijn negen rollen: Balance, Rush, High Speed, Shooting, Power Throw, One Shot, Unique, Technical en Long Range.

Evenwicht : Balance-personages zijn degenen die een goede mix hebben van alle andere vier rollen. Ze zijn nergens goed in, maar ze kunnen zich in de meeste situaties staande houden.

Stormloop : Rush-personages blinken uit in het snel sluiten van de afstand tussen zichzelf en de tegenstander, waar ze combo's kunnen ontketenen.

Hoge snelheid : Snelle karakters zijn geweldig in het wegblijven van hun tegenstanders en om hen heen vliegen om ze uit balans te houden.

Schieten : Schietende personages blinken uit in het bewaren van afstand terwijl ze schade aanrichten met langeafstandsaanvallen.

Krachtworp : Power throw-personages zijn gespecialiseerd in het dicht bij de vijand komen met worpen die veel schade aanrichten maar meer behendigheid vereisen dan Rush-personages.

Een schot : One-shot en unieke karakters zijn degenen die een soort van speciale vaardigheid hebben die de andere 15 missen, zoals een one-shot supermove of unieke aanvallen zoals Robo-Ky II's 'Reverse Beat'-mechaniek.

Technisch : Technische personages blinken uit in het uitvoeren van combo's door hun bewegingen samen te timen om snel veel schade aan te richten.

Langeafstand : Tot slot blinken langeafstandspersonages uit in het op afstand houden van de tegenstander en het veilig toebrengen van schade.

Nu is de volgende lijst de Guilty Gear Strive-niveaulijst, samen met de rol van elk personage.

Ook gerelateerd: Halo Tier-lijst (2022): Alle games

Guilty Gear Strive S-niveaulijst (2022)

Deze personages zijn de krachtigste in het spel en hebben het gevoel dat ze het tegen iedereen kunnen opnemen. Het zijn de beste honden en kunnen gemakkelijk de meeste matchups winnen. Als je maar één personage gaat spelen, zijn dit de personages voor jou.

 Guilty Gear Strive S-niveaulijst (2022)
Karakter Rol
Ky Kiske Evenwicht
Ramlethal Valentijn schieten
Potemkin Krachtworp
ik-nee Stormloop
Kunnen Evenwicht
Giovanna Stormloop
Sol Badguy Evenwicht

Guilty Gear Streven naar een Tier List (2022)

Deze personages zijn geweldig en kunnen het grootste deel van de cast gemakkelijk verslaan. Ze zijn niet zo krachtig als de S-laag, maar ze zijn nog steeds sterk genoeg om met weinig moeite veel matchups aan te gaan.

 Guilty Gear Streven naar een Tier List (2022)
Karakter Rol
Anji Mito Evenwicht
daarom-1 Technisch
Faust Uniek
Nagoriyuki Een schot

Guilty Gear Strive B Tier List (2022)

Deze karakters zijn gemiddeld en hebben een behoorlijke mix van vaardigheden. Ze kunnen een aantal matchups aangaan, maar strijden misschien tegen anderen, en ze zijn niet zo krachtig als de toppersonages in A-niveau.

 Guilty Gear Strive B Tier List (2022)
Karakter Rol
Leo Whitefang Evenwicht
Duizenden woede Hoge snelheid
Axl Laag Langeafstand

Guilty Gear Strive C Tier List (2022)

Deze karakters zijn slecht en vrij zwak in vergelijking met andere leden van de cast. Hoewel ze misschien uitblinken in een of twee dingen, wegen hun zwakheden zwaarder dan hun sterke punten. Vermijd het gebruik ervan indien mogelijk.

 Guilty Gear Strive C Tier List (2022)
Karakter Rol
Chipp Zanuff Hoge snelheid

Controleer ook: Smite-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe wordt de Guilty Gear Strive-tierlijst gemaakt?

Een ranglijst is een ranglijst van vechters in een bepaald spel, meestal bepaald door hun relatieve sterke en zwakke punten. De Guilty Gear Strive-niveaulijst is gemaakt door zorgvuldig onderzoek van de cast en matchup-mogelijkheden van de game met behulp van feedback van de community.

2. Wat doet de Guilty Gear Strive-niveaulijst?

De Guilty Gear Strive-niveaulijst rangschikt elk personage van de eerste tot de laatste op basis van hoe krachtig ze zich voelen. Dit kan spelers helpen bepalen welke personages ze in een wedstrijd moeten gebruiken, leren welke personages overmeesterd zijn en het vermogensniveau van elk personage in evenwicht brengen met elkaar.

3. Wat is het verschil tussen S- en C-lagen?

S-laag is de krachtigste in het spel, terwijl de C-laag de zwakste is. Personages in de S-laag kunnen het tegen iedereen opnemen en winnen, terwijl personages in de C-laag in het nadeel zijn ten opzichte van de meeste cast.

4. Wie is het beste personage in Guilty Gear Strive?

Er is niet één 'beste' personage in Guilty Gear Strive. Elk personage heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, en de balans van het spel ligt in hoe ze met elkaar omgaan. S-tier-personages worden echter over het algemeen als een van de sterkste in het spel beschouwd.

5. Hoe vaak wordt de lijst met Guilty Gear Strive-personages bijgewerkt?

De lijst met Guilty Gear Strive-niveaus wordt voortdurend bijgewerkt wanneer nieuwe informatie over de game aan het licht komt. Nieuwe patches en wijzigingen in personages kunnen verschuivingen in de niveaus veroorzaken, dus kom regelmatig terug voor de nieuwste ranglijsten!

6. Wie heeft de Guilty Gear Strive-niveaulijst gemaakt?

De Guilty Gear Strive-niveaulijst is gemaakt door de professionele Guilty Gear Strive-spelers. Dus als je wilt weten wie de beste Guilty Gear Strive-spelers zijn, zoek dan niet verder!

7. Welk niveau moet ik niet spelen?

De C-laag wordt over het algemeen als de zwakste beschouwd, dus u kunt deze tekens indien mogelijk vermijden.

8. Kan ik altijd winnen als ik S-tier-personages gebruik?

Nee. Hoewel S-tier-personages krachtig zijn, zijn ze niet onoverwinnelijk. Elk personage heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, en de balans van het spel ligt in hoe ze met elkaar omgaan.

Bekijk meer: Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Gamen is een competitieve hobby en daarom is het belangrijk om altijd te leren en te verbeteren. De Guilty Gear Strive-niveaulijst is een manier om dat te doen door spelers te helpen bepalen welke personages het krachtigst zijn in het spel. Gebruik het verstandig, en je zult al snel merken dat je je tegenstanders domineert!

Met Guilty Gear Strive-niveaulijst kunnen spelers beter uitgerust worden om het tegen iedereen in een wedstrijd op te nemen. De tierlijst bepaalt de balans tussen personages en hun vermogensniveaus.

We hopen dat je genoten hebt van onze blogpost. Als je vragen of suggesties hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.