Hoofd Tierlijst Halo Tier-lijst (november 2022) Alle games gerangschikt [bijgewerkt]

Halo Tier-lijst (november 2022) Alle games gerangschikt [bijgewerkt]

 Halo Tier-lijst (2022): alle games gerangschikt 16 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 9 minuten

Halo is tegenwoordig een van de meest populaire franchises in gaming. Deze serie heeft zijn ups en downs gekend, maar het lijdt geen twijfel dat de games altijd leuk zijn om te spelen. Het heeft vele vervolgen en spin-offs voortgebracht, elk met zijn eigen unieke reeks fans. Dus welke games in de Halo-serie zijn het beste?

Dit artikel is een complete Halo-tierlijst waar je de beste titels in de franchise kunt vinden. Als je een Halo-fan bent, dan wil je dit niet missen! Het zal je helpen beslissen welke games je moet spelen en welke je moet overslaan.

De spellen worden gerangschikt op basis van hoe goed ze zijn, niet alleen op populariteit of verkoopcijfers. Alle game-elementen worden ook in overweging genomen bij het rangschikken ervan, zoals gameplay-mechanica, level-ontwerp, soundtracks en verhaal.

Maak je geen zorgen als je nieuw bent in de Halo-serie! De eerste game op deze Halo-gameniveaulijst is een goede plek om te beginnen.

Ook handig: Is Halo: Master Chief Collection platformoverschrijdend?

Inhoud

Halo - Een snelle introductie

Halo is een first-person shooter-serie die een van de meest populaire ter wereld is. De games spelen zich af in een interstellaire oorlog tussen de mensheid en een alliantie van buitenaardse wezens die bekend staat als het Covenant. Halo is geprezen omdat het innovatief is, met zijn multiplayer-modi die door meerdere bronnen worden geprezen.

 Halo - Een snelle introductie

Het is ontwikkeld door Bungie en uitgegeven door Microsoft Game Studios. De eerste game in de serie, Halo: Combat Evolved, werd op 15 november 2001 uitgebracht voor de Xbox-videogameconsole. Het werd later geport naar Windows en Mac OS X.

De gameplay van Halo is gericht op het gebruik van verschillende vuurwapens om vijanden te bestrijden, waaronder zowel Covenant- als menselijke troepen. De gezondheidsbalk van de speler regenereert ook langzaam na verloop van tijd. Spelers kunnen twee wapens tegelijk gebruiken, waarbij elk wapen voor- en nadelen heeft ten opzichte van andere soorten wapens.

Deze serie is altijd al een favoriet bij fans geweest. Er zijn veel geweldige games in deze franchise. Het vinden van de beste Halo-games was echter een uitdaging. Daarom hebben we een Halo-niveaulijst voor je gemaakt. Dus, zonder verder oponthoud, laten we verder gaan met de lijst.

Halo-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een rangorde van items of karakters in een bepaalde categorie. In de Halo-franchise verwijst dit meestal naar multiplayer-games. De onderstaande lijst rangschikt de beste Halo-games op basis van hun algehele multiplayer-ervaring.

 Halo-niveaulijst (2022)

De Halo-serie bestaat al 20 jaar met een heleboel games. Ze allemaal proberen te rangschikken is een ontmoedigende taak. Sommige games zijn geweldig voor hun verhaal. Anderen schitteren omdat ze een heleboel multiplayer-opties bieden. Toch hebben anderen een ongelooflijke modus voor één speler die het de moeite waard maakt om keer op keer te spelen.

Het volgende is onze Halo-tierlijst met al deze aspecten in gedachten. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van deze lijst met niveaus, waaronder:

 • Het kan u helpen bepalen welk spel u vervolgens gaat spelen.
 • Het kan je laten zien waar de beste multiplayer-actie is.
 • Het kan u geld besparen door te laten zien welke games het waard zijn om te kopen.
 • Het kan je helpen games te vinden met een boeiend verhaal
 • Het kan je helpen spellen te vinden die het waard zijn om meerdere keren te spelen

Nu gaat de rangorde van het S-niveau naar het C-niveau, waarbij het S-niveau het beste is en het C-niveau het slechtst. Laten we beginnen met de beste Halo-game ooit gemaakt:

Halo S-niveaulijst (2022)

Halo S-laag bevat de beste Halo-game ooit gemaakt. Deze game heeft het allemaal: een geweldig verhaal, intense multiplayer-actie en een algehele geweldige ervaring. Als u op zoek bent naar het toppunt van wat Halo te bieden heeft, hoeft u niet verder te zoeken dan deze titel. Deze spellen zijn het neusje van de zalm.

 Halo S-niveaulijst 2022
 • Halo: Combat Evolved
 • Halo 2
 • Halo 3
 • Halo: Bereik

Ook gerelateerd: Pokémon Unite-niveaulijst (2022)

Halo A Tier-lijst (2022)

Halo A-laag is geweldig. Deze games zijn ook geweldig, maar ze missen enkele van de beste aspecten van de S-tier-titels. Ze hebben nog steeds veel te bieden en je zult er zeker van genieten als je ze zelf speelt.

