Hoofd Tierlijst Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages

Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (november 2022) Beste personages

 Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier List (2022) Beste personages 30 juli 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Het lijdt geen twijfel dat Guilty Gear Xrd Rev 2 een van de meest populaire vechtspellen is die er zijn. Met zijn unieke personages en snelle actie is het geweldig om te spelen. Als je nieuw bent in het spel, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, moet je de Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst bekijken. Deze lijst rangschikt alle personages in het spel van beste naar slechtste, zodat je kunt zien wie het voordeel heeft in elke matchup.

De Guilty Gear Xrd Rev 2-personagelijst is een geweldige bron voor zowel beginners als experts. Het kan je helpen te bepalen met wie je moet spelen en je een idee geven van wat je in een wedstrijd kunt verwachten.

De beste personages in een game hebben is één ding, maar ze effectief gebruiken is een tweede. Daarom is de lijst met niveaus voor Guilty Gear Xrd Rev 2 zo handig. Het kan je helpen de sterke en zwakke punten van elk personage te begrijpen en hoe je ze kunt spelen om te winnen.

Ook handig: Dragon Quest Tact-niveaulijst (2022)

Inhoud

Guilty Gear Xrd Rev 2 - Een snelle introductie

Guilty Gear Xrd Rev 2 is een vechtvideospel ontwikkeld door Arc System Works. Het is het vervolg op Guilty Gear Xrd Revelator en werd in februari 2017 uitgebracht in de arcade in Japan en op 26 mei 2017 voor PlayStation-consoles.

 Guilty Gear Xrd Rev 2 - Een snelle introductie

Het doel van het spel is om de levensmeter van de tegenstander uit te putten door ze met verschillende bewegingen aan te vallen. De game bevat 25 speelbare personages, evenals een extra personage dat beschikbaar is na de lancering.

De gameplay van Guilty Gear Xrd Rev. is grotendeels ongewijzigd gebleven ten opzichte van de vorige game, met enkele kleine aanpassingen. De Guilty Gear Xrd-serie is altijd een eerlijke nichetitel geweest, die vooral wordt genoten door fans van hardcore vechtgames.

Met de release van Rev. II lijkt Arc System Works echter te proberen de game meer mainstream-vriendelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de diepte en complexiteit die het zo aantrekkelijk maken voor hardcore spelers.

Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier-lijst (2022)

Een ranglijst wordt gedefinieerd als 'een rangschikkingssysteem dat karakters rangschikt in volgorde van hun potentieel om wedstrijden te winnen onder toernooiomstandigheden.'

 Guilty Gear Xrd Rev 2 Tier-lijst (2022)

Het winnen van een toernooi vereist veel vaardigheid, kennis en oefening. Dit is waar een tierlijst van pas komt. Een tierlijst kan je een idee geven van wie de beste personages zijn in een bepaald spel. Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst is geen uitzondering.

Er zijn veel voordelen van een Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst, waaronder:

 • Ten eerste kan het spelers helpen bepalen wie ze moeten spelen om te winnen.
 • Ten tweede kan het nieuwe spelers helpen het spel te leren door te identificeren welke karakters het gemakkelijkst te gebruiken zijn.
 • Ten slotte is het een geweldige bron voor organisatoren van toernooien bij het maken van haakjes.
 • Het helpt ook om het spel evenwichtig en eerlijk te houden.

De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst is verdeeld in 4 niveaus. Variërend van S tot C. S is de sterkste en C is de zwakste. Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de tierlijsten:

Guilty Gear Xrd Rev 2 S-niveaulijst (2022)

De S-laag is voor de sterkste personages in het spel. Ze zijn ongelooflijk krachtig en moeilijk te verslaan. Al deze vechters zijn ongelooflijk krachtig en kunnen hun tegenstanders gemakkelijk uitschakelen. Als je wilt winnen, moet je een van deze karakters gebruiken.