 Halo A Tier-lijst 2022
 • Halo: Combat Evolved-jubileum
 • Halo 4
 • Halo 3: DE AFLEVERING

Halo B-niveaulijst (2022)

Halo B-tiergames verdienen zeker hun plek op deze lijst. Het enige nadeel is dat ze niet zo goed zijn als de games in de A- en S-tiers. Dit betekent echter niet dat ze op geen enkele manier slecht zijn. Je zult nog steeds veel plezier beleven aan deze titels.

 Halo B-tierlijst 2022
 • Halo Wars
 • Halo 5: Wachters

Halo C-tierlijst (2022)

Ten slotte hebben we de Halo C-tierlijst. Deze games zijn zeker de moeite waard om te spelen als je een fan bent van de serie. Ze komen echter niet helemaal overeen met de games die hierboven op deze lijst worden genoemd.

 Halo C-tierlijst 2022
 • Halo: Spartaanse aanval
 • Halo Wars 2
 • Halo: Spartan Strike

Nu we onze Halo-niveaulijst hebben doorgenomen, is het tijd om wat details over elke game te krijgen.

Halo - Alle spellen uitgelegd

De Halo-franchise is al jaren enorm populair. Er zijn talloze fans die deze games de afgelopen 20+ jaar ontelbare keren hebben gespeeld. Het kan echter moeilijk zijn om iemand te vinden die ze allemaal in detail wil uitleggen.

Hieronder zullen we een korte uitleg geven van elke Halo-game die tot nu toe is uitgebracht. We zullen de goede en slechte aspecten van elke titel bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke games je gaat spelen.

Halo: Combat Evolved (S-niveau)

Deze game is de eerste in de Halo-franchise. Het heeft een geweldig verhaal en ongelooflijke gameplay voor meerdere spelers, en stelt ons in staat om voor de allereerste keer kennis te maken met Master Chief. Het lijdt geen twijfel dat deze game zijn plek bovenaan onze lijst verdient. Het is een must-play voor elke Halo-fan.

Halo 2 (S-laag)

Halo-fans moesten lang wachten op de release van Halo-sequels. Maar, het was het wachten waard. De game verbeterde alles wat de eerste game geweldig maakte en voegde een aantal nieuwe functies toe die multiplayer-gaming naar een geheel nieuw niveau brachten.

Als je van competitieve gameplay houdt, moet je deze titel spelen. Het werd uitgebracht in 2004 en is tot op de dag van vandaag nog steeds actueel.

Halo 3 (S-tier)

Halo-sequels hielden de trend gaande om hun voorgangers te verbeteren. Halo-fans waren niet teleurgesteld in deze game. Het vergde wat de eerste twee games geweldig maakte en voegde een paar nieuwe functies toe die spelers nog meer opties gaven als het ging om multiplayer-gaming. Dit is een titel die je aan je verzameling wilt toevoegen als je een fan bent van de serie.

Halo-bereik: (S-laag)

Deze game is de laatste in de serie die zich richt op Master Chief als een enkele hoofdrolspeler. Het heeft een interessante multiplayer-component en het is ook leuk om te zien hoe deze franchise al die jaren geleden begon. Deze titel zal je aandacht zeker van begin tot eind vasthouden.

Controleer ook: Helden van de Storm (HOTS) Niveaulijst [2022]

Halo 4 (A-laag)

Deze game is de eerste in de serie die zich richt op een nieuwe hoofdrolspeler. Deze titel liet ons kennismaken met Halo's nieuwste slechterik en gaf ons een aantal interessante gameplay-opties die we nog niet eerder hadden gezien. Als je op zoek bent naar iets nieuws in de Halo-franchise, dan is dit de game voor jou.

Halo: Combat Evolved Anniversary (A-Tier)

Deze game is een remaster van de eerste Halo-titel. Het had wat bijgewerkte beelden en een soepelere gameplay, maar dat is het dan ook voor zover het nieuwe functies betreft. We moeten nog steeds door al die geweldige levels spelen die we talloze uren hebben gespeeld toen ze oorspronkelijk werden uitgebracht. Deze remaster is een geweldige keuze voor degenen onder jullie die graag de eerste Halo-titel spelen.

Halo 3: ODST (A-laag)

Deze game zet de traditie van geweldige verhalen vertellen van de Halo-franchise voort. Je speelt als een ODST (de Orbital Drop Shock Troopers) die moet ontdekken wat er met hun teamgenoten is gebeurd nadat ze tijdens een missie van elkaar werden gescheiden.

De actievolle gameplay en mysterieuze verhaallijn maken deze titel er een die je nooit meer zult vergeten als hij eenmaal voorbij is.

Halo 5: Guardians (B-niveau)

Deze game kreeg gemengde recensies van Halo-fans. Hoewel de gameplay en schietmechanica van topklasse waren, liet het verhaal veel te wensen over. Als je de tekortkomingen kunt overwinnen, zul je nog steeds veel vinden om van deze titel te houden. Het is een van de grafisch meest verbluffende games op deze lijst.

Halo Wars (B-niveau)

Deze game is de eerste Halo-titel die een realtime strategy-game (RTS) is. Het is heel anders dan al zijn voorgangers, maar sommige fans vonden het nuttig om de franchise uit te breiden en spelers iets nieuws te geven.

Als je van RTS'en houdt of op zoek bent naar iets dat afwijkt van het typische FPS-genre, dan zal dit de truc voor je zijn.

Halo Wars 2 (C-laag)

Deze game zet de Halo Wars-serie voort. Het heeft een aantal interessante mechanica en personages, maar het heeft niet zoveel impact op spelers als zijn voorgangers. Als je op zoek bent naar een goede RTS om te spelen, dan zal deze prima voor je werken.

Als je echter iets wilt dat kan concurreren met andere geweldige titels in het genre, dan ben je misschien een beetje teleurgesteld.

Halo: Spartaanse aanval (C-tier)

Deze game is geweldig voor degenen die graag op hun smartphones spelen. Het is zeker geen match wanneer het wordt geplaatst tegen de andere titels in deze Halo-niveaulijst, maar het heeft een aantal solide schietmechanismen en leuke gameplay om spelers van begin tot eind te vermaken.

Halo: Spartaanse aanval (C-laag)

Net als zijn voorganger is Halo: Spartan Strike een geweldige game om op je smartphone te spelen. Het verbetert de gameplay-mechanica van zijn voorganger en biedt spelers meer inhoud om van te genieten. Het kan echter nog steeds niet worden vergeleken met enkele van de betere titels in deze franchise.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent de Halo-niveaulijst voor mij?

De lijst met Halo-niveaus kan je helpen bepalen welke game je als volgende moet spelen. Het kan je ook laten zien waar de beste multiplayer-actie is en je geld besparen door te laten zien welke games het waard zijn om te kopen. Ten slotte kan het je helpen games te vinden die een boeiend verhaal hebben of de moeite waard zijn om meerdere keren te spelen.

2. Waarom is Halo zo populair?

Halo is populair omdat de spellen uitdagend en leuk zijn. Ze hebben ook een geweldige verhaallijn die spelers van begin tot eind boeit. De multiplayer-modus is ook erg boeiend en zorgt ervoor dat spelers terugkomen voor meer. Het is geen wonder dat zoveel mensen Halo als een van de beste gamefranchises beschouwen.

3. Welke games staan ​​op de Halo-tierlijst?

De Halo-niveaulijst bevat alle hoofdgames en spin-offs. Er zijn in totaal twaalf games in de Halo-tierlijst. Ze worden gerangschikt op basis van hoe ze scoren op het gebied van gameplay, besturing en algeheel plezier.

4. Welk niveau is het beste?

De Halo S Tier is de beste laag in de Halo-laaglijst. Deze games zijn het neusje van de zalm en hebben het allemaal: een geweldig verhaal, intense actie en een algehele geweldige ervaring. Als u op zoek bent naar het toppunt van wat Halo te bieden heeft, hoeft u niet verder te zoeken dan deze titels.

5. Wat zijn de slechtste Halo-games?

Er is geen slechtste game in de Halo-tierlijst. Er zijn er echter die lager scoren dan andere op basis van hoe boeiend ze zijn en hun algehele plezierfactor. De games in de C Tier zijn nog steeds de moeite waard om te spelen en je zult ervan genieten als je ze voor jezelf speelt.

6. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus bijgewerkt?

De Halo-tierlijst wordt om de paar maanden bijgewerkt. De ranglijst is gebaseerd op hoe goed elke game scoort op het gebied van gameplay, besturing en algehele funfactor. Als er een nieuwe game uitkomt, wordt deze zo snel mogelijk aan deze lijst toegevoegd, dus kom regelmatig terug.

7. Waarom houden spelers zo veel van Halo?

Spelers houden van Halo omdat het een uitdagende en leuke franchise is. Ze waarderen ook de geweldige verhaallijn en interessante personages. De multiplayer-modus is ook erg populair en zorgt ervoor dat spelers terug blijven komen voor meer.

8. Wat is het populairste Halo-spel?

De meest populaire Halo-game is Halo: Combat Evolved. Deze game was de eerste in de serie en introduceerde spelers in de wereld van Halo. Het wordt nog steeds beschouwd als een van de beste games in de franchise en is een must voor elke fan.

9. Is Halo mijn tijd waard?

Halo is zeker de moeite waard! Het is niet alleen een uitstekende game, maar het is ook een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden. Of je nu de campagne of multiplayer speelt, Halo heeft voor elk wat wils.

Bekijk meer: Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Een tierlijst is een geweldig hulpmiddel bij het bepalen van een rangorde. Deze Halo-tierlijst is niet anders. Nu je de Halo-niveaulijst kent, moet je zeker je favoriete game bekijken en beginnen met spelen. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint in de serie, deze spellen zullen je urenlang speelplezier bieden. Bedankt voor het lezen!

Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. We horen graag van je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.