 Guilty Gear Xrd Rev 2 S-niveaulijst (2022)
karakters MAAR
Zonder 18
Johnny vijftien
Raaf 10
deze vijftien
Elfelt 12
Faust 12

Ook gerelateerd: Lethal League Blaze Tier-lijst (2022)

Guilty Gear Xrd Rev 2 A Tier List (2022)

De A-laag is voor de op één na sterkste personages in het spel. Ze zijn erg krachtig en kunnen de meeste tegenstanders gemakkelijk uitschakelen. Ze zijn echter niet zo sterk als de S-tier-jagers.

 Guilty Gear Xrd Rev 2 A Tier List (2022)
karakters MAAR
Sol Badguy 14
duizenden 8
daarom-1 8
Chipp 9
ik-nee elf
jack-o' 10

Guilty Gear Xrd Rev 2 B Tierlijst (2022)

De B-laag is voor de gemiddelde personages in het spel. Ze zijn niet zo sterk als de A- en S-personages, maar kunnen zich nog steeds staande houden tegen de meeste tegenstanders.

 Guilty Gear Xrd Rev 2 B Tier-lijst (2022)
karakters MAAR
Jam 7
Venijn 6
Kunnen 5
Leo Whitefang 9
Antwoorden 5
Axl 7
Duizelig 9

Guilty Gear Xrd Rev 2 C Tier List (2022)

De C-laag is voor de zwakste personages in het spel. Ze zijn niet erg krachtig en kunnen gemakkelijk worden verslagen door de meeste tegenstanders. Als je wilt winnen, moet je deze karakters vermijden.

 Guilty Gear Xrd Rev 2 C Tier List (2022)
karakters MAAR
Potemkin 3
a twee
Ramlethal 7
Moordenaar 3
Baiken twee
Bedman 5

Controleer ook: Digimon ReAise Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tier-lijst is een ranglijst van vechters in een game, meestal van beste naar slechtste. De rankings worden vaak bepaald door experts of toernooiresultaten.

2. Wat zijn de criteria voor het rangschikken van vechters?

Vechters worden meestal gerangschikt op basis van hun kracht, snelheid en algehele vaardigheid. Ze kunnen ook worden gerangschikt op basis van hun populariteit of winst-verliesrecord.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over deze Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst?

De Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst kan een handig hulpmiddel zijn om u te helpen beslissen op welke personages u zich moet concentreren op leren en spelen. Als je wilt deelnemen aan toernooien, kan het je ook een idee geven van wie de beste kanshebbers zijn.

4. Wat is de S-tier in de Guilty Gear Xrd Rev 2-personagetierlijst?

De S-tier verwijst naar de sterkste vechters in het spel. Dit zijn de personages die als top worden beschouwd en die over het algemeen als zeer sterk worden beschouwd.

5. Hoe vaak wordt deze lijst met niveaus voor Guilty Gear Xrd Rev 2 bijgewerkt?

De lijst met Guilty Gear Xrd Rev 2-personages wordt meestal bijgewerkt wanneer een nieuwe versie van de game wordt uitgebracht of wanneer er grote wijzigingen in de game worden aangebracht.

6. Wie maakt de lijst met niveaus?

De tierlijst wordt gemaakt door een panel van experts. Dit kunnen professionele spelers, toernooiorganisatoren of andere goed geïnformeerde personen zijn.

7. Waarom willen spelers sterke karakters gebruiken?

Het gebruik van sterke karakters kan spelers een voordeel geven in wedstrijden. Sterke karakters zijn doorgaans veelzijdiger en kunnen hun tegenstanders gemakkelijk uitschakelen.

Bekijk meer: De King of Fighters ALLSTAR-tierlijst (2022)

Laatste woorden

Over het algemeen is Guilty Gear Xrd Rev 2 een geweldige game met veel potentieel. De personages zijn leuk om te spelen en de graphics zijn verbluffend. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde Guilty Gear-veteraan, er is voor elk wat wils in deze game.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te weten welke personages de beste zijn in het spel, zodat je je beste beentje voor kunt zetten en je tegenstanders kunt domineren.

We hopen dat dit artikel over 'Guilty Gear Xrd Rev 2-niveaulijst' nuttig was. Als je vragen of suggesties hebt, laat dan hieronder een reactie achter!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